manga_preview
Boruto TBV 09

MISS KONOHA 2008 - část 014

SOUTĚŽ – DEN DRUHÝ!

Celá vesnice se ještě tetelí blahem ze včerejšího kulturního zážitku na Miss Shinobi. A to ještě netuší, co se semele na právě začínajícím Missákovi z Konohy...

Je přesně sedm hodin ráno a rozespalí soutěžící kluci se plíží na náměstí. Shikamaru i Sasuke se tváří otráveněji než obvykle, Lee unaveně mžourá, až jeho oči pomalu není vidět pod hustým obočím. Kiba v náručí nese spokojeně pochrupujícího Akamaru a tiše mu ten spánek závidí. Gaara s Kankurem jsou podezřele hyperaktivní a hážou po sobě písek. U kašny stojí Neji, vztekle podupávaje nožičkou.
„No kde jste, kde jste? Táhnete se jak Tsunadina slimáčice po flámu! Za chvíli se začnou slízat lidi a náš čeká ještě generálka!!!“ pištěl v záchvatu paniky z toho, že se nic nestíhá podle plánu.
„Za to může Kankurou,“ prásknulo na bráchu zelenooké stvoření. „Když si nemohl namalovat na ksicht ty svoje fialový čmáranice, aspoň se půl hodiny sprchoval, dvacet minut si geloval vlasy a nakonec další čtvrthodinu přemýšlel, který si má vzít spoďáry. A bylo mu úplně jedno, když jsem mu říkal, že stejně nebudou vidět...“
Neji se párkrát zatahal za vlásky, aby se uklidnil a nemusel Kankurovi ve vzteku ty spoďáry svlíknout. Tu se náhle za stromem vynořili Ibikiho poskoci, hlídači hlavní brány, příležitostní vylepovači plakátů a hlavně převelice otravní budoucí porotci a moderátoři Missáka ve dvou osobách, Izumo a Kotetsu. Pro dnešní slavnostní příležitost si navlékli velice zajímavé košilky v havajském stylu a teď se drkotali zimou, protože takhle po ránu bývá ještě docela chladno. Za druhým stromem se cicmali Asuma s Kurenai a mysleli si, že je nikdo nevidí...
Neji chudáčky kluky nahnal na pódium, zatímco havajani usedli do první řady vedle klímajícího Shina a chrápajícího Choujiho. Kotetsu chudáčkovi tlouštíkovi vypáčil ze sevřené ruky balíček chipsů, nabídnul parťákovi a pak se taky spokojeně pustil do křoupání. Malý Byakugan se jal názorně předvádět správnou chůzi po molu, následkem čehož se Izumo těma brambůrkama málem zadusil. Hnědovlasý chlapec se totiž pohupoval v bocích div si nevyhodil kyčle, usmíval se jak zhulené sluníčko a pohazoval hlavou, aby mu hustá kštice správně vlála v čerstvém vánku.
„Teda, kroutí tou pr... zadkem jak zloděj visacím zámkem,“ rozesmál se Izumo, když vykuckal zbytek lupínku vzpříčeného v krku.
K jeho smůle to Neji zaslechl a vrhnul se na něj přímo z pódia. Rvačku však záhy utnul příchod Hokage-sama, jeho kolegů z poroty Miss a Missek samotných. Malý Hyuuga vyskočil ze země, oprášil si kaťata a jal se Třetímu podlézat, jelikož už zjistil, že to na něj platí.
“Aaaa, tak vás pěkně vítám, Sandaime-sama!” spustil hláskem slizkým jak Orochimaru a natáčel si vlásky na prostředníček levé ruky (nehledejte v tom žádná skrytá gesta).
“Pojďte se posadit, tady do první řady. A vy taky, Tsunade-sama, Ibiki-san. No za chvíli budeme začínat, můžu nabídnout nějaké občerstvení?”
Skupinka malých kunoichi nestačila zírat.
“Teda ten Neji se ale umí přetvařovat když chce, co?” podotkla Temari.
“Jo, to bude další kekkei genkai Hyuuga klanu,” zamračila se Ino. “Mrkněte na Hinatu. Celej život se tváří jako neviňátko a největší stydlivka pod sluncem a teď se na ni podívejte, jak je najednou akční a veselá.”
Holky se otočily čelem vzad a spatřily, kterak Hinata s Noriko běhají mezi stromy. Bělooké děvče s úsměvem na rtech vykřikovalo tak nahlas, že přehlušilo i šumění kašny. Ten tam byl její dřívější sotva slyšitelný šepot. Hinata se ze dne na den změnila...

