manga_preview
Boruto TBV 07

ナルト + フェアリーテイル... (03) - Noví známí aneb Kde se tu všichni vzali?


NARUTO + FAIRY TAIL

Jedná se o spojení dvou anime sérií – Naruto a Fairy Tail.
Takže by možná nebylo na škodu, kdybyste si FT nejdříve zkoukli než se pustíte do čtení... ale není to podmínkou Eye-wink
_______________________________________________________________________________________

Minule: Všech sedm z FT jsou stále v Naruto světě. Konečně se jim i Narutovi povedlo dostat z díry, ve které se předtím ocitli. A teď? Akorát dorazili do kanceláře Hokage.

„T-To je-!“ vykoktala Cana a Makarov společně vyděšeným hlasem.
„Krásné tělo!“ změnil Makarov výraz na velice šťastný a perverzní, zatímco zaujatě koukal na Tsunadinu hruď. Při zkoumání jeho výrazu by se dala zahlédnout chvilkově i pára, která mu v tu chvíli vyšla z nosních dírek.
„Chlast!“ dořekla i Cana svou větu, zatímco nadšeně hleděla na sklenici od saké, kterou Tsunade svírala pevně v ruce.
Tsunade na ně podezíravě hleděla, než se podívala naštvaně na Naruta. Posléze však upustila na svém výrazu a vyměnila ho za absolutně nechápavý, když se rozhodla promluvit: „Kdo to je?“
„Mágové z Fairy Tail! Yoroshiku!“ opáčil za blonďáka mistr Makarov, zatímco se uveleboval na jejím stole a ani v tu chvíli nespustil oči z jejího výstřihu
Hokage však pouze tikala pohledem z jednoho na druhého.
„A proč ste tady?“ řekla po chvíli, avšak již rozzuřeně, zatímco ji tikalo v oku a celkově se zlobou třásla, jelikož jí došlo, že ten malý stařík na jejím stole jí celou dobu svléká pohledem.
„To by jsme taky rádi věděli!“ vykřikl Natsu.
Tsunade okamžitě pohlédla na zdroj výkřiku a mírně se zděsila při zjištění, že je onen mladík tak velice podobný jedné blonďaté palici, která občas, ale za to pořádně, šlapala po jejích nervech.
„Takže tu teď jsou dva hyperaktivní Narutové?“ hlesla zmoženě. Avšak v duchu doufajíc, že jí ani jeden z nich neslyšel.
„He?! Co tím chcete říct?!“ vyjeli oba, Naruto a Natsu, uraženě ve stejnou chvíli i stejným tónem.
„Nic…“ snažila se zamaskovat, že něco řekla, jelikož už tak jí bolela hlava z prochlastané noci a hádku se dvěma uřvanci by asi už jen tak nepřekousla, „Takže… Co se tu děje?“ změnila raději téma.
„Já vám to vysvětlím!“ hlásil se Makarov, který mezitím změnil pozici a už na stole pouze seděl a neležel.
Posléze se podíval přes rameno na jeho ‚děti‘ a rozkázal: „Vy si běžte ven hrát nebo tak něco!“
„Naruto, třeba jim ukaž vesnici!“ dodala k tomu ještě Hokage.
Tuto příležitost využil hlavně Mystogan, následován Marikