manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (16) - Orochimarův úkryt

Ayano seděla na schodech u Senju sídla, zatímco se stále mírně třásla. Její nová kamarádka byla kdesi pryč a ona netušila kde. Bála se o ni.
Jiraiya tiše seděl vedle ní a nepřítomně hleděl před sebe.
‚Ta chakra… věděl jsem, že se něco stane, ale netušil jsem, že cílem bude Tokime. Čekal jsem, že jdou po Ayano… Co se to kruci děje?‘ postěžoval si v duchu, ‚Kdybych býval nechal Ayano jít s ní a doprovázel je, tak by se z toho nic nestalo. Je to moje vina! A pak jsem ani nedokázal chytit pachatele, nebo ho jen dohnat… Všechno jsem zbabral!‘
„Jiraiyo?“ zaslechl jemný hlásek.
Pootočil se za hlasem a viděl Ayano, jež měla doslova na krajíčku. Na nic nečekal a přisedl si blíž k ní. Poté ji jenom nechal, ať si položí hlavu na jeho rameno a pevně ji stiskl. To byl jeho způsob útěchy.
Ayano ho ještě chňapla za vestu a nechala své pocity vyplout na povrch. Mírně zafňukala a Jiraiya ji levou rukou hladil po vlasech, zatímco ji pravou stále objímal.
„Je to kvůli mně? Všem přináším jenom neštěstí… Asi jsem se neměla narodit,“ pronesla dívka z ničeho nic.
„Co to prosimtě povídáš?!“ vyštěkla příchozí Tsunade s lahví saké. Předtím si totiž odskočila zpět do svého obydlí, aby ztrátu své blízké zapila, zatímco dvojku návštěvníků nechala před domem.
Ayano se pomalu napřímila, kapky slz, jenž se jí hověly v koutku oka, si ještě utírala prstem, zatímco po blondýnce Jiraiya začal šlehat naštvané pohledy. Tsunade nad tím jen pokrčila rameny a nabídla svému příteli taky skleničku. Poustevník ji přijal, avšak když se natahoval, vypadl mu z kapsy kousek černé látky.
„Co je to?“ tázala se Ayano, když onen kousek zahlédla.
Jiraiya se podíval k místu, na které ukazovala, „Á, tohle? To jsem tu včera našel, ale úplně jsem na to zapomněl. Nejspíš to patřilo únosci, anebo Tokime.“
Ayano se podivila a okamžitě se zvedla, načež vytáhla z pouzdra na levé noze jeden kunai.
„Kuchiyose no Jutsu!“ vykřikla okamžitě poté, zatímco ji po ukazováčku na levé ruce stékal proužek krve.
V tentýž okamžik prostor u Senju sídla pohltil bílý, hustý kouř. Tsunade jej rukou odháněla a trochu se zakuckala, neboť byl kouř tak neposlušný, že se opovážil vstoupit do jejích, dokořán otevřených, úst. Napjatě vyčkávala, jaké Kuchiyose má Ayano v rukávu.
Jakmile kouř konečně ustoupil, zahlédla půvabnou, na pohled hebkou, bílou srst. Otevřela znovu ústa údivem, zatímco Jiraiya se složenýma rukama na prsou, hleděl na to, jak to zvíře dokázalo tak vyrůst.
„Dlouho jsem tě neviděl, Kaeru,“ usmál se na celkem velké zvíře.
„Potřebuju tvůj čich,“ řekla na pozdrav zase Ayano.
„T-To je vlk?“ šeptala Tsunade směrem k Jiraiyovi.
Ten pouze kývl se slovy: „Ale pořád je to jen vlče.“
„Cože? Dyť je to velikánský!“
„Kaeru, prosím. Dokážeš vyčmuchat majitele tohohle?“ tázala se, když zvířeti podávala kousek černé látky. Vlče jenom souhlasně zavylo, načež ho Ayano láskyplně pohladila po hlavě.
„Jinak…“ opáčila, „Konečně tě zase vidím!“ změnila tón hlasu a vrhla se do vlčí srsti, aby se k němu přitulila. Vlče jen slastně zavrnělo a posléze ještě zavřelo oči.
„Ti mají dobrý vztah, co?“ tázala se opět Tsunade.
„Ano. Ona miluje, když ho rozmazluje a on zase její péči. Náramně se k sobě hodí,“ usmál se.
Tsunade jen hlesla chápavou hlásku a pozorovala chvíli jejich mazlení, dokud se nerozpomněla.
„Neměli bychom se začít tedy soustředit na Tokiminu záchranu?“ opáčila.
Vlče se zavrtělo a šlehlo po ní zamračený pohled. I přes to, jak byl vražedný, tak jeho černé štěněčí oči tomu dávaly efekt roztomilosti. Nemohla se ho bát.
„Dobrá,“ odpověděla posléze Ayano a kývla na svého mazlíčka.
Kaeru zvedl hlavu a pročichával pachy okolí, dokud nenašel ten, který potřeboval. Zavyl, čímž dal Ay znamení, takže mu vyskočila okamžitě na hřbet.
Jakmile však dosedla, usmála se blahem. Právě se cítila, jakoby skončila v té nejhebčí peřině. Natáhla se a prohrábla ještě jeho srst.
„Není čas na rozplývání!“ oznámil Jiraiya a přisedl si za ní.
Tsunade poté pokynula, že mají povoleno odejít. Kaeru tedy vyskočil a pelášil kamsi lesem.