Náměstí se pomalu zalidnilo, vesničané obsadili nejen všechny židle a lavečky, ale stáli i všude okolo. Děti si pro změnu udělaly pozorovatelny v korunách stromů, na což už hysterické matky reagovaly pouze omdléváním a spousta lidu se tísnila v oknech okolostojících domů.
Najednou na pódium vtrhlo duo ve strakatých košilkách. Všichni ztichli a upřímně se divili, kdo to je. Zaprvé je spletly ty pestrý hadříky a za druhé Izumo pro tuto zvláštní příležitost zrušil EMO patku, takže mu bylo vidět do obličeje. Jen co však otevřeli pusu, každému bylo jasné, co jsou zač...
“Ladies and Gentlemen!” vykřiknul Kotetsu.
“Meine Damen und Herren!” vystřídal ho Izumo.
“Minaminasama, Mes dames et monsieures, señores y señoritas, Дорогие друзя (daragyje druzja = drazí přátelé)!” natřásal se dále Kotetsu.
“Sešli jsme se dnes, abychom vám představili výkvět sličných jinochů, ježto sem vážili cestu zblízka i zdáli...” Pak to Izumo schytal Kibovou teniskou mezi oči. Litoval, že tu patku dal pryč, zmírnila by dopad.
“Damare! Jseš jak vyvolávač na jarmarku! Nejsme ve středověku, ty pako!” vztekal se nyní poloobutý člen Inuzuka klanu.
“No jo, no jo,” zahudral Kotetsu. “Vitajte. Byli sme vybrani jako ty duvěryhodne osoby, co budu narušovat pruběh cele akcyje. Sme zodpovědni za veškere prušvihy a problemy, kere nastanu. Tuž si to užite, klidně pite a kuřte, bo sme venku a tu to nevadi.”
“Tuž bysme dale chtěli přivitat slavnu konkurenčni porotu,” hlásal Izumo, zatímco Neji stojící za ním začínal pomalu měnit barvu z obvyklé bledé na zelenou, následně modrou až fialovou a přidržoval se Gaary, aby neomdlel.

“Takže naš slavny a všemi milovany Sandaime Hokage, familierně zvany děda Sarutobi. Potlesk, prosim! Pak věčna slečna Tsunade, budiž nam vitana i s jejim prasečim milačkem,” ksichtil se Izumo. “Tim nemyslim jejiho kolegu, zvrhleho pustevnika Jiraiyu, nybrž to male ružove, co ji sedi na klině. I když Jiraiya by s nim asi měnil.”
Tsunade se děsně smála, pohladila TonTon a spokojeně na Jiraiyu mrkla. Ten se jen mírně začervenal a poslal jí vzdušný polibek. Kotetsu si odkašlal, aby přerušil smích otřásající náměstím.
“Ten, co ho nevidite, bo se dvojnasobně skryva – za masku a za knižku – to je kopirovaci ninja Kakashi. A jako posledni, avšak nemeně duležity, je naš šef a vzor, dokonaly ninja, tvrdy chlap a excelentni řečnik – Morino Ibiki!”
V tu ránu se v zorném poli přihlížejících mihla černá skvrna a Ibiki ve svém rozevlátém kabátě vtrhnul na pódium jak Kyuubi do kurníku. Oba moderátoři schytali pár za ucho, načež “tvrdy chlap” spustil: “Abysem si na vas neposvitil! Abysme se nepotkali u vyslechu! Ze mě si nikdo střilet nebude, ja sem uředni osoba a vaš nadřizeny! Nese*te mě, hovada!!!”
Pak se uklonil překvapenému davu a spokojeně znova usednul do hlediště. Kotetsu si smutně mnul zčervenalé ucho: “Však šéfe, my jsme chtěli jenom stejně dokonalej začátek, jako jste včera měli vy. Jenže se nám nepodařilo najít Konohamara, tak tu musíme trapasit sami.”

