manga_preview
Boruto TBV 09

Zatracenci - ep.05 - Jsou věci, do nichž bys, milý Hidane, radši neměl zírat...

Po sídle Akatsuki se ploužil stín, působící spíše jako mrtvé tělo bez duše, než jeden z obávaných zabijáků. Z dálky se nedalo rozpoznat téměř nic, snad jen podle nepravidelné, kulhavé chůze, následované zvukem železa, zarývajícího se tu a tam do země, jak se dotyčný při chůzi opíral o svou zbraň. Kdybyste se na něj ale podívali zblízka, přepadla by vás jistojistě vlna děsu. V očích, jejichž zornice nekontrolovatelně kmitaly sem a tam, měl ten nebožák šílený, nepříčetný výraz, vlasy na hlavě rozdrbanější než normálně, hlavu jemně nakloněnou na stranu, a jeho ústa bez přestání šeptala: "kuky, kuky, kuk, holka nebo kluk? Kuky, kuky, kuk, holka nebo kluk?", přičemž každá trojice takového zašeptání byla následována záchvatem děsivě, ironicky, sarkasticky, znějícího smíchu, snad spíše připomínající chroptění umrlce v posledním tažení.
Co si ten ubožák během své pomalé cesty k zániku asi prožil? napadlo by vás jako první. Nikdo by ale nehádal, že si za to prakticky může sám.
Dotyčnému totiž v hlavě strašilo něco malého, roztomilého, sprostého, vychytralého...a hlavně, hermafroditního. Ten kluk, co vypadal jak holka, ale přesto se nebál ho vyzvat na soutěž v pití, a div ho nepřepil! Ten kluk, co mu kolikrát přišel jako holka...
...jednoduše řečeno, Hidan nemyslel na nic jiného než na Hoshiho a to milého jashinistu dohánělo k šílenství.
Pořád totiž nevěděl, jestli ten trouba malej je holka nebo kluk!

Hoshi s Tobim, který se samozřejmě jako hodný kluk musel přidat, zatím pracovali na výzdobě "hlavního pokoje" pro dnešní výjimečnou událost. Hoshítko si totiž vymyslelo, že uspořádá svou "Welcome party", aby se pořádně seznámilo se všemi členy organizace. A Tobimu, který byl zřejmě rád, že už tady není jediný skrček, se ten nápad tak zalíbil, že teď visel spolu s provázkem, na němž byly přivázané černé, stříbrné a červené balónky, u stropu a děsně se tomu smál.
"Hoshi-chááán!" křičel dolů na druhého skrčka, který stloukal něco jako provizorní dřevěné molo, "pojď mě sundat dolů!"
Hoshi vzhlédl/a.
"Jasně, moment, jen tohleto přitluču!"
"Hai, hai, Tobi si tu zatím bude viset a viset," odpovědělo Lízátko a počalo radostně houpat nožičkama ve vzduchu.
Po chvíli byla ona molovitá věc hotová.
"Bacha, Tobi," křikl/a Hoshi a vzápětí se do balónku, který přichycoval skrčkovu ruku, zabodl kunai.
Ozvalo se prasknutí balónku a Tobík sletěl dolů, kde se rozplácl jak široký tak dlouhý přímo na tom pseudo-pódiu. Sice trochu zapraskalo, ale drželo dál.
"Dobrá práce, Hoshi-chan!" zvedl Tobík vztyčený palec a počal se sbírat ze země.
"Dík, Tobi-kun!" zazářil jemný obličejík úsměvem.
Úsměv to byl tak roztomilý, že by dostal do kolen kdejakého mužského.
Což se dalo docela slušně ověřit na Uchihovi, který to všechno z úkrytu pozoroval a celou dobu vrhal jejich směrem nenávistné pohledy, které ale právě v momentě, kdy se na Hoshiho tváři ten úsměv objevil, pozbyly své nenávisti a Sharinganský kukuč div že se nezměnil na dvě velká, růžová srdíčka.
"Určitě," mumlal si Itachi sám pro sebe, "tohle prostě musí být holka a basta!"

V tu chvíli se také Tobiátor otočil, dřepnul si na bobek a zatímco si něco nesrozumitelného mumlal pod maskou, nervózně si ťukal prstíčkama, jako to dělává Hinata, když spatří Naruta.
"Ale snad se nestydíš!" poplácal/a ho Hoshi povzbudivě po rameni, "vždyť jsi jako můj bráška!"
Jakmile to skrček slyšel, ihned se mu vrátila jeho obvyklá povaha.
"Hai, nee-chan!" vypískl radostně, pak se ale zarazil, "nebo nii-chan?" podrbal se nervózně v rozcuchaných vlasech.
"To neřeš, hm?" navrhl/a Hoshi s úsměvem.
A tak to neřešil. Pustili se zase do práce. A šlo jim to moc pěkně od ruky. Netrvalo dlouho a dorazil i Kisame, kterému byla tahle nová malá bytost také moc sympatická, a vlekl za sebou takovou zásobu lahví pochybného obsahu, že by normálnímu člověku vystačila snad na doživotí. Po chvíli se dostavil i Deidara, nesoucí velkou papírovou krabici, ukrývající zřejmě dort.

Večer svolal Pein mimořádné shromáždění, takže i ti, kteří by se jinak těžko účastnili, (čteme Hidan) byli nuceni přijít. Když ovšem vstoupili do jindy obyčejného sálu, museli se podivit, jak se změnil. Bylo tu ono jeviště/přehlídkové molo, stůl plný dobrot, jemuž vévodil čtyřpatrový dort, další stůl, plný různorodého pitiva, zem byla pokryta měkkým kobercem pro případ neplánovaných pádů, uprostřed však bylo něco jako malý taneční parket. Kolem stěn, kde plápolaly připevněné svíce a osvětlovaly tak prostor stejně jako ty, umístěné na stolech s dobrotami a pitivem, byla rozestavěna měkká křesla a pohovky. U vchodu do místnosti stál Tobi ve smokingu a prosil každého příchozího, ať se pohodlně usadí, že show brzy začne. Vykulení nukeninové se nezmohli ani na slovo a spíše upadli než usedli do připravených křesílek. Hidan si pro sebe sobecky zabral celou sedačku uprostřed, v očích ale stále trochu ten vyděšený, nepřítomný pohled. Těkal očima z jedné části interiéru, přes balonky a koberec, až po podivné zakryté bedny po stranách pódia a hlavou mu šla jedna šílenější myšlenka za druhou.

Konečně už všichni dorazili. Každý z nich dostal na začátek skleničku něčeho na zahřátí a usadil se. (V Hidanově případě uložil.) Tobi v tu chvíli zmizel do chodby, z níž vyšli, ale za chvíli byl zase zpátky. Náhle všechna světla v místnosti zhasla a Tobiho hlas, náhle vážný, zazněl nastalou temnotou.
"Drazí spolubojovníci, spolučlenové Akatsuki," řekl slavnostně, přičemž ti, kteří měli lepší zrak mohli vidět, jak z beden po stranách jeviště sundává látku a odhaluje tak dvě obrovské reprobedny, "dnes se vám nabízí nevšední kulturní zážitek, který hned tak zase neuvidíte."
Ticho v místnosti by se dalo krájet, jak všichni čekali, co se bude dít.
Náhle se z reproduktorů spustila hudba a na jeviště někdo vyšel. Svíčky, rozmístěné kolem, se pomalu rozsvítily a přítomní Akatsuki se nad tím pohledem div neposlintali. Jistě, to před jejich očima bylo skutečně ono malé hermafroditní Hoshítko, jenže teď skutečně vypadalo jako malá, roztomilá holčička k pomilování. Místo toho svého obvyklého rozcuchaného, krátkého sestřihu, měla dívka(ano, momentálně musí být ona osoba označená skutečně jako dívka!) světle hnědé vlasy dlouhé a nadýchané, splývaly jí kolem panenkovského obličeje s velkýma, zelenýma očima, orámovanýma černými řasami, doširoka otevřenýma. Dívala se jimi na shromážděné nukeniny, jak tam tak stála v černo-rudých šatečkách s širokou sukní, sahající ke kolenům, na nohou vysoké kozačky a síťované punčocháče, ve vlasech čelenku s mašlí, barevně ladící k celému outfitu, stejně jako dlouhé rukavice na jejích rukou... v jedné z nich svírala mikrofon.
A jakmile přišel čas, začala i zpívat.
"He swallowed a frog and hollered 'yum, yum'..."
Její hlas zněl tak dětsky, jako vypadala její panenkovská tvář.
"He entered the garden on this bright moonlight night,"
Jak tak zpívala, dívala se do publika a prožívala chvíle potěšení z toho, jak se všichni tváří.
"then he stopped his tracks-it was love at first sight!"
Jestli se její oči v tu chvíli stočily k nesmrtelnému, mohla to být dost dobře náhoda. Ale kdo ví?
Každopádně tahle neskutečně rozkošná dívka brzy dozpívala první píseň a publikum zůstalo tiché, čekali, co bude dál.

"Je to kluk," opakoval si stále dokola Hidan, jehož oči jashinvíproč nedokázaly hledět jinam než na to malé Hoshítko, "je to, ku*va, kluk!"
Ale ačkoliv si tohle sám uvědomoval, stejně reagoval jako...no...chlap, když si Hoshi před další písní sundala jemné černé bolerko z ramen a hodila ho jeho směrem...

S poslední písní se barva hlasu té dívky/chlapce trochu změnila. Ani pohled v jejích očích už nebyl tak sladký, ale rozhodně stále vypadal/a jako velice přitažlivé děvče. A stále působila jako panenka, jen snad maličko... strašidelnější? Temnější? A jakmile začala hrát další hudba, otočila se kolem, jako by jí skutečně držely nějaké řetězy.
"La, la, la, la, la, la,"
zpívala a přitom jí z tváře nemizel ten maličko děsivý, ale neuvěřitelně přitažlivý úsměv. Hidan se nevědomky posadil a zíral jejím směrem, náhle skoro stoprocentně přesvědčený, že to přeci nemůže být kluk.

