manga_preview
Boruto TBV 07

3 cesty – 1.

Rozdělení osudů

Byl den jako každý, kromě jedné podstatné věci. Kdesi nedaleko od Listové se po několika desítkách let znovuobjevil Kyuubi no Youko, který byl ztracen po smrti své první jinchuuriki Uzumaki Mito. Od té doby zanevřel na lidi už úplně, protože kvůli hloupým válkám přišel o dalšího společníka, který mu byl blízký. Sám sobě si přísahal, že už se nikdy nikomu neotevře a už nikdy více nebude s lidmi, kteří prahnou po moci za dobře. Sám si myslel, že takový člověk je každým každý chce mít velkou moc a za nedlouho se mu to potvrdilo, protože se k němu blížili ninjové z Listové. Možná sám chtěl celou Listovou a nejenom Listovou srovnat se zemí, aby už více nebylo ninjů, kteří mu za jeho dlouhý život způsobili tolik bolesti.
V tu samou chvíli porodila žena současného Čtvrtého Hokageho, poslední z trojčat, byla to jediná dívka. Namikaze Minato – Čtvrtý Hokage, čekal celou dobu u Kushiny a držel ji za ruku, naštěstí pro porodníky to byl pouze on, kdo omdlíval. Kushina , po té co shlédla i své třetí dítě, vyčerpáním usnula, nikdo se jí nedivil.
„Hokage-sama,“ někdo k Minatovi promluvil.
Minato na to reagoval, byl to jeden z porodníků, chtěli po něm znát jména dětí, aby se jim nespletli s ostatními.
„Nejstarší syn je Naruto, druhý Nikki a dcerka se bude jmenovat Nami,“ oznámil Minato, ale musel připomenout, že kvůli jejich bezpečnosti budou mít rodinné jméno po matce – Uzumaki.
„Hokage-sama!“ Zaznělo až snad příliš naléhavě volání nově příchozího.
„Co se děje?!“ Zeptal se Minato, když si všiml, že jej kontaktovali jednotky ANBU.
ANBU nic neříkali a Minato je pouze s napětím mohl následovat, když konečně prošli okolo okna, které ze kterého bylo vidět i daleko za hradby vesnice, Minato se zděsil, protože to co spatřil, bylo opravdu děsivé.
„Proč jste mě okamžitě neinformovali!“ Křikl.
„Nařízení Třetího, vesnice je evakuovaná, ale myslím, že Třetí bude potřebovat vaši podporu,“ řekl jeden člen ANBU jednotek.
Minato na nic nečekal a okamžitě se přemístil k Třetímu Hokagemu rovnou doprostřed bitevního pole. Kyuubi no Youko zuřil, jako smyslů zbavený. Mohla za to bolest, která se v něm nashromáždila za celou délku jeho života. A nyní se tato bolest měnila v nenávist ke všem lidem. Minato nemohl dovolit, aby se Kyuubi ještě blížil k vesnici, kde nyní byly jenom jeho děti a žena s několika ANBU a zdravotníky.
„Minato, víš, že jej musíme zapečetit,“ řekl Třetí.
„Vím, ale Kushina je sotva po porodu, tohle by nezvládla,“ snažil se Minato.
Třetí Hokage si tento fakt také uvědomoval, ale nemohli nechat Kyuubiho příliš dlouho řádit, už teď měli ztráty na lidských životech. Museli rychle pro Kyuubiho vybrat jinchuurikiho a zapečetit jej do něj. Oba Hokagové složili pečetě potřebné pro vyvolávací techniku. Minato se vezl na hlavě obřího žabáka Gamabunty a vedle něj Třetí Hokage se svým opičím přítelem.
Chvíli se spolu přeli o to, kdo je silnější, ale pak se Gamabuntovi společně s Třetím Hokagem podařilo Kyuubiho zpacifikovat, všichni však dobře věděli, že to příliš dlouho nevydrží.
„Minato, opravdu potřebujeme jinchuurikiho! Teď máš šanci, chvilku ho tu ještě udržíme, než se bariéra zhroutí,“ křikl Třetí Hokage a Minato musel konat.
Přemístil se zpátky do nemocnice, kde našel Kushinu jak vyčerpáním spí. A spaly i dvě z jeho dětí, pouze nejstarší syn Naruto byl vzhůru a vypadalo to, jako by snad věděl, o co jde. Minatovi se to vůbec nelíbilo, ale neměl čas uvažovat, popadl Naruta a přemístil se zpět ke Kyuubimu. Kyuubi už se téměř uvolnil ze sevření, ale v tom zmatku si nevšiml, že se jej chystají zapečetit. Protože to nečekal, tak když se k němu konečně pečetící technika dostala, uvolnil obrovské množství chakry. Minato na to okamžitě reagoval a chtěl se i společně s Narutem přemístit pryč, ale Kyuubiho chakra vyrušila jeho přemisťovací techniku. Všechny teleportační kunaie, které Minato měl u sebe, někam zmizely. Minato si toho nevšímal, ale bylo to tak, že zmizely všechny předměty, na kterých měl svoji teleportační značku.
Ve stejnou chvíli zmizeli z nemocnice Kushina i jejich další dvě děti. Na všechny totiž Minato umístil svoji teleportační značku, aby se k nim mohl kdykoli přemístit, kdyby byli v nebezpečí.
Kyuubi pomalu začínal přicházet k sobě, ale až nyní si uvědomil, že už je z části lapen v pečetící technice. Hned na to spatřil muže, který tuto techniku provádí a také snad svého budoucího jinchuurikiho. Okamžitě musel jednat, protože jak se sám rozhodl, už nechtěl mít s lidmi nic společného, ba naopak je snad chtěl všechny zabít. Máchl svojí obří tlapou a chtěl se zbavit toho děcka do kterého měl být zapečetěn, ale muž, který vytvořil pečetící techniku, se jeho ráně postavil do cesty. Znamenalo to pro něj jistou smrt a Kyuubi se hodlal dále bránit, ale již byl skoro celý téměř vtažen do pečeti. Vydal ze sebe ještě strašlivý řev, ale na více se nezmohl.
Všichni ninjové, kteří to pozorovali, se okamžitě snažili dostat k jejich Čtvrtému Hokagemu, ale bylo příliš pozdě. Minato nemohl s obrovskou dírou v břiše přežít. Mezi prvními zde byl i Třetí Hokage, který jako jeden z mála věděl, že Minatova žena ještě před chvílí rodila. Uviděl zde dítě se značkou pečetící techniky na břiše. Okamžitě mu bylo jasné, že toto musí být Minatovo dítě.
Někteří ninjové, kteří netušili, o co jde, si mysleli, že ono dítě je Kyuubi no Youko a chtěli pomstít svého Čtvrtého Hokageho, ale Třetí je naštěstí v čas zarazil. Tím zachránil malému bezbrannému Narutovi život. Musel si promyslet, jak by to celé jenom mohl vysvětlit Kushině, protože to, co se dnes stalo, je opravdová tragédie.
Když bylo celé místo zajištěno, tak se mohl Třetí vydat zpět do Listové. Celou domu měl u sebe i Naruta, který spal, snad vyčerpáním. Když se dostal do nemocnice, tak zde bylo taky plno zmatků. Spousta ninjů byla různě vážně zraněna po dnešním Kyuubiho útoku. Ale o to už bylo definitivně postaráno. Třetí se okamžitě ptal na Uzumaki Kushinu a její děti.
„Třetí Hokage-sama! Nikde je nemůžeme najít, jakoby úplně zmizeli!“ Oznámila mu s hrůzou zdravotnice, kterou požádal, aby je našla.
„Cože?!“ Zděsil se Třetí Hokage.
Jakoby toho dnes nebylo málo, ještě Kushina zmizela. Snad toho zmatku s Kyuubim někdo nevyužil a neunesl ji i s dětmi. Třetí Hokage se opravdu bál, co jim jenom mohlo stát, ale nyní se musel postarat o Naruta, který jako jediný zůstal v Listové.

