manga_preview
Boruto TBV 10

Taneční v Konoze 02

Uběhl den od doby, kdy se domluvily podrobnosti ohledně tanečních a Tokime s Ayano a Hitomi seděly v parku a přemýšlely... ano, opravdu přemýšlely.
„Takže ještě dnes má dorazit Gaara i s ostatníma... ano nebo ne?“ ptala se Hitomi.
„Hit, děláš jako bychom to už pětkrát nerozebíraly... pokud to nestihnou, přijedou až zítra na první hodinu. Pokud to stihnou dneska... tak tu budou dneska,“ poznamenala Tokime.
„Jak originálně řečeno,“ zasmála se Ayano.
„Hej, nech si toho rejpání nebo za tebou pošlu Saie,“ vrátila jí.
„Sakra, ani mi o tom nemluv, ale tak Sai není až tak špatná partie k tancování, myslím.. jen mě spíš děsí Ino. Všechny holky jakoby si naplánovaly s kým budou tancovat a když se to rozlosovalo, chtěly se navzájem pozabíjet,“ všechny tři se myšlenkami vrátili do včerejšího večera, kdy se rozhodovalo o partnerech do tanečních.

„Jelikož tady nejsou Suňácí, rozlosujeme to i bez nich,“ navrhla Hitomi. Všichni kluci až na Choujiho, kterému Sakura doporučila, aby se ze zdravotních důvodů držel od tanečních dál, se podepsali na papírky, zmuchlali a vhodili do Ayaniny fusekle. Bohužel nic lepšího nesehnali a všichni se shodli, že Ayano smrdí nohy nejmíň. Každá dívka si vylosovala svého partnera a to hezky popořadě. Do papírků se vepsali i Gaara a Kankurou. První losovala Ino, byla celá natěšená, jak si vylosuje Saie, ale bohužel osud jí nepřál. Rychle rosbalila papírek a jakmile jméno zmerčila, úsměv na tváři jí mizel.
„Tak co? Koho máš?“ vyzvídala Hitomi.
„Shina,“ položila papírek a pohledem sjela na zamaskovaného kluka v tmavých brýlých.
„Budu se těšit,“ řekl tajemně. Ino přejel mráz po zádech a radši se věnovala ostatním. Jako další vytahovala Tokime. Tak trochu doufala v Shikamara, ale nepotřebovala ho za každou cenu. A taky že ho nedostala. Úsměv na tváři jí ale zůstal.
„No?“ zeptala se už zklidněná Ino.
„Já mam Gaaru,“ zazubila se. Gaara jí nevadil, dobře s ním vycházela a to je co říct, jelikož on obvykle moc nemluví, přesto si spolu rozumněli. Pohledem zamžourala po Ayano, která se zdála být smutná. Tokime věděla, že k němu něco cítí a vůbec nechtěla, aby tohle mezi nimy udělalo nějaké rozepře. A to nastala velká chvíle pro Hitomi. Vlastně ji bylo jedno koho dostane, jelikož její vyvolený už v tanečních byl a to jako lektor, takže s kým bude tancovat, jí bylo naprosto šumák. S velice komickým pohledem zašmátrala ve fusce a velice opatrně vyndala onen papírek. Tajemně ho začala rozbalovat a sledovala pohledy všech v místnosti, krom Shikamara, ten usínal vzadu. Když si přečetla, co bylo psáno na papírku, vzdychla si a zvedla oči v sloup.
"Síla mládí?! Pro boha Lee, měli jste se podepsat, né psát životní moto!" vyhrožovala mu s papírkem před obličejem.
"Och Hitomi, já jsem tvůj vyvolený?" natáhl k ní dramaticky ruku, jenže ta mu dala loktem do hlavy a on ztratil vědomí.
"No nic, tak jedem dál," pronesla velice klidně a navenek vyrovnaně. Potom do "balíčku" šáhla Tenten. Pro ni byl jasným favoritem Neji, ale vybrala si asi tu nejhorší možnost a to Naruta.
„Naruto,“ řekla sklesle. Nad představou jak Naruto tancuje, málem omdlela a vůbec představa, že je Naruto v její blízkosti se jí zdála děsivá. Další se do toho pustila Ayano. Vcelku dlouho se ve své ponožce přehrabovala, až nakonec vytáhla umělecky složený papírek ve tvaru labutě. Už tak nějak bylo všem jasné, kdo to je a také že jo.
„Sai,“ usmála se, ale jenom viděla ten jeho falešný úsměv, nálada jí poklesla. Měla Saie ráda, byl to kamarád, ale díky tomu, jaký byl nechápavý a vcelku bezcitný, s ním těžko vycházela. Takhle losovala ještě Hinata, která si vylosovala Kankura. Bezmocný Kiba, kterému byla přidělena Sakura a pak přišla na řadu Kimi. Zbývali pouze dva kluci, Shikamaru a Neji. V tuhle chvíli, už jí to bylo tak nějak jedno. Ani s jedním neměla problém, takže nač skomírat. Sáhla do fusekle a vytáhla vrchní papírek.
„Shikamaru,“ koukla na kluka, který usínal v rohu místnosti. „No myslím, že je marný ho tím obtěžovat,“ usmála se. Takže bylo jasné, že na chybějící Temari, zbyl Neji...

Holky se vrátily do přítomnosti, teda některé v ní už byly.
„Tokime musím říct, že ti to trvalo pěkně dlouho, než sis celou tu scénu přehrála,“ rejpla si opět Ayano. Tokime se na ní otočila s děsivým úsměvem.
„Vtípek?“ zeptala se Ay.
„To si piš,“ zavrčela.
„Docela se těšim,“ řekla Hitomi.
„Co prosim?“ otočila se na ní Toki.
„No, bude to sranda,“ začervenala se. Holky už nic nenamítaly, protože jim došlo, kam Hit míří. Jeden z lektorů bude Kotetsu, takže to bylo nadmíru jasné.
„Holky?“ ozvalo se za nima. Znuděně se za hlasem otočily. Byl to Izuma.
„Tak Gaara i s ostatníma už jsou tady.. Musel jsem vám to říct, Kotetsu mi to nařídil, prej že on je musí přivítat, když je lektor, bože. Tak pojďte za mnou,“ zamířil do ulic. Holky se pomalu zvedly a mířily za ním. Poté co Izuma zabloudil, si dali menší pauzu a mohlo se znovu pokračovat v cestě za dobrodružstvím. Nakonec se Gaara s ostatními přeci jen našel a nebylo to věru těžké, čekali na ně totiž stále u hlavní brány. Kotetsu začínal být nervózní, jelikož ze sebe za tu dobu vysypal už všechny vtipy a nevěděl, jak hosty zabavit.
„No konečně jste tady!“ zavrčel na skupinku lidí, která se k nim unaveně došourala. Všichni se navzájem pozdravili.
„To jste ještě nebyli za Tsunade?“ zeptala se Ayano a koutkem oka zabloudila ke Gaarovi, který na ni zpříma hleděl a vpíjel se do jejích očí. Malinko znervózněla, ale usmála se na něj a pak zaměřila na ostatní.
„Ne, čekali jsme na vás,“ zabručela Temari, jelikož stát necelou hodinu na sluníčku jí nedělalo dobře, což je velice podivné k místu jejího působení. Po krátkém rozhovoru se konečně dobelhali k Tsunade a dostali ubytování. Kotetsu s Izumou se vrátili ke hraní karet a dokonce se k nim přidala i Hitomi s Ayano. Na Tokime zbylo, dopravit cíl na místo a sdělit potřebné informace. Dovedla je k menšímu baráčku.
„Tak, vítejte ve svém dočasném domovu,“ široce se usmála a rozpřáhla ruce k domu. Temari s Kankurem to pozorovali s otevřenou pusou. Ano, nebyl to zrovna nejúchvatnější barák, ale budou zde pouze na taneční a pak pošupou domu, takže to určitě nějak zvládnou. Gaara to vše sledoval svým ignorujícím pohledem, který by mu někdy mohl i Itachi závidět a jako první si šel vybalit. Tokime na ně čekala venku, aby jim mohla říct s kým budou tancovat a kdy a kam přesně se dostavit...
Všichni už seděli venku na lavičce. Sem tam prošla nějaká dívka, která se nad Gaarou rozplývala, ale jinak nic zajímavého.
„Takže,“ začala Toki. „Kankurou, ty tancuješ s Hinatou,“ šibalsky se usmála. Ten se toho zděsil.
„Hej, co je?!“
„No, Hin je moc pěkná dívenka,“ mrkla na něj. „ A taky obdařená,“ naznačila rukama, co přesně má na mysli. Ten už na to neměl nervy a šel si pro špalek na vytvoření další loutky, která by Tokime perfektně rozsekala na kousky.
„Jeden ze hry, dva zbývají,“ Tokime si vražedně brblala.
„Co prosím?“ mírně zděšeně si ji Temari přeměřila.
„Ale niiic,“ s úsměvem ji praštila do zad na znamení přátelství. Ovšem nečekala, že Temari vyrazí dech.
„Myslela jsem, že na vyražení dechu, bych tě měla fláknout někam do bránice nebo tak, nečekala jsem, že to jde i ze zadu,“ podivila se a nechala Temari ležet na zemi...
„Joo vlastně, ty tancuješ s Nejim,“ to už byla v pořádku a mírně se ušklíbla. Tokime věděla, že se jí líbí Shikamaru, ale ten se líbil i ji a pokud to bude nutné, tak se Temari nějak nenápadně zbaví. Nad tou myšlenkou se usmála a začala se věnovat Gaarovi.
„No a ty tancuješ se mnou,“ oslepila ho svým úsměvem, který pochytila od Gaie. Kývl.
„Tákže, zítra v sedm se pro vás stavím, protože kdybych vám měla popsat cestu k té barabizně, určitě byste pak zabloudili,“ objasnila.
„Budu se těšit a bacha na záda,“ řekl sametově Gaara a s Tem zmizeli v domě.
„Na záda?“ otočila se a za ní stál Kankurou s velice vyšinutým pohledem a loutkou v ruce.
„Copak s tím chceš dělat?“ zeptala se jemně.
„Řéézzááát,“ vložil do toho část své chakry a věc začala děla rachot jako motorová pila. To Tokime vyděsilo o trošku víc, a tak začala utíkat.

U hlavní brány....
Kotetsu právě prohrával své poslední peníze a Ayano si syslila všechny nově nalezené poklady, které se do hry vložily.
„Můj milášek,“ hladila hromadu ceností. Hitomi se jí začínala bát, a tak se přišoupla blíž ke Kotetsovi, i když kdo ví, jestli to bylo právě proto. Izuma zahlédl v té hromadě i své lízátko, a tak se pro něj natáhl, jenže se po něm Ayano ohnala a škrábla do ruky. Pak se zahleděla na hromadu a ve zlatých hodinkách zahlédla svůj odraz.
„Ayano nechtít ublížit Izumouškovi, Ayano hodná...“ ale její odraz se nedal.
„Ayano chtít miláška, zabít toho pytlíka,“ Izuma polkl, nechápal narážku na pytlíka, ani její zmínění o jeho smrti, a tak to pouze s vytřeštěnýma očima pozoroval. To už se Ay narovnala a věnovala mu děsivej pohled.
„Aaaaaa!“ uslyšeli najednou. To je všechny probralo a podívali se za hlasem. Okolo nich proběhla Tokime. „Pomoooc“ křičela a utíkala ven z vesnice. Za ní hned Kankurou s podivnou loutkou. Ayano jakožto už probraná a překoukaná Pána prstenů se všem omluvila a pár věcí svým spoluhráčům vrátila. Hitomi se snažila setkat s Kotetsovo pohledem, ale jaksi se jí nedařilo, jen jednou, když jí řekl, že má nějakej zbytek guláše na obličeji. Po chvíli slyšeli padání stromů mimo vesnici, což naznačovalo tomu, že Kankura jeho šílená stránka neopustila. Holky se s klukama rozloučily a zamířily si to domů. Až po několika minutách je Tokime doběhla.
„Dík, že jste pomohly a taky počkaly,“ rozdejchávala se. Holky se jen zasmály a nevšímaly si toho, jak je jejich kamarádka zřízená. Nakonec se každá vydaly svým směrem. A všem v hlavě znělo jediné : Tak zítra si zatancujem...

Poznámky: 

Laughing out loud Hojky Laughing out loud Takže přiznám se, že nevím, kam přesně to zařadit a vím, že do humoru by to asi dané být nemělo, ale nevím kam jinam krom "obecné" by to mohlo jít Smiling no tak dílek je tu po deeelší době a dorazili nám Suňácí. příště by se mělo už tancovat, ale jak se znám... xDDD snad jo Laughing out loud Jako u každého mého dílka = Jsem ráda za každý koment i hvězdičku Smiling

4.714285
Průměr: 4.7 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 01:08 | Ninja už: 4583 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Božééééé Kakashi YES zase si mě milionkrát zabila Laughing out loud Laughing out loud Že Ayanina fusekle Laughing out loud Jáj, to mě zabilo Laughing out loud ...ale tak mě tam zabilo tolik věcí... jaj Laughing out loud A jak schválně dala Temari Nejiho, aby neměla Shiku :DD I ty jedna Laughing out loudLaughing out loud Ale tak nevadí... však já k němu mám radši Tokí, takže v pohodě Sticking out tongue A fakt, že Sai není vůbec špatná volba Laughing out loud Ten mě vůbec nenapadl, že by ho Ay mohla dostat, ale sem nadšená Laughing out loud A že Gaarův pohled byl přirovnán k Itachimu... Nemůžu si pomoct, ale cítím v tom nějaké to, že to bylo řečeno pro mě :DDDD Itík ach... Gaara ach... sežrala bych je Laughing out loud Prostě naprosto parádní díl... a že Ay volá na cenosti jako na miláška Laughing out loud Jéééj... to je přesný a hrozně zabitý Laughing out loud Naprosto bombově si prostě Ayu vystihla, že už to nechápu Laughing out loudLaughing out loud Dokonalost sama Sticking out tongue A už sem ti to sice říkala, ale nemůžu se dočkat dalšího dílu,... fakt ať tu je brzoooo Laughing out loud Prosím, prosím Laughing out loud Nedočkavost, nadšení a radost ze mě vyzařuje nejvíc ze všech aur a všeho možnýho co zářit z těla ještě může Laughing out loud No, prostě paráda a šup pokráčko Sticking out tongue Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Pá, 2012-08-17 15:15 | Ninja už: 4473 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jéé..Laughing out loud ani nevieš akú radosť si mi urobila keď si pridala nový diel..Laughing out loud hneď ako som ho tam uvidela tak som po ňom začali klikať ako zmyslov zbavená (Kiminka je už tak trochu nedočkavá)..Laughing out loud Laughing out loud no takže tento diel je váááážne úúúúplne bombový..Laughing out loud takže po prvé ďakujem za obsadenie..Laughing out loud Laughing out loud Keď som tam uvidela svoje meno tak som nemohla odtrhnúť zrak od obrazovky..Laughing out loud no a teraz k partnerovi som s ním viac ako spokojná..Laughing out loud keď som si Shikamara nejako obľúbila tak som spokojná..Laughing out loud len prosím mi nič neurob lebo keď som čítala tú vetu s Temari až mi mráz behal po chrbte..Laughing out loud no nejako som sa rozpísala..Laughing out loud Takže záver..Laughing out loud Tento diel bol fakt úplne super..Laughing out loud Strašne strašne strašne sa teším na ďalší..Laughing out loud Laughing out loud Len tak ďalej..Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-08-18 11:47 | Ninja už: 4924 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Děkuju, děkuju, no jeden z hlavních důvodů, proč je tady konečně další díl, jsi právě ty, jelikož vím, jak ses na něj těšila :DD Znám ten pocit, ten úžasnej pocit, když vidíš svoje jméno v práci někoho jinýho Laughing out loud Tak hezky to zahřeje u srdíčka Laughing out loud (alespoň mě xDDDD) Neboj, vím, že mi Shiku nepřebereš, takže jsme v pohodě :DD jen nevím, koho že bych ti tam měla dostrčit jako partnera partnera, chápeš xDD - Kotetsu, gaara a Shikouš = zabraní - zbytek může být tvůj xDD Noo takže ještě jednou děkuju, moc potěšilo Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Ne, 2012-08-19 14:35 | Ninja už: 4473 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Laughing out loud Laughing out loud Jéé..Laughing out loud Tokiminka moja..Laughing out loud Tak ti teda ešte raz veľmi ďakujem..Laughing out loud Laughing out loud A nemusíte sa báť že by som Vám niekoho prebrala..Laughing out loud Mne stačí môj Neji..Laughing out loud Laughing out loud To je môj milášek..Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud No a ešte ti teda raz fakt strašne ďakujem..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Čt, 2012-08-16 20:04 | Ninja už: 4604 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Co to sakra? Uááá! Já nemám partnera??? Já nemám partnera! Laughing out loud Tak tohle bylo asi to, o čem si před tím mluvila. Laughing out loud A neříkej, že je to tam napsané, jelikož jsem to pročítala dokola a dokola a nikde nic. :DDD Ale tak neva, ale čekám vysvětlení! Laughing out loud
Ale hned ta první věta; Tokime s Ayano a Hitomi seděly v parku a přemýšlely... ano, opravdu přemýšlely. Tohle mě prostě úplně dostalo. Laughing out loud
Ale ta Ay! Pre Jashina. To jí nestačí spapkaný dortík? Laughing out loud
To s tím gulášem na tváři. To bylo hnusný! Ale smála jsem se jak blbá. (Hej náhoda, dneska jsem měla zorvna guláš na oběd.) Laughing out loud
Jinak díl byl opravdu čuprózně famózní! Moc se mi líbil. Smiling Těším se strašlivě na další! Laughing out loud Kakashi YES
PS: Telo! Zařazení do Humoru je samozřejmě automatické! Laughing out loud Nad tím, ani nepřemýšlej. Laughing out loud
PPS: Jinak další díl PPJ, je už vydaný Mrk
PPPS: Na Leem se už pracuje. Laughing out loud Zatím to jde. Laughing out loud
PPPPS: Děkuju ti! Laughing out loud Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-08-16 23:27 | Ninja už: 4924 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

xDD Boha já se tu gebim, jak idiot xD ale to má dvě vysvětlení xDD boha, furt z toho nemůžu :DD = . Tvůj komentář mě jako vždy odboural a jsem z něj celá vygebená xDDD a 2. xDDD Laughing out loud Jedinou propracovanou scénu, kterou jsem měla z toho losování, byla ta tvoje xDDD a já jí zapomněla napsat xDDDDD Boha, kdybys viděla, jak se tomu gebim xDD vážně gomeeen Hit :DD ale.. Laughing out loud xDD prostě mě to dostalo xD Jdu to okamžitě napravit :DDD .....
Ale tak on je takej vtipálek a když on mu ten guláš nedal, moh ti ho utřít xDD
PS : Děkuji, ale myslím, že všem by to vtipný nepřišlo :DD
PPS : Už jdu mrknout! Laughing out loud (hned jak to opravim xDDDDD)
PPPS : Pajáádaaa, strašnáá těšička, seš 1 Laughing out loud
PPPPS : Nevím, za co děkuješ, to já ti mockrát děkuju!!!
PPPPPS : Neni tady nějak moc těch Péček? Laughing out loud Děkujii Kakashi YES xDD stejně z toho nemůžu xDDD

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..