manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho hra 11

Místnost se rychle plnila vodou. Za pár vteřin měli vody po kotníky a rychle jí přibývalo. Navzdory tomu stáli na místech a snažili se zachovat klid. Ze zkušenosti už věděli, že hysterie jim nepomůže, spíš naopak.
„Nevíte někdo, co ten chlap myslel to s tim polykáním?" ozval se Shino.
„Jestli se odtud dostanem, tak o tom můžem zavést diskuzi. Teď bych se spíš snažil odtud dostat. Mrtvejm nám ta informace bude na nic." Neji už si opět získal svou duševní rovnováhu. Už se znovu nadechoval, aby něco řekl, v tom mu ale zabránil Sasuke.
„Jen jestli to s tim nemá co dělat. Teda, řekl, že je to náš klíč k životu. Co když to myslel doslova? A doporučuju, abysme na to přišli rychle, protože, jestli jste si toho nevšimli, už stojíme po pas ve vodě!"
„Jo, jo, jo. Dělám na tom. Víš, kde je východ?" utahoval si z něj Shikamaru.
,,Když ty se chceš utopit, neznamená to, že já taky!"
„Já se tě jen ptal, kde je východ."
„Očividně tady není." Najednou Ino něco vykřikla.
„Nahoře! Podívejte se nahorů!" všichni jí poslechli. Na stropě, hned vedle silných zářivek byla mříž. A na stěně u stropu byl panel. To už měli vody po krk.
„Takže cesta odsaď byla. Ale jak se tam dostanem? Ten strop je sedm metrů nad zemí!" na Sasukeho otázku“.
„Jestli neumíš plavat, tak máš fakt problém." Sasuke si vzal tuhle narážku osobně, ale byl zticha. No co, aspoň ta voda k něčemu bude, pomyslel si a už začal šlapat vodu. Pomalu se přibližovali ke stropu. V tom se ale ozval Neji.
„Ok, to je sice pěkný, že víme kudy ven, ale víte někdo jak?"
„Otevřem to tím panelem snad, né?" Sasuke byl skoro až šokován jeho tupostí. Tak to aspoň vypadalo, než se do toho vložil Shikamaru.
„Tak jestli víš, jak ho otevřít, tak se můžeš činit. Ten panel je abecední. Jestli znáš kód, tak se s námi poděl o znalosti." Shikamaru zasáhl. Sasuke si musel uvědomit, že neznají kód. Rychle se rozvzpomenul na minulé události, nic mu ale nepřipadalo jako heslo. Až na tu hádanku.
„Shikamaru!" Shikamaru se na něj podíval. „Když je mně málo, spolkneš mě. Když je mně hodně, spolknu já tebe. Co to je?" Shikamaru se zamyslel. Ze zamyšlení ho vytrhl náraz. Hned mu bylo jasný, že se praštil hlavou do stropu. Za asi ani ne minutu se nebudou moct nadechnout. Znovu se zamyslel. Když zase přišel k sobě, ostatní už hltali vzduch. Najednou mu svitlo.
„VODA! Odpověď je voda!" Přitom se mu povedlo, že se přitopil. Shino se potopil, našel panel a zadal odpověď. Ozval se kokový zvuk a mřiž se otevřela. Všichni se vyhrnuli z vody. Pod vodou byli sotva pár vteřin. Byli v malé, oválné místnosti. Dál se dalo jít jen žebříkem. Na nic nečekali a začali lézt nahoru. Sasuke lezl první. Vylezl nahoru, otevřel poklop a vylezl ven. Dostali se do dobře osvětlené místnosti. Byla prázdná, až na jedny dveře. Sasuke bez přemýšlení otevřel dveře. Za nimi byly další, jako u oddělených hotelových pokojů. Otevřel je a prošel do chodby. Za ním šel Neji, Shikamaru, Shino a poslední Ino.
A pak se všechno odehrálo hrozně rychle. Za Ino se objevil maskovaný muž. Nestačila ani vykřiknout, když ji chytil a společně zmizeli v obláčku prachu.
Ostatní si ani nevšimli, že se něco stalo.

Poznámky: 

Sakra, zase tak krátký. Štve mě to, ale nějak nebylo co napsat. A vím, že tímhle naštvu i vás, ale další díl nějak brzo nevýjde, respektive, nevim kdy výjde. Není čas.

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2018-08-21 23:09 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Zvraty nad zvraty, to je mi po chuti. Já tušila, že to odnese Ino, a Voda mě fakt napadla, pak to byl ještě písek, ale ten je fuj na polykání... vím, z vlastní zkušenosti. Sice kratší, ale o to napínavější. Držím jim pěsti, aby se z toho dostali.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele SumiyaKirie
Vložil SumiyaKirie, Čt, 2012-10-11 21:13 | Ninja už: 4455 dní, Příspěvků: 423 | Autor je: Prostý občan

Super díl ^^.

Obrázek uživatele Dreefi
Vložil Dreefi, Ne, 2012-10-07 20:36 | Ninja už: 4748 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Tsunadiny pětky

Fakt je škoda, že je to tak krátký no,... Ale co se dá dělat, super jako vždycky. Eye-wink Těším se na další!

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-10-07 19:53 | Ninja už: 4570 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Já jsem to měla o den dřív! Ha! Laughing out loud Jsem holt dobrá. Smiling
Jinak k odpovědím. Danzou? Cože?? :DD
Jinak k dílu. Byl skvělej, sice krátkej, ale přesto se mi hodně líbil. Těším se na další díl. I když nevím kdy bude. Laughing out loud Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..