manga_preview
Boruto TBV 09

Ležím v trávě a ty jsi vedle mě 05 - Sakra, zamiloval jsem se do víly.

Beautiful_Surrender_by_SpammishRice.jpg

„Hééé, to je trapný!!!“ vydechl Naruto podrážděně, dal si ruce za hlavu a praštil sebou do trávy. Utrhl stéblo nad sebou a vložil si ho mezi rty. Shikamaru si povzdechl a plácl se rukou do čela.
„Ty seš fakt občas spomalenej co?“ smál se Kiba, když přišpendloval stan k zemi, aby ho neodfoukl vítr, který foukal jako divý.
Hinatě, která seděla na pařezu a míchala polívku, které to chvilku trvalo uvědomit si to, nebude s Narutem ve skupině ani náhodou. Shikamaru byl chytrý a moc dobře věděl, co dělá. Poskládal skupiny tak, aby se vzájemně doplňovaly a znaly své schopnosti, přestože měli dorazit na místo své mise až za dva dny.
Bylo dokonce možné, že se střetnou v boji s Akatsuki, proto Shikamaru nakázal, co nejvíce spánku a odpočinku. A hlavně pořádné jídlo. Hinata si pomalu začínala myslet, že ji Tsunade na tu misi poslala schválně, aby plnila roli kuchařky-
„Dobře, tak ti to zopakuju, Naruto,“ řekl Shikamaru. „Máme čtyři pátrací ninji, a tři bojové ninji. Z toho každý z pátracích ninjů má bojové schopnosti. Takže ke každému přiřadíme jeden bojový typ. Jeden bude pracovat sám. Například, jak jsem řekl, ty budeš se Shinem, Naruto,“ odmlčel se. „Hinata bude se Leem, Sai bude se mnou a protože Kiba má za dva, bude sám. Rozumíš?“
Naruto se zamračil a zařval: „Ne, nerozumím, proč já musím být se Shinem?!!!“
„Protože Shino má rozum!!!“ naštval se Shikamaru. Naruto se k němu posadil zády se založenýma rukama. Sai se ho podle návodu snažil uklidnit.
„N-Naruto-kun,“ šeptla Hinata. „M-Měl bys přestat... Nebo se Shino-kun...“
„Už se stalo,“ řekl Kiba suše. Opravdu. Shino měl hlavu směrem ke stromu, zarytě mlčel i když se na něj všichni dívali a vypadalo to, že mluví k broukům. Kiba si také povzdech.
Shikamaru se posadil vedle přenosného kotlíku a díval se, jak mrkev s bramborou plave v hnědé polívce. Podíval se na Hinatu a pak zase na polívku. Praštil sebou do trávy vedle stanu. Za jiných okolností by Hinatu rozhodně NENECHAL s Leem, ale do mise se nesměly plést jeho pocity, ani nikoho jiného. Moc dobře věděl,že Hinata je zamilovaná do Naruta, ale dokázala svoje city ovládat, když šlo o misi.
„Kéž bych tohle já uměl,“ zamumlal Shikamaru a vzhlédl se v mracích. Pak zavřel oči a možná by hluboce usnul, kdyby se z křoví neozvalo hlasité prasknutí větviček. Všichni byli rázem na nohou, Shikamaru sice trvalo zvednout se, ale nakonec se znova položil do trávy, tuhle chakru znal a nikdo jiný ji nikdy neměl. Hinata poté taky docela zklidnila a znovu se posadila k polívce. Zato ostatní zírali na křoví, ze kterého vylezl...
„Tenzou-san, nemůžete z toho křoví už vylézt? Všichni kvůli vám přerušili svůj odpolední klid,“ řekl Shikamaru a zazíval. Když z křoví vylezl Yamato, kupodivu s baterku v ruce, Naruto na něj ihned začal štěkat. Yamato na to odvětil, že ho chtěl trošku postrašit a zjistit tak, jestli je opravdu ninja.
„Yamato-taichou, dáte si s námi?“ zeptala se Hinata.
„Děkuji, Hinato-san,“ poděkoval Yamato a posadil se k ohni. „Posílá mě Tsunade-sama.“
„To je dobře,“ řekl Shikamaru. „Nějak jsme nešli přes počet. Musím to kvůli vám trochu pozměnit.“
„Ty víš proč mě posílá,“ řekl Yamato. Shikamaru věděl.
Šeptem se ho zeptal. „Naruto?“
Yamato kývl a usmál se. „Jsem pouze posila, nechceme pak řešit co by kdyby.“
„Yamato-taichou... Yamato-taichou... YAMATO-TAICHOU!!!!!“ křičel Naruto na celý les.
„Co se děje Naruto?“ zeptal se Yamato.
„Proč jste tady?“ zeptal se zase blonďák. Mezitím co si povídali, Hinata rozdala polívku až do poslední kapky a posadila se k Shikamaru. Shikamaru její přítomnost trochu potěšila. Konečně se jí mohl omluvit za ten zkažený festival.
„Ehh, Hinato, chtěl bych-“ začal Shikamaru, ale nedokončil. Do řeči mu totiž skočil Kiba, který začal chválit Hinatinnu polívku. Hinata se začervenala, poděkovala a pak se obrátila ke Shikamaru.
„Shikamaru?“
„Eh... Uh, chtěl jsem se ti jen-“
„Dík za polívku Hinato, ale nemohla by ses naučit rámen?“ skočil mu do řeči zase Naruto. Chudák Shikamaru si povzdechl a vzdal to, a když se mu Hinata mohla konečně věnovat pozornost, řekl jí, že jí to řekne někdy jindy a začal probíral s Yamatem nový plán.

