manga_preview
Boruto TBV 09

Heiwa ya sensō? 2 (Mír nebo válka?) Nový Tým 10 se Seznamuje

Poté, co Masaru, Kyle a Tami spolu s jejich novým senseiem vyšli ze třídy se Naruto otočil na svůj tým. „Dneska mám dobrou náladu a tak si vyzkouším, jak jste na tom s fyzičkou… takže máte 10 minut na to, aby jste se dostali do Ichiraku Ramen pokud to stihnete, tak platím za vás jinak si zaplatíte sami.“ A pak s úsměvem zmizel v záblesku žlutého světla a nechal ohromeně zírající geniny o samotě.
Jako první se vzpamatoval Kyle a zvolal na místo, kde předtím stál sensei „vždyť je to přes půl vesnice!“
„To je jedno čas běží!“ Volala už odbíhající Tami kterou zrovna přepadl vynikající nápad. „Co takhle kdyby ten, kdo tam bude první, dostal misku navíc od zbylých dvou.“ Zakřičela na za ní běžící kluky a ještě zrychlila.
„To není špatný nápad!“ zrychlil i Masaru a ohlédl se, aby viděl na posledního Kyla, jenže ten ho mezitím předběhl a nyní doháněl i Tami. Načež Masaru potichu zaklel, měl si pamatovat, že Kyle byl jeden z nejrychlejších lidí na Akademii né-li nejrychlejší ze všech, pří čemž mu na mysl vytanula vzpomínka na jedno z prvních setkání s Kylem.

Flashback

Udon-sensei zrovna odstartoval další cvičný souboj „Kyle Asagiri versus Masaru Uchiha!“ Oba chlapci se postavili doprostřed bojiště a prohlíželi si soupeře. První Masarovi myšlenky, když se řítil udeřit Kyla byly „pche to bude rychlé.“ I když byl Kyle o kus vyšší, byl také štíhlejší, zatím co Masaru byl silnější. Masaru namířil mocný pravý hák na Kylovu bradu, avšak k jeho překvapení byl Kyle rychlý jako blesk, a tak zatím co se Masaru řítil dopředu, Kyle ukročil do strany a uchopil Masaru za zápěstí, a přehodil ho přes rameno, až mu náraz málem vyrazil dech. Masaru však neváhal a překulil se na stranu a s kopem s otočkou, zasáhl Kyla do hrudníku, a skočil po něm jen co se Kyle kotoulem vzad efektivně postavil na nohy. Oba skončili na zemi s vlastní výhodou nad soupeřem. Kyle seděl na Masaru a jednou rukou ho držel za krk a druhou za pravačku zatím co Masaru držel levačkou Kyla za krk a pravou nohu kterou neměl uvízlou pod váhou Kyleova těla měl zapřenou o Kylův hrudník. Udon-sensei odpískal zápas jako remízu, avšak Masaru si odnesl krom modřin a škrábanců také první lekci, nikdy nepodceňovat soupeře.
Konec Flashbacku

Když dorazili k Ichiraku Ramen Naruto už tam stál se stopkami, a zlověstným úsměvem. „jak to vypadá tak si platíte jídlo sami, váš čas je deset minut, nula vteřin a šedesát dva setin.“
Coooooo?“ zareagovali všichni tři žáci.
„No jak jsem řekl, mám dobrou náladu a tak vám ty setiny odpustím.“ Usmál se na své svěřence Naruto. Po deseti miskách na Narutově straně a dvou miskách na straně každého studenta, všichni tři šokovaně sledovali jak Naruto dokončuje svojí jedenáctou misku a s hlasitým oddechnutím se zvedá, aby zaplatil. Po zaplacení se na ně otočil a začal úvodem. „Takže je na čase se trochu představit a poznat, já jsem Uzumaki Naruto a mám rád Ramen, svojí holku Hinatu a oranžovou barvu, na druhou stranu nesnáším zbabělce a utiskování nevinných… jo a můj sen je stát se Hokagem, který překoná všechny předchozí.“
Pak si vzal slovo Masaru. „Já jsem Uchiha Masaru, mám rád červenou barvu a bojování, nesnáším nudné lidi, a mým snem je překonat mého tátu Sasukeho a být nejsilnější Uchiha, silnější než byl Uchiha Madara.“
Pak následovala Tami. „Nóóó jmenuji se Inuzuka Tami, mám ráda modrou barvu a svojí fenku Kimi a také svého kamaráda Kyla a mým snem je založit si vlastní útulek pro psy a jiná zvířata.“ Na což se Naruto usmál.
Jako poslední se ujmul slova Kyle. „Jmenuju se Kyle, mám rád zelenou a černou barvu, nemám rád otravné lidi, a co se týče mého snu… mám jen jedno přání… a to ochránit lidi na kterých mi záleží, za jakoukoliv cenu.“ Při čemž si ho Naruto dlouhou dobu pozorně prohlížel, pak dodal „myslím, že tvoje přání dobře chápu.“ Pak si povzdechnul a zvedl se ze židle. „Táááák dobře týme, zítra v osm hodin na cvičišti a poradím vám, nesnídejte, nedopadlo by to moc dobře“ a s tajemným úsměvem se rozplynul do bílého oblaku dýmu. „Cóóó… to s námi byl celou dobu klon??“ vykřikla Tami.
„Ne obyčejný klon, to byl stínový klon.“ Informoval své přátele Kyle. Pak se zvedli a každý zamířil k sobě domů.
Druhý den ráno se Tami vzbudila již v sedm hodin ve svém vlastním malém, ale útulném bytě a tak se rozhodla, že zajde za Kylem, možná by mohli jít před tréninkem ven. Mrkla se do zrcadla a lekla se, vypadala jako strašidlo. Rychle zamířila do koupelny a ve spěchu se upravila, pak si rozčesala své dlouhé tmavé vlasy. Po chvíli vyšla z koupelny upravená mladá dívka a ne ranní strašidlo. Důkladně zamkla svůj byt a vyrazila směrem ke kraji vesnice, kde bydlel Kyle ve svém malém dvojpokojovém apartmánu. Zastavila se přede dveřmi a chtěla zaklepat, ale pak jí na mysl přišel nápad. Pomalu přešla po okenní římse a potěšeně si všimla, že je pootevřené okno do kuchyně. Rychle ho otevřela a vklouzla dovnitř do kuchyně. Pak vzala sklenici a natočila do ní ledovou vodu. Pak pomalu došla do vedlejšího pokoje a naklonila se nad jeho postel. Chtěla ho polít, ale její ruka se zasekla ve vzduchu při pohledu na spícího z poloviny přikrytého Kyla. Vlasy mu padaly do čela a měl na tváři mírumilovný výraz, při kterém její srdce poskočilo. Pak si uvědomila, nad čím uvažuje a v mysli se pleskla, pak mu vylila obsah sklenice na hlavu a odskočila od jeho postele, jak se prudce narovnal, jenže zakopla a spadla na zem. Kyle si jí všimnul a se zlověstným výrazem se k ní blížil, tak začala couvat, on k ní přiskočil, ale uklouzla na louži studené vody, zakopl a spadl tak, že ležel přímo nad ní opřený o lokty, zatím co ho její neposedné vlasy lechtali na obličeji. Oba si chvilku hleděli do očí, po dobu, která se zdála nekonečně dlouhá, pak se Kyle odtáhl, zvedl se a nabídl jí ruku. Tami se cítila podivně zklamaná nad přerušením této trapné situace, pak si uvědomila, nad čím to zase přemýšlí, na tohle by přece neměla myslet! Kyle byl její nejlepší kamarád už od dětství, a ona je mezitím rudá jako rajče! Chvíli váhala, než se nechala vytáhnout do stoje. Vypravili se směrem na cvičiště a cestou oba mlčeli, příliš zmatení nad tím co se před chvílí odehrálo, a oba byli za to ticho vděční.
Na cvičišti už na ně čekal culící se Naruto-sensei a Masaru, který podle vzhledu dělal už několikátou sérii kliků. Mezitím se Naruto přestal usmívat a začal rozdávat cviky na protažení. „Tami dvě stě dřepů, Kyle ty si dej dvě stě sklapovaček.“ Po náležité rozcvičce se všichni tři postavili a čekali na další pokyny, ale rozhodně nečekali, když Naruto vytáhl dvě rolničky. „Mistře, na co jsou ty rolničky?“ znervózněla Tami.
„Normálně se po složení geninských zkoušek provádí ještě jeden test, ve kterém mi máte do polodne sebrat tyto dvě rolničky, já jsem však přišel na malé vylepšení.“
„Ale proč jsou ty rolničky jen dvě?“ nechápal Masaru a Kyle jen přikyvoval hlavou.
„Protože ten, kdo nezíská rolničku, se vrací zase zpět na Akademii.“
Cóóó!?“ sborově vykřikli všichni tři.
„Jak říkám o toto by šlo normálně, jenže já si myslím, že bychom měli vymyslet něco originálního, takže se dneska spojíme spolu s Týmem 8 Hyuuga Nori, Inuzuka Shin, Hotaru Sumiko a jejich senseiem a mým nejlepším přítelem Uchihou Sasukem a trochu si tuto zkoušku společně upravíme, bude mít tři kola.“
Všichni tři měli nyní výraz naprostého překvapení, zvědavosti a nervozity. Naruto mezitím pokračoval v proslovu. „tyto tři kola budou hodnocena jednotlivě, v prvním kole se budete oba týmy spolu snažit sebrat mě a Sasukemu rolničku zároveň, dva kteří nezískají rolničku však nemusí ještě zoufat, jelikož poté nastává druhé kolo, kdy si musí ti, co rolničku získali také rolničku ubránit po dobu jedné hodiny, jak proti senseiům tak proti těm dvěma kteří neprošli prvním kolem… pokud zbytek projde druhým kolem, nastane třetí kolo, kdy budou oba zbytky týmů se svými mistry bojovat proti sobě ve cvičném souboji, a tým který vyhraje může vybrat jednoho z těch dvou co nepostoupí jako člena svého týmu, zato tým který prohraje bude muset naopak zvolit jednoho, který se s tím druhým vrátí na akademii.“
„Takže kdy začínáme?“ Masaru nervózně přešlapoval na místě.
„Za dvě hodiny by tu měl být Tým 8, mezitím máte volno, je na vás jestli ho strávíte flákáním nebo tréninkem.“ Naruto pokrčil rameny.
Všichni tři se samozřejmě rozhodli pro trénink. První věc byly cvičné souboje jako na akademii, jako první se rozhodli utkat kluci, oba se naposledy utkali před rokem a půl na akademii.
Oba se postavili kus od kůlů v rozestupu zhruba třiceti kroků. Tami zastávala funkci rozhodčího, zatímco Naruto se šel před zkouškou podívat za Hinatou. Oba kluci kývli hlavou na znamení, že jsou připravení. Tami tedy začala odpočet. „Tři, dva, jedna, pozor… start!“ oba dva chlapci se proti sobě rozběhli mezitím co je Narutův klon sledoval potají z blízkého křoví.

