manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (15) - Únos

Šla temnými uličkami Konohy, které ve tmě působily ještě více strašidelněji než v jinou denní dobu. Držela si ruce a měla je položené na hrudi. S vyděšeným výrazem se vždy otáčela za každým šramotem, který uslyšela, ale poté se zase bála podívat před sebe.
Znala ty případy, kde se oběť vždy otočí za sebe, kde vidí něco, díky čemu se mu uleví. Poté se tedy s úlevou na srdci, podívá před sebe, kde však uvidí hrozivou tvář, která ho poté zabije… A tak se bála všeho.
Už to byl rok, co se mohla Konohou svobodně pohybovat, tudíž si stále nezvykla na samotu, která jí obklopovala, a na to, že jí teda nikdo neochrání. Sice si předtím stěžovala, ale také nikomu nepřiznala, že má strach ze tmy. Nebo spíše z poděsů, kteří se v nocích toulají po světě.

Když už konečně zahlédla železné brány jejich panství, okamžitě se rozeběhla, aby tam byla co nejdříve.
Promrzlou rukou sáhla na kliku a opatrně otevřela. Brány zazrnčely, což byl signál pro Tokime, aby se otřásla. Děsila se totiž pocitu, že tím na sebe upozornila. Na nic dalšího nečekala a rychle vstoupila na pozemek a obratným manévrem opět zavřela brány.
Jakmile zaklaply zámky, rychle se otočila o sto osmdesát stupňů a uháněla prostornými zahradami k celkem velikému domu. Když už byly nadosah schody k hlavním dveřím, otočila se k branám, aby se ujistila, že může bezpečně otevřít dveře.
Nikde nikdo, takže si oddychla. Poté vykročila na první schod a hlavu pomalu narovnávala před sebe. S úlevným úsměvem však zahlédla příšerný úšklebek. Vylekala se tak, že zabrkla o schod. Chtěla ještě zakřičet, ale on ji okamžitě zacpal pusu bílým hadříkem a chňapl do náručí. Tokime ještě párkrát vyděšeně zamrkala a pokusila se o výkřik, dokud neupadla do bezvědomí. Viník v tentýž okamžik okamžitě zahodil hadřík, který mu pomohl dívku uspat, někam do keřů okolo Senju obydlí.
Poté jen s blondýnkou v náručí kamsi zmizel.

***
„Proč si mě nenechal jít s ní?“ tázala se mezitím Ayano.
„Protože,“ řekl prostě Jiraiya.
„Ale notak… Chtěla sem vědět, kde bydlí!“ založila protestovně ruce na prsou.
„Uvidíš příště. Třeba ráno. Vím, kde bydlí, tak se tam můžem zastavit a vyzvednout ji,“ navrhl, aby ji utišil.
Dívka radostně souhlasila a poté si to doslova vyskakovala ulicemi jako malé dítě. Jiraiya se tomu nevěnoval, pouze si oddychl, že je tak bezstarostná.
Jakmile ji doprovodil a ona tedy bezpečně vešla do dveří jejího domu, kde ještě zaslechl Anko hulákat, jak je někdo nehorázně nešikovný, vyrazil k Senju sídlu.

Skákal přes střechy, aby se tam dostavil co nejrychleji. Předpokládal, že by dívka v tuto chvíli měla být zhruba u bran, takže doufal, že má dostatek času. Ovšem, když dopadl na zeď okolo pozemku, uviděl několik desítek metrů před sebou osobu v černém, jak drží blondýnku jako nějaké rukojmí. Otřásl se a chtěl vyrazit vpřed, ale dotyčný si jej všiml a okamžitě s úlovkem zmizel.
Jiraiya se ještě pokusil jej dohnat či pronásledovat, ale ihned ztratil stopu. Takže se otočil na podpatku a zamířil si to ke vchodu, kde před chvílí ještě oba stáli, aby našel nějaké vodítko.

