manga_preview
Boruto TBV 10

Taneční v Konoze 03

Holky byly připravené vyrazit. Sešly se u Tokime doma, aby je Kurenai ohodnotila. S ustaraným pohledem si jednu po druhé přeměřovala. Ayano měla dlouhé rudé šaty na ramínka s velkým výstřihem. Hitomi měla krátké bílé volnější šaty s malým rozparkem na levé straně a Tokime měla černé dlouhé šaty bez ramínek. Vypadaly překrásně, až na....
„Co ty kecky?“ přejela dívkám obuv.
„Navlíkli jste na mě šaty, o botech nebyla žádná zmíňka!“ Tokime si prohlédla své oblíbené boty.
„Navlíkli?“ podivila se Hitomi.
„Jo, Asuma s Kurenai. Prej se nesluší jít do tanečních v tílku a kraťákama,“ postěžovala si.
„Ale vážně Kurenai, jen to, že jsme se do tohodle navlíkly je dost velká oběť, nechtěj nám sebrat naši poslední hrdost,“ vložila se do toho Ayano.
„Je mi líto, ale Tsunade – sama mi nařídila, abyste měly páskové boty na podpatku, jinak prý budete uklízet po každé taneční lekci budovu“ vzdychla. Holky, při zaslechnutí jakékoliv práce, okamžitě zahodily pohodlné botky a v cuku letu měly střevíčky.
„Za to jí zabiju,“ Tokime v ruce drtila kamení.
„Jsem tvoje pravá ruka,“ chytla ji Ayano za paži a všechny vyrazily vstříc osudu.
Když konečně dorazily na místo, měly nohy buď zlámané nebo vyvrknuté.
„Jak v tom může někdo chodit?“ zvedla Hitomi nohu do vzduchu, aby zdůraznila, co přesně myslí a při tom hodila solidní držku.
„Někdo v tom chodí a někdo padá,“ uchechtla se Ay. Všichni vypadali tak noblesně, až se z toho Tokime chtělo zvracet. Holky si našly své taneční partnery, kteří byli natolik líní, že pro ně ani nepřišli.
„Něco tady chybí,“ zamyslela se Tokime a hleděla na osamocenou Hinatu s Nejim.. Žeby mezi nimi něco bylo?

V jiné části Konohy..
„Kde je ta Tokime? Jestli se spozdí ještě o minutu, zabiju jí,“ Kankurou vytáhl svou novou loutku, vyrobenou speciálně na ni.
„Nejspíš vyrazíme bez ní,“ pronesl Gaara dramaticky a zvedl se ze židle.

