manga_preview
Boruto TBV 09

Válka duší 1: Svatba

Ahoj vážení,jsem rád,že Vás můžu přivítat na novou serii z mé sbírky.Příběhy pod tímto názvem budou přímo navazovat na události "Klan mnoha tajemství",které se udály před dvěma lety.Narutovi je 21 let,je z něj silný ninja a dokonce i budoucí zakladatel rodiny,ale to si necháme na příběh.Doufám,že se budete příjemě bavit a konečně začínáme!!

Znovu se ocitáme v Konoze,kde se připravuje velká slavnost.Naruto konečně sebral odvahu a požádal Hinatu o ruku.Čekalo se,že Hiashi bude proti,ale otec Hinaty dal své dceři požehnání a Naruta přijal do rodiny.Naruto doufal v urovnání vztahů mezi ním a Nejim,ale Neji byl pořád proti jejich vztahu trochu odměřený.Hinata byla šťastná a každý den dávala do života všechno.Naruto byl víc a víc nervóznější a dělal všechno možné,jen aby si zkrátil čas do obřadu.Jeho klidu nepřidávali ani jeho nové sny.Každou noc se mu zdál ten samý sen-vznáší se vzduchem,blíží se k nějakým horám a když už je nadosah prvnímu vrcholu,tak se probudí.Naruto nechápal tento sen a proto o něm řekl Hinatě.Ta mu řekla,že je to zřejmě nervozitou a že na to má zapomenout.Poslechl jí a zkutečně měl pokoj od divného snu.V noci před svatbou se však Narutovi sen zdál znovu,ale tentokrát tam byla i Hinata.Letěli spolu k nějakým skalám a když se k nim blížili,Naruto se už ani nepokoušel jich dotknout,ale najednou přeletěli první vrchol a mířili k nějakému městu v oblacích.Když dorazili před velikou stříbrnou bránu,tak na ně kdosi promluvil,starý známý hlas.

"Vítám vás,Naruto a Hinato.Vítejte v Tallonguardu."-ozval se muž stojící za nimi.
"Šakran????Šakrane,příteli už jsem nedoufal,že tě někdy uvidím."-zakřičel Naruto a obejmul starého přítele.
"Taky tě rád vidím Naruto a hlavně vidím velice rád tvojí budoucí ženu."-řekl Šakran a políbil Hinatu na čelo.
"Jsem ráda,že tě vidím,ikdyž se nám to asi jenom zdá."-odpověděla Hinata na pozdrav.
"Tohle se vám nezdá Hinato.Pouze jsem využil toho,že spíte,abych vás provedl v mém novém domově a seznámil vás s mou rodinou."-pověděl jim Šakran a vedl je do města.Pak došli do Šakranova sídla a tam je uvítali muž se ženou.
"Otče,matko tohle je Naruto Uzumaki a jeho budoucí žena Hinata Hyuuga."-představil své hosty Šakran.
"Jsem rád,že poznávám takového významného člověka,který změnil život mému synovi."-pozdravil Naruta otec Šakrana.
"Velice mě těší pane a paní Kareon.Já a Hinata jsme chtěli poznat jeho rodinu,ale nevěděl jsem,že to bude tak rychlé."-odpověděl na pozdrav Naruto a Hinata souhlasně přikývla.Poté se všichni odebrali do jídelny,kde jim Šakranova matka připravila něco k pití a jídlu.Bavili se spolu dvě hodiny,ale pak Naruto řekl,že by se asi měli vrátit,protože mají svatbu.
"Ano skoro bych zapomněl,omlouvám se."-řekl Šakran.Naruto s Hinatou se rozloučili a Šakran je pomalu vyprovázel z města.Když došli k bráně,tak Šakran Narutovi řekl.
"Tak zase zítra Naruto."
"Co tím myslíš???Přijdeš na svatbu???"-ptal se užasle Naruto.
"Ano,ale nepřijdu sám.Přijde se mnou ještě někdo jiný."-odpověděl Šakran a v tu chvíli se Naruto a Hinata probudili.Oba si mysleli,že to byl sen,ale když si o tom povídali,došlo jim,že to nemohla být náhoda.Pak je ale vyrušila Sakura.Vytáhla Hinatu z postle,ikdyž toho na sobě moc neměla a odvedla jí,aby se připravila na svatbu.Naruta naopak popadl Gaara a taká ho táhnul někam pryč.Byly dvě hodiny odpoledne a obřad začal.