***
Zamaskovaný se zastavil pár minut poté v hlubokém lese. Všechna zvěř z něj měla přímo husí kůži a byla zároveň jediná, kdo jej dokázal nějak vystopovat, takže se nemusel bát, že by blondýnku přišel někdo zachránit.
Nesl ji celou dobu v náručí jako gentleman, i když na to nevypadal, a také ji opatrně položil ke stromu, kde ji nechal ležet a přikryl ji černým pláštěm. Poté jen odběhl do hlubin lesa.
Dlouho tam však nepobyl, neboť se vrátil zhruba za dvě minuty s větvičkami, které položil nedaleko od blondýnky na zem.
„Katon,“ řekl s prstami u úst a tím udělal hřejivý ohýnek.
Následně se ostýchavě přesunul k dívce a pláštěm přikryl i svou maličkost. Netrvalo dlouho než usnul.


Probudila se časně z rána. To poznala, neboť všude kolem byla mlha a tráva se třpytila pod ranní rosou. I přesto, že byla oděna v krátkém, vyzývavém triku a kraťasech, zima ji nebyla. Pohlédla na své tělo a konečně spatřila cizí plášť, který ji neobyčejně hodně hřál. Ať se tu vzal, kde chtěl, ať byla, kde chtěla, zachumlala se pořádně do černé látky a s úsměvem zavřela spokojeně oči.
Zanedlouho však uslyšela praskot větviček, takže se okamžitě otočila ke směru zvuku. Pohledem se zaměřila na černovlasého mladíka v černém triku a kalhotách, které doplňovaly ještě boty stejné barvy. Okolo pasu měl hnědý pásek, na kterém byly pouzdra pro ninjovské pomůcky a zároveň i pouzdro pro katanu. Okolo pravé nohy měl ještě dva další hnědé pásky, i když značně užší, kde se zase leskla jakási kudla.
Prohlížela si chlapce zamyšleně a přímo důkladně. Dokonce měla pocit, že vidí zpomaleně, neboť když zvedl zrak od svého mistrovského díla ze dřeva k ní, viděla každičký detail jeho pohybů. Jak pomalu zavřel víčka v mrknutí, a když je posléze otevřel, tak jak jeho temně černé oči hleděly upřeně na její osobu. V tu chvíli v ní něco zachvělo. Také vypadal přímo božsky, když si vítr pohrával pomalu s jeho havraními vlasy, což ji dočista vyrazilo dech.
Poté se jí však v mysli ukázal zjev z minulé noci. Hrůzný výraz s čelisti jako žralok a širokým úsměvem, který ji naháněl hrůzu. Jeho rozcuchané vlasy, které působily ďábelsky a jeho kostnaté ruce s dlouhými nehty.
Cukla sebou a chtěla zaječet, když tu se vrátila do přítomnosti, kde ten strašlivý zjev nahradila tvář, kterou musely dělat samy andělé. Opět se v jeho očích turázem ztratila.
„Je ti dobře?“ zeptal se, čímž ji ještě vyrazil dech, neboť jeho hlas přímo lahodil jejím uším.
„A-Ano,“ dostala ze sebe po značné době.
„To jsem rád,“ vrátil ji a usmál se, čímž ji ukázal jeho dokonalý zářivý chrup.
Měla co dělat, aby při pohledu na jeho usměvavou tvář neupadla do mdlob, když tu si však všimla, že ji něco podává. Byla to miska ze dřeva a v ní jakási voda, ze které se linula pára.
Převzala misku a chvíli do ní ještě hleděla, dokud si nevšimla, že i on má jednu a nenasytně z ní pije. A to jí dalo asi chybějící odvahu k tomu, aby okusila také.
Musela uznat, že obsah, i když to na pohled byla pouhá voda, chutnal vynikajícně. Jakmile byla miska prázdná, nastavila dlaně před sebe se sladkým úsměvem, čímž žádala o přídavek.
Mladík se jen pousmál a už se nakláněl, že si misku převezme a vyhoví ji tím, když tu Tokime ztratila obraz a opět upadla do bezvědomí.
„Promiň,“ řekl mladík, když dívka usnula.

***
„Zdravím, Tsunade-sama,“ usmála se doširoka Ayano, když stála ve dveřích Senju domu.
„Eééé? Co tady děláte?“ vyšilovala náhle, když ji došlo, že před ní stojí Hokage.
„Bydlím,“ řekla Tsunade prostě.
„Cože? Já myslela, že Tokime,“ přemýšlela Ayano nahlas, „Asi sem se spletla. Pardon,“ řekla a chystala se odejít, když tu jí Hokage zastavila.
„Ne… Tokime tu žije taky, ale právě není doma. Víš, ona-“ načala, ale její výklad přerušil příchozí Jiraiya:
„Šla na procházku!“ doplnil ji. Tsunade se zatvářila zmateně.
„Co kdyby sis támhle sedla a počkala na mě? Jen hodím s touhle kočkou řeč,“ zatvářil se Sennin mile a zvrhle zároveň. Ayano pokřivila tvář, ale nakonec poslechla a vydala se k určenému místu.
„Jiraiyo, co to kecáš? Tokime byla-!“ začala zase Tsunade.
„Já vím, viděl sem to. Chtěl sem viníka dopadnout, ale v mžiku se ztratil. Byl jako druhý Minato,“ povzdychl.
„Minato? Chceš říct?“
„Ne… Nevypadal tak, ale byl dost rychlý,“ vysvětlil.
„C-Cože?“ zaslechli jemný hlásek po jejich levici. Rychle otočili hlavou, aby zjistili, že je Aya celou dobu slyšela.
„Tím chcete říct, že… že byla unesená?!“ vyštěkla vyděšeně.
„Ay, uklidni se!“ snažil se zabránit její panice.
Ona jej ale evidentně vůbec nevnímala. Tikala pouze pohledem sem a tam, zatímco si držela jeden z dvou culíků, který povětšinu času nosívala hozený dopředu. Ruka se jí do toho ještě třásla.
Tsunade i Jiraiya to zaznamenali, ale nevěděli co říct, aby ji utišili. Pouze na ní ustaraně hleděli.
„Tokime, kde jsi?!“ pípla fialovovláska po chvíli ticha.

***
Tokime se mezitím opět nesla v chlapcově náručí, který teď rychlostí světla probíhal lesem, dokud se nezastavil před nějakým otvorem do jeskyně, kam se následně vydal. Vstup byl dobře ukrytý, takže oko procházejícího by jej zřejmě nikdy nenašlo.
Uvnitř se opírala o stěnu jakási silueta, ke které mladík vykročil.
„Tady ji máš, Orochimaru,“ řekl jako pozdrav arogantním tónem. Poté mu Tokime předal jako nějaký kus hadru.
Hádě se pouze doširoka usmálo a s dívkou v náručí kamsi odběhlo.
Mladík v černém ještě namyšleně odfrkl s rukama založenýma v bok, než se mu Orochimaru ztratil z dohledu. Poté pouze posmutněle svěsil ruce i obličej k zemi. Že by mu nechtěl ukázat svou pravou tvář?

Poznámky: 

lalalá Laughing out loud Tak je neděle, takže i slíbený Únos Laughing out loud Není to tedy tak dlouhý, jak jsem plánovala, ale pořád to jsou 3 stránky ve Wordu Laughing out loud Další díl mám opět už napsanej, takže tu bude zase za týden Smiling A konečně tam bude i nějaký ten boj (i když od toho moc neočekávejte Laughing out loud)

Jinak k dílku... Orouš zase dělá neplechu... Laughing out loud K čemu pak asi Tokču chce? Laughing out loud A koho pro ní vůbec vyslal? Laughing out loud A všimli jste si, že tam nebyl Itachi? Laughing out loud No, to je přímo příšerné! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud No, nic... dílek byl plný tajemna, které se bude vysvětlovat v několika následujících kapitolách... Laughing out loudLaughing out loud Tak snad budete ve čtení pokračovat Smiling