* * *
Tokime se probouzela v zatemněné místnosti. Párkrát zamrkala a hleděla před sebe, kde byla ovšem jen tma. Bez dalšího pohybu seděla na místě, dokud její zrak nepřivykl alespoň trochu tmě.
Bála se, ale v duchu si stále přeříkávala, že musí být silná, ‚Nechtěla jsem to znovu zažít. Co mám dělat? Co, když to jsou zase ti samí jako tenkrát? Ne! Nesmím propadat panice! Už jsem velká a dost silná! Nenechám je, aby mi něco provedli. Znovu ne… proto jsem cvičila snad ne? Proto, abych se o sebe dokázala postarat!‘ říkala si v duchu.
Náhle však vykulila oči. Na něco si vzpomněla.
‚Kde je? A jak sem se sem vlastně dostala? Byla jsem s ním v lese. Dával mi najíst a pak jsem asi omdlela… Co se s ním stalo, když jsem teď v nějaké cele?‘ šílela, ‚Snad se mu nic nestalo. Snad není zraněný!‘
„Zdravím tě,“ pronesl se úzkou chodbou mezi dvěma celami syčivý hlas.
Tokime sebou cukla, jelikož jí hlas vytrhl z myšlenek a nevěděla ani odkud přichází. Šmejdila pohledem, dokud zdroj nezahlédla. Opíral se o protější zeď a díval se na ní pronikavým pohledem.
„Co-Co po mě chceš?“ zaskřípala hlasem.
„Jen jednu maličkost,“ opáčil a doširoka se usmál.
Tokime se při pohledu na něj lekla, neboť ji to připomnělo onen zjev z minulé noci. Schoulila se a objala si kolena, zatímco tiše vzlykla.
„Ale, ale… Copak se mě bojíš?“ zeptal se výsměšně a jazykem si olízl rty.
Tokime se na něj zhnuseně podívala.
„Tebe rozhodně ne!“ řekla tvrdě, čímž Orochimara zarazila. Posléze si stoupla a probodávala ho nenávistným, odhodlaným pohledem.
Hadí Sannin párkrát zamrkal, čímž se ujišťoval, zda se mu to nezdá, ale když se její pohled měnil stále na více a více nenávistný, usmál se.
„Někoho mi takhle připomínáš,“ pronesl.
„Ty mě taky, když se tlemíš,“ odsekla.
„Hehe,“ ušklíbl se, „Ty se jinak kamarádíš s Ayano, že?“ zmínil jakoby jen tak bokem.
„No a?“ opáčila, nepřestávajíc ho sledovat.
„Co bys udělala, kdybych ti řekl, že její existence zničí svět?“ zeptal se, stále s úsměvem na tváři.
„C-Co bych? Co… Co tím myslíš, že ho zničí?!“ nechápala, zatímco se jí měnil výraz na vyděšený.
„Ale jen to, co říkám. Je hrozbou pro svět,“ zmínil klidně.
Tokime otevřela ústa, chtěla něco říct, ale její hlasivky oznamovaly protest. Orochimaru chvíli vyčkával, jestli jeho společnice něco řekne, ale když stála ještě minutu jen s otevřenou pusou, spustil: „Možná mi nevěříš, ale mluvím pravdu. Je nebezpečná a jen já ji dokážu zneškodnit. A jelikož tě k sobě tak nějak pustila, využil jsem toho a poslal pro tebe svého pomocníka. Jen ty ji sem dokážeš odvést. Já jsem na tvé straně,“ vysvětlil.
„Co když jsem ale na její straně? Co když jsem taky zlá?“ řekla s ďábelským úsměvem. Orochimaru se zaculil.
„Pak ti nebude dělat problém ji zradit.“
Tokime sebou trhla.

„Musím Ayano dostat! Jen tehdy bude svět v pořádku!“
Zamračila se, To jako vážně? Nelže mi? Já, já… nevěřila bych, že je Ayano zlá… že ohrožuje svět. A já, já jediná, pohlédla na slizouna před ní, S ním. Ji dokážu zastavit? Opravdu?

Zatímco dívka se svými myšlenkami vedla válku, Orochimaru se ďábelsky usmál.

* * *
Mezitím, co Orochimaru pracoval na Tokime, se k jeho sídlu blížila dvojice černých siluet.
„Tady?“ řekla jedna z nich.
„Nejspíš,“ opáčila druhá hlasem, který zněl tak, že ho mluva doslova vyčerpává.
„Super!“ jásala opět první a strhla ze sebe tmavě šedý plášť. Šlo už poznat, že se jedná o Kisameho.
„Itachi-san,“ náhle se však zarazil, „Něco je tu jinak,“ dořekl, když jeho kolega kráčel v klidu ke vchodu úkrytu.
Itachi se v chůzi zastavil a koutkem oka pohlédl na svého společníka.
„Uvnitř je nějaká divná chakra,“ oznámil mu Kisame.
„Bojíš se?“ rýpl si starší Uchiha.
„Blázníš? Já jen, že je ještě víc temnější než ta tvá,“ konstatoval, „A pak cítím ještě jinou. Velkou, ale zato čistou. Tu by Samehada ráda.“
Itachi poté opět pohledem přejel před sebe, ke vchodu, „Tak asi budeme bojovat víc,“ řekl klidně a vydal se opět na cestu. S nezájmem o to, co jeho modrý přítel řekl.
Kisame se zatřásl, „Úú… Je fakt na toho Orouše nažhavenej,“ řekl předtím, než černovlasého následoval.
Poté už v tichosti kráčeli po schodech do tmy.

* * *
„Jak ještě dlouho?“ tázal se Jiraiya, když rychlostí světla překonávali veliký les.
„Už to není daleko,“ opáčila Ayano a pohladila vlče za uchem.
Skákali ještě pár minut, než Kaeru dopadl před jeskynní otvor. A protože byl pro vlče příliš malý, musela Ayano s Jiraiyou seskočit a dovnitř vejít po svých.
Než Kaerua však odvolala, pohladila ho po hlavě, kam mu ještě věnovala jeden sladký polibek. Vlče následně se slastným zakňučením zmizelo v kouři.
Jiraiya přes kouř však nic neviděl, takže ho musela Aya popadnout za zápěstí a táhnout skrz. Pustila jej, až když vešli do jeskyně.
„To… Jak to, že je ten kouř tak hustej? A jak to, že přes něj vidíš?“ tázal se.
„Bílí vlci jsou vzácní a velcí. Také využívají techniky Kemtonu*, takže je při Kuchiyose normální, že kouře je víc. A protože je to můj partner, tak přes veškeré kouřové clony, spojené s ním, vidím,“ vysvětlila.
„Jak to, že o tom nevím?“ nechápal.
„Byla jsem s ním, když si trénoval Naruta, pamatuješ?“ Jiraiya kývl, „Takže jsem se o něm dozvěděla hodně věcí,“ řekla značně tišeji. Přikrčila se a poté pípla: „Někdo tam je!“

* * *
Mezitím Itachi s Kisamem sešli konečně veliké schody. Opatrně, přesto však s naprostým klidem v duši, pokračovali dál.
Kráčeli temnou uličkou ještě chvíli, než se cesta rozrostla do prostorné místnosti s otvorem ve stropě. Oba nad tím pouze pokrčili rameny, v domnění, že se jedná pouze o další vchod.
Z místnosti však vedly další dvě cesty.
„Itachi-san, rozdělíme se?“ navrhl Kisame.
„Hm,“ souhlasil, aniž by hnul brvou či mu věnoval jediný pohled a vydal se na cestu, která vedla doleva. Kisame ještě sledoval jeho záda, jak mizejí v závoji tmy. Poté se otočil a zamířil do druhé chodby.

