manga_preview
Boruto TBV 08

Válka duší 2: Nová elitní jednotka

Tak minulý díl byl trochu oddychový, ale dnes už budeme znát první náznaky velkých problémů. Hezkou zábavu.

Ve chvíli, kdy se Naruto a Hinata plně oddávali své lásce a nikdo nemyslel na zlé, tak se ve Zvučné vesnici odehrávalo něco hrozivého. Orochimarovi se podařilo vyvolat několik stvůr z nicoty, až nakonec vyvolal i ducha samotného Ashraka(pána všech démonů).
"Co chceš lidský červe???" ptal se Ashrak.
"Co chci já je nepodstatné, ale to po čem prahneš ty je mnohem důležitější, můj pane." odpověděl Orochimaru.
"Chci už celou věčnost zničit svět Blesků, ale co s tím ty chceš dělat." okřikl ho Ashrak.
"No zjistil jsem, že se Konoha zalíbila tvým nepřátelům a napadlo mě, jestli bych neměl zaútočit tam a když jim tam přijdou na pomoc, vy můžete zaútočit na pevnost Blesků." vykládal svůj plán Orochimaru.
"A co za to chceš???" ptal se Ashrak.
"Chci jenom příležitost zničit své nepřátele a pomstít se pár lidem." odpověděl Orochimaru.
"No dobrá, ale nezvládneš to sám. Budou proti tobě čtyři skryté vesnice, tak ti někoho půjčím." souhlasil Ashrak, zmizel a ze země se vedle Orochimara vynořilo osm postav.
Orochimaru se začal ďábelsky smát a otočil se.
"Tak Kabuto začínáme!!!" řekl tajemně Orochimaru.

Mezitím se ve světě Blesků sešla nejvyšší rada, aby projednala situaci na celém světě, ale do jejich rozhovorů vlétla zpráva, kterou přinesl Fénix. Hlavní člen rady přečetl dopis a okamžitě dával příkazy.
"Šakrane!!! Garda Stínů se musí okamžitě připravit na cestu do Konohy."
"Ano pane!!" řekl Šakran a zmizel.
"Co se stalo Moyuki???" zeptal se ho jeden z rady.
"Dostali jsme zprávu, že z nicoty přišlo osm nepřátel." odpověděl vůdce rady.
"Osm nepřátel z nicoty?? Proč tam posíláš členy Gardy? To je zbytečné. Stačil by samotný Šakran nebo jiný člen." opáčil mu jeden z radních.
"Měl bys pravdu, kdyby šlo o obyčejné stvůry, které známe, ale tentokrát je ve světě lidí osm Shiffů, příteli." reagoval znovu.
"Shiffové?? Kdo to je??" ptal se Šakranův otec, který byl také v radě.
"Shiff je přízrak žívící se lidskou krví, je velmi rychlý a nebezpečný i pro Bleskové vládce jako je tvůj syn Tomine. To mi vlastně připomíná, proč tam vlastně posíláme naši elitní jednotku, když i oni jsou proti Shiffům bezmocní?" odpověděl jeden z přísedících, ale na jeho otázku nikdo neodpověděl. Pak schůze skončila a všichni se vrátili ke své práci.

To už byli Shiffové na cestě ke Konoze. Jejich rychlost byla neuvěřitelná a oni sílili stále víc, protože jim dal Orochimaru pár lidí jako potravu. Byli jen okamžik před Konohou, když jeden ze Shiffů padl na zem. Ostatní se zastavili a rozhlíželi se. Před ně skočil Šakran a dalších dvanáct členů elitní jednotky Blesku. Když se připravovali na útok, tak se Šakran zasekl a rukou naznačil problém. Bylo to jednoduché. Zasažený Shiff se proměnil v obyčejného člověka. Zbylí Shiffové se také proměnili a byli to ještě žijící lidé. Za elitní jednotku ve vteřině přiskočili opravdový Shiffové a udeřili. Jejich útok byl příliš rychlý a šest gardistů padlo k zemi a rozplynulo se.
"Kdo to sakra je???" ptal se trochu naštvaně Šakran.
"To jsou Shiffové Šakrane, proč jsi nám neřekl, že jdeme do boje proti nim??" ptal se ho jeden z kolegů.
"Nikdo z rady mi neřekl, s kým máme bojovat." ohradil se Šakran.
Jejich rozhovoru využili Shiffové k dalšímu útoku, ale to naopak oni spadli do Šakranovi pasti. Když si jeden ze Shiffů myslel, že zasáhl dalšího člena elitní jednotky, tak se za něj Šakran přesunul takovou rychlostí, že ho nedokázal zastavit ani jeden Shiff. Šakran se tedy dostal za jednoho nepřítele a mocným úderem meče ho přepůlil. Shiff poté shořel v modrém plameni. To trochu překvapilo sedm zbylých Shiffů a proto začali zjišťovat s kým to vlastně bojují. Šakran jim pohlédl do očí a oni zjistili důvod jeho rychlosti. Raitora aktivovaná v očích gardisty jim nic moc neříkala, ale i přesto se raději trochu stáhli. Pouze jediný Shiff, který nic nezjišťoval, zaútočil na gardisty, ale ani ne vteřina stačila Šakranovi k přesunu k nepříteli. Tentokrát aktivoval schopnost svého meče a z něj se vyvalil blesk na nepřítele. Zasažený Shiff padl k zemi a už nevstal. Jeden ze Shiffů proto zavelel k ústupu a všichni si to mířili zpátky do Zvučné, naopak Šakran odvelel gardu zpět do země Blesku. Tam se opět setkala rada,aby vyšetřila tento incident.

"Mohl by mi někdo prosím říct, proč jste nám neoznámili proti komu jdeme??? Ztratili jsme tam šest elitních gardistů a já se ptám, kde se sakra vzali ti mizerové???" začal Šakran a chvíli hleděl na překvapené obličeje radních.
"Uklidni se chlapče. Zabili jste dva z nepřátel a to je úspěch. A většina se vás vrátila." reagoval hlavní člen.
"Většina?!!! Padlo tam šest pro mě důležitých lidí a vy se tady chvástáte úspěchem." zakřičel na hlavního Šakran a chytl ho pod krkem.
"Šakrane, pusť ho!!!" zakřičel na Šakrana jeho otec.
"To je v pořádku Tomine. Tvůj syn je silný, ale zřejmě ještě nedospěl." řekl klidně radní.
"Nedospěl???" zařval Šakran a odhodil radního od stolu.
"Stráže, chopte se ho!!!!!" zakřičel další člen rady a stráže pomalu obkličovali Šakrana. Šakran ovšem neváhal a rychle zmizel. Ihned po jeho činu byl na prvním místě mezi hledanými osobami v Tallonguardu. Šakran se okamžitě vydal pro pomoc do Konohy. Když tam dorazil, šel hned za Yondaimem.

"Yondaime" oslovil Šakran Narutova otce v domě klanu Hyuuga.
"Šakrane rád tě vidím, co tě sem přivádí??" pozdravil ovšem první Hizashi s Hiashim. Šakran neměl čas lhát a raději řekl pravdu o tom, co se stalo.
"Potřebuješ pomoc viď???" ptal se ho Yondaime.
"Ano potřebuji, musím dostat na svou stranu Gardu. Když se mi to nepovede, pustí se do mě nejen Shiffové, ale i moji přátelé. A to nesmím dopustit." řekl Šakran.
"Shiffové povstali?? Tak to ti pomůžeme." promluvil Hizashi.
"No ale my už ti nemůžeme pomoct, jsme jen lidé." reagoval Yondaime.
"To sice jste, ale můžete se znovu stát Bleskovými vládci." oponoval Šakran.
"Jestli víš, jak na to, tak dělej ať se do toho dáme." prohlásil Yondaime a za něj se postavil Hizashi, ale než Šakran stačil něco udělat, přiběhl k nim Naruto a Neji.
"Počkat mi jdeme taky." zakřičel Neji.
"To nejde synku, zůstaň tady." reagoval Hizashi a popoháněl Šakrana.
"No víš ono to jde Hizashi." řekl Šakran a podrbal se na hlavě jako Kakashi.
"Proč si to říkal Šakrane?? Teď si to nenechají vymluvit." ptal se ho Yondaime.
"No já jsem stejně přišel i pro tyhle dva a pro další lidi" řekl mu Šakran trochu nejistým hlasem.
"Co že a pro koho ještě jdeš???" zeptal se ho Hizashi se zatnutou pěstí.
"No Naruto, Neji, Gai, Saya, Gaara, Kakashi a Hiashi jsou ti, které hledám." odpověděl mu Šakran. Hizashi zuřil, ale nakonec svolil, když ho přesvědčil Yondaime. Šakran postupně obešel všechny spojenecké vesnice a podle rituálu "Mal Šaran" je všechny proměnil v Bleskové vládce. Jednotlivý členové se rozloučili se svými rodinami a hlavně loučení Naruta s Hinatou bylo velmi smutné. Hinata nechtěla ztratit Naruta nejen proto, že ho milovala, ale už čekala potomka.
"Opovaž se mi nevrátit, protože já nechci vychovávat naše dítě sama Naruto!!" říkala mu Hinata. Naruto jenom koukal jako puk, obejmul jí a políbil jako nikdy před tím. Pak se celá skupina vydala do země Blesků.