5
Průměr: 5 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-11-06 00:05 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Taková ostuda O.o Tokča se tam takhle tentí a já píšu mezi posledníma. Moooc promiń Rí, ale nebyl čas, strááášně jsem se těšila na další dílek a jeee bombóooozníí Laughing out loud Takže, řeknu ti své myšlení u pana tajemného... = Sakryš... kdopak to asi je? Ohh, ale je mileeej, sakra napadá mě Sasuke... ale nééé, to nechápu ty zvířata.. hmmm rychlost.. Minato.. hmmm, to mi připomíná Yorua, bylo by hustý, kdyby tam byl, ale to by nebyl klučina a tak dále Laughing out loud... hmmm.. ale velice se mi zamlouvá... hmmm = nemám ponětí, naprosto jsi mě zblbla Laughing out loud
Popsaný to bylo opravdu božsky a všechno bylo kawaii.. ačkoliv bych to asi psát něměla, když mě unesli xDDDD
Vůbec nevím, co napsat Laughing out loud jsem tak šťastná, až to neni možnýý! Laughing out loud A stráááášně mě těší, že jsou Ay s Tok dobrý kámošky, ačkoliv se znají pouzeee... den? Laughing out loud No ale tak když si někdo sedne, proč ne, že? Laughing out loud Asi se ukoušu zvědavostí... a navíc chceš příště odhalit pouze jeden z faktorů této události = větší hrozba ukousání sama sebe xD
No jsem ti moc vděčná za Tokču u tebe a za to jak skvěle píšeš :*
Božíííí díl Laughing out loud Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-11-06 10:48 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Zabité a potěšující zároveň Laughing out loud Úžasný koment xD Smiling
Jen se nech překvapit kdopak to je Laughing out loud Sticking out tongue A pardon za zblbnutíí Sad Laughing out loud ...A tak co by nebyly, že?Laughing out loud Taky sme se za pár hodin skámošily, tak proč né naše postavičky? Laughing out loud Každopádně obě jsou na tom tak, že moc kamarádek nemají, takže je to celkem normální, ne? Laughing out loudLaughing out loud
A s tím únosem si to zabila :DD Každopádně opět moc, moc, moc děkuju Smiling
A nekousej se! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud Ten další fakt bude vysvětlen zase až další díl, takže to není tak hrozné, ne? Laughing out loud Bude to prostě brzo brzičko Laughing out loud A nevadí, že pozdě, mě moc těší, že vůbec někdy :3 Laughing out loud Smiling

Takže nakonec znovu moc děkuju Smiling Tvůj koment dycky moc potěší Smiling

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-11-04 21:39 | Ninja už: 5004 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak zezačátku jsem si opravdu myslela, že se tam mluví o Ayano a taky, že unesou ji, ale hádám, že to byl účel Laughing out loud Povedlo se to, překvapilo mě, že unesli zrovna Tokime, i když, když nad tím přemýšlím, dalo se to čekat, sice nevím, co to má všechno Tokime za schopnosti, ale když ji v minulosti tak hlídali... a taky zajímavý, že není zvyklá být někde, kde to nevypadá úplně nejbezpečněji, sama. No, každý to nějak má Laughing out loud Ten kluk je teda záhada, nejdřív ji tam omráčí, potom ji opatrně odnese, přikryje, aby jí nebyla zima a pak ji zase omráčí, k tomu ještě ten jeho neobvyklý vzhled, a pásky... no, nevím, jestli jsem si ho předtsvila správně, ale přišel mi trochu divný, bez urážky, ale asi nebyl tak hrozný, když se nad ním Tokime tak rozplývala Laughing out loud Jenže ta jeho rychlost, nebo čím že byl podobný Minatovi, jednoduše podezřelý, i když pracuje pro Orochimara, je podezřelý i jiným způsobem. Napadlo mě, jestli to zase není nějaký experiment na člověku nebo tak něco... možná uvidím Laughing out loud Reakce Ayano na to, že Tokime zmizela, byla správně špatná, když jsou takový kamarádky, popsala jsi to dobře. A je škoda, že Jiraiya se vůbec nemohl ukázat v akci, aspoňm by udělal něco, aby třeba zburcoval někoho ve vesnici, a zabránil samotnýmu únosu, no, co se stalo, stalo se... ale překvapilo mě, že v tom Senju sídla nebyl nikdo, kdo by si všiml toho kluka, ale jasně, prostě jsi potřebovala zařídit únos. Ještě na začátku se mi líbilo, jak jsi tam mluvila o těch případech s otáčenám, to je klasika Laughing out loud Každopádně skvělý díl, a opravdu doufám, že to bude pokračovat, fakt by mě hodně mrzelo, kdyby ne.