Zpět na tanečních...
Tokime se stále kochala pohledem na opuštěný pár. Pak jakoby zmrzla.
„Co se děje,“ zeptala se Ayano, která k ní dorazila se Saiem.
„Ahoj,“ usmál se. Když ho Tokime viděla, zacukalo jí v oku. Načež mu dementní úsměv oplatila.
„Na něco jsem zapomněla,“ řekla.
„Můžeš být konkrétnější?“
„Na Suňáky, měla jsem pro ně dojít,“
„A sakra,“ kousla se Ay do rtu.
„To si piš, že sakra, Kankurou mě vážně zabije,“ chytla se za hlavu.
„Musím pro ně skočit, za chvíli jsem zpět,“ otočila se, ale něčí ruka ji táhla pryč od dveří. Okolo krku ji totiž chytil Kotetsu.
„Ano, anoo, tak začínáme panstvo a dokonce mám i pomocnici k našemu prvnímu roztancování!“ volal do mikrofonu. Chytl ji za ruku, odtáhl od sebe v otočce, pak zpět přitáhl a dal do záklonu. Tokime v tu chvíli chtěla být neviditelná, neboť věděla, že jí Hitomi sežere za živa.
„Dámy jdou na levou stranu, pánové na pravou. Tokime bude předcvičovat vám a já zase pánům, všichni budeme dělat to samé, ale přeci jen by to někteří z vás mohli dělat zrcadlově a to mi nechceme,“ usmál se na řadu dívek a když dojel až k Hitomi, chvíli se na ní upřeně díval, pak zatřásl hlavou a pustil muziku. Tokime k němu v pohupech dohupkala.
„Kde je Gai?“ nervózně se usmívala.
„Nevím, prý se dostaví až dýl,“
A začalo se, Kotetsu říkal jakou nohou dopředu, jak dozadu, dostrany a tak dále a tak dále. Chvílemi si Tokime připadala jako idiot, obzvlášť, když na ně z balkónu koukali různí nijové z Konohy, ale když se začala chytat, ušlo to. V tom se otevřely dveře a v nich stála Kimi s Gaarou, Temari a Kankurem, který zběsile těkal očima po místnosti a hledal Tokime.
„Našla jsem je po cestě sem,“ vysvětlila všem zvědavým očím. Temari s Kankurem vypadali příšerně, špinaví a mokří, nejspíš venku prší, ale Gaara byl jako ze škatulky, chránil se před vším zlým svým pískem. Tokime zaplula do davu a snažila se být neviditelnou.
„Žádné zdržování,“ prohlásil kdosi z balkónu. Všichni se teď zaměřili na dotyčného. Nahoře stál Gai ve flitrovaném oblečku. Seskočil dolů, udělal několik salt..... o několik minut později.... konečně doskočil a motavě se chopil mikrofonu.
„Jako první se naučíme waltz,“ stoupl si doprostřed sálu a předcvičoval kroky. Suňáci se nakonec rozhodli také zapojit. Všichni se snažili jak jen to šlo a že to moc nešlo. Došlo i na kroky k tangu quick stepu a slowfoxu. Většina z osazenstva znala pouze název tanga, ale byli velice překvapeni, když se v něm nedělali žádně sexy pózy a různé záklony.
Všichni vypadali nadmíru komicky. Kroky se nejdříve zkoušely samostatně a až se je „naučí“ mohou se spárovat.
Hitomi sledovala nohy Gaie a sem tam i dívek před sebou, jenže tancovat na podpatku pro ni bylo peklo. Bolely jí nohy a byla šikovná, jak Gai u plotny. Vražedně si své boty zaměřila a když jí podjela noha, už se vážně naštvala.
„Já na ty poj*baný boty se*u,“ třískla s nima o zem a uraženě si sedla. Ayano se jí jen smála, ale když se ji podpatek zarazil do malé škvírky v parketách, nechala botu, která nešla vyndat, na místě a s druhou si sedla k Hit. Jediná Tokime se jakš takš držel, ale to asi díky tomu, že se podpírala baru.
„Tak se zadejte do páru,“ řekl Kotetsu. Tokime čapla Gaaru a stoupla si doprostřed místnosti.
„Olé,“ zvolala. Nejspíš se něčeho vííc napila a voda to nebyla.
„To by měl někdo nahrávat,“ zasmála se Ayano.
„Už se stalo,“ ozval se za ní Genma s kamerou v ruce. Hitomi se zachechtla, když v tom jí popadl Lee.
„Ukažme jim, co v nás je Hitomi-chan,“ přitiskl si ji k sobě a odtáhl k ostatním. U Ayano se objevil Sai se svým úsměvem. Ay si vzdychla a podala mu ruku. Nabídl ji paži a konečně se všichni procházeli v promenádě.
„Nebojte se, je jasné, že to na poprvé v páru nepůjde vůbec nikomu, přeci jen nikdo není, tak dobrý jako já,“ zapózoval Kotetsu. „Takže jelikož se ztrapníte všichni, není důvod si navzájem smát, smát se budou pouze přihlížející,“
„Já už bych tam pustil ten waltz,“ navrhl Gai. A tak tedy pustili přehrávač a Kotetsu to odpočítal. Tanečníci se začali po place hýbat tak, aby to vypadalo že tancují, ale bohužel to spíš připomínalo ožralou partičku, co se vrací z pořádný kalby. Nejlíp ze všech to šlo Kimi se Shikamarem, což spousty lidí šokovalo. Pa po nich se drželi Gaara s Tokime, což lidi šokovalo ještě mnohem víc. Jenže trik byl v tom, že Gaara zapojil svůj... písek, aby to za ně všechno oddřel. Tokime při tom cosi zpívala a pomalu se snažila střízlivět. Ayano si se Saiem připadala jako prkno, ale nehodlala mu to oznámit, radši se věnovala své práci nespouštět z Gaary očka. A Hitomi … bez bot jí to šlo mnohem... líp.
„Zas*aná podlaha, furt se to lepí... No to mě pos*r, co to je za kr*téna, nevidíš kam šlapeš hovado?!“ vyjadřovala své pocity. Lee se z toho orosil a modlil, aby jí nešlápl na nohu, věděl, že by to mělo katastrofální následky. Když už byla poslední hodina, Kotetsu tam pustil ploužák a vybídl ostatní, ať se k nim přidají. Temari chtěla využít příležitosti, ale Tokime jí bohužel předběhla.
„Čau kocoure, smím prosit,“ chytla ho okolo krku. Shikamarovi se udělala kapka u čela.
„Jasně,“ podrbal se. Tak ho Tokime popadla a odtáhla do davu. Ayano se opět zasmála a hledala Genmu. Ten se však ozval o kus vedle.
„Neboj,“ zadržoval smích. „Pořád nahrávam,“ Ay se znovu zasmála a zaplula ke stolu. Sedla si a protáhla se. V tom si k ní přisedl Gaara a přinesl dva džusy. Jeden dal před ní a další začal pít.
„Džus... Vážně?“ zeptala se.
„Doufal jsem, že k tomu, abychom se zabavili, nepotřebujeme alkohol,“ hodil pohled k Tokime, která se tiskla k Shikamarovi a smála se mu do ucha.
„Jasně, džus je fajn,“ usmála se a přiťukla si s ním.
Hitomi stála a pozorovala ostatní, s Leem už rozhodně tančit nechtěla.
„Smím prosit,“ ozvalo se za ní. Prudce se otočila. Stál tam Kotetsu. Nemohla uvěřit vlastním očím. Nabídl ji paži a došli spolu k ostatním tanečníkům. Hitomi se ho držela opatrně a měla od něj odstup. Nechtěla, aby si myslel, že ho balí nebo něco zkoší, tak si radši držela určitou vzdálenost od jeho sexy hrudi. Jenže to nebyl Kotetsovo styl. Přitáhl si ji k sobě, chytl za boky a pohupoval se do rytmu. Hit na okamžik zčervenala, ale jelikož byl větší, do tváře ji v tu chvíli neviděl. Opřela si hlavu o jeho rameno a užívala tu chvíli....