Poznámky: 

Ahoj lidi, předem se velmi omlouvám za tu nechutně dlouhou dobu co jste museli čekat, pokud tu někdo zbyl... snad mi odpustí, je mi to fakt líto, ale měl jsem trochu náročnější období z více směrů... však víte škola, rodina, nedostatek inspirace, málo času a podobné výmluvy Laughing out loud sami to znáte... ale naštěstí jsem se zase vzpamatoval a stvořil jsem druhý díl tak snad za něco stál a musím říct že jsem se do něj z části musel nutit... ale jen z části... no příští díl snad už půjde sám a snadněji, neslibuji že budu vydávat pravidelně jak hodinky, ale vynasnažím se vzhledem k tomu že je konec roku a tudíž více volna Laughing out loud JÓÓÓ a pokud se zas budu flákat tak mě prosím nenechejte... jen mě otravujte komentářema a klidně posílejte dotěrné PMky já to tak dělám taky a musím říct, že to docela povzbudí, když vás někdo takhle buzeruje, jelikož to značí zájem o pokračování i přes různé obtíže ehmm *líný autor* ehmm Laughing out loud takže příště mě neváhejte spamovat budu vám vděčnej Laughing out loud tááák slohovka je u konce a doufám že se mnou bude te mít trpělivost i do příštího dílu Laughing out loud PS: jinak jakékoliv stížnosti, návrhy, dotazy, připomínky a reklamace jsou vítany na naší hot lince zde na konoze Laughing out loud takže pokud máte něco na srdce nebo dokonce i na jazyku (však znáte moderní přísloví: co na srdci, to na facebooku)neváhejte mě oslovit budu rád za jakékoliv vylepšení mé skromné tvorby a rád spolupracuji s různými nápady jelikož nikoho nikdy nenapadne všechno a rád se dozvím co napadá vás Laughing out loud a prosím zanechte komentík on často povzbudí víc jak všechny hvězdičky protože víte, že čtenáře to zajímá na tolik, že není líný napsat odezvu a nekliká jen na pátou hvězdičku, ale to je samozřejmě na vás... já vás nutit nebudu... no jóóó já vím, zase jsem se nechal unést a píšu tu druhou slohovku Laughing out loud tak mě prosím nekamenujte, neupalujte, nekřižujte přece jen je to moje první tvorba nebo spíš pokus o první tvorbu Eye-wink

