manga_preview
Boruto TBV 09

K nám už nepatříš!

"Musím odejít!" pomyslel si Naruto a utíkal pryč. Pryč od lidí co považoval za rodinu, pryč od minulosti, pryč od bolesti, o které si myslel, že už se nikdy nevrátí.
"Proč, mi to udělali? Proč?!" pomyslel si a z očí mu začaly téct slzy. Běžel po ulici, neznámo kam jak nejrychleji uměl. Míhal lidi, kteří se po něm udiveně ohlíželi.
Za chvíli konečně doběhl k bráně. Zastavil se a naposledy se ohlédl. Smutně se zadíval na vesnici. Na vesnici, o které si myslel, že je jeho domov a že ho jednou bude ochraňovat svým životem jako Hokage .... ale tenhle sen se mu už nikdy nesplní. Pohlédl na skálu kde byly vytesáno pět hlav Hokagů. Zadíval se na čtvrtého.
"Proč? Proč, zrovna já? Řekni! Proč zrovna já jsem byl vybrán?!" zašeptal Naruto a z očí se mu spustily další slzy.
"Proč, zrovna do mě jsi zapečetil to monstrum!" vykřikl Naruto a naštvaně se podíval na jeho tvář. Znovu se otočil a vyběhl pryč z vesnice. Věděl, že sem se už nikdy nevrátí.
"Sbohem!" zašeptal Naruto a utíkal pryč.

Flashback

"Sakuro-chan! S čím vám můžu pomoct?" zeptal se Naruto kunoichi s růžovími vlasy a se zelenýma očima. Ta se na něj ale ani neotočila a dál dělala svou práci. Naruto pokrčil rameny a šel se zeptat černovlasého kluka.
"Sasuke?" zeptal se ale také nic a tak šel za šedovlasým senseiem.
"Kakashi-senseie?" zeptal se Naruto ale ani Kakashi nereagoval. Tak mu Naruto sáhl na rameno a otočil ho na sebe obličejem.
To co uviděl se mu bude objevovat před očima po celý život. Jeho vlastní senseie se na něj díval nenávistně a znechuceně. Naruto o krok ustoupil.
"Nesahej na mě! Ty monstrum!" křikl na něj a zamračil se. Narutovi se rozšířili oči překvapením.
"C-co tím myslíte?!" vykoktal.
"Je to naprosto prosté." ozvalo se za ním. Naruto se otočil a pohlédl do černých očí Sasukeho.
"Sasuke. Co se tady děje?!" zeptal se ho Naruto a pohlédl na Sakuru. Ta se na něj ale ani nepodívala.
"Co se tady děje?" zopakovala po něm Sakura a konečně se na něj podívala ale nebyl to moc příjemný pohled.
"To je jednoduchý. Už nás nebaví pořád předstírat, že tě máme rádi. A normálně se s tebou bavit. Prostě, nás už to nebaví!" řekla mu znechuceně Sakura. Naruto se lekl.
"My? Jak to myslíš?" zeptal se ji s obavami Naruto. Sakura se nechutně usmála.
"My!" křikla a rázem se tam objevila celá vesnice s Tsunade a jeho přáteli v čele. Tedy bývalými přáteli. Naruto začal couvat.
"Ne to je jen špatný vtip, že jo?" řekl Naruto a nervózně se usmál. Ale úsměv mu spadl hned jak Tsunade vykročila z davu.
"Uzumaki Naruto! Jinchuuriki! Od téhle chvíle už nejsi ninja z vesnice ukryté v listí. Jsi nebezpečný pro občany konohy. A ještě jedna věc. Nikdy jsi neměl šanci stát se Hokage. Za prvé, jsi moc slabý a další fakt je, že si jak už jsem říkala nebezpečný. Proto jsi vyhoštěn z vesnice." řekla mu tvrdě Tsunade a přitom se mu ještě vysmála.
"Proč? Proč tak najednou?" pomyslel si Naruto ale nehodlal to zjišťovat a rozběhl se pryč.

Flashback end

Naruto už byl zhruba 5km od vesnice, když konečně zastavil. Došel k jezeru u kterého se ocitl a opláchl si obličej. Pak si lehl do trávy a zadíval se na oblohu.
"Hmm. Tak jsem zase sám." pomyslel si smutně Naruto a díval se na zapadající slunce. Když tu najednou někde v křoví praskla větvička. Naruto se rychle otočil a rozhlédl se kolem sebe. Najednou se ozval vpravo od něj nějaký hluk a ze stromu spadla nějaká postava. Naruto ještě chvíli zůstal stát na místě ale když se ani po těch několika minutách postava nepomohla přešel k ní a obrátil ji na záda. To co uviděl ho docela vyděsilo.
Ta postava byla dívka a ne ledajaká. Byla to Hinata. Ale co ho víc překvapilo bylo to, že je celá od krve a má mnoho modřin a zranění. Jemně s ní zatřásl. Nic. Zkusil to znova. Nic. Pokrčil rameny a vzal ji do náruče a přenesl k jezeru. Tam namočil kapesník a dal jí ho na čelo. Pak si vedle ní lehl a díval se na oblohu a přitom přemýšlel co se ji tak mohlo stát. Asi po hodině když už byla skoro tma ho vyrušil pohyb vedle něj. Otočil se a uviděl jak se Hinata probouzí. Otevřela oči a podívala nad sebe. Najednou se ale zprudka posadila a vykašlala trochu krve. Ale nedbala na to a rozhlédla se kolem sebe. Dokonce i zapnula Byakuugan ale když nikoho neviděla poblíž uklidnila se a vypnula Byakuugan. Znovu si lehla a sáhla si na čelo. Když ale ucítila kapesník podivila se a rozhlédla se kolem sebe. Pohled ji padl na Naruta.
"Naruto-kun?" zeptala se překvapeně a zamrkala. Naruto se na ni otočil aby zjistil, že je v pořádku a pak vstal. Oprášil se a odebral se pryč, Hinata ho ale zastavila.
"Naruto-kun? Co se stalo?" zeptala se ho ještě víc udivená Hinata. Naruto se zarazil a otočil se.
"Ty o tom nevíš?" zeptal se překvapeně ale pak se zamračil. Hinata se zarazila ale pohled mu opětovala.
"Ne. Nic nevím. Právě jsem se vrátila z mise a no rodina mi přichystala krásný přivítání, ve stylu bud vypadni nebo tě zabijeme." řekla vážně Hinata a podívala se na něj přísně.
"A teď mi řekni Naruto-kun co se stalo tobě, ano?" řekla rázně ale usmála se na něj. Naruto se mírně začervenal ale poslechl. Ani nevěděl proč ale v její přítomnosti se cítil dobře. Měl i tušení, že Hinata o ničem nevěděla a že sama byla odvržena vlastní rodinou.
Sedl si k ní a začal ji vyprávět co se všechno stalo. Hinata ho pozorně poslouchala a mrzelo ji jak se k němu ostatní zachovali. Když dovyprávěl Hinata se podívala na měsíc, který mezitím vyšel. Zavřela oči a přemýšlela. Pak se usmála.
"No když to tak vezmeš jsme na stejné lodi. A i když ti Tsunade řekla že jsi příliš slabý a nebezpečný tak tě ubezpečuji že to není pravda. Jsi stokrát silnější než ty všichni dohromady a nebezpečný? To podle mě opravdu nejsi. Ale nejdůležitější je, že ty máš srdce a nikoho jen tak nezavrhneš. Každého podporuješ a pokud má ten dotyčný nějaký problém snažíš se mu pomoct." promluvila na něj po chvíli Hinata a otevřela oči. Stále se však na něj nepodívala.
"Já si myslím, že toto je ta pravá cesta ninji po které jsi ty vždycky šel a oni z ní sešli." oznámila mu Hinata milým tonem a konečně se na něj podívala. Naruto se na ni celou tu dobu co tu říkala udiveně díval. Usmála se na něj. Naruto ji úsměv oplatil a Hinata se znovu odvrátila.
"Díky Hin." řekl potichu Naruto. Hinata jen zakroutila hlavou.
"Nemáš za co děkovat, protože to co jsem řekla je pravda." zamítla jeho poděkování Hinata a znovu se zahleděla na měsíc.
Naruto ji chtěl ještě něco říct ale strnul. Díval se jak na její tvář dopadá měsíční světlo a její kůže má pak jemně stříbrnou barvu. Uviděl jak se jí hvězdy odrážejí v jejich očích. Zafoukal vítr a on mohl pozorovat jak si vítr hraje z jejími vlasy. Naruto se na ni užasle díval. Hinata pocítila jeho pohled a otočila se na něj.
"Děje se něco?" zeptala se ho a Naruta tím přivedla do reality.
"N-ne nic. Jen, že jsi poraněná." řekl rychle a ukázal na její zranění. Hinata se na sebe podívala.
"Jej já na to úplně zapomněla." ozvala se Hinata a zasmála se. Naruto jen pokroutil hlavou.
"Jak jen na tohle může zapomenout?!" divil se v duchu Naruto ale usmál se.
"Tak jestli chceš obvážu ti to." nabídl se a sáhl do pouzdra. Vytáhl z něj dva obvazy.Hinata se zamyslela ale nakonec přikývla.
"Dobře. Ale počkej ještě si sundám mikinu." souhlasila s tím nakonec Hinata a sundala si svou fialovo-bílou mikinu a Naruto měl co dělat aby se vůbec soustředil.
"Páni ani jsem nevěděla jak moc je Hinata hezká. Řekl bych tak nejhezčí z konohy … ne z celého světa." pomyslel si Naruto zasněně a nenápadně si ji prohlížel až z toho zčervenal. Hinata si toho všimla a taky se začervenala. Naruto se uklidnil a obvázal ji ruce a nohy.
"Díky."řekla Hinata a usmála se na něj. Naruto už to nevydržel, nahnul se k ní a políbil ji. Když se od ní odtáhl byl červený jak rajče.
"Jej promiň nechal jsem se unést." omlouval se Naruto a už se chtěl odvrátit ale Hinata ho zarazila rukou. Chytla ho jemně za tvář a otočila si ho tváří k sobě a políbila ho. Naruto se na ni vykuleně díval stejně jako ona předtím na něj ale nenechal se dlouho pobízet a za chvíli se vášnivě líbali .
Naruto ji povalil do trávy a začal ji líbat na krku. Nakonec ji stáhl triko a pokračoval tam. Ani Hinata dlouho nezahálela a sundala mu jeho triko a prohodila si sním místa. Takže dole byl teď on a ona na něm seděla. Nahnula se k němu a políbila ho.
"Miluji tě!" zašeptala mu do ucha. Naruto se pousmál.
"Já tebe taky!" řekl a také ji políbil, znovu si vyměnili místa no a víte jak to skončilo. x)
Ráno se oba probudili na ráz a pěkně zčervenali když si vzpomněli na minulou noc ale byly rádi, že jeden druhého našli.
"Hin?" začal Naruto a podíval se na ni.
"No." řekla mu na to Hinata.
"Co kdybychom šli do Suny?" zeptal se ji Naruto. Hinata zavřela oči ale pak je zase otevřela a usmála se.
"Dobře." souhlasila a Naruto se pousmál. Konečně byl šťastný.