Všichni už byli unavení a když Kotetsu s Gaiem pronesly poslední slova, každý se rozutekl ven. Tokime už byla vcelku střízlivá, Ayano nadšená a Hitomi šťastná. Všechny tři koukali, jak se ostatní rozcházejí domů. Viděli, jak se Kimi drži s Nejim za ruce a míří pryč.
„Oni jsou spolu?“ zeptala se Tokime.
„Myslím, že jo. Asi dva měsíce,“ řekla Ay.
„Aaaha, vždycky jsem si myslela, že je Neji tak trochu bezcitnej, nebo spíš..“ naklonila se blíž k Ayano. „Že není na holky,“ pošeptala. Neji se na ní vražedně podíval a chtěl se k ní také vydat, ale Kimi ho chytla a táhla domů.
„Uuf,“
„Bejt tebou, tak ještě v klidu nejsem,“ ozvals se za Tokime děsivý hlas.
„Kankurou?“ zeptala se opatrně. „Pročpak už nejdeš domů?“
„Máme spolu nevyřízený účty,“ napřáhl se, ale Genma ho chytl za ramena a vedl pryč.
„To víš že jo,“ řekl a s úsměvem hodil Tokče kameru.
„To se pobavíš,“ uchechtla se Ayano a zamířila domů vedle Gaary. Hitomi se s ní na nahrávku podívala, ale možná jen čekala, až vyjde jedna určitá osoba ven. Tokime se červenala a když vyšel Shikamaru, okamžitě se otočila zády.
„Tak zase někdy,“ zavolal na ní. Ona se na něj otočila a zamávala.
„Bože, takovej trapas,“
„Ty si to nepamatuješ?“ nechápala Hit.
„To víš, že pamatuju, jenže když mi to v tu chvíli přišlo normální, vůbec mě nenapadlo, nad tím teď uvažovat střízlivě,“ vypla kameru a zamířila pryč od své kamarádky. Ven vyšel už konečně Kotetsu s Gaiem. Když jí Kotetsu zahlédl, musel se usmát.
„Dobrej tanec,“ řekl.
„No ono pohupování se ze strany na stranu, není až tak těžký,“ zasmála se. Gai jim zamával a taky se vypařil.
„Povedlo se ti to,“ mírně zrudla. Ten se jen usmál.
„Díky, od tebe si toho cením,“ chytl ji za tvář. Hleděli si do očí a ani jeden nedokázal uhnout.
„Víš... já..“ Hit nevěděla, jak zformulovat slova.
„Ššš,“ dal ji prst přes ústa. „Nic neříkej...,“ na chvíli se odmlčel. „Miluju tě,“ pomalu se k ní začal naklánět a též i ona k němu. Jejich rty se už téměř dotýkaly.
„Mám to!!“ vykřikla Tokime výtězoslavně a vyskočila ze stínu i se zapnutou kamerou. Oba ji vytřeštěně sledovali.
„Tookimeee!“ rozběhl se za ní Kotetsu a oba zmizeli v temných stínech. Hitomi čekala, že se oba vrátí, ale pokud jí teď někde Kotetsu kuchá, bude to ještě chvíli trvat. Mohla tam stát pár minut, ale nikde nikdo.
„No super... a to mam jít jako takhle po tmě sama, jo?“ postěžovala si Hit. Když v tom vyšel z budovi ještě Lee.
„Zabloudil jsem,“ ukázal zpět na dveře. „Jsi tu sama, že? Tak to já tě doprovodím,“ chytl ji za ruku a vlekl do tmy.
„Mamiii,“ volala Hitomi zbytečně a dál se nechala nést ke svému bydlišti.

Poznámky: 

xDD Hoj hój, tak je tady další díl tanečních, na který nejspíš téměř nikdo nečeká xDDD No tak po prvé se tančilo a také se nám zde rýsují páry a jelikož mě toho moc nenapadá na pokračování, nejspíš to utnu. tedaa povídka se dokončí, ale bude to kratší :DD o dost, ale to až později xDD No doufám, že to ušlo a jako vždyy = za každý koment a hvězdičku jsem mooc vděčná Smiling

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anet2
Vložil Anet2, Pá, 2012-08-31 13:03 | Ninja už: 4363 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Pěstitel rýže

Jedno slovo .. ÚŽASNÝ !! Smiling asi nejlepší FF co sem četla, těším se na pokračování Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-09-02 13:29 | Ninja už: 4921 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Smiling Děkuju mockrát Laughing out loud To mě mooc potěšilo Smiling Doufám, že budeš číst i dálší díly Laughing out loud opravdu moc děkuju

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Anet2
Vložil Anet2, Út, 2012-09-04 08:54 | Ninja už: 4363 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Pěstitel rýže

To je jasný, už se moc těším na další díl Smiling)

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-08-29 22:55 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ach boha... To byl zase úúúplně úžasnej díl Laughing out loud Od věty "„Někdo v tom chodí a někdo padá,“ uchechtla se Ay." přes Tokimino Olé a Čau kocoure až po "pokud jí teď někde Kotetsu kuchá, bude to ještě chvíli trvat" a ještě dál Laughing out loud Omg... úžasná povídka Laughing out loud Naprosto ji zbožňuju... GaaAya se mi začíná taky dost páčit Laughing out loud Gaaroušek je prostě nemálo sladkej! Laughing out loud Sticking out tongue A Toki to prostě zabíjela na každém kroku xDDD
Musím ještě zmínit, že věta "Ayano se jí jen smála, ale když se ji podpatek zarazil do malé škvírky v parketách, nechala botu, která nešla vyndat, na místě a s druhou si sedla k Hit." mě zabila teda megálně Laughing out loud Normálně sem už viděla, že bude jako ta popelka, že jí Gaara vyndá střevíček a pak jí ho jakože donese :DDD Ale dobrý, nestalo se, tak nic Laughing out loudLaughing out loud Prostě úúúžasnýýý...
A musím se napráskat, ale věta "Došlo i na kroky k tangu quick stepu a slowfoxu." mi dala dost zabrat... absolutně sem jí nepobrala, ale nevadí Laughing out loudLaughing out loud
Ale jinak to bylo opět vtipné a dokonalé! Smiling Moc se těším na pokračování, a jakože solidně, takže doufám, že tu bude brzo Sticking out tongue

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-08-29 23:09 | Ninja už: 4921 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Rí, tvůj dlouhý koment mě opět meegálně potěšil Laughing out loud K té větě cos nepobrala = takže tango a ty dva další názvy, jsou tance, to nám došlo, že? Laughing out loud No a myslela jsem tím, že kromě waltzu se učily i kroky k těmto tancům Laughing out loud doufám, že už je to jasnější Laughing out loud pokud ne tak se omlouvám Laughing out loud Jinak, upe jsem zapomněla na tu její botu, takže jí zakomponuju do dalšího dílu xDD i když nevím jak :DDD No jsem fakt moc ráda, že ti to přišlo vtipný, jelikož mě to prostě nešlo psát, tak jsem se zasmála jen nad pár věcičkama xDD No Gáárííček Laughing out loud je takej cukroušskej Laughing out loud Děkuju ti mnohokárte za čas a doufám, že další díl také nezklame Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-08-30 13:48 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jo aha Laughing out loud No, tango znám, ale tamto jsem jenom projela s vykuleným a nechápavým výrazem, ale už je mi to jasné Laughing out loudLaughing out loud Díky
Tak na tu botu se těším :DDD ...No, prostě úžasné! A určitě nezklame Sticking out tongue Hůůů, nemůžu se dalšího dílu dočkat! Laughing out loud Jen tak dál, milouši! Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-08-29 20:29 | Ninja už: 4601 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasné! Strašně jsem se těšila na pokračování a ono už je tadýý! Laughing out loud Bylo to naprosto úžasné a skvěléé a Subarašíí! Laughing out loud
V hlavě jsem se snažila vybavit vzhled, jak nám to slušíí... Laughing out loud A seklo nám to jak sv*ňa! Laughing out loud
Tak to bylo moc... Laughing out loud U toho tancování ty boty. Živě jsem se viděla, jak se u toho vztekám, a pak sedím s Ay na zemi, ale jak se mi smála a pak pěkně setřela... Laughing out loud
A s tou šikovností, jak si to sakra věděla, že jsem tak úžasně šikovná?? Laughing out loud
Prostě super-bomba-bezva-cool, jak se tak říká.. Laughing out loud
... A tralalá Kotetsu... Laughing out loud Ehm, ten tanec a pak ještě ten, to na tooom...Láálaláá. Laughing out loud Ale pak grrr! Laughing out loud A pak ještě větší grrr! Laughing out loud
Ale stejně, díl byl naprosto úžasnej a já se moc těším na další! Smiling Kakashi YES
Moc ti děkuju Tokimeškó. Laughing out loud Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-08-29 22:38 | Ninja už: 4921 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Jsem ráda, že jsi spokojená Laughing out loud No já jsem se strašně smála nad tím, jak je Tok vyrušila xDD úpe jsem to viděla a to prostě nešlo, jak si je nahrála xDD oomg Laughing out loud A z těch bot jsem taky nemohla :DD Ale tak super, že z toho nemoh ještě někdo jinej než sama autorka Laughing out loud Vůbec mi neděkuj, já děkuju, že to čteš Laughing out loud Takže ooopravdu moc díky :)**

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, St, 2012-08-29 20:05 | Ninja už: 4471 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nikdo nečaká?..Laughing out loud Tokime..Laughing out loud ani nevieš ako si ma potešila tým že si sem dala nový diel..Laughing out loud Laughing out loud Musím ti povedať že je vážne úplne úžastný..Laughing out loud Laughing out loud proste nemám slov..Laughing out loud Laughing out loud Zabila si to už len tým že nám tanec išiel najlepšie..Laughing out loud a veľká vďaka že si ma dala dokopy s Nejim..Laughing out loud keď som to tam videla tak mi skoro vyletelo srdiečko z hrude..Laughing out loud Všetko bolo veľmi dobre vymyslené..Laughing out loud úplne si vie predstaviť Hit s tými topánkami..Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud ja neviem čo mám napísať.Laughing out loud A nabudúce žiadne urážanie môjho Nejiho!..Laughing out loud si strašne šikovnáá..Laughing out loud a já sa strašne teším na ďalší diel..Laughing out loud Laughing out loud a neboj ty určite na niečo prídeš..Laughing out loud Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-08-29 22:34 | Ninja už: 4921 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud No já právě jako doufala, že neji je tvá jednička a pořád doufám Laughing out loud No za Hit mě to bavilo strašně, hrozně mě bavila její agresivní strana xDD No tak byli jste nejlepší = Shikamaru do toho určitě zapletl nějakou strategii a už to jelo Laughing out loud Jsem ráda, že to čtete alespoň vy, které jste v tom příběhu vložené Laughing out loud No děkujiii mockráát a doufám, že teda inspirace příjde Smiling Díky ^^

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..