Tsunade předstoupila před celou Konohu i několik významných hostů,jako byl Gaara,Kakashi,Saya,Temari i mnoho obyvatel dalších tří spojeneckých vesnic a začala se svým svatebním proslovem.Když ho dokončila,začala se věnovat snoubencům,ale v tu chvíli se ozvala veliká rána a rozvířil se prach.Z místa,kde byl prach nejaktivnější vycházela pomalu jedna osoba.Byl to Šakran.Jeho přátelé ho okamžitě šli pozdravit,ale Šakran naznačil,že přednější je obřad.Pak se vše uklidnilo a Tsunade se potom jednotlivě ptala:
"Naruto Uzumaki,bereš si Hinatu za svou manželku?Budeš jí milovat a chránit v dobrém i zlém do nejdelší smrti?"
"Tak tomu věřte!!"-řekl hrdě Naruto.
"A ty Hinato Hyuugo,bereš si Naruta za svého manžela?Budeš ho milovat a chránit v dobrém i zlém do nejdelší smrti?"
"Ano beru a jak ráda."-řekla šťastně Hinata.
"Prohlašuji vás za muže a ženu a teď celé Konoze řekněte,jaké jméno jste si vybrali pro vaši rodinu."-zeptala se jich Tsunade.
"Založíme nový klan Uzumaki,který bude vedlejší větví klanu Hyuuga."-prohlásil Naruto a Hinata ho v tom podpořila.V tu chvíli začala velká sláva a všichni byli radostí bez sebe.Začal veliká hostina a slavnost.Každý pil a jedl,co jen snesl.Byla to chvíle štěstí a radosti a v tom okamžiku odvedl Šakran svou lásku Minu dál od lidí.

"Dlouho jsme se neviděli"-řekl trochu bázlivě Šakran,ale to už ho Mina začala vášnivě líbat.Mezi polibky Mina vyprávěla o všem,co dělala,když Šakran odešel a pak mu řekla o dítěti.
"Ty máš dítě??"-ptal se trochu překvapeně Šakran.
"Ano,máme spolu dítě a je to chlapec."-odpověděla mu Mina.
"A jak se jmenuje???"-byl stále Šakran zvědavější.
"Dala jsem mu jméno Kazuki"-řekla nejistě Mina.
"Kazuki Kareon???To zní skvěle!!!!"-začal se radovat Šakran.Potom objal svou lásku a objímal jí velmi dlouho.Pak se přidali do víru oslav,až přišla řada na svatební dary.Šlo to velmi rychle a nakonec byl na řadě Šakran.
"Hinato,Naruto a také Neji pojďte sem."-ozval se Šakran a pokračoval,
"Zavřete oči,mám pro vás dárek na který doufám,že nezapomenete."-Všichni tři zavřeli oči,pak se znovu před nimi zvířil písek a znovu se tam objevili nějaké postavy.Byli tentokrát tři.Jejich tváře byli zahalené ve stínu kápě.Pak si tři neznámý sundali šat,který jim zakrýval obličej a všichni kolem byli velice překvapení.Před Narutem,Nejim a Hinatou se objevil Yondaime,Nejiho otec Hizashi a Hinatina matka Hanari.Neji,Naruto a ani Hinata nevěděli,co mají dělat a tak to za ně vyřešili jejich rodiče.Hanari objala svou dceru i nového syna a pevně je držela ve svém obětí.Pak Naruto šel ke svému otci a padl mu do náruče.Neji objal svého otce tak pevně,aby mu už nedovolil odejít.Byl to velmi krásný okamžik nejen pro těch šest,ale i pro otstatní.Po chvilce se Šakran znovu přihlásil o slovo.

"Doufám,že jsem vám udělal radost,ale teď mě prosím omluvte.Mám důležitou práci."-prohlásil Šakran.
"Počkej Šakrane a co my????"-zeptal se ho Yondaime.
"No co by??Zůstanete tady,pokud budete chtít.Rada mi povolila vás vrátit do světa lidí,pokud si to budete přát."-odpověděl Šakran.
"Vážně???No já bych teda zůstala."-ozvala se Hanari a v obětí s Hiashim,Hanabi a Hinatou byla v sedmém nebi.
"Já taktéž zůstávám.Je mnoho věcí,které musím Nejiho naučit."-přidal se Hizashi.
"Jestli tu můžeme zůstat,tak já rovněž"-dodal Yondaime.
"No tak tedy dobrá,ale nedělejte mi tady ostudu."-souhlasil Šakran a s jeho souhlasem se životní energie těch tří proměnila ve zkutečná těla.Pak Šakran zmizel ve víru blesků a naši přátelé se pustili do oslav znovu.Slavili tak do dalšího rána a když se konečně i poslední host dostal domů,byl v Konoze konečně klid,ale neuvěřitelný nepořádek.Hosté z jinýh vesnic kromě Gaary,Temari,Kankura,Sayi a Kakashiho se vrátili domů.