Mezitím se Shiffové vrátili do Zvučné a oznámili Orochimarovi, co se událo. Ten ihned přivolal ducha Ashraka a řekl mu výpovědi Shiffů. To Ashraka dost rozčílilo.
"Už zase se zrodil ten prevít!!!!!" zařval Ashrak.
"Kdo můj pane, smím-li to vědět???" ptal se Orochimaru.
"Šakran, kdo jiný. Tohle už bude jeho třetí podoba. Když jsem se s ním setkal poprvé před dvěma sty lety, tak jsem ještě žil ve světě lidí, ale pak mě poslal do nicoty. Jeho Raitora je mnohem silnější než všechny mé stvůry. Shiffové se mu vyrovnají pouze silou, ale ne rychlostně." odpověděl Ashrak.
"Tak bych ho mohl zkusit zabít já, nebo ne???" zeptal se znovu Orochimaru.
"Ne pošlu ti muže, který ho už jednou zabil." odpověděl Ashrak a zmizel. Před Orochimarem se objevila Šakranova noční můra, Myoshi Kareon obdařený schopnostmi Ashraka.
"Doufám, že mě nezklameš Myoshi, jinak tě čeká smrt a to definitivně!!!" řekl Ashrakův hlas.
"To se spolehni můj pane. Já totiž vím, jak svého bratra zabít." zamumlal si pro sebe Myoshi a začal se smát.

Šakran dorazil do země Blesků se svým novým týmem, ale tam na něj už čekala celá elitní jednotka. Ta měla ještě čtyřicet členů, ale přesto se obávala zaútočit na jejich bývalého velitele, protože ho měli neustále jako vůdce jednotky. Šakran vytušil jejich nerozhodnost a předstoupil před ně neozbrojen.
"Členové Gardy, stojím tu před vámi beze zbraně a nebudu se bránit pokud mě budete chtít uvěznit, ale dřív než tak učiníte, tak mě vyslechněte. Máme nového nepřítele, který je silnější než jakého jsme poznali za ty dva roky, co jsem zde, ale můžeme je porazit, když budeme držet spolu." promluvil Šakran.
"Ale rada tvrdí, že jsi na straně nicoty." řekl jeden z gardistů.
"Ano vím, že to o mě říkají, ale to je lež. Proč bych tu dva roky žil, cvičil nejlepší vojáky na světě a pak bych je zabíjel??" reagoval Šakran.
"Velitel má pravdu. Tohle by nikdy neudělal." promluvil další gardista, vystoupil z řady a poklekl před Šakranem. Za ním se připojovali další a další, až byli nakonec kompletní.
"Dobře, od teď se tahle jednotka bude jmenovat Elrathova hlídka." prohlásil Šakran a tasil svůj meč. To ostatní vyburcovalo a začali tasit svoje meče. Pak se všichni rozeběhli k domu nejvyšší rady. Hned jak tam dorazili, tak dostali dobrou příležitost sledovat jednání několika radních s Ashrakem. Když Ashrakův duch odešel, tak do místnosti vlítla Šakranova jednotka.
"To jsem si nemyslel, že se radní spolčí s Ashrakem." řekl Šakran.
"Vidím, že se ti podařilo přemluvit své žáky a přidali s k tobě chlapče. Ale i tak nic nezmůžeš. Ashrak se vrátí do světa lidí a pak se pomstí všem, co ti kdy pomohli." pronesl jeden z radních.
"No to uvidíme. Odveďte je do cel Kolosea" zareagoval Šakran a nechal po vojácích svolat zbytek rady.