4.90909
Průměr: 4.9 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2015-08-13 13:11 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Když jsou poznámky delší než díl... Znám ten pocit Laughing out loud

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Čt, 2015-08-13 13:17 | Ninja už: 3668 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

jůůůů Laughing out loud jóóó nóóóóó aneb když člověk smolí dílek ze vší síli a potí se u přemýšlení Laughing out loud pak dílek nahraje na konohu a u poznámek se mu rozjede představivost a tak píše slohovku pak se pokusí použít svoji představivost na přepsání příběhu nooooo a ona je zas fuč!!!! Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Po, 2015-06-29 21:45 | Ninja už: 3668 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

tááák Laughing out loud příští díl bude kapku delší oproti předchozím dvoum Eye-wink dneska jsem napsal půlku o šesti A4 a 995 slovech Laughing out loud zítra ho pošlu tak snad vám ten rozsah příde vhod, já osobně mám vždycky raději delší díly a můžu slíbit že další díly se pokusím dělat delší a delší aby jste si mohli užít víc příběhu najednou Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Sumiko Shiroo
Vložil Sumiko Shiroo, Ne, 2015-06-28 23:57 | Ninja už: 3927 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud Geninské zkoušky. Nevím proč, ale vždy, když se tohle řekne, vzpomenu si na Naruta přivázaného ke kůlu. Laughing out loud Ale to je teď jedno Laughing out loud Pokračuje to dobře, líbila se mi ta zápletka mezi Kylem a Tami. V mojí hlavě vypadali naprosto roztomile. Laughing out loud Jsem zvědavá, jak bude probíhat zkouška a jak skončí. Smiling Těším se na další pokračování. Smiling

Nevím kdo jsem,či jsem,kam jdu,čí jsem posel,čeká mě smrt nebo spása,ale i tak se usmívám...

http://my-diary-life-world.blog.cz/

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Po, 2015-06-29 06:58 | Ninja už: 3668 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

moc dík Laughing out loud taky si vždy vspomenu jak se mocný jinchuuriky jeb bezmocně díval na obědy svých spolubojovníků přivázaný ke kůlu Laughing out loud každopádně s Kylem a Tami budu ještě hodně pracovat Laughing out loud a Zkouška bude nóóó zajímavě nečekaná v některých ohledech Laughing out loud jinak dneska se pokusím nahodit další dílek Laughing out loud kdyby to nešlo tak zítra Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele TeeMaknae
Vložil TeeMaknae, So, 2015-06-27 19:48 | Ninja už: 3383 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Súhlasim s hagar. Vizerá to na veľmi zaujímavú FFku. Rozhodne pokračuj Smiling. Už sa nemôžem dočkať ďalšieho dielu a keď som pri tom, kedy výde ďalší diel?

Ako sa môžete pohybovať vpred, keď lutujete minulosť?
-Edward Elric

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, So, 2015-06-27 19:53 | Ninja už: 3668 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

fakt díky lidi Laughing out loud bál jsem se jestli to někdo ještě bude chtít číst Laughing out loud pokud půjde vše podle plán v což doufám tak příští týyden vložím další dílek a to co nejdřív Laughing out loud poslední dobou mě naštěstí znovu nakopla inspirace... takže se pokusím vydávat pravidelně Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud hurááááá Laughing out loud v pondělí mám ve škole úklidový den a v úterý mám vysvědčení Laughing out loud takže tyto dva dny nic neslibuju ale pokusím se... kdyby to nešlo tak středa už je v poho ale doufám že už v pondělí Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele hagar
Vložil hagar, So, 2015-06-27 18:37 | Ninja už: 3958 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Myslím si , že je to super rozpísaná FFka . Som zvedavý akým smerom sa bude uberať dej a taktiež vzťahy v týme Smiling Každopádne si rád prečítam ďalší dielik Smiling 5*