Byla taktéž zahalena ve tmě, tedy byla by úplně, nebýt jedné pochodně u kovových dveří. Opatrnými kroky se k nim přiblížil a nastavil jedno ucho.
„Sakra!“ zaklel někdo uvnitř a praštil do čehosi. Poté šly slyšet už jen blížící se kroky.
Kisame instinktivně vlezl za dveře tak, až je dotyčný otevře, nebude žralůček vidět. V tentýž okamžik se dveře opravdu otevřely a z nich někdo vyšel. Naštvaně poté kráčel směrem, kterým Kisame přišel.
Avšak netrvalo dlouho a mladík musel rychle uskočit, načež pohlédl naštvaně za sebe, kde stál Kisame se Samehadou zarytou v zemi.
„Ále to se podívejme…Nebudeš ty ten Kabuto?“ promluvil posměšně Kisame.
Kabuto odfrkl, ‚Doháje! Potřebuju tu zprávu okamžitě sdělit Orochimarovi-sama! Ale musim být zrovna napaden! Možná bych měl utéct a doufat, že se mu ztratím. Ale co když by ne… Pak bych ohrozil i Orochimara. Sice by jsme byli dva proti jednomu, ale stejně… Porazím ho teď a tady a pak mě Orochimaru-sama bude určitě víc respektovat!‘ zauvažoval ještě a zašklebil se. Kisame mezitím vyndal Samehadu z rýhy a položil si jí na rameno. Se zářivým úsměvem opět zaútočil.
Kabuto se v tu chvíli rychle postavil, neboť do té doby klečel a vytáhl z pouzdra kunai, aby měl šanci se trochu ubránit, načež proti žraločkovi vyrazil.
Posléze nastal střet. Vzduchem poté letěl kus obvazu, kunai, jež se zapíchl několik metrů od nich, a ještě několik kapek krve. Avšak pod jejich nohama bylo krve požehnaně.

* * *
Itachi stále šel temnou uličkou. Žádná lucerna, pochodeň či okno se tu nenacházelo a cesta se táhla dost daleko. Už se ani nezdálo, že by měla nějaký konec, když tu však vstoupil do jakési věznice. To poznal, neboť tam bylo pár malých okének, kterými dovnitř prosakovalo trochu světla, takže viděl po stranách několik mříží. V klidu však pokračoval dál a jenom se ohlížel po celách. Náhle se cesta zatočila, za jejímž rohem byly dveře. Itachi je odhodlaně otevřel.
Ulička byla tentokrát prosvěcena a vedla ještě více do podzemí. Zhruba dvanáct schodů, takže byl Itachi co-by-dup na rovné cestě, po které pokračoval dál.
Jelikož místnost nebyla pohlcena úplně ve tmě, viděl na její konec, kde se rýsovaly další dvě cely. Z jedné z nich cítil chakru. Vykročil tedy opatrně vstříc do místnosti.

„Takže souhlasíš?“ slyšel po chvíli Orochimarův hlas.
„Já, ne… já nemůžu! Proč já? Já v ní zlo nevidím! Nedokážu ji ublížit,“ zněl celou dívčí hlas. Itachi se zamyšleně zamračil.
„Hrozí zkáza! Copak ti to nedochází? To ti za bezpečný svět nestojí smrt jedné holky?“
„Ale proč to musí být Ayano? Vždyť… je to moje druhá kamarádka. Nechci jí zabít!“
Itachi se v kroku zastavil. Konečně povolil v neutrálním výrazu a vystřídal jej vykuleným.
„Tak radši zemřeš ty?!“ tázal se Orochimaru výhružně, „Vyber si… Svět, vesnice, ty nebo Ayano?“ zašklebil se.
„Já…!“ načala Tokime větu, když tu ji přerušil rámus.
Někdo se totiž vrhnul na Orochimara.
„Ty hajzle!“ zavrčel Itachi.
Orochimaru stihnul jentak tak uskočit, ale stejně byl dost vyveden z míry z Uchihova nástupu.
„Co ty tady děláš?“ zeptal se s vážným výrazem.
„Přišel jsem tě zabít,“ odsekl Uchiha.
Sannin si odfrkl, ‚Tohle mi zkazí plán!‘ zaklel v duchu.
Tokime zbystřila, „Takže si mi lhal?“ opáčila.
„Kdepak,“ nesouhlasil, „Copak ti to ještě nedošlo?! Tohle je Uchiha Itachi!“
Tokime otočila zrak k příchozímu a pořádně si ho prohlédla.
„Je zlej… Je to kriminálník!“ využil Orochimaru situace.
‚To je sice pravda, ale… Ghráhr! Čemu mám kruci věřit?!‘ nevěděla si Toki rady.
„Jak se opovažuješ?!“ vyštěkl opět Itachi, „Žádat nevinnou holku, aby ublížila další nevinné holce?! To si až tak zkaženej, Orochimaru?!“
„O-Orochi…maru?“ pípla tiše Tokime. Její zmatený výraz turázem nahradil naštvaný, který věnovala onomu slizounovi.
„Teď je to jasný. Zneužil si toho, že jsem tě nikdy neviděla! Ale pro tvou smůlu vím, co jsi zač!“ vyštěkla s hrozivým pohledem, propalujícím jeho osobu.
Orochimaru zaklel a s vražedným výrazem se otočil na mladého Uchihu. Olízl si ještě rty, než se proti němu rozběhl. Byl ještě několika metrový prostor mezi nimi, dokud jej nezaplnili tři hadi, vylézající z Orochimarova rukávu. Hadi obalili klidné tělo mladíka, dokud nevrhl na svého protivníka rentgenový pohled. Orochimaru vykulil oči a rychle ustoupil. Jeho mazlíčci udělali totéž.
„Na to ti dvakrát nesko-!“ nedořekl však větu, než zůstal stát kamenně na místě, „Ty šmejde!“ zaklel ještě.
„Kdo řekl, že se pokouším o stejnou věc jako kdysi?“ rýpl si Itachi, „To ty sám jsi padl do pasti, když si mě pustil.“
Orochimaru zavrčel.
Itachi se ještě ohlédl po místnosti, než vykročil k cele s blonďatou dívkou. Když však míjel Orochimara, uskočil zase zpět, kde se zastavil až několik metrů daleko.
„Si bystrý. Ten sharingan,“ olízl se Sannin, „Bude můj!“
Itachi se postavil, neboť doteď klečel z úskoku, „Čekal jsem, že se z toho dostaneš,“ řekl prostě.
„Zdá se, že už se zase můžu hýbat,“ zněla Orochimarova slova, když si protahoval ztuhlé tělo, u čehož se ještě šklebil.
Jeho oponent však zůstal klidný. Posléze sáhnul bleskurychle po kunaii a vyřítil ho proti němu. Orochimaru stihl jentak tak uhnout a na oplátku vymrštil na člena Akatsuki hadí ruku. Jeho protivník však držel další kunai, kterým hadovi mrštně usekl hlavu. Hadí pán tiše zaklel a po tváři mu stekla kapka potu.
„Dost hraní!“ řekl poté, načež si svlékl kůži.
Ještě celý uslintaný se zasmál, když hleděl do země. Itachi pozvedl obočí a zatvářil se mírně zmateně.
Orochi poté zvedl tvář, čímž způsobil, že sebou mladík cukl. Měl totiž ještě větší rysy podobající se hadovi. Ještě chvíli trvalo, než se mu tvář změnila na hadí úplně.
Uchiha se zamračil, načež začal rychle tvořit několik pečetí.
„Katon: Goukakyuu!“ řekl si v duchu, když nasával vzduch. Posléze jen vydechl a místnost zahalila obrovská ohnivá koule, která pohltila zhadovatělého Orochimara.

Když oheň ustal, oba stáli na svých místech a propalovali se pohledy. Netrvalo dlouho, než proti sobě znovu vykročili.
Další jejich střet však nenastal, neboť se zastavili v kroku. Ani jeden nehleděl na toho druhého. Dívali se ke schodům, vedoucím ven. Posléze byly slyšet kroky. Někdo se blížil.

____________________
* Kemton: Technika/Živel kouře xDD
A opět zmiňuju, že zelený odstavec byla Tokiminčina schopnost čtení myšlenek :3

Poznámky: 

Ták... další neděle, další pokračování Laughing out loud Dílek je dneska poměrně dost dlouhej, neboť je na celých pět stránek ve wordu!! Laughing out loud Tak snad se aspoň trošku líbilo Smiling

A ukázalo se, že si Oroušek chtěl zajistit pojistku, kdyby mu to s Hit nedopadlo Laughing out loud Bohužel pro něj se ukázal Itíček ( < 3 ) a plány mu pokazil :DDD Jinak jak vám asi došlo, tak sem třikrát utnula nějakou část Laughing out loud Aya / Jíja... někdo v jeskyni Laughing out loud + Kisame / Kabuto... krev Laughing out loud a Ití / Oro a někdo se blížící Laughing out loudLaughing out loud Je to dlouhý, podle mě dost divný dílek s nicmoc boji Laughing out loud Ale co no Laughing out loud :3

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-02-14 20:59 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Em, tak objevila se nová členka 'hltajících lidiček tvých FF' a přidává svůj první koment k této úžasné povídce, kterou až sem přečetla za den Laughing out loud
Wow, jak jen to děláš, že je to tak úžasný, vtipný, boží, akční prostě všechno Laughing out loud Ayano, Hitomi a Tokime jsou super holky, Orochimaru je na ně pěkně nechutnej a ta 'legenda' o klíči je super, nečekala jsem to.
K minulému dílu - myslela jsem, že je to Sasuke, kdo ji vzal ale nevim, nevim Smiling
Když jsem začala číst valila jsem oči, že některé tvé úseky životů a podobných přidaných věciček se podobají mé FF, kterou jsem ještě nevydala :DD 'Kuchyiose no jutsu' Me - hlavně ať to není vlk... je to vlk!!! Laughing out loud další podobnost Laughing out loud zdá se, že se mé nápady blížím úžasné spisovatelce, za což jsem šťastná Laughing out loud
No nechci jakkoliv urážet nebo vyznít, že se chystám obšlehnout tvé nápady - nikdy, jen až začnu vydávat svoji FF, tak třeba přivolání bude stejné, kurnik šopa Smiling Snad neva
Schrnuto a podtrženo - žeru tuhle povídku a tvůj nemožně úžasný talent na psaní a vytváření obrázků Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-02-14 21:07 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ježiiiš... a já žeru lidi jako si ty :3 Laughing out loud Vážně teď se snažím popadnout dech, jak jsem upa radostí bez sebe Laughing out loud A neboj, nemyslela sem nic o tom, že chceš obšlehnout nápady Laughing out loud To by sis jen dala, takže v pohodě Laughing out loud Věřím, že povídka bude úžasná, takže až jí začneš vydávat, tak mi dej vědět Laughing out loud ^^ Ráda si jí přečtu Smiling
A jsem ráda, že se naše tři postavičky líbí Laughing out loud ^^ Upřímně to s nima všechno bude ještě dost zajímavý Laughing out loud Ale to je záležitost ještě vzdálená Laughing out loud
Oro... mno... tak co čekat, že? Laughing out loud Od slizkého pána Laughing out loud Ale tak je to jeden z hlavních záporáku, tak o to víc... co od něj čekat, že? Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud Jinak jsem se spíš bála, že tahle povídka, i když s ní tolik plánuju, že nebude tak zajímavá, co se týká akce, takže jsem ráda, že něco takového říkáš Laughing out loud Opravdu moc si mě potěšila ^^ Kuju, kuju, kuju :3

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Út, 2012-11-13 18:32 | Ninja už: 5004 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hned na začátek chci říct, že jsem ráda, jak jsi tam dala toho vlka, jsou to úžasný zvířata, a jedny ze dvou mých nejoblíbenějších. Sice mám raději černý vlky, ale i bílý vlci jsou krásni a čím větší, tím lepší, tím víc vyzařujou tu svoji majestnánost, i když jak koukám, tak tady je roztomilý, mazlící vlček, prostě štěne, to by nešlo, aby nebylo mazlivý a rozkošný Laughing out loud Dál se divím, že tak rychle zmizel ten kluk, co se Tokime tak líbil, trochu škoda, ne? Laughing out loud Ale už jsem se bála, že Orochimaru poplete Tokime hlavu a bude chtít Ayano zabít, ještě ke všemu kvůli něčemu, za co nemůže, to by bylo celkem k naštvání. Tak jako tak, většina z toho, co jí Orochimaru cpal do hlavy byla povětšinou lež, tak je jedině dobrý, že to tam Itachi celý uvedl na pravou míru, jednou, pro něj nedůležitou větou Laughing out loud A to chci taky napsat, hodně se mi líbí, kam to směřuje, přiznávám, že na začátku jsem tu Akatsuki výpravu za Orochimarem moc vážně nebrala, ale takhle se mi fakt líbí, jak se to celý úplně změnilo, tím zlomovým bodem, že unesli Tokime, a nejspíš se tam za chvilku stane něco důležitýho Eye-wink Překapil mě Kabuto, jak se tam najednou objevil, nějak jsem na něj zapomněla, ale on je celkově takový snadno přehlédnutelný, ale to musí být pro něj výhoda. Taky by mě zajímalo, co se mu teda stalo, když tam byla nějaká ta krev, ještě tam někoho zabijou, i když, co se v takovým prostředí dá čekat. Ten boj Orochimara s Itachim mě hodně bavil, a dost se těším na pokračování toho boje, ale taky na tu osobu, co má přijít, mám takový menší typ Laughing out loud Boje jsi měla popsaný hezky, dokázalo se to dobře představit, ale zároveň to nebylo složitý, a líbí se mi Kisame ve tvým podání Laughing out loud Určitě skvělý díl