O dvacet let později

"Hiroki! Okamžitě od tamtu slez! Víš, že se strýček Gaara vždycky zlobí když tě vidí na svém stole." křikl Naruto na svého syna. Ten se na něj ale jenom usmál a dál pokračoval v odpočívání. Narutovi na čele naskočila žíla.
"Jestli já byl v jeho věku taky takový … tak to potěš." pomyslel si Naruto a zamířil ke svému desetiletému synovi. Udělal pečetě a okolo Hirokiho se ovinuli provazy a dokonale ho svázaly. A ať se Hiroki snažil sebe víc nedostal se z nich, Naruto vyšel z kanceláře.
O několik místností dál to probíhalo podobně.
"Yuri! Slez z toho okna!" křikla Hinata na svou desetiletou dceru. Ta se na ni provinile podívala a z okna slezla. Hinata si klekla a pohladila ji po vlasech.
"Jsi hodná holčička Yuri. Oproti tvému bráškovi jsi úplný poklad." řekla Hinata a usmála se na ni. Yuri ji úsměv oplatila. Byla skoro stejná jako Hinata v mládí. Chybělo ji stejné sebevědomý jako Hinatě ale přece jenom byla trochu rozhodnější. Měla dlouhé uhlově černé vlasy ale modré oči po Narutovi. Hiroki byl zase neřád a sebevědomým doslova překypoval. Měl delší blond až bílé vlasy a modré oči jako Naruto. Nikdo z jejich dětí nezdědil Byakuugan ale i přesto byly schopni provést některé techniky Hyuuga klanu. Oba byli opravdu talentovaní a Naruto s Hinatou je podrobovali tvrdému tréninku aby se o sebe dokázali postarat na misích.
Už dvacet let bydleli v Suně u Gaary a jeho ženy Ayame. Ti dva měli spolu také dvě děti a stejně jako Naruto a Hinata kluka a holku. Aratu a Aki. Oba dva zdědili po Gaarovy červené vlasy ale jen Aki měla i stejné oči. Arata měl oči černé. A byly stejně staří jako Yuri a Hiroki. A všichni žili šťastně, dokud neumřeli. Laughing out loud

