manga_preview
Boruto TBV 07

Lovec 05: Nábor

Byly to dva dny od souboje s bratry Doruem a Toruem, když došel k jednomu většímu přístavnímu městu. Zde se Kakuzu rozhodl započít své pátrání po svém novém týmovém partnerovi. Už zaslechl leccos, ale nic konkrétního se nedozvěděl. Až po třech dnech se mu povedlo náhodou v jedné putyce zaslechnout nějakého chlapa, který se zmínil o někom, kdo se má sejít s Nuruem. Vymlátit z něho u zdi za hospodou informace kde a kdy se bude setkání konat, byla hračka. Vyčkával do zítřejší půlnoci a poté zamířil k dohodnutému místu. Toto místo představoval jeden zchátralý přístavní sklad. Bylo zamčeno a okna vysoko, než aby člověk mohl prolézt. Vysunul své netvory a rozrazil zpevněnou pěstí vrata. Jen jeho větrné srdce z Toruova těla představovalo problém – chyběla maska, přes níž by na nepřítele vypouštěl útoky, proto ji musel nechat uvnitř.
Když vešel, spatřil spoustu ledabyle naházených velkých beden a i pár pečlivě urovnaných beden menších, patrně nějaké drahé a luxusní zboží. Světla byla zhasnutá a tak bylo vše okolo temné a nezřetelné. Maskovaný se rozhlédl. Na opačném konci na plošině stály dvě osoby. Jedna se ledabyle opírala o zeď, druhá se křečovitě držela zábradlí a vykláněla se dopředu. Něco si drmolila, a když Kakuzu zmáčkl spínač, přičemž se rozsvítilo pár zaprášených světel, polekaně s sebou trhla.
„Kdo to je? Optal se ten, co se vykláněl. Byl to malý tlouštík a vystrašeně se díval na Kakuza. Ten, co se opíral, byl vysoký, černovlasý a celý v černém oblečení. Obličej mu zakrývala bílá maska. Na rozdíl od prvního byl dočista klidný. Rozešel se k tlustému, vytáhl zbraň a špičku meče mu přitiskl zezadu na záda. Tlouštík sykl.
„P-proč?“
„Nedomluvili jsme se snad, že tu budeme sami? Podvodníky nenávidím.“
„J-já zato n-nemůžu!“
„Řekni mi… Když jsme o tomhle setkání věděli jen já a ty, jak se to mohl někdo dozvědět? Nepamatuju se, že bych se zmínil někomu jinému… Takže buď jsem sklerotik, anebo si to musel někomu říct ty.“
„J-já se-“
„Co?“
„M-možná jsem se z-zmínil…“
„Možná si se zmínil, a já tě teď možná zabiju.“
„Ne! P-počkej! Řekl jsem to jen svému d-důvěrnému příteli!“
„Vidíš. Ty ses určitě zmínil. Já tě teď určitě zabiju,“ řekl maskovaný a strčil tlouštíka přes zábradlí dolů na zem. Kakuzu celé tohle představení sledoval.
„Hej, ty!“ zavolal na něj, když už se zdálo, že se věnuje mrtvole na zemi až moc dlouho.
„No, co?“ opáčil ten v černém.
„Jmenuješ se Nuru Kusura?“
„Jo.“
„Tak slez dolů. Jsi novým členem Akatsuki.“
„Vážně?“
„Nehraj si se mnou, odcházíme.“
„Ani bych neřekl…“ protáhl Nuru a složil pečeť krysy. Hned nato natáhl ruku, ta zajiskřila a náhle z ní vyskočil blesk, který nabýval krysího tvaru a zamířil na Kakuza. Vedle něj ležela bedýnka. Ten ji chytil a mrštil jí na jiskřícího hlodavce. Bedýnka po srážce s bleskovou potvůrkou explodovala v záblesku namodralého světla a krysa se rozplynula.
„Dobrý, ne?“
„Říkal jsem, aby sis se mnou nehrál!“
„Hrát si? Teprve začínám…“ Nuru složil pečeť hada. Tasil svůj meč a z jeho hrotu vyjel dlouhý blesk, na jehož počátku nabral tvar hadí hlavy. Ten rychle mířil přímo na Kakuza, který uskočil. Blesk se stočil a pořád na něj letěl. Jen další pohotový úskok Kakuza zachránil; stál za bednou, do níž had narazil.
„Tak teď já. Raiton: Gian!“ zvolal a z rohaté masky vyletěl proud světla, který mířil na Nurua. Ten ale schoval meč a složil novou pečeť, pečeť býka. Hned nato dal obě ruce před sebe a vyletěl z nich obrovský bleskový výboj, který nabral tvaru téhož zvířete, jehož byla pečeť. Výsledkem byla srážka a tlačenice mezi Gianem a býkem. Když ale Gian neustával a býk se rozplynul, nezbylo Nuruovi než uskočit. Dobře udělal, Gian zasáhl plošinu a rozmetal ji. Teď stál na hromadě beden.
„Není to špatný. A co tohle?“ ozval se a složil pečeť tygra. Opět dal obě ruce před sebe, ale tentokrát mířily nepatrně do stran. Z každé náhle vyskočila jiskřící namodralá kočkovitá šelma a rychlými skoky se hnala na člena Akatsuki pod ním. Ten popadl velkou bednu a švihem ji po jednom z nich hodil. Bedna se roztříštila a druhý se po Kakuzovi pořád rychle hnal. Bleskový netvor po něm vyslal velkou střelu, která se s tygrem srazila a vyústila v explozi.
„Katon: Zukokku!“ Ozval se Kakuzu a netvor se maskou s červenými rty doširoka rozevřel tlamu. Z té vyletěla obrovská koule, ale ne na Nurua, na bedny na kterých stál. Ty rychle lehaly popelem a Nuru tomu nestihl uhnout. Bedny se pod ním zhroutily a on dopadl do doutnajících zbytků.
„Gh, to nebylo férový!“ sykl na zakuklence. Pak se postavil, ale to už se k němu zakuklenec dohnal.
„Pozdě!“ houkl a rychle složil pečeť draka. Zvedl hlavu a před jeho maskou se začaly tetelit blesky, které poté vyletěly až ke stropu. Když jich bylo dostatek, nabraly tvar velké děsivé zářící bestie a ta začala klesat. Kakuzu začal couvat. Netvoři rovněž, ale drak stále zrychloval. Kakuzu usoudil, že nasátí netvorů by byla dobrá věc, ale stihli to jen ohnivý a bleskový, pak už musel uskočit. Vodní příšera zůstala napospas bleskovému drakovi a po srážce s ním se kusy černé hmoty rozletěly po celém skladu. Drak ale pořád letěl, sice menší, ale stále. Kakuzu začal utíkat od draka, ale ten se rychle hnal za ním. Kličkoval mezi bednami. Nuru nic neviděl, a když se objevila velká exploze, patrně si myslel, že je hotov. Proto pro něj asi musel být šok, když ho za nohu chytla ruka a táhla ho přes polovinu skladiště až k zakuklenci. Pak ho krátce pustila. Nuru se stačil jen otočit, ale nestihl ani odcouvat, když ho Kakuzu chytil za svršky a vyzvedl ho do výšky.
„Jak jsi to?!“
„Narazil do zdi a to ho zničilo.“
„A co po mě chceš?“
„Půjdeš se mnou.“
„A když ne?“
„Tak tě odvedu násilím a on už tě Pein přesvědčí. Nebo tě taky můžu zabít.“
„A co se mnou chceš dělat?“
„Potřebujeme, aby ses přidal do Akatsuki.“
„Když řeknu jo, pustíš mě na zem?“
„Klidně.“
„Tak jo,“ řekl Nuru a pak dopadl na nohy. Trochu se zakymácel.
„Akatsuki? O těch jsem slyšel, k čemu mě chtějí?“
„Můj bývalý parťák je pryč, takže jsme potřebovali náhradu. Ber to jako poctu. Tak, a teď musíme vypadnout, než nás tu někdo najde. Kraválu jsme ztropili dost,“ zahuhlal Kakuzu a vydal se dveřmi ven ze skladu.