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-11-13 21:39 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéj, tak to je koment opravdu úžasný... jenom čučím Laughing out loud Srdce mi za chvilku vypoví, jak je megálně potěšeno tím obsahem Laughing out loud Mockrát kuju :333
Jsem ráda, že se líbí Kisák, boje a tak Smiling Však to znáš... Taky jsem ráda, že si nezapomněla na Kabuťáka Laughing out loud Jak to s jeho bojem dopadne bude zanedlouho... sice nevím, jestli se mi to vejde do příštího dílku, ale všechno se tam teď hroutí Laughing out loud Tak jsem ráda, že to vidíš a tak Sticking out tongue A yep... Ani to nebylo přímo plánované, ale nějak mi ty různé scény a fakta takhle vyšly, tak je to teď trochu víc hustější, zamotanější a tajemnější Laughing out loud
...Taky mám ráda ty velký a majestátný... černý vlci jsou přímo boží! :3 Ale já si Ayu dokázala představit už když sem jí vytvořila hlavně s bílým, takže má bílý štěně jménem Kaeru, no Laughing out loudLaughing out loud každopádně radost, že se líbilo Smiling
Jinak tajemný chlapec? Laughing out loud Minulej díl tam byl celou dobu skoro, to tak rychlé neni Laughing out loud Ale tak on se zase brzy ukáže, o tom nouze rozhodně neni Laughing out loud Ale tu nejsem, abych spoileřila, takže nakonec ti opět mockrát děkuju :33 Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Po, 2012-11-12 14:58 | Ninja už: 4419 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže ide sa na koment.Laughing out loud Laughing out loud Musím povedať že teraz nemám nejakú skvelú náladu, ale nová časť tvojej úžastnej FF mi ju aspoň trocha zdvyhla..Smiling Laughing out loud Takže: časť bola ako inak zasej úžžastná..Smiling Laughing out loud a dlhá!..Laughing out loud To bolo na nej najlepšie..Smiling Laughing out loud Ten začiatok bol trochu smutný..Tak teď ti nevím... ale aj tak to tam zabila Tsunade..Laughing out loud Takže vlk hej?..Laughing out loud Skvelý nápad..Laughing out loud úplne som si toho vĺčika vedela predstaviť s Ayano..Smiling Laughing out loud To bolo proste Kawai keď sa tam maznali..Smiling Laughing out loud Okey ideme ďalej..Smiling Laughing out loud Bol tam Itachi..Smiling Laughing out loud A ako by sa dalo od tvojho miláčika čakať zachránil celú scénu..Smiling Laughing out loud Páčili sa mi tie "veľmi dlhé" rozhovory medzi ním a Kisamem..Smiling Laughing out loud a tiež sa mi páčilo ako sa nazývala Kisameho..Laughing out loud Som rada že Tokime sa nakoniec rozhodla veriť Itachimu..Laughing out loud Ale ako ináč veď naša Tokime by nedokázal ublížiť Ayano..Smiling Laughing out loud Ale aj tak sa mi strašne páčil boj Orochimaru : Itachi..Laughing out loud To sa mi neskutočne páčilo..Laughing out loud Teraz je hlavnou otázkou KTO? sa k nim blíži?..:OO Laughing out loud No takže zlatí ako ináč ti môžem povedať že si znova odviedla perfektnú prácu a že nový diel sa ti naozaj podaril..Smiling Laughing out loud A ma ten ďalší sa teším strašne, strašne móóóc..Smiling Laughing out loud Myslím že vieš prečo či?..Laughing out loud
PS: Už som dlho na skype nehádala...Laughing out loud Cez víkend to musíme niekedy dobehnúť..Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-11-12 17:02 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, mockrát děkuju Smiling Jsem ráda, že se ti to líbilo, že sis dokázala vlčka představit a že ti dílek zvedl aspoň trošku náladu Smiling Moc mě to potěšilo Smiling A tak teda jak jinak, viď? Laughing out loud Itíček je prostě nejvíc cool a borec :333 Laughing out loud S těma rozhovorama si to zabila Laughing out loud Ale moc mě to potěšilo Laughing out loud Jsem ráda, že se to líbilo a i moje pojmenovávání Laughing out loudLaughing out loud :3 Kuju, kuju, kuju Smiling ...A ano, velká otázka, kdopak se to blíží? Laughing out loud S tím bojem sem si moc jistá nebyla, ale jsem ráda, že se páčilo Smiling
A nakonec opět děkuju Smiling Moc, moc, moc Sticking out tongue Laughing out loud
PS: A ano no Laughing out loud Musíme :3