Poznámky: 

...tu to jednorázovku jsem splácala dneska v češtině ... je to něco jako .. no aby se vám zkrátilo čekání na ty ostatní povídky .... doufám že se vám bude líbit. Laughing out loud No a upřímně bych řekla, že ta to povídka patří k mým nejoblíbenějším a řekla bych, že i nejlepším! Smiling Jinak nejsou zde žádné hrubky!! Eye-wink A doufám, že i slovosled mám dobře!! Laughing out loud

4.707545
Průměr: 4.7 (106 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lina939
Vložil Lina939, So, 2016-02-13 16:59 | Ninja už: 4604 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Pěstitel rýže

Misia V: Priznám sa, sama romantické poviedky moc nemusím. Každopádne ma niečo na tvojej poviedke oslovilo. Je dobrá, len v celku mi chýba členenie viet čiarkami (za "že, aby.." a podobne). Som zvyknutá čítať v češtine, jazyk mi neprekáža, aj keď sa mi stane, že sa kde-tu zamocem, no tento text sa mi o čosi ťažšie čítal najmä kvôli absencii čiarok. Dej bol dosť ponurý, smutný a z poviedky napriek šťastnému koncu som ostala taká smutná aj ja.
Páči sa mi tvoj slovník, slová sa ti neopakujú a určite píš. Laughing out loud

Obrázek uživatele StanyOOOGamer
Vložil StanyOOOGamer, Čt, 2015-04-02 00:25 | Ninja už: 3321 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Pěstitel rýže

u Gaary a jeho ženy Ayame ??? Ak sa nemylim tak ayame bola jeho ziacka Shocked

Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, St, 2010-08-04 15:17 | Ninja už: 5074 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Pěkný Laughing out loud Ale možná že místo psaní by to chtělo o čejáku dávat pozor Sticking out tongue

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele zukatoka
Vložil zukatoka, So, 2010-02-06 15:08 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

béééééé to mě .. no prostě mě .. to prostě... dostalo...

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, St, 2009-10-28 16:16 | Ninja už: 5569 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

coooooooooool super ako vzdy by si to zasluzilo aspon 50 dielovu seriu proste pises uzastne.....................

... teda az na ten koniec ten nebol moc pekny a este aj happy-end

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Pá, 2009-10-02 19:06 | Ninja už: 5402 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Počkať počkať... no, podla mna to bolo viac než dobré, ale stále tá štylizácia, výber slov... a ten spád celého deja ma tam rušili... dalo by sa to krajšie vtesnať do jednorázovky, ktorá by bola naozaj pekná, ale ja by som bola za kapitolovú poviedku... blo by to pútavé... veľmi sa mi tu páčilo Hinatine: práve som sa vrátila z misie a no rodina mi prichystala krásne privítanie v štýle buď vypadni, alebo ťa zabijeme. - to bola krutá veta a Hyuuga klan by toho bol schopný...

Obrázek uživatele 02.konoha
Vložil 02.konoha, So, 2009-05-23 10:12 | Ninja už: 5485 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

chyba "Páni ani jsem nevěděla jak moc je Hinata hezká. Řekl bych tak nejhezčí z konohy … ne z celého světa." pomyslel si Naruto zasněně a nenápadně si ji prohlížel až z toho zčervenal. to je úryvek z toho .

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2009-02-28 17:32 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Krása, jdu na další tvé povídky, protože vím, že vždy najdu něco co se mi bude líbit Laughing out loud

Obrázek uživatele MattesSemik
Vložil MattesSemik, Po, 2009-02-09 17:38 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 314 | Autor je: Prostý občan

Výborne jsi to vymyslela.kde ty napady beres?
tenhle FanFiction je zatim nejhezci so sem kdy cetl.Nádhera
dvojice Naruto a Hinata-NaruHina moje nejoblibenejsi.

Obrázek uživatele Miya Ichiyo
Vložil Miya Ichiyo, St, 2008-11-05 18:39 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

jéé zuzanko to je uplně super... máš prostě moc pěkné FF chtěla bych ti něco vytknout, ale není co

Obrázek uživatele Blackness
Vložil Blackness, Út, 2008-08-12 11:03 | Ninja už: 5751 dní, Příspěvků: 302 | Autor je: Prostý občan

Je to good fakr pecka Smiling
Ale ja byt narutom tak hodim ,,kyuubi formu´´ a znicim listovu Laughing out loud

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Ne, 2008-07-13 14:02 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

je to opravdu pěkný... četla jsem to už dříve a nedala sem komentář? asi sem byla mimo, protože k tomuhle se nedá nedát komentář... opravdu povedené

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2008-07-13 13:49 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

pěkný Laughing out loud 5 bodu

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, So, 2008-07-05 13:01 | Ninja už: 5788 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

gooooooooooooooooooood 5 bodov

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, Po, 2008-06-16 21:48 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

tak gaara strejda? moooc pekny..chudak naruto jak ho zavrhly Sad .....

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-06-14 17:47 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Jej představte si že já se tu hrubky už naučila ignorovat!!!
Ale super!

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-05-26 17:22 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

nn to je vymyšlený Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-05-26 16:44 | Ninja už: 5863 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

u Gaary a jeho ženy Ayame.jakou ayame myslis?xD myslis z ichiraku ramen???Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele xaint
Vložil xaint, Pá, 2008-05-23 09:15 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Zajimavy napad. Opravdu zajimavy.
Ty hrubky ale rusily strasne moc moc moc... branilo to v tom, abych se do toho zabral.
Promin, ale slova typu VYTR jsou udesny!

Noční přepadení.
Moje čistě akční FF. Neskromně si myslím, že se opravdu povedla. Jednorázovka.

-------
Ona jediná.
Seriál o vojákovi z amerických speciálních jednotek, který se dostane do světa, kde vládne chakra. Do světa, kam nikdy nechtěl. Do světa, kde pro něj není místo...
Update! Třináctý díl je venku!
Neuvěřitelné, což? Ale je to tak! Nezapomněl jsem na vás!
Jen mi to trvalo o dost déle, než obvykle...

--------
Poslání: Speciální schvalovací FanFiction jednotka Konohy
Fanfikce o lidech, kteří tady na Konoze schvalují fanfikce. Jakákoliv podobnost s lidmi z Konohy je čistě náhodná, doopravdy, fakt.

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-05-15 09:15 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Mno, ty čárky...! A taky sem si všimla že skoro všude píšeš tvrdý "y" Laughing out loud. Ale jinak je děj super!!!

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-05-14 20:01 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Hezké, ale ty chyby dost bijou do očí.

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Út, 2008-05-13 18:52 | Ninja už: 5863 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

lol supr:D a nevime jak to skocilo povez nam to xD xD xD


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2008-05-11 16:05 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

klasa

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, Čt, 2008-05-08 04:36 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

No CoMeNt!§!§! Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-05-07 20:10 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To je dost dobrý. To se ti povedlo, nový náhled na věc. Tři ztroskotanci vytvořili šťastnou rodinku. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-05-07 19:59 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jeej to bolo pekné a strýček Gaara, no to je zlaté xD....aj keď to vyhostenie z Konohy bolo celkom drsné...xD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), St, 2008-05-07 19:56 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Hustyyyyyy a dobryyyyyyyy fakt zhe jo Eye-wink