manga_preview
Boruto TBV 09

Hlášení z mise

 
Byl jsem se svým týmem složeným z Temari, Gaary a Bakiho našeho velitele vyslán na misi. Jednalo se o zcela jednoduchou misi typu C. Měli jsme doručit tajnou zprávu hlídce na okraji země. I po hodině byl kapitán stále nepřítomen, rozhodl jsem, že je na čase ho najít. Což se ukázalo jako bezproblémové, byl na své ubikaci, nicméně nám přišel otevřít nedostatečně oděn a navíc pod vlivem omamných látek. Usoudil jsem, že není schopen zatím pokračovat, tedy započít misi a byl jsem nucen učinit rozhodnutí. Jmenoval jsem se kapitánem a zavelel k odchodu. Nesetkal jsem se ovšem s náležitou podporou od členů svého týmu. Nejprve jsem chtěl Gaaru trochu popostrčit a přinutit ho k pohybu. Nejen, že mi kladl odpor pomocí svého písku, ale navíc mi řekl:“Zabiju tě!“ což hraničí se vzpourou. Námitek se mi dostalo i od Temari, která prohlásila, že jakožto nejstarší by měla velet ona. Všichni mi jistě dají za pravdu, že je naprosto nemyslitelné, aby žena velela mužům.
 „Tebe taky zabiju,“ řekl jí Gaara, čímž všechno vyřešil za mě. O tom, kdo by měl být ve vedení, jsme rozhodli zcela jednohlasně, tudíž demokraticky. Nikdo nevelel. I když je evidentní, že jediný, kdo má k tomu dostatečné schopnosti, inteligenci a vůbec veškeré předpoklady jsem já.

Dále vypadala situace celkem nadějně, do doby než jsme došli k rozcestí. Gaara chtěl jít na jih. Temari na západ a já na východ. Opět jsme problém vyřešili zcela bez konfliktů a ztrátách na životech, každý si šel svojí cestou. Musím přiznat, že jsem volil špatně a byl jsem nucen se vrátit. Oba moji sourozenci na mě již čekali. Z toho jsem usoudil následující: S největší pravděpodobností jsme se už ve vesnici vydali špatným směrem, takže to celé musíme provést znovu a lépe. Když jsme se dostali k otázce odpovědnosti za vzniklé potíže, byl jsem najednou kapitánem já a všechna zloba padla na moji hlavu. Gaara odmítl pokračovat dál, protože ho bolely nohy. Ani já ani Temari jsme neměli odvahu se k němu přiblížit. Tentokrát nemusel použít svoji oblíbenou větu. Naprosto nám postačil jeho výraz. Gaara byl vyhodnocen přijatelnou ztrátou za splnění mise a my ho nechali na místě. Celou cestu zpět mi Temari nadávala a dokonce velmi sprostě a její slova nemohu znovu opakovat, protože mi to moje slušné vychování nedovoluje. Já jsem mezitím litoval chlapa, který ji jednou dostane, tedy pokud na to někdo bude mít žaludek. Zároveň jsem doufal, že bychom mohli potkat obchodníky s bílým masem, čímž bych byl zachráněn a myslím, že nejen já. Ale když jsem se na ní tak podíval, nejspíš bych jim musel ještě zaplatit, aby si ji vzali.
 
O několik hodin později a mnoho nadávek dál jsme se konečně vydali správným směrem. A sestra konečně zmlkla, protože se nadýchala písku, tak jen sípala. Možná by všechno dopadlo docela jinak, kdyby si někdo z nás nastudoval trasu, ale tento fakt jsme trochu opomněli, proto jsme se nechtíc dostali na území malomocných. Zde jsou již desítky let uzavíráni všichni nakažení z Písečné. Nelze se jim proto divit, že chovají k vesnici jistou nevraživost. V náš neprospěch hovořil i fakt, oni byli pro výhru schopni hodně riskovat. Konec konců všichni z nich toho už hodně ztratili a jistojistě ještě ztratí. Vrhli se na nás se vší vervou, jedinou naší výhodou byl následující fakt: většina už nemohla skládat pečetě, protože pozbyli prstů. Početní převaha ale byla nesmírná a naše útoky neměly potřebný účinek. Zčásti za to mohlo naše vyčerpání a z části i to, že jsme se k nim báli přiblížit, abychom někdy v budoucnu nerozšířili jejich řady. Zažili jsme i dojemné setkání, když z davu najednou vyběhla naše teta. Sice již neměla nos, přesto jsme ji bezpečně poznali.
 „Tetičko!“ vykřikla nadšeně Temari, protože si myslela, že nám pádí na pomoc.
Z omylu nás vyvedl její následující výrok: „Já vás zabijuuuu!“ zavřískala a my jsme zjistili, od koho to náš malý bratr podědil.
Nejspíš by to s námi dopadlo hodně špatně, kdyby se v poslední chvíli neobjevil Gaara. Přiletěl na obláčku z písku, našel si vlastní způsob přepravy, aniž by musel využít nohy. Cítil jsem se zahanbeně, protože ten nejmladší nás musel zachránit. Gaara použil Sabaku Kyuu a rázem jsme se zbavili kolonie malomocných. On jim vlastně jen usnadnil bolestivý a nedůstojný odchod z tohoto světa, takže spokojenost byla na všech stranách. Nejspíš to byl jeho první dobrý skutek a vesnice tak vyřešila problém, kam s malomocnými. Zajímalo by mě, jestli teď může svým pískem přenášet lepru, když vcucl tolik jejich krve.
 
Celý zbytek cesty se vezl na svém písečném obláčku a nikoho nechtěl svézt, ale báli jsme se protestovat moc nahlas, aby nesplnil své výhrůžky a tak jsme byli nuceni jít po svých, což značně prodloužilo naši misi.
 Další nesnáze na sebe nenechaly dlouho čekat. Došli jsme do oázy, kde jsme se rozhodli si na chvíli odpočnout, ale ani to nám nebylo přáno. Temari byla vždy tak trochu do větru a to jak obrazně tak doslova. Začala se proto velice rychle sbližovat s místní mužskou osádkou, což sebou neslo velké problémy. Pravda, rád bych od ní měl pokoj, ale teď jsem si nebyl jistý, jestli bych se jí skutečně zbavil nebo spíž bych nezískal outěžek navíc. Tento problém jsem musel vyřešit velmi drasticky, tedy zavřít svojí sestru do jedné loutky a přes její hlasité protesty prchnout a navíc unikat před náruživci, kteří nám byli v patách. Takže jsme se znovu vydali na cestu bez náležitého odpočinku a nejhůř jsem na tom byl samozřejmě já. Jako jediný jsem neměl žádný dopravní prostředek. Tehdy jsem se rozhodl, že mým dalším projektem bude loutka na které budu moci jezdit.
 
Těsně před cílem jsem se usoudil, že Temari již zpátky nepoběží a tak jsem ji pustil z jejího vězení. Je naprosto jasné, že si tam v klidu spala, místo aby to pro ní bylo trestem
 Přes všechny útrapy jsme dorazili do stanice hraniční hlídky a mohli jsme ukončit misi. Teprve ve chvíli, kdy velitel natáhl ruku a požadoval tajnou zprávu, jsme zjistili, že žádný z nás ji nemá. Zůstala u opilého Bakiho. Z toho důvodu nemohla být naše mise splněna ani přes veškerá nebezpečí a útrapy, která jsme překonali. Je zcela zřejmé, že viníkem je Baki, jakožto kapitán týmu.
 

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Po, 2021-02-15 11:39 | Ninja už: 4582 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Mise CVP:tak to pobavilo chudák Kankuro

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2021-02-13 20:19 | Ninja už: 4190 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Přečteno díky tipu od Akhary a pobavilo velmi! Je to od začátku do konce legrační, ale zároveň mi to přišlo i docela lidské. Jakože si dovedu představit, že by dotyční takto mysleli a jednali jen s malou nadsázkou. A ten konec... jo, to se stává nejen v povídkách Laughing out loud

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Čt, 2017-05-18 13:11 | Ninja už: 2655 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Já z těch tvých povídek jednou asi umřu smíchy. Laughing out loud Laughing out loud
(Odpusť mi takovou úplně mimo reakci. Čekala jsem na další díl Tou, tak jsem si pročítala starší FF. Ale že najdu něco takovýho by mě ve snu nenapadlo. U kolonie malomocných jsem musela odložit mobil, aby nedošel k nějaké újmě.) Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, So, 2017-05-20 13:04 | Ninja už: 2711 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jejda to ne, kdo by potom četl moje slátaniny.
Kdepak, to není rakce mimo, potěšilo mě to. Tahle povídka vznikla na jedné přednášce, hodně jsem se nudila Laughing out loud Moc děkuji Smiling to je super, když se někdo tolik baví mojí povídkou.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Arashi
Vložil Arashi, St, 2016-12-28 12:05 | Ninja už: 2742 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tuto povídku jsem nějak přehlédla. Sad To mě mrzí. Omlouvám se, že reaguji opožděně.
Musím prohlásit, že zpracování příběhu je geniální (co věta, to perla). Hrozně jsem se nasmála. Smiling Doufám, že se dočkáme dalších tvých povídek humorného charakteru. Ty ti totiž jdou skvěle!
P.S. Jen musím přiznat, že mi zde chyběl Kakashi. Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Čt, 2016-12-29 10:24 | Ninja už: 2711 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Humoru už bylo dost teď už jen vážně!!!
Ne, neboj ještě snad něco napíšu Laughing out loud
A moc děkuji za komentář a pochvalu

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Čt, 2016-12-22 16:34 | Ninja už: 2711 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jeee vy jste všichni tak hodní. Pokaždé mi dáváte hezké komentáře Smiling
Kakari: Jak jinak inspirovala jsem se mojí maličkostí. Všechno hodit na vedení Laughing out loud

Yuki Kaze-san: Děkuji mnohokrát Smiling ráda ostatní napínám.

andaateikaa: Těší mě,že jsi se bavila a děkuji ti za komentář.

Palantir: Děkuji pěkně Laughing out loud

Sentouki: Pobavit se je nejdůležitější a jsem ráda, že ti k tomu dopomohla moje povídka. Děkuji Laughing out loud

ruitPunchSamuraiG: Jsem opravdu poctěna Smiling Popravdě, když jsem povídku psala, tak jsem na Šimka a Grossmana vůbec nepomyslela, ale možná zapracovalo podvědomí, protože jejich humor mám moc rád.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Čt, 2016-12-22 00:42 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Tohle je asi jediná povídka, kdy jsem dala pět hvězd ještě před dočtením Smiling
...
Je to čistá náhoda, a nebo tu vidím inspiraci Šimkem a Grossmanem?

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Út, 2016-12-20 22:38 | Ninja už: 3321 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

Tak to bylo zajímavé zakončení Kakashi YES Při čtení jsem se musela skoro celou dobu usmívat a smát Laughing out loud

:3

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2016-12-20 22:05 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Roztomilé Smiling

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele andaateikaa
Vložil andaateikaa, Út, 2016-12-20 21:08 | Ninja už: 3006 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Účastník Irukova doučování

To jsem se zase jednou pobavila. Pecka. Smiling

Andaateikaa FF
"How sad would it be should laughter disappear." Undertaker

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2016-12-20 20:55 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

To sedlo! Laughing out loud Vydařená povídka. Skvěle se četla a byla jsem napjatá do jakých problémů se naši hrdinové dostanou. Laughing out loud
Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2016-12-20 20:40 | Ninja už: 5330 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ta poslední věta to dorazila. Jasně, vždycky to svést na šéfa Kakashi YES

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF