manga_preview
Boruto TBV 09

Heiwa ya sensō? 1 (Mír nebo válka?) Narutův nový tým

Byl krásný a slunný letní den a po lesní cestě lemované stromy a potokem kráčela postava v červeném plášti s černými plameny. Pod jeho kroky šustilo listí a křupal štěrk. Muž šel směrem k bráně Skryté Listové vesnice, ale když byl na dohled, zastavil se a nasadil si kápi a na jeho tváři se objevil pobavený úsměv, pak znovu vykročil. U brány hlídali dva strážní, oba na sebe kývli a vykročili k podezřele vypadajícímu muži. „Kdo jste a co chcete?“ vykřikli oba současně.
„Izumo… …Kotetsu… váš čas vypršel…“ zašeptala strašidelným hrdelním hlasem postava. Oba jmenovaní znervózněli a šáhli po zbraních, jenže to už si postava stáhla tmavou kápi z pod níž vykoukly husté blond vlasy a šibalské modré oči. Oba strážní zavrčeli „ty… Narutóóó!!!“ a vztekle tasili kunaie a už by Naruta namístě propíchli, nebýt toho, že se okamžitě rozplynul a změnil v bílý dým.
„Kage bunshin?“ divil se Izumo.
„Grrrrrr… kam se poděl?“ vrčel Kotetsu.
„Stavím se později, musím jít za Hokage!“ volal na ně Naruto stojící za nimi. Neváhal a pomocí Hiraishin no jutsu, které se naučil ze svitků svého otce spolu s dalšími technikami, které obdržel po válce jako svůj majetek, se přemístil k sobě před dveře svého apartmánu. Povzdychl si… byly to dva roky od války, kdy se vydal po stopách svého otce a hledal o něm vše možné všude po světě, i když toho moc nezůstalo. Nejprve zaváhal, pak však s hlubokým nádechem vytáhl klíče schované pod rohožkou a otevřel dveře do svého bytu, očekával sice nával prachu, ale místo toho bylo všude čisto a uklizeno. Nejprve se divil, ale pak si všiml vzkazu na nočním stolku. Usmál se, poznal Hinatino písmo, a slova mu přitom stále zněla v hlavě. „Postarám se, aby ses mohl vrátit k sobě domů a neudusili ses při tom.“ Položil psaní zpět na noční stolek a sundal ze sebe červenočerný cestovní plášť, svoje zavazadla hodil vedle postele a rozběhl se k majestátní červené budově Hokage.

Po cestě se zamýšlel nad svými přáteli, musí se za nimi vsadit hned, jak to u Hokageho vyřídí. Vyběhl schody a zaklepal na tlusté dubové dveře. Po chvíli se ozvalo krátké „dále…“.
Naruto otevřel a vstoupil. „Zdravím Kakashi-sensei.“
Šedovlasý muž vzhlédl od stolu. „Už jsi zpátky, zjistil si něco?“
„Jen nějaké informace a pár věcí.“
„Takže tedy plánuješ znovu nastoupit jako Jounin?“
„Ano, to bych rád.“ Usmál se Naruto.
„Dobrá tedy, zde máš svojí vestu a čelenku.“ Podal mu Kakashi zabalené věci. „Jo a Naruto… dnes odpoledne, asi za dvě hodiny bude přiřazování týmů… nechtěl by si vést vlastní tým?“ zeptal se opatrně Hokage.
„Nooo… to bych řekl… je na čase vychovat pár spratků.“ Zazubil se Naruto, při představě, vychovávání dětí jako býval on sám.
„Nemusím ti snad říkat, že budete chodit na samé Déčkové mise?“ zlomyslně se Kakashimu zaleskli oči, avšak Narutova reakce ho překvapila. „Jasný… někdo to oddřít musí, ne??“ Nad čímž si Kakashi jen zamumlal cosi o tom, že dřív by raději Naruto ztropil scénu, než aby vzal byť jen Céčkovou misi.

Po dvou hodinách strávených navštěvováním přátel a obědem v Ichiraku se Naruto nyní oblečený v zelené jouninské vestě loudal směrem k Jouninské Hale. Po cestě Narazil na Sasukeho, který šel stejným směrem.
„Slyšel jsem, že si se vrátil.“ Nadhodil Sasuke.
„Jo… už to tak bude.“ Zasmál se Naruto a plácl starého přítele po zádech.
Taky se těšíš, jakej tým ti přidělí?“ Zeptal se po chvíli Sasukeho.
„Si piš… udělám z nich prvotřídní shinobi.“
„Tak je hlavně nevyděs, až zapneš svůj Mangekyou Sharingan.“ Popichoval Naruto. Sasuke zakoulel očima a oba vešli do haly.


V hale už stál Kakashi a poté co se všichni uklidnili, začal předčítat.
„Tým 7 povede Haruno Sakura.“
„Tým 8 v čele s Uchiha Sasuke.“
„Tým 9 a Nara Shikamaru.“
„Tým 10 bude vést Uzumaki Naruto.“
„Doufám, že své týmy povedete dobře.“ Pokračoval Kakashi . „Za hodinu si vyzvednete své nové týmy z Akademie… a nyní Rozchod!!!“

Mezitím na Ninja Akademii…

Tami Inuzuka byla nervózní, sice složila Geninskou zkoušku levou zadní, ale dneska se mělo rozhodnout, kdo s kým bude v týmu, a jakého dostane Senseie. Podívala se na svého vedle sedícího nejlepšího přítele, Kayla Asagiri, a zadoufala. „Prosím… ať jsem s Kaylem v týmu… hlavně ne s tím Uchihovským nafoukancem.“ Kayle se na ní otočil a usmál se, zřejmě myslel na to samé. Chvilku se dívala do jeho tmavě zelených očí a on jí pohled oplácel do jejích jasně modrých očí, pak si někdo hlasitě odkašlal, a celá třída se dala do smíchu. „Samozřejmě, že velký nafoukanec Uchiha Masaru, kdo jiný, že??“ Pomyslela si Tami, sice byly s Kaylem už od mala nejlepší kamarádi, a na řeči typu "milenci se milujou", kašlali, ale přesto měla chuť Uchihovi jednu napálit, než si uvědomila, že si na prst nervózně namotává pramínek tmavě hnědých skoro černých vlasů. Její fenka Kimi vycítila vzrůstající nelibost vůči Uchihovi a souhlasně zavrčela.
Ale než Tami stihla něco peprného odseknout,Kayle který vždy podobné řeči ignoroval a uklidňoval výbušnou Tami, vyprskl Uchihovým směrem: „Říká ten, co furt okukuje Yamanaka Hanu.“
„Zopakuj to ještě jednou!!“ zavrčel Uchiha
„Že seš perverzák!!“ okřikl ho Kyle
„To odvoláš!!“ prudce se zvedl Masaru.
„Ták dóóóst!!“ okřikl je Udon-sensei, nyní přečtu složení týmů.
„Tým 7 tvoří Akimichi Juro, Yamanaka Hana a Nara Maro, pod vedením Haruno Sakury.“ Ti tři se nasebe navzájem podívali a pak se odebrali do zadních lavic.
Tým 8 bude Hyuuga Nori, Inuzuka Shin a Hotaru Sumiko spolu se „Senseiem Uchiha Sasukem.“ V první lavici se Nori a Shin nevraživě pozorovali mezitím, co se je Sumiko snažila udobřit.
„Tým 9 se sestává z Aburame Shiro, Yamanaka Hikari a Nara Shiori a jako sensei Nara Shikamaru.“ Všichni tři už spolu seděli v lavici a tak si jen navzájem šeptem povídali.
„Tým 10 jsou Kyle Asagiri, Inuzuka Tami a Uchiha Masaru spolu s ejich seneseiem Uzumaki Naruto.“
„Nyní jen počkejte, než si pro vás přijdou váši senseiové.“ Dokončil svůj proslov Udon a vyšel ze třídy.
Mezitím se všichni začli navzájem seznamovat a povídat si. Tami byla ráda, že je s Kylem, ale byla otrávená z toho, že je spolu v týmu i s Masaru. Byl sice talentovaný a docela hezký, měl havraní vlasy a modré oči, ale byl i docela dost namyšlený, a také dost hlučný.

Zatím co Kyle byl také tmavovlasý ale jeho ofina měla rudou barvu a oči měl tmavě zelené, Kyle byl naopak klidný a tichý.

Tami měla dlouhé tmavě hnědé až skoro černé vlasy a tmavé indigově modré oči, popsala by se jako veselá a optimistická.

Do třídy postupně začali vcházet jednotliví senseiové. Jako první vešla Růžovláska v červeném tílku s růžovou sukní a černými šortkami a zavolala: „Tým 7 za mnou.“
Chvíli po ní vešel tmavovlasý muž s culíkem v černém oblečení a se sítkováním, v zelené jouniské vestě. Chvilku se rozhlížel a pak zavolal: „Tým 9, sejdeme se v Barbeque baru.“ Pak znuděně zamumlal: „To je otrava.“
Nakonec vešel vysoký blonďák v zelené vestě, přes kterou měl přehozený červený plášť s černými plameny. Chvíli si prohlížel Tami a její dva přátele a pak si povzdechl. „Vy jste asi tým 10, že??“ Tami jen přikývla, ten muž vypadal zvláštně a sálala z něj síla. On se na ní usmál a prohodil. „Už ses na mě vynadívala?“ Tami zrudla jako rak a něco zamumlala. Pak se blonďák představil. „Jmenuju se Uzumaki Naruto a odedneška budu váš Sensei.“ „Teď mě následujte, půjdeme do Ichiraku.“ Pak se otočil na zbývající trojici. „Váš Sensei je Uchiha Sasuke?“
„A-ano, proč??“ vykoktala Sumiko. Zatím co Naruto vybuchl smíchy.
„Tak to si užijete.“ Chechtal se na celé kolo, ale pak zvážněl a dodal. „Sasuke jedost tvrdej, ale spravedlivej, tak si to u něj nepokazte.“ A pak se tým 10 vydal do Ichiraku.

Poznámky: 

Nooo... co dodat ze začátku trochu kratší, ale nebojte později vás bude z rozsahu bolet hlava Laughing out loud jedná se o mé první dílko, tak buďte prosím shovívaví... případné dotazy, připomínky, nápady na zlepšení, kreativní návrhy, nabídky na spolupráci (pokud bude zájem) piště do komentářů a nebo mě neváhejte otravovat PMkou Eye-wink a pamatujte že komentáře vždy potěší... beru i kritiku!!! Smiling pokud chcete aby vaše oblíbené povídky pokračovali nezapomínejte reagovat, přece jen autora potěší, když vydí, že nepíše jen tak do větru, a že jeho tvorba má odezvu, ono vás to pak nakopne a máte chuť se hned vrhnout do psaní na pokračování Laughing out loud

4.941175
Průměr: 4.9 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2015-08-13 13:09 | Ninja už: 4717 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Jak jsem to mohla přehlídnout? *tluče hlavou o stůl* No, snad je mi k užitku, že to teď napravuji. Při čtení tohoto dílu jsem se musela nostalgicky pousmát. Chtěla bych to vidět ve filmovém zpracování... Necítíte se někdo na natáčení cosplay videí? Laughing out loud

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Čt, 2015-08-13 13:15 | Ninja už: 3669 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

já docela joooo Laughing out loud ale můj xicht by vylekal všechny diváky Laughing out loud takže tak no každopádně moc děkuju Eye-wink

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Vlkoberan
Vložil Vlkoberan, Ne, 2015-06-28 16:25 | Ninja už: 4790 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Prosim tě Laughing out loud říkal si dva roky po válce... ty děcka sou Genini Laughing out loud čí jsou proboha? Laughing out loud to Naruto Sasuke atd... stihli udělat nějak rychle ne? Laughing out loud

Člověk si všímá jenom velkých věcí, ale na všední skutky obyčejných lidí se často zapomíná.

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Ne, 2015-06-28 17:19 | Ninja už: 3669 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

Heh Laughing out loud no jó je vidět, že jsem začátěčník a spoustu věcí chce ještě promyslet Laughing out loud možná bys mi jako zkušenější autor mohl dát pár tipů?? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Sumiko Shiroo
Vložil Sumiko Shiroo, Pá, 2015-05-29 22:05 | Ninja už: 3927 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Pěstitel rýže

Upřímně? Laughing out loud Narazila jsem na tuhle povídku úplnou náhodou. Laughing out loud Ale musím uznat, že se mi ta povídka zatím fakt líbí. Smiling Skvělý nápad a je to i dobře napsané. Smiling Bavilo mě to od začátku až po konec. Smiling Takže musím říci, že se těším a jsem zvědavá na další díl. Smiling

Nevím kdo jsem,či jsem,kam jdu,čí jsem posel,čeká mě smrt nebo spása,ale i tak se usmívám...

http://my-diary-life-world.blog.cz/

Obrázek uživatele Teri-chan
Vložil Teri-chan, Čt, 2015-05-14 13:16 | Ninja už: 3396 dní, Příspěvků: 251 | Autor je: Asumův zapalovač

super u mňa za 5 vyzerá to zaujímavo teším sa na ďalší diel Kakashi YES

FC pre Uchiha-Mariko Laughing out loud : http://147.32.8.168/?q=node/113404 Laughing out loud

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Út, 2015-05-05 09:47 | Ninja už: 3669 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

díky lidi Laughing out loud rozhodně se budu snažit... Eye-wink

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele hagar
Vložil hagar, Po, 2015-05-04 21:05 | Ninja už: 3959 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Super začiatok máš to dobre rozpísané tak to nepokaz Smiling 5*

Obrázek uživatele kunoichi-jana
Vložil kunoichi-jana, Po, 2015-05-04 19:25 | Ninja už: 3999 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Začátek se ti povedl, těším se, jak to bude pokračovat Smiling dala jsem 5/5 Smiling

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Ne, 2015-05-03 18:10 | Ninja už: 3669 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

díky Laughing out loud rozhodně se budu snažit aby se líbilo i dál Eye-wink

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Ne, 2015-05-03 13:02 | Ninja už: 4292 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

zaujímavo to začína, teším sa na pokračovanie