“Myslím, že je načase doopravdy začít s Missákem z Konohy 2008! Takže tady je NAŠE porota!” zařval Izumo, až všichni nadskočili.
Na krabice od banánů vystoupili Asuma, Anko a Kurenai. Kotetsu k nim dohopkal, vecpal se mezi kunoichi a objal je kolem pasu. “Tohle jsou naše krásné kolegyně, Mitarashi Anko a Yuuhi Kurenai. Jsou tu proto, aby objektivně zhodnotily vzhledové kvality i nedostatky soutěžících.”
“Jaký nedostatky?” zařval Rock Lee, vzápětí byl Kankurem zkopnut z pódia.
“A tady,” poplácal Izumo po rameni vysokého snědého muže, “je uznávaný neporazitelný bojovník Sarutobi Asuma. Bude hodnotit ninja schopnosti a vědomosti, které zajisté budou součástí volných disciplín.”
Asuma si nonšalantně potáhl z neodmyslitelného cigárka, pokynul publiku a otočil se dokolečka, aby si všichni prohlídli, jak dobře vypadá. Taky drobátko trpí kultem osobnosti, podobně jako Neji. Malé Missky se na to chytly a prohlédly si svého učitele, kterého byly zvyklé vídat jen v uniformě, od hlavy až k patě. Ino zbystřila a vzala to opačným směrem – odzdola nahoru! Jako první ji zaujaly černé kožené kovbojské boty se stříbrným kováním. Pokračovaly upnuté, taktéž černé, značkové džíny. Velice cool opasek s přezkou ve tvaru lebky s logem Harley Davidson se leskl, až oči přecházely. A pod koženou motorkářskou bundou měl jenom bílý síťovaný nátělník... promiňte, já na něm trošku ujíždím... Vracím se zpět do děje...
Jmenovaní členové poroty usedli k připravenému stolečku, takže uprostřed pódia znova osaměli havajští hoši. Izumo už byl mírně nervózní ze svého nového účesu. Vytáhl z kapsy hřeben, sčesal si znova do čela stylovou ofinku a pravil: “Zbývající porotci jsme tadyk my dva. Bohužel jsme nepřehlédnutelní, takže se nemusíme představovat, nás každej zná.”
Kotetsu se ušklíbnul: “Jsme tu proto, aby to kluci neměli moc jednoduchý.”
“Nooo,” protáhl EMO havajan, když schovával hřebínek, “my samozřejmě víme, že vás daleko víc než my zajímají soutěžící, takže tady jsou!”

Haha, tak jsem do čtrnáctého dílu slibovala taky volné disciplíny holek, že jo? Ale jak jste si všimli, díky mým oblíbeným moderátorům se to zahájení kapánek natáhlo... Takže příště. :D

4.987805
Průměr: 5 (82 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, Út, 2020-12-01 23:44 | Ninja už: 1264 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Jsem absolutně zvědavá, jak se tohle všechno vyvine, ale něco mi říká, že asi brzo padnu pod stůl smíchy. Tohle je vážně fajnová povídka a už teď vím, že se k ní budu ráda vracet. No, ale teď už mě moc nenapínej, prosím a šup sem s výsledky. Jsem fakt zvědavá, kdo to vyhraje. Něco mi ale říká, že to bude Sasuke...

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2016-07-07 20:52 | Ninja už: 5209 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: Takže sa v tejto kapitole nedozvieme čo bolo na voľnej disciplíne u dievčat? Aj sa mi zdalo, že tie dni nejako letia. Ale dobre, máš to správne nabehnuté a tvoja úchylka na Asumu - nevidela by si ho náhodou radšej muchlovať sa s (h)Anko? Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele EdElric31011
Vložil EdElric31011, Ne, 2011-09-11 19:37 | Ninja už: 4648 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Kotetsu a Izumo, to je dvojka, ja ich žerem!!!! Ako aj celé Miss Konoha Smiling Vidím, že nejako toho Asumu dôkladne opisuješ, asi sa ti páči, čo? Laughing out loud Je to proste super Smiling

Obrázek uživatele Mahtiel
Vložil Mahtiel, Pá, 2011-07-15 17:46 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

"vtrhnul na pódium jak Kyuubi do kurníku."

Používáš úžasný přirovnání! Laughing out loud

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2010-06-22 19:52 | Ninja už: 5348 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ten Asumův nový styl je vskutku zajímavý Eye-wink Věřím, že Kurenai proti němu moc neprotestuje Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Út, 2009-06-02 21:11 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

BOBAAAAA:D


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Kin-Ankoku
Vložil Kin-Ankoku, So, 2009-01-24 14:33 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

vlítnul tam ja kyubi do kuníku XDDDDDDDDD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 00:18 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Ibiki, Izumo a Kotetsu válí a *já se válím pod stolem smíchy*

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele yuunaish
Vložil yuunaish, Út, 2009-01-20 20:19 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

jj přesně Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2008-12-18 19:11 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

“Však šéfe, my jsme chtěli jenom stejně dokonalej začátek, jako jste včera měli vy. Jenže se nám nepodařilo najít Konohamara, tak tu musíme trapasit sami.” málem jsem brečela a shcytala par ran jako Izumo a Kotetsu, ale od podlahy. Tohle je snad ta nejlepší povídka co jsem kdy četla. Ty hlášky, ten děj, to už se dneska hledá jen těžko. Tomuhle se říká parodie, né to co v každé minutě zazní nějaké sprosté slovo a vtip nikde...

Obrázek uživatele Furika
Vložil Furika, St, 2008-12-17 21:42 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Ibiki ve svém rozevlátém kabátě vtrhnul na pódium jak Kyuubi do kurníku-tak u toho jsem se málem udusila a bylo tam toho víc. Tohle je opravdu famózní série!!

Obrázek uživatele Shinay
Vložil Shinay, Po, 2008-07-21 21:14 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Recepční v lázních

Teda, kroutí tou pr... zadkem jak zloděj visacím zámkem,
tak u toho jsem smíchy i brečela!!! fakt super

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-07-21 18:57 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Paráda, fakt skvělý. PS: Ty fakt ujíždíš na Asumovi? Je pěkněj, vo to žádná, jen jsem zvědavá Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-07-21 19:11 | Ninja už: 5949 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Díky, díky!
Odpověď na P.S.: Noooo, trošinku jo. Laughing out loud Ale jen malinko. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele xxxfire
Vložil xxxfire, So, 2008-08-02 22:30 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

doufam ze vite ze kurenai je silna kunoichi Laughing out loud

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Út, 2008-07-01 10:08 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Hustý, hAnko, nejvíc mě teda rozesmála tahle věta: Za druhým stromem se cicmali Asuma s Kurenai a mysleli si, že je nikdo nevidí...
Ty jsi prostě úžasná a máš vynikající talent!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Út, 2008-06-03 21:42 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Hehe, ten moderatorsky jazykovy kurz bol NAAJ!!!

Obrázek uživatele KatuSHka
Vložil KatuSHka, Čt, 2008-04-10 17:03 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

hejka valim se na zemi smichy Laughing out loud super díl

...

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-04-10 11:22 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jak Tsunadina slimáčice po flámu - ha ha, tak to bolo dobré:)) tak tým prejavom si ma zase nesklamala:))je to super:)) teším sa na 15. diel:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-04-09 19:41 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Vážně bych měla přestat svačit u tvých povídek. V krku se vzpříčil kus sýru, dusila jsem se drobečkama z chlebu a ten čaj tomu taky moc nepřispěl... Smiling

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-04-09 19:20 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Ó všemocná hAnko moc děkuju ^^ Přečetla jsem si toto a okamžitě jsem si konečně našla popis použití hustoměru XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Arya
Vložil Arya, St, 2008-04-09 18:41 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

tak na toto sa fakt oplatilo čakať Laughing out loud je to super
_______________________________
Môj výtvor: https://konoha.cz/?q=node/23624

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-04-09 18:09 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

*nadsena z tho ze uz je ctrnactka a zklamana z toho ze stale nevi jestli je naruto to co si mysli ze je, ale mysli ze vi co je, a proto se tesi az to hAnko potvrdi .. a ted se mirne zamotala xD*
No proste skvely jako vzdy ^^
Emo hawai ... cool xD
A Asuma jede Laughing out loud Kurenai aby z tohohle nechytla dalsi mimino xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, St, 2008-04-09 14:48 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

dokonaly:)
ja uz vidim jak se zejtra na pisemce 150krat slozim a nebudu schopna nic napsat:D

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-04-09 07:47 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Na to pokráčko sa oplatilo počkať! Je to super!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, Út, 2008-04-08 23:53 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

muhehe...to bylo dobrý xDD
no konečně sem se dostala k tomu si to přečíst..a ted zase čekat na další díly xDD už se těšim dattebayo

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-04-08 21:53 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

hAňulíne!! To je skvělý!!! xDDDDD Kankurovo jo-ne spoďáry mě srazily hned na začátku xD Poté nervózní Neji...generálka...Havajští hoši!!! xDDDDDD a jejich jazykové znalosti xDD Ladies and Gentlemen....loléc xDD joj tam bylo takovejch keců, kdy jsem ležela pod stolem a zkoumala sexy tvary svého počítače xDDD jak ti dva napodobovali Ibikiho..to je dobře, že jsi jim dala tolik prostoru xDD..a nakonec Asuma co by model roku xDDD...nějak jsem se rozepsala...no ať žijí mé dlouhé komentáře, které píšu snad jen k tobě xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-04-08 23:22 | Ninja už: 5949 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No já jsem velice ráda, že jsem si tvé sáhodlouhé komenty zasloužila. Eye-wink Vždycky se na ně těším, protože pak aspoň vím, co se líbí. Ale nemysli si, já z tvých věciček mám svůj počítač taky do detailu prohlídnutej... Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-09 00:04 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jenže víš co xDD mě se vždycky líbí úplně všecno, tudíž by na to stačila jedna věta....jenže já si prostě nemůžu pomoct xDDD btw..děkuju za pochvalu (nezaslouženou xD)

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele samovrah
Vložil samovrah, Út, 2008-04-08 21:15 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Prostý občan

Vďaka..Toto som potreboval..Vytočili ma v práci,najviac som sa vytočil sám(neznášam aroganciu a pýchu)..Ale toto mi dosť pomohlo..ďakujem.3keril som sa jak blázon:)

-----------
Nech vám všetkým najklíčkatejší požehná
http://www.bramboranstvi.mysteria.cz/uvod.html
A nemám rád vianoce..