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-11-12 12:20 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Kyaa ^^ To byl opět úžasný dílek a opět jsem ho měla přečtený za chvilku Smiling
Itachík se potkal s Tokime? To jsem vůbec nečekala.. huuustýýý Laughing out loud Ještě že se to trošku vyjasnilo, nechtěla bych, aby šla Toki proti Ay Smiling
Hmm.. někdo se blíží? Doufám, že ten tajemnej únosce Laughing out loud Docela se na něj těšim, tak možná to bude on Laughing out loud
Ayano s Jíjou = xD kawaii Laughing out loud Ten vlčík.. úpe jsem si ho dokázala představit xD Juuuj Smiling
Co napsat, četlo se to jedna báseň a jsem úpe meeega nadšená ^^
Za Tokimešku opět megálně děkuju !!
Booožííí dílek Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-11-12 16:57 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju moc Smiling) Jsem ráda, že se líbilo Laughing out loud Smiling
Ať to bude kdokoliv, tak tajemnej únosce se v příštím dílku ukáže Laughing out loud Tak si počkej :3 A no... já sem nevěděla, jestli to mám takhle udělat, ale mám napsaný už dílek, kterej je za hooodně dlouho, takže mi to takhle spíš zapadá, takže je to takhle, no Laughing out loud že Toki nakonec zverbovaná nebyla Laughing out loud
Jinak není zač Smiling Pořád říkám, že to je radost xD Sticking out tongue a eště jednou děkuju já Smiling) :3

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-11-11 21:14 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Strašně se mi u Tokimenky líbí ta schopnost.. A Ayanko vyvolává roztomilé krásné vlčky, nádhera. :33 To je úplně úžastné. Dnešní díl byl super.. Laughing out loud Bylo tam hodne všech. A samozřejmě náš nejlepší BFF a strýček v jednom velkéj Jiraiya-chan se tam zase skvěle předved. Smiling Kakashi YES
Bojovali tam skvěle, sice jen kousek, ale stejně se mi to líbilo, už jsem to sice asi říkala, ale ten vlček byl tak roztomilej! :33 Že díl na 5 stránek, my to vždycky s Kiou všecko stopujem na 2 a půl.. Laughing out loud Víc ani ťuk, zbytek do dalšího dílu prostě. Laughing out loud A jasné, že se líbilo.. To sou mi divné 'dotazy'.. No jo Tokimenka je pojistka, ale super pojistka, chudina naša blonďatá.. (Proč to furt říkám, sakra? Laughing out loud)
Tenhle díl byl takovej depresivní, ně dělám si srandu, byl skvělej, moc se mi líbil, si obrovská šikula a já se těším na další díl! Laughing out loud Smiling
PS: Všímla sis vůbec, že Izaya je už hotov? Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-11-11 21:19 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud No, ze začátku měla tahle povídka vždycky kapči jenom na stránku a půl Laughing out loud Pak to konečně přešlo na dvě až tři Laughing out loud a tenhle dílek byl výjimkou, no Laughing out loud Chtěla jsem to taky useknout už tolikrát, ale řekla sem si, že takhle to bude lepší Laughing out loudLaughing out loud Jeden delší díl nic nezkazí, ne? Laughing out loud U PSZNJ byl zázrak najít jednu, která nebyla na sedm, takže si myslím, že to až tak dlouhé na mě není Laughing out loudLaughing out loud
Každopádně opět mockrát kuju Smiling Zase velikánsky potěšená jsem Laughing out loud A ano, vlček je náš ďuďunka, pupíček a zlatíčko, miláček a krutopřísně cool ! Laughing out loudLaughing out loud Prostě pusinka Laughing out loud :33
A bylo tam sice dost všech, ale Hitominka se mi tam nevešla Sad( Ale neboj! Laughing out loud Až se tam jednou zase ukáže, tak už se jí nezbavíme Laughing out loud :3
PS: Vááážně? Laughing out loud Vím, že sem vždycky šmejdila všude, jestli už není a když jednou nekouknu, tak se tam objeví Laughing out loud Tak to du ihned čumnout :33