***

Kushina se probudila na místě, které nikterak nebylo povědomé. Pak najednou zaslechla pláč dítěte. Byla si snad stoprocentně jistá, že to dítě musí být její. Nepamatovala si nic z toho, že kdy byla v Listové, že tam měla muže a že na ni ještě někde čekají její další dvě děti. Všechny vzpomínky byly vlivem Kyuubiho chakry pryč. Nyní se jenom potácela k místu, kde slyšela ten dětský nářek. Uchopila dítě do náruče a to se okamžitě uklidnilo. Kushina si nyní byla doopravdy jistá, že je to její dcera. Musela se z tohoto místa rychle dostat, potřebovala něčí pomoc, aby se mohla o dítě postarat, ale tady v troskách jakési vesnice byla úplně sama. Bylo jí to tady však povědomě známé, i když si byla jistá, že zde nikdy v životě nebyla.
Pak si najednou všimla symbolu, který se tady vyskytoval na dosti místech a ona už věděla, kde je. Byla ve skryté Vířivé, v místě, kterému by ráda zase říkala domov. Přece jenom byla Uzumaki, členkou klanu, který tuto vesnici vedl.
Najednou ucítila něčí přítomnost a nejenom jednu. Chytla se za břicho, které jí ještě mírně bolelo. Hned na to se vyhýbala útoku nějakého snad ninji. Pomalu se si začala všímat, že všude okolo ní se objevuje více a více postav, cítila z těch lidí chakru. Nebyla si jistá, tím kdo tito lidé jsou, ale musela před nimi mít na pozoru. Opravdu stála proti přesile ninjů, i když nebyli tak moc dobře vycvičení.
„Kdo ji a co tady pohledáváš?“ Zeptal se nějaký starší hlas v tu chvíli Kushina viděla, že bojuje ještě proti dětem.
„Jsem Uzumaki Kushina, ale vůbec netuším, jak jsem se zde s mojí dcerou dostala,“ přitiskla Nami ještě blíže k sobě, aby se jí nic nestalo.
„Uzumaki? Jakou mají její vlasy barvu?“ Zeptal se ten stařík jednoho z davu lidí, kteří se zde pomalu hromadili.
„Jasně rudou,“ dostalo se mu odpovědi.
Stařík se začal usmívat a bylo na něm vidět, že má opravdovou radost, tak moc velkou radost jako už celá desetiletí neměl.
„Konečně budeme moci obnovit naši Vířivou, když se k nám vrátili Uzumaki,“ řekl šťastný stařík, ale Kushina pořád nechápala, o co tady jde stejně jako někteří z ostatních přítomných.
„Ale starší, jak si můžete být, tak jist?!“ Zeptal se někdo nevěřící z davu.
„Řekli jste mi, že má jasně rudé vlasy a já cítím její chakru, není pochyb, že je z klanu Uzumaki,“ řekl stařík a poručil si, aby mu pomohli se dostat ke Kushině.
Kushina se snažila Nami bránit, aby k ní ten stařík nemohl, protože ještě před chvílí na ně ještě útočili. Bála se, aby se její dceři něco nestalo. Když byl stařík až u ní, tak uchopil Kushininy vlasy do ruky a dal si je přímo před oči.
„Už mi oči, tak moc dobře neslouží,“ řekl s úsměvem stařík a Kusnina si byla jistá, že nyní mu může věřit.
Někteří lidé v davu byli sice poněkud skeptičtí, ale sami slýchávali od staříka plno legend o klanu Uzumaki a Kushina jeho popisu opravdu odpovídala. Když se dostali blíže, tak Kushina uviděla, že se zde staví plno nových budov.
„Co se tady děje staříku?“ Zeptala se Kushina.
„Když jsem býval dítě, tak jsem tady žil, stal se ze mě ninja, ale než jsem se vrátil zpět z jedné mise, tak už žádná vesnice nebyla, od té doby hledám klany ninjů, kteří chtějí někam patřit a jsou příliš slabí na to, aby se mohli přidat k nějaké z větších vesnic. Celý můj život jsem měl sen, že najdu alespoň jednoho živého Uzumakiho a vybuduji znovu skrytou Vířivou. Vesnice bude za nedlouho stát a dnes jsme našli ne jednoho, ale rovnou dva Uzumaki,“ radoval se stařík.
Lidé, kteří byli ke Kushině nedůvěřiví, se pomalu začali přiklánět k tomu, co říkal stařík, protože on jim skoro všem nějak pomohl, proto se k němu postupně přidávali. Kushině bylo jasné, že nyní má konečně nějaký domov.
„Dívej se Nami, udělám ti pěkný domov,“ říkala Kushina svojí dcerce.
***