"There's a little creepy house in a little creepy place,
little creepy town in a little creepy world,"

Nešlo pochopit, proč působí tak zvláštně vzdáleně a svůdně, když ladně seskočila z pódia a pomalými, rozvážnými krůčky se vydala směrem k ostatním členům Akatsuki,
"little creepy girl with her little creepy face,
saying funny things that you have never heard."

Prošla kolem všech členů, tedy kromě Peina s Konan, a jemně jim prstem přejela po tváři...
...Až se nakonec zastavila u Hidana.
"Do you know, what it's all about?"
A netušíc, jaké problémy s jeho přirozenou náturou mu tím způsobuje, nebo možná právě proto, si před ním klekla,
"Are you brave enough to figure out?"
opřela ručky o kolena svého vyděšeného mistra,
"You know that you could set your world on fire,"
zdvihla se tak, až se nad ním nakláněla,
"if you're strong enough to leave your doubts..."
Při té poslední větě Hoshiny oči na chvíli změnily barvu, zbarvily se do fialova, ale nikdo, krom Hidana, který byl jejím pohledem náhle chycen jako v kleci, si toho nevšiml. Ta chvíle byla tak zvláštní, až málem otevřel pusu překvapením, ale Hoshi mu přejela napřaženým prstem přes rty a zavrtěla hlavou. Pak se její oči změnily zpět na zelenou a ona odstoupila od šokovaného Jashinisty, aby mohla dozpívat...
"Feel it, breathe it, believe it, and you'll be walking on air..."
zpívala dívka a jak píseň končila, pomalu se stahovala zpět do temnoty, z níž se předtím zjevila.
Když i hudba utichla, rozezněl se sálem zpočátku rozpačitý, potom už silnější potlesk. A pak se rozsvítila světla.

Hoshi stál/a, stále tak rozkošně oblečen/á přímo před nimi, a usmíval/a se.
"Tak, a teď se jde chlastat!" zavelel/a.
Nikdo je nemusel pobízet dvakrát. V tom přeci byli vždycky nejlepší, ne?
Jen Hidan, zdálo se, neměl chuť. Díval se zvláštně rozostřeným pohledem po okolí, nevnímaje svět.
"Hidan-san," promluvil prcek v šatech ale jeho směrem, "nebuďte tak vyvedenej z míry a pojďte! Když ne vy, tak kdo tu se mnou ku*va udrží krok v chlastu?!"
To nesmrtelného probralo. Zvedl se a vykročil přímo tam, kde byla jeho jistota v podobě lihovin...
Očividně doufal, že takhle na chvíli všechno to, co se mu poslední dobou dělo, vyžene z hlavy.

Poznámky: 

Na poznámky jste tu vy, nikoliv já... Laughing out loud

A ještě malý bonus...

4.88889
Průměr: 4.9 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, Čt, 2012-12-06 16:44 | Ninja už: 4211 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

čím dál píšeš tím, je to lepší Laughing out loud musela sem se hóóóódně přemáhat abych nepoprskala v knihovně monitor Laughing out loud Tento díl to prostě zabil a nemůžu se dočkat dalšího Laughing out loud jo a jen tak bokem neměla ta první věta písně být "He swallowed a frog and hollered 'yum, yum'..."? jinak mi to totiž nedává smysl Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2012-12-06 17:39 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Isade-chan: Díky za pochvalu... Smiling A je to dost možný Laughing out loud já to opsala videa s lyrics, ale tomu se nedá na 100% věřit Laughing out loud

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, Pá, 2012-12-07 10:58 | Ninja už: 4211 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

Nemáš za co, z tvý povídky prostě často nepopadám dech Laughing out loud Překlad- spolk žábu a zařval yum yum Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.

Obrázek uživatele Bella Scarlet
Vložil Bella Scarlet, Čt, 2012-12-06 10:21 | Ninja už: 4884 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

tenhle díl se ti zatím nejvíc povedl Smiling.. od začátku sem se jenom smála.. Smiling Eye-wink supeeeeeer

Ten, kdo neprojeví smutek, neznamená, že nemá srdce. Jen má více odvahy bojovat s osudem.
Bojuji za život, žiji pro smrt.

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-12-05 21:21 | Ninja už: 4572 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Sakra! Laughing out loud Vůbec nevím! Co to sakra! Taranee! To mi děláš schválně. Na jednu stranu se culím jako měsíček na hnoji a přitom každou chvíli vyprsknu smíchy na obrazovku, kterou musím pak utírat, ale na tu druhou mi tady škube obočí, nad tím, co to sakra je! Laughing out loud
Sakra, prostě je to ONO a konec debat... Stejně to chci vědět. :D
No jo, tenhle díl, byl zkrátka sakra moc.. Týden je moc dlouhá doba, neříkala jsem to už? No to je jedno, jednoduše, šup, šup, další díl, protože se na něho strašně těším. Protože každej díl je lepší a lepší a lepší a lepší a lepší...... Kde jsem skončila? Oh, ano, rychle další díl!

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..