Kakashi poblahopřál Narutovi k tomu,že konečně dospěl a Hinatě dal pár rad,jak udržet Naruta na uzdě.Gaara nevěděl jako to chodí takhle po svatbě a tak si jen potřásl rukou s Narutem,políbil Hinatu na ruku a odešel.Zato Temari byla trochu zběhlejší v těchto věcech a začala Naruta varovat:"Jestli s tebou nebude Hinta šťastná,tak si mě nepřej"-řekla Temari a hodila na Naruta vražedný pohled.Kankurou,který byl na svatbě se svou přítelkyní Asume,jen popřál Narutovi pevné nervy.Saya poděkovala za pozvání a dala Hinatě dárek v podobě stříbrného přívěsku-v Kumě tomu říkali Přívěsek hromu a byl pro štěstí,nebo tak nějak.Nakonec se i tito významní hosté vydali domů,jen Kakashi si vzal někoho z Konohy sebou.Když si vzpomenete na události s Kyubi nebo Naruto vzpomenete si,že se tam Kakashi sblížil s jednou ženou(Gaiova sestra Natano),no a tu si také odvedl sebou do Mlžné vesnice.Gai zuřil,ale Natano byla šťastná,že se alespoň takhle Kakashi vyjádřil.

Život měl být zase o něco jednoduší a krásnější,ale to by přeci nemohl být příběh,který vyprávím já.V příštím díle nám začnou problémy a to dost velkých rozměrů.Takže pozvánka na další díl s názevm:

4.891305
Průměr: 4.9 (46 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 17:02 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to je tak krásné a tak nějak jsem to tušila že by se tam mohli objevit nara a nejiho rodice ale u hinaty mi to nedoslo, hne djdu dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-22 14:33 | Ninja už: 5246 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Je to skvělé!! Jdu dál!

Obrázek uživatele Jozzynko
Vložil Jozzynko, St, 2009-04-22 10:37 | Ninja už: 5633 dní, Příspěvků: 223 | Autor je: Prostý občan

za hoďku mám celou sérii v sobě a hned du na další krásná povídka

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 14:49 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Jééééééééééééééééé Gai zuřííu Oujéé Laughing out loud Laughing out loud .. BOŽE ... z toho opravdu nemůžu, ale po pravdě bych brala aby byl Naruto hokage a babča odešla Laughing out loud do "důchodu" xD.

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2009-01-12 16:39 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Docela.. Nemám slov Laughing out loud Zase dobré jako obvykle!

Obrázek uživatele Traian
Vložil Traian, So, 2009-01-10 02:43 | Ninja už: 5584 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

ok beriem, je to tvoj pribeh, bleskovych vladcov som tiez predychal, shakran ako znovuzrodeny ok... ale pride mi moc, ze sa tam znovu ukazal a vstupuje do deja... je to tvoj pribeh, je dobry ale chcelo by to trosku ubrat od tzv. supermana (len moj nazor)... nie vsetko musi skoncit happy endingom a ked raz dakto zomrie tri krat tak uz by teda mohol ostat po smrti
no nic, idem citat dalej, je to dobre ale az ked sa clovek trochu odosobni od sveta kde zije naruto a zacne to vnimat skor ako fantasy, nie mangu/anime
PS: az do tohto dielu som to povazoval za super vytvor, teraz to kusok kleslo, ak znovu zomrie a znovu ho ozivis tak ma to sklame a zacnem mat radsej myoshiho, nesmrtelni=nesympaticky, kazdy ma mat svoje muchy, preto mam rad naruta Eye-wink (ale som len jeden z mnoha, neber ma vazne)

prosim len aby ste na tento post nereagovali, len citam co tu je a uz mi nedalo nezareagovat, prve pribehy som hltal, akurat mam pocit ze to skor upada a vrcholom bola prva seria pribehov

Obrázek uživatele Hanyman
Vložil Hanyman, Čt, 2008-09-11 15:41 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

jeden nedostatek sice jsem to nedocetl ale v Narutovi by to byl Shakran ale to mas fuk ze to tvuj pribeh

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2008-03-28 23:03 | Ninja už: 6181 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

skvěly příběch

Obrázek uživatele -- Temari --
Vložil -- Temari --, St, 2008-03-19 15:15 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeeeeeeeeeeet

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-03-18 17:13 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Výtky??? Já žádné nemám Laughing out loud Akorat jsem sem se zarazil u jedné pasáže, která mi připadala velmi povědomá Laughing out loud Ale nebudu se tím zabívat. Jen ti doporučuji sem dát další díl, ale až ty budeš chtít, prootože jako každý normální člověk si rád počkám Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Pá, 2008-03-21 11:35 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

To je která pasáž, jenom abych věděl.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-03-18 16:57 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Pěkný...jenom se moc nevyznám ve vedlejších postavách, takže netuším, co je zač ten Šakran.

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-03-19 15:23 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Proto doporučuju přečíst všechny předešlé mé tvorby:Klan mnoha tajemství a Kyuubi nebo Naruto(na kterém jsem byl jen spoluautor,ale dílko patří Hinata.Hyuuga).

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-03-16 22:42 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No jů, to jsem nečekala, takhle brzo! Bezvadné!!! Hm, jenom bych si rýpla, ... ale radši ne... Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-03-16 22:32 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

je to upe sugozní jako vždy Laughing out loud

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-03-16 22:23 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No je tu první díl,klidně mi pište,když budete mít nějaký výtky.Přeju pěknou zábavu.