V NOCI
„Huh? Musím čůrat,“ zamumlal Naruto ze spaní a vyštrachal se z housenkového spacáku. Bohužel, probudil tím Shikamaru, který zjistil, že překvapivě potřebuje také. Tak se oba, červení v obličejích, že jeden druhého nachytali, se zvedli a šli za trávu, nebo za strom. Když si konečně ulevili, Shikamaru koutkem oka spatřil cosi jako vodu. Než se nadál, Naruto šel za tím světlem.
„Hé, podívej-“
„Nemel panty Naruto!“ napomenul ho Shikamaru šeptem, stáhl ho do nejbližšího křoví. „Nepřítel?“
„Blbost, lesní víla!“ namítl Naruto a naklonil se, aby líp viděl na jezírko, na kterém se pohybovalo cosi spanilého, jak Naruto odhadoval, možná lesní víla.
Jenže Shikamaru neměl v hlavě tak prázdno, a tak si dal dvě a dvě dohromady. Hinata tančila na hladině jezírka. Jelikož její spacák byl prázdný (Shika kontroloval) a byla navíc jediná spanilá bytost v okolí několika kilometrů. A poznal to podle účesu. Musela to být ona. Na kameni zahlédl její oblečení a opatrně, aby toho Naruto nevšiml, ho zastrčil za kámen tak, aby ho pak jednoduše našla. Ale pro jistotu tam nechal namířený kunai.
Poté se konečně s Narutem zadívali na lesní vílu, jak tančí na hladině jezera při svitu měsíce. Shikamaru sám sebe přistihl, jak se červená a dál zírá na Hinatu. Tančila tak půvabně...
„Kdybych byl gentleman, otočil bych se a šel pryč,“ zamumlal, rudý jak rak. Naruto se zazubil.
„Jenže to ty nejsi!“
„Díky bohu,“ usmál se Shikamaru a podruhé se přistihl, jak se s otevřenou dívá na pohyby vody.
„Uh, klouže to,“ řekl Naruto chvíli po půlnoci a poté skutečně spadl do vody a tím dívenku vyrušil.
Hinata se schovala a chvilku nadávala, že je to jako před několika lety a že to asi nebyl dobrý nápad. Ale začervenala se. Nejspíš to byl zase Naruto...

Když se Naruto a Shikamaru vraceli do společného stanu, Hinata byla zachumlaná ve spacáku a tvrdě spala. Shikamaru se sám sobě pošklebil a zalezl taky. Naruto se mračil.
„Co zas máš?“ zeptal se šeptem.
„Přemýšlel sem, esli to nebyla Hinata...“ uvažoval Uzumaki.
„Blbost!“ zachránil to Shikamaru a řekl to tak reálně, že si Naruto rázem přestal dělat starosti. Práskl sebou vedle Hinaty a hlavou mu probíhala spousta myšlenek. I když se je snažil utřídit, nešlo to, nemohl usnout. Nemohl nezatáhnout Hinatu do jeho životního plánu. NE, to prostě nešlo bez Hin. Sakra, zamiloval jsem se do víly.

Poznámky: 

Po dlouhé době Smiling

5
Průměr: 5 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, So, 2013-03-30 01:51 | Ninja už: 4587 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

přečetla sem všechny díly v jednom dechu je to skvost jen tak dál těším se na další díl

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Pá, 2013-03-29 21:51 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Bože, za ty dva tě fakt miluju!
už by to možná chtělo nějakou společnou romantiku, protože díl od dílu jsem víc a víc napnutá Smiling
opět musím chválit a dát všechny hvězdičky.

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky