manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho hra 12


První, kdo si všiml toho, že je Ino pryč byl Shino. K Sasukeho překvapení jim to ale jen oznámil, nikdo ji nezačal hledat. Beztak jim asi stejně bylo jasné, že s tím nic nenadělají. Všimli si dveří. Po předchozí zkušenosti ale raději vešli společně. V druhé místnosti bylo něco, co jim vyrazilo dech. V místnosti byla kruhová klec se stolem, na kterém byla řada chyrurgických nástrojů a zbraní. Obešli klec dokola a zastavili se u vchodu. Na mřížích byl na ceduli vzkaz. SASUKE A NEJI. VZTUPTE!
Oba tedy poslechli. Sasuke vešel první a rovnou šel ke stolu. Ve chvíli, kdy prošel i Neji se ale dveře zavřely. Sasuke se s trhnutím otočil. Najednou uslyšel jemu dobře známý skřípot. V horním rohu klece byla v mřížích vestavěná obrazovka.
„Zdravím pánové. Mam k tomu co dodat? Dovolili jste, abych si odnesl Ino. Tím se teď ale nebudeme zabývat. Rád bych se teď spíše věnoval věcem, které se staly před delší dobou.
Sasuke, pamatuješ si, jak jsi poprvé narazil na svého bývalého spolužáka?" Sasukemu zatrnulo. Věděl, kam to směřuje. „Víš o čem mluvím. Abych ti osvěžil paměť a tvé kolegy seznámil se situací, přehrajeme si záznam."
Obraz se změnil. Nahrávka ukazovala panel s trubicemi a přikryté lehátko. Do záběru vešla postava. Sasuke věděl, kdo to je. Postava přešla k lehátku a strhla plachtu. Na lehátku byla připoutaná Hinata! Sasuke narazil zády do mříží. Neji, Shino a Shikamaru byli v šoku. Sasuke v záběru přešel k panelu a něco stiskl. Hinata se začala třást. Po chvíli zase ležela klidně.
„Ano, správně. Sasuke Hinatu zabil. Nyní je jen na vás, jak s tímto zjištěním naložíte. Můžete rozhodnout, jestli si Sasuke ponese následky, nebo mu odpustíte. S touto variantou ale osobně nepočítám. Jak se rozhodneš Neji? Přeneseš se přes minulost a odpustíš mu, nebo se pomstíš? Rozhodni se sám!"
Ozval se ocelový skřípot. Ze stropu spadla spousta nástrojů a zbraní. Neji nečekal. Hmátl po nebližším kunaii a ohnal se po Sasukem. Sasuke se vyhnul, ale už musel znovu uhýbat. Neji ho zasypával ranami a tlačil ho k mřížím. Sasuke věděl, že jakmile ho Neji přitlačí k mřížím nadoraz, už mu neuteče. Neji znovu zaútočil, odkryl si tím ale bok. Sasuke využil šance a kopl ho do žeber. Kosti s hlasitým křupnutím praskly. Neji se předklonil, rázem ale zpadl dozadu, jak ho Sasuke nakopl do tváře. Sasuke sebral ze země kunai a vydal se k Nejimu, který byl viditelně dezorientovaný. Už ho chtěl dorazit, ale někdo ho chytil za paži a strhl ho na zem. Jak dopadl, další osoba ho nakopla do břicha. Po chvilce se vzpamatoval. Nad ním stáli Shikamaru s Shinem a Neji se už zvedal a šel k nim. Sasuke se pokusil zvednout, Shikamaru ho ale nohou přitlačil zpátky na zem.
„Jak ste se dostali do klece?" zněla Sasukeho otázka, když ho nic jiného nenapadlo.
„Přece dveřmi, jinudy to nejde. A než se zeptáš, nebyly zamčený. A teď se budeme ptát my! Proč jsi zabil Hinatu?!" Shikamaru sice mluvil klidným hlasem, Sasuke ale poznal že právě bojuje s nutkáním ho na místě uškrtit. Radši se rozhodl vsadit na jednu kartu.
„Neměl sem na výběr!" Neji mu šlápl na prsty a zlomil mu je. Sasuke zatnul zuby a jen vydechl. Slova se ujal Shino.
„Zkusíme to znova. PROČ SI ZABIL HINATU?!" Za jiných okolností by každého překvapilo, že Shino jakožto známý flegmatik kříčí, teď jim to ale bylo očividně putna.
„CO ČEKÁŠ? ŽE SE BUDU OMLOUVAT??? BYLO TO ONA NEBO JÁ A UPŘÍMNĚ, JÁ JI ANI NEZNAL, TAK MI TO BYLO FUK!!! JESTLI MĚ CHCEŠ ZABÍT, TAK SI POSLUŽ, ALE NECH SI TY KECY!!! Shikamaru z něj sundal nohu a kouknul se do rohu. A zdálo se, že kývnul. Pak se obrátil zpátky k Sasukemu. Neji ho surově zvednul a hodil ho do rohu. Sasuke se odrazil od mříží, ale Shino ho přirazil zpátky. Pro jistotu ho ještě přidržoval.
„Tak jestli si o tobě ještě někdo myslel, že máš ještě šanci, tak se ti povedlo jí zadupat do země. Někdo nám dal hádanku o život. Zkusíme ho napodobit, nemyslíte?" Shino se otočil k ostatním. Shikamaru přikývl.
„Mám sílu tisíce obrů, ale projdu klíčovou dírkou. Na promyšlení odpovědi máš celou dobu. Takhle to má být." Shikamaru si sáhl pod košili a vytáhl pásku. Přetočil ji a pustil ji.
„Shikamaru, Shino, Neji, Ino. Zahrajeme si takovou hru. Právě teď si nejste schopni pomoct. Musíte se spolehnout na jiné. Ale né každý, kdo vás tahá z hnoje je váš přítel. Pamatujte si to. V ideálním případě, přežijete. Ale váš soudce nemusí být tak ohleduplný. Je v jeho zájmu, aby zvolil. Jeho život za vaše, nebo tři životy za jednoho. Abyste se osvobodili všichni, musí se obětovat. Jinak jednoho zachrání, další tři zabije. Váš "Spasitel" je Sasuke. Ten z vás, kdo přežije, zapamatujte si! Mam sílu tisíce obrů, ale projdu klíčovou dírkou. Až nadejde čas, řekněte to Sasukemu. Hra začíná!" páska se vypla.
„Čas nadešel." řekl Shikamaru a Sasuke se propadl podlahou.

Poznámky: 

Tak, po dvou měsících.
Máte novou hádanku. Odpovědi PMkou, nebo vůbec Laughing out loud Za správnou odpověď dostanete díl o den dřív
A víte co? První dvě správný odpovědi dostanou ještě jeden bonus Smiling Jakej, to si nechám pro sebe Laughing out loud

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2018-08-21 23:16 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Už bylo načase, aby se dozvěděli pravdu, sice ji ještě neznají o Kibovi, ale i tak, předpokládala jsem, že Neji ho zrube do malé kulaté krychle. I tak mi výsledek stačil k tomu, abych se pousmála nad tím, že každé rozhodnutí ovlivní věci budoucí... a je fakt na nás, jaké rozhodnutí to budou.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Dreefi
Vložil Dreefi, Čt, 2012-12-20 18:48 | Ninja už: 4749 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Tsunadiny pětky

Supr, konečně jsem se dočkal. Laughing out loud Skvělý, jako vždy, těším se na další díl a doufám, že bude dříve než za dva měsíce. ^^ Laughing out loud

Obrázek uživatele Sillas
Vložil Sillas, Čt, 2012-12-20 23:46 | Ninja už: 4430 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

Nic ti slíbit nemůžu Laughing out loud

We shall know no fear!
Who will stands with me shall be my brother!
It is better to die for the Emperor than live for yourself!

Humanity has always looked skyward for its true path
We stood at the edge of destruction and would have fallen
If not for the might of the God Emperor and his angels of death

Obrázek uživatele BB20
Vložil BB20, Út, 2012-12-18 23:32 | Ninja už: 4408 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Super, že je zde nový díl, díky. Těším se na pokračování. Smiling

Zkuste si říct byť jen jedno křivé slovíčko o Hvězdné bráně (Stargate), a poznáte, proč se mi ve florbalu přezdívá „Řezník“.

Obrázek uživatele niky.riky
Vložil niky.riky, Pá, 2012-12-14 00:31 | Ninja už: 4705 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Student Akademie

Konečně jsem se dočkala pokračování této úžasné FF. No co hurá do luštění!
Už se nemůžu dočkat dalšího dílu Laughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Čt, 2012-12-13 21:47 | Ninja už: 4572 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Aye, další hádanka, super, tak že bych na ni zase přišla? Laughing out loud Zkusit to můžu.. Smiling Dílek se mi moc líbil, těším se na další.
PS: *Vstupte

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele SumiyaKirie
Vložil SumiyaKirie, Čt, 2012-12-13 20:48 | Ninja už: 4457 dní, Příspěvků: 423 | Autor je: Prostý občan

Konečně jsem se dočkala nového dílu! Laughing out loud Škoda jen, že je to tak krátké, ale co se dá dělat. Jsem velmi zvědavá, jak Sasuke naloží se svým rozhodnutím. Nejimu se ani nedivím, že takto jednal, asi bych na tom byla stejně Laughing out loud Každopádně, mě se to líbilo a těším se na další díl Laughing out loud Jinak k hádance... vůbec mě nic nenapadá, co by to mohlo být Laughing out loud