Sprchovala se po dni plném práce, když tu najednou uslyšela ze svého pokoje dětský nářek. Nejdříve se lekla a myslela si, že je někdo přepadl, a proto opatrně vyšla z koupelny, ale k jejímu překvapení jí na posteli leželo novorozeně. Nejdříve si myslela, ž e je to nějaká past nebo tak něco, ale když se nic nedělo a dítě stále nepřestávalo naříkat, tak se rozhodla k němu jít. Dítě se mírně uklidnilo, ale pořád bylo záhadou, kde se tady vzalo.
„Čáp ho asi nepřinesl,“ poznamenala si pro sebe.
„Co je to tady za kravál Konan,“ rozrazily se konečně dveře do jejího pokoje a Konan taktak stihla kolem sebe obmotat přikrývku na posteli.
„Yahiko, ty idiote! Neumíš klepat!“ Křikla a hodila po něm polštář, aby se nemohl dívat.
„Co se děje?“ Ozval se třetí hlas a směrem ke dveřím letěl plnou rychlostí další polštář.
„Nagato!“ Procedila mezi zuby Konan a mimino se znovu rozbrečelo.
Yahiko ani Nagato nedbali toho, že Konan na sobě v podstatě nic nemá a vešli dovnitř a rovněž se divili, kde se to tu dítě vzalo.
„To je tvoje, Konan?“ Zeptal se mimoděk Yahiko.
„Jak by asi mohlo, myslíš, že by sis nevšiml, kdybych byla těhotná?“ Řekla snad až naštvaná Konan a snažila se naznačit, že by musela mít větší břicho.
Všichni tři na to novorozeně hleděli a nevěděli, co by měli dělat. Bylo jim však jasné, že se o to dítě budou muset nějak postarat. Netušili, jestli někde mělo rodiče, ale oni všichni tři byli sirotci, takže s tímto jejich nalezencem nějak soucítili.
„Hele, tady má něco napsané, Uzumaki Nikki, tak se malý chlapák jmenuje,“ přebral iniciativu Yahiko.
„Ale co s ním budeme dělat?“ Zeptal se už trochu více realisticky Nagato.
Na tuto otázku se snad ani neměl ptát, protože ani jeden z trojice neměl s rodičovstvím sebemenší zkušenosti. Dlouze uvažovali a nemohli přijít na nic kloudného, pak se jim však začínalo ledacos vybavovat.
„Zvládneme to, mistr Jiraiya nás naučil, jak se o sebe máme postarat, tak proč bychom nezvládli jedno mimino,“ řekla Konan a ani netušila, jak moc si zavařila.
„Jo o takové prcky by se měly starat ženy, že Nagato?“ Řekl Yahiko.
„Naprosto s tebou souhlasím, Yahiko,“ odpovídal mu Nagato a při tom nenápadně oba ustupovali ke dveřím, aby je pak mohli za sebou prudce zavřít a utíkat, tak rychle jak jenom mohli.
Únik se jim povedl a od té chvíle, měla Konan malého Nikkiho na starosti. Ale nevypadala, že by jí to vadilo, byla ráda.

Poznámky: 

Napadlo mě toto, proč by Naruto nemohl mít více sourozenců najednou?
Snad ten začátek není moc suchý, ale nějaký úvod do situace být musí. Doufám, že se nápad bude líbit, jestli ano tak to pište komentáře
Samozřejmě hodlám pokračovat

4.897435
Průměr: 4.9 (39 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele panbebe
Vložil panbebe, St, 2013-08-28 02:29 | Ninja už: 4374 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Prostý občan

trojčata? to musel být záhul Laughing out loud

Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Po, 2013-01-14 19:11 | Ninja už: 4543 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

ja sa tiez pridavam a zacnem to citat lebo ma to nejako zaujalo Laughing out loud tkaze nech tu je brzo dalsi dil !!!

Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Po, 2013-01-14 19:11 | Ninja už: 4543 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

ja sa tiez pridavam a zacnem to citat lebo ma to nejako zaujalo Laughing out loud tkaze nech tu je brzo dalsi dil !!!

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Po, 2013-01-14 18:06 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Dobrá, ta teda jsem si sedla a přečetla (cokoliv lepší než učení se xD) a nebylo to špatné! No, nemám moc ráda povídky ve kterých má Naruto sourozence, je mi tak říkajíc proti srsti, ale jo, možná si přečtu další díl Eye-wink

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, Po, 2013-01-14 18:19 | Ninja už: 4763 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Tak vidíš, alespoň něco Laughing out loud

Obrázek uživatele Watatsumi
Vložil Watatsumi, Ne, 2013-01-13 22:50 | Ninja už: 4163 dní, Příspěvků: 155 | Autor je: Pěstitel rýže

Hezký nápad. Zatím super FanFiction. Jsem zvědavý na pokračování.

Obrázek uživatele niika
Vložil niika, Ne, 2013-01-13 22:28 | Ninja už: 4483 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak nápad sa mi páči a to veľmi Laughing out loud Mňa osobne by nikdy v živite nič podobné ani nenapadlo takže ťa obdivujem Laughing out loud Dielik bol úžasný a dúfam, že nebudem moc dlho čakať na pokračovanie lebo asi vážne skolabujem Laughing out loud

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2013-01-13 20:06 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Nečetla jsem, jen tě chci upozornit, že TŘI se píše slovem všude kromě odborných textů nebo matematických úloh. A tohle není ani jedno z toho, že? Eye-wink

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, Ne, 2013-01-13 20:42 | Ninja už: 4763 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Dík za upozornění a určitě si povídku přečti. A i když porušuji pravidla českého pravopisu (nemůžu si vzpomenou, kde se píšou velké písmena) tak ta "trojka" je tam úplně, ale úplně schválně.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2013-01-13 21:43 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Ha, ty umíš napínat, že? Smiling Jako bych to po tvých FFkách ještě nevěděa Sticking out tongue No tak dobrá, možná si to přečtu, když teda na tom trváš xD Smiling

Ach ten sentiment...