Poznámky: 

Asi nejkratší díl série. Budou ještě dva nebo tři a pak sérii uzavírám. Doufám, že se aspoň onen krátký souboj s Nuruem líbil Eye-wink

4.5
Průměr: 4.5 (2 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, So, 2017-01-07 12:33 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

MISE N: Nějak moc rychle ten nový ninja souhlasil, že s Kakuzem půjde. Jsem čekala, že se nechá zmlátit aspoň do němoty a odnést, ale asi má za ušima a když vidí, že není zbytí, tak jde s proudem. Představa, jak Kakuzu utíká ve skladu před drakem je k popukání.

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Ne, 2016-11-06 08:49 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Kraválu sice jistě ztropili dost, ale i tak ho Kakuzu porazil poměrně rychle. Bude si ho dostatečně vážit, aby ho za chvíli nezabil? Motivací mu jistě bude, že by pak musel ztrácet čas lovem nového parťáka a čas jsou peníze. Ale jak dlouho mu to vydrží?

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Pá, 2016-11-04 17:15 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

„On už tě Pein přesvědčí.“ Takové přesvědčování bych zažít nechtěla Laughing out loud
Vidím, že Kakuzu boje přímo přitahuje, ať už na cestě s bratry, nebo tady teď s N. O Kakuzovi jsem snad nikdy pořádně nic nečetla, tak jsem ráda za tu možnost; a nevěřila bych tomu, ale chybí mi trochu Hidan a jeho hlášky.
Jsem zvědavá, jak si Nuru s Kakuzem sednou Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kimiimaro
Vložil Kimiimaro, Ne, 2016-11-06 07:59 | Ninja už: 3320 dní, Příspěvků: 622 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Děkuji Smiling Kakuzu se jako hlavní postava povídek vyskytuje málokdy snad proto, protože v příběhu byl jen poměrně krátce a lidi z té "zombie dvojky" mají raději Hidana, a tak není divu, že je to taková "vzácnost". No a co se týče bojů, tak obzvlášť teď, když Suna na únosce Kazekageho vypsala vysokou odměnu, se pronásledování hned tak nezbaví Eye-wink