manga_preview
Boruto TBV 08

Boj proti Osudu 84

Rýže chutnala jako popel, ale stejně se přinutila sníst pár soust. Její máma vždycky záhadným způsobem poznala, že jídlo spláchla do záchodu nebo vyhodila do koše a pod květináčem, kam ho schovala minule, bylo až podezřele mnoho mravenců.
Odhodila na talíř řasu obalující onigiri a se znechuceným výrazem ve tváři ho odsunula, co nejdál to šlo.
Ryby.
Řasy.
Rýže.
Rýže. Furt ta podělaná rýže!
Na sílu polkla poslední kousek jídla a zapila ho již vystydlým čajem. Heřmánkový, prý dobrý na nervy. Říkala máma.
Stiskla ruce v pěst a zaskřípala zuby.
Říkala máma. Co máma asi tak ví o heřmánkovým čaji, když se celejch pět let po smrti svýho manžela místo čaje utápěla v antidepresivech. Nigenteki o tom ví, o tý bílý lahvičce schovaný v koupelně, která ji jako malou děsila víc než noční běsy. O malejch práškách, který dřív vypadaly jako lentilky. Když si chtěla jednu vzít, máma začala šílet. A řvát. A plakat. A pak si ty lentilky vzala sama a usnula na tak dlouho, že v lednici došlo mlíko a jediný, co si mohla malá Nigenteki dát, byla čtyři roky prošlá instantní polévka, na kterou si tehdy ani neuměla ohřát horkou vodu.
Kopla do židle a skoro si urazila palec.
Naštvaným krokem vyrazila do koupelny, aby si vypláchla pusu a rozčesala zacuchané vlasy. Cestou ale prošla kolem nástěnného zrcadla v úzké chodbě a zarazila se.
Jejich sto šedesát centimetrů vypadalo ještě menších, než si pamatovala. Shrbená záda, tenounké ruce. Chlupaté nohy. A to břicho. To břicho. Skoro jako by každou vteřinou, kterou se na něj dívala, rostlo. Jako by k ní volalo a provokativně mávalo: podívej, jak jsem vyrostlo. A ještě porostu, porostu, porostu, porostu… až jednou puknu, puknu. Až jednou puknu!
Rychle zatřepala hlavou a s rukama přes uši a bojovým výkřikem proběhla kolem zrcadla až do vstupní chodby.
Tohle ona nezvládne. Nevydrží to!
Nemůže tady zůstat!
Rychle si nazula sandály, přehodila přes ramena bundu a v mžiku byla ze dveří pryč, protože za sebou pořád slyšela: „Porostu porostu, až jednou puknu.“

***

Pouliční prodavači se překřikovali jeden přes druhého, když nabízeli čerstvé ryby a ovoce, které ráno přivezla loď z ostrovů. Procházela kolem nich rychlým krokem a roztěkanýma očima se koukala, jestli ji náhodou někdo nesleduje.
Pořád v hlavě slyšela ten švitořivý hlas. Cítila, jak její břicho roste, jak se nadouvá. Jak stačí málo, aby prasklo.
Chytila se za tričko a násilně si ho nařasila, aby nebylo nic vidět. Jeden z prodavačů, kolem kterého právě procházela, se na ni s nadzvednutým obočím podíval.
Přidala do kroku.
On to . Ví to.
Ví, jak je pošpiněná, jak je nechutná.
Jak v sobě nosí toho bastarda!
Dech i tep se zrychlily a ona vyrazila.
Lidi se za ni otáčeli a propichovali ji pohledy. Šeptali si. Ukazovali na ni, na její břicho, na tu bouli, kolem které se tričko obtahovalo jako druhá kůže.
S vypětím zbylých sil, které jí poslední dobou proplouvaly mezi prsty, vyskočila na střechy. Její cesta byla nekoordinovaná a zběsilá. Skákala z jednoho domu na druhý, ze špičaté střechy na plochou a pak tam a zase zpátky. Znovu a znovu. Běhala všemi směry, hlavně aby unikla pohledům a hlasům, které ji pronásledovaly, kam se hnula.
Už ne. Už dál ne!
S výdechem, u kterého málem vyplivla plíce, se nakonec zastavila před nemocnicí. Vlasy ji vlály kolem hlavy jako temná černá aura, tváře byly orosené a zpocené a kolena se podlamovala pod heroickým výkonem.
Vyšla schody a prosklenými dveřmi vstoupila do vestibulu. Cestu na ambulanci znala už nazpaměť, protože tohle nebylo poprvé, co se stal domov nesnesitelným a hlasy šeptající ji o vlastním bastardovi ji přinutily jednat.
Chodba byla prázdná, nepotkala ani sestřičku ani jiného pacienta a v hlavě ji zablikalo světélko naděje, že dnes už konečně…!
Dveře od ambulance dvacet metrů před ní se náhle otevřely a ven vyšel doktor v bílém plášti a spolu s ním modrovlasá žena za ruku držící malého chlapce.
Srdce se jí splašilo a Nigenteki rychle jako vítr zahnula do postranní čekárny urologické ambulance. Ruce se jí třásly a kolena podlamovala, přiměla se ale být zticha a zůstat nepovšimnutá.
Proč dneska! Proč vždycky předtím! Proč tu jednou nemůže mít klid?
Přitiskla se blíž ke stěně a čekala. A čekala. A čekala. Ale doktor Tetsuya stále mluvil s Hinatou a nevypadalo to, že by brzo skončil. A ona nemohla dopustit, aby ji tady někdo viděl. Aby ji tady viděla Hinata. Protože je chytrá a dala by si dvě a dvě dohromady. A pak by to řekla… A taky… A co teprv její máma…
Rychle vykoukla zpoza rohu a když si byla jistá, že se ani jeden ze dvou stojících lidí na chodbě nedívá, vyrazila z nemocnice ven.
Studený vítr jí ošlehl tvář hned, co se před ní otevřely dveře. Doba oběda vyhnala do ulic desítky lidí a Nigenteki se cítila jako v pasti.
Všichni ji uvidí. Všichni si na ní ukážou. Všichni si budou šeptat o tý ubohý holce, která nosí v těle bastarda nukenina.
Porostu porostu, až jednou puknu. Puknu a zničím tě. Puknu. Puknu. Zničím tě. Puknu.
Rukama si překryla uši a začala hlavou kymácet ze strany na stranu. Krev ji hučela v uších a v žaludku se začala zvedat vlna nevole. Tak tak se stihla naklonit nad nejbližší odpadkový koš a pozvracela se.
Pachuť žaludeční šťávy byla odporná a až příliš povědomá. Její krásné bílé zuby z nich za poslední tři měsíce zežloutly k nepoznání.
Porostu, až jednou puknu. Puknu a zničím tě.
Měla pocit, že jí krvácí uši, nos i oči. V kalhotkách ucítila vlhkost.
Znovu se jí zvedl žaludek.
Nejde to. Nejde! Prostě to nejde!
Z očí ji vytekly slzy a smíchaly se se soply z nosu a slinami, které ji odkapávaly z úst.
Nejde! Nejde to! Nevydrží to! Nezvládne to!
Kousla se do rtu tak silně, až ucítila krev.
Ve střevech ji začalo bublat a subjektivní pocit zvětšujícího břicha ji naprosto ochromil.
Ne! Ne! Ne!
Musí ho dostat pryč. Musí se ho zbavit!
Jako hurikán se rozeběhla ulicí směrem ke svému domu a těsně před nejrušnější částí tržiště vyskočila na střechy. Tentokrát její cesta nebyla bezhlavá. Byla přímá a vedla rovnou domů.
Musí ho ze svého děla dostat. Toho bastarda. Toho parazita.
Zatlačila si na břicho a způsobila si tak velmi nepříjemnou bolest. Myšlenka, že tím ale ubližuje i dítěti, které teď nenávidí ze všeho na světě nejvíc, ji ruku odmítala zadržet.
Celá ztrhaná a upocená seskočila ze střechy před vchod do vlastního domu a prudkým mávnutím ruky rozrazila nezamčené dveře. Chodba, která ji uvítala, byla úzká a chladná a přímá jednosměrka do kuchyně.
Ještě jednou si zatlačila na břicho, až se jí z bolesti podlomila kolena.
Musí ho dostat pryč!

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Čt, 2019-07-04 12:03 | Ninja už: 2320 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Veľmi realisticky ste opísali jej zúfalstvo, stratenosť, zmätok a slabosť. Svet, ktorý ste vystavali je krutý ako skutočný život.
Nie je pre ženu snáď nič strašnejšie ako nosiť v sebe dieťa muža, ktorého nenávidí.
Ale v konečnom dôsledku, ono za nič nemôže.
Schyľuje sa k dráme. Hrozná tragédie...

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2019-06-15 19:59 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

Hrôza hrôzovitá, čo prežíva chudák Nige, tej už normálne šibe Shocked Nechutenstvo, vyzerá ako strašidlo a nenávidený plod rastie. Otázka na diskusiu, je takýto postoj správny a mravný? Genetika síce nepustí, ale snáď dobrou výchovou by dieťa nebolo obrazom svojho otca, aj keď just také sa stáva Puzzled Matka je sama v psej biede, nijako efektívne dcére nepomáha Tak teď ti nevím... Sebaodsudzovanie, sebaobviňovanie, totálna sebadeštrukcia. Škoda, že Hin ju nevycítila Sad Bez pomoci to Nige určite nezvládne Hrozná tragédie... Páni, snáď jej neuniká plodová voda, alebo je to inkontinencia zo stresu? Whááá Ooo, ako chce dieťa dostať preč?
Ale si nám zas naložila v tomto hice, Kimm Mrk Rozhodne ale treba o takýchto problémoch písať a hovoriť, poukazovať na ne, čo sa ti podarilo ozaj sugestívne Kakashi YES Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, So, 2019-06-15 18:24 | Ninja už: 5642 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Náhodou skvělý díl Smiling Skvělý díl, co bolí. Je mi tý holky strašně líto.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...