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-11-04 22:23 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mno Laughing out loud Jak bych ti toho kluka vysvětlila... Původně, v tu noc, asi za pohled zrovna nestál Laughing out loud To sem chtěla vysvětlit tím, jak si na ten zjev vzpomněla a pak se tam ukázal ten kluk Laughing out loud Co se stalo bude vysvětleno v dalších dílech, ale mno Laughing out loud Já si taky myslím, že je hezkej Laughing out loud Při tom únosu asi ne, ale jinak jo Laughing out loudLaughing out loud
A to, proč si ho nikdo nevšiml bylo takové, že ho dokáže vycítit jen zvířata... Jíja si ho sice všimnul, ale byl jedinej, pokud si pamatuješ Laughing out loud Ale pak se mu taky v klidu ztratil Laughing out loud Takže je to takové zamotané Laughing out loud A podezřelý rozhodně je Laughing out loudLaughing out loud Myslím, že budete ještě hodně překvapenéé Laughing out loudLaughing out loud
Jinak jsem ráda za to, že si mi pochválila tu klasiku Laughing out loud Taky si to myslím a právě mě dycky dostane, když se to děje všem Laughing out loud Takže sem chtěla, aby někdo o tom aspoň věděl, i když se jí to pak stejně stalo, no Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud A její minulost se taky později vysvětlí, i když zatím nevím kdy přesně Laughing out loud
Mno a teda nakonec opět mockrát děkuju Smiling :3

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-11-04 22:23 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mno Laughing out loud Jak bych ti toho kluka vysvětlila... Původně, v tu noc, asi za pohled zrovna nestál Laughing out loud To sem chtěla vysvětlit tím, jak si na ten zjev vzpomněla a pak se tam ukázal ten kluk Laughing out loud Co se stalo bude vysvětleno v dalších dílech, ale mno Laughing out loud Já si taky myslím, že je hezkej Laughing out loud Při tom únosu asi ne, ale jinak jo Laughing out loudLaughing out loud
A to, proč si ho nikdo nevšiml bylo takové, že ho dokáže vycítit jen zvířata... Jíja si ho sice všimnul, ale byl jedinej, pokud si pamatuješ Laughing out loud Ale pak se mu taky v klidu ztratil Laughing out loud Takže je to takové zamotané Laughing out loud A podezřelý rozhodně je Laughing out loudLaughing out loud Myslím, že budete ještě hodně překvapenéé Laughing out loudLaughing out loud
Jinak jsem ráda za to, že si mi pochválila tu klasiku Laughing out loud Taky si to myslím a právě mě dycky dostane, když se to děje všem Laughing out loud Takže sem chtěla, aby někdo o tom aspoň věděl, i když se jí to pak stejně stalo, no Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud A její minulost se taky později vysvětlí, i když zatím nevím kdy přesně Laughing out loud
Mno a teda nakonec opět mockrát děkuju Smiling :3