Během třiceti minut zasedla rada a Šakran s Yondaimem jí předsedali. Jednalo se hlavně o přípravě Tallonguardu na blížící se válku, která pravděpodobně měla přijít. Když se rada shodla na způsobu obrany města Blesků, tak se začala probírat otázka světa lidí. Bylo jasné, že pokud se podaří zastáncům Ashraka dobít Konohu a celou alianci, bude pak Tallonguard bez obrany. Díky zástupcům Bleskové aliance-Gaarovi, Saye, Kakashimu a Yondaimemu se usneslo, že se všichni obyvatelé přestěhují do Suny, protože její obraný charakter a potenciál je mnohem silnější než v Konoze. Navíc rada přislíbila pomoc svých základních jednotek a také, že trochu vylepší obranu vesnice ze vzduchu pomocí mračného systému střelby. To je ta samá obrana, kterou použil Šakran v boji proti Akatsuki. Když se dořešila poslední věc, tak nikdo na nic nečekal a začalo se jednat.

Přípravy na válku začínají. Jak si poradí naši přátelé s novou situací, bude konečně ve světě Shinobi mír nebo začne vláda temna, tak na to si počkejme do dalších příběhů s názvem:

5
Průměr: 5 (36 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 17:13 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to náramné, jsem tak strašně ráda, že tam figuruje šakar i Yoindame, píšeš skvěle tak jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-22 14:45 | Ninja už: 5241 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Mazec!!!!!!!!

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2010-04-13 21:31 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Mazec no dem na další Eye-wink

Jsem fanda:

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 15:03 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Jo .. vinikající, jdu ihned číst další Laughing out loud

Obrázek uživatele Yondaime20
Vložil Yondaime20, St, 2008-11-19 17:31 | Ninja už: 5638 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

fak super nemohl jsem od toho odtrhnou oči gratuluji

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, So, 2008-10-11 16:38 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

obrad mal saran taj nekdo moc kouka na SG

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2011-06-23 23:34 | Ninja už: 6176 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Sloth
Vložil Sloth, Po, 2008-03-24 13:45 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

genialne...

>><<>><<<<

Kichiri Kachiri...."Mandolin?"

^Insanity is spreading... An insanity, you just won't be able to defy... Don't struggle - watch Soul Eater^
http://www.kone-poniky.estranky.sk/stranka/naruto---kone

Obrázek uživatele -- Temari --
Vložil -- Temari --, Čt, 2008-03-20 14:48 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

no jsem zvedavá jak to dopadne ... jiste to bude mít zase skvelé pokráčko ... už se tešíííím

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-03-20 09:44 | Ninja už: 6017 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud ty tvoje pribehy se ctou doopravdy dobre Laughing out loud Je to super a uz se tesim na dalsi dil, ktery bude nejspise preplneny dejem boju Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-03-20 05:04 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Zajímavý, jako vždy. Mně bylo jasný, že od Myoshiho hned tak pokoj nebude. Laughing out loud
P.S. Vidím, žes tam nezamíchal jen jiná anime, ale i science fiction. Eye-wink (viz. "Mal Šaran" Sticking out tongue)

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2008-04-01 20:53 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

JJJ přesně toho jsem si taky všimla (btw. ale jakože mi to celkem trvalo XP) jinak jako opět perfektní ....Smiling

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-03-19 23:41 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak lidičky,sice už píšu asi jenom pro sedm,ale to mi neubírá na fantazii.Tohle je druhá část dalšího story ze světa duší.Podobnost s některými jinými anime si moc nevšímejte,ale pokud máte nějaké námitky nebo vítky,tak se klidně vyjádřete.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-04-01 20:58 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Vítku nemám, možná "výtku". Ach, ta čeština dostává na zadek Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!