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-11-04 21:36 | Ninja už: 4549 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Oh úžasný dílek. Smiling) Zajímalo, kdo je ten náš tajnej klučina? Laughing out loud Já si prvně myslela, že to je Itachi, ale ono se to tak trošku vymykalo logice.. *snaží se to vytlouct z hlavy* ... Och, ale byl to úžasnej dílek, seš strašná šikula.. A že se mi to nebude líbit, takové kecy, to si schovej někam do šuplíčku.. Laughing out loud Hodně hluboko, zamkni na klíček a žádný takový. Laughing out loud
Jinak dílek byl vážně super. Kakashi YES
Jinak tak doufám, že v příštím díle bude Kotetsu. :333 Ale tak bude se tam aspoň bojovat, což je taky super zpráva.. Laughing out loud
Ale chudák Tokimeša, takhle ji unést, zajímalo by mě co má ten náš Oro-čumáček zalubem.. Laughing out loud No v dněšním díle se nám předved zase náš BFF a nejlepší strejček v jednom Jiraiya-chan.. Laughing out loud
No takže dílek byl moc pěknej, a já se strašně moc těším na další! Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-11-04 22:17 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujů Laughing out loud Jsem ráda, že se líbilo :3 ...Mno, jak sem psala, tak příště bude vysvětlená jen jedna z otázek Laughing out loud Takže teď pár dílků bude takových mno bojových a vysvětlovacích nebo jak to říct Laughing out loud A potom bude zase pár dílků v pohodě a pak zase něco, mno a tak dále Laughing out loudLaughing out loud
S Itíčkem si to zabila Laughing out loud Upřímně jsem ráda, že tě to napadlo, přeci jen jde o něj Laughing out loud Ale co no Laughing out loud Jinak s tím šuplíčkem to bylo taky hezké Laughing out loud Krásně napsané a tak všechno Laughing out loudLaughing out loud
Anoo! Chudinka je to! Laughing out loud Oroušek je zlej, zlej, zlej hošina!!! Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud
Ale jinak už fakt nevím co psát, sem tak nadšená, že mě nenapadají slova už Barf! Laughing out loud Takže nakonec opět veliké díky Smiling :3

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Ne, 2012-11-04 20:30 | Ninja už: 4419 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takžéé..Laughing out loud nový diel..Laughing out loud a ja nemôžem napísať nič iné iba to že to bolo úplne úplne úžastné..Laughing out loud ten začiatok nemal chybu..Laughing out loud bol taký presvedčivý som sa normálne otáčala po izbe či tu náhodou niekto neni..Smiling Jáá som vedela že keď nemôjdu s Tokčou že sa jej niečo stane..Sticking out tongue No a sú tu pravdaže veľmi dôležité otázky..Smiling Ako si písala v poznámkach..Laughing out loud Prečo Orochimaru chce Tokime a Kto je ten úžastný "anjel"?..Laughing out loud A jasné ten koniec sa dal čakať vedela som že keď sa to Ayano dozvie tak bude šalieť..Laughing out loud Som zvedavá čo urobíí..Laughing out loud áá jasné nebol tu Itachi..Sticking out tongue To nevadí..Smiling to ho určite dáš do najbližšej časti..Laughing out loud ak sa bude teda dať..Smiling Takže čučí..Laughing out loud Ako inak ďalší skvelý diel.Laughing out loud Máš veľkú pochvalu..Laughing out loud a ani nemusím hovoriť ako sa teším na ďalší že?..Smiling
PS: Dúfam že sa cez týždeň dostanem na skype..Laughing out loud a budeš tam aj ty..Laughing out loud musíš mu trocha..Laughing out loud no veď ty vieš čo..Smiling Teším sa..Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-11-04 22:13 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkují.. Laughing out loud Opět si nehorázně potěšila Laughing out loud Smiling
Heh, zabilas to Laughing out loud To se mi to až tak povedlo napsat? Laughing out loud Hůůů, to sem ráda ještě víc, i když... mno, nechtěla sem tě dostat do toho stavu "strachu", takže gomen Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud ...A kdopak je anděl, mno? Laughing out loud Jakýpak má Oro plán? Laughing out loud Mmm... v příštím dílku se dozvíte jenom jednu z těchto věcí Laughing out loudLaughing out loud ...A ano, jak by taky nešílela Laughing out loud Ona je příliš hodnej člověk, že mno...Laughing out loud už ani nevim, co sem teď chtěla říct, ale to nevadí Laughing out loud Každopádně mocky děkuju Smiling)
PS: Jo, budu tam snad, pokud mi nebude blbě jako dneska, ak snad ne Laughing out loud Ale určitě ti zase vyhovím, i když nvm jak mnoo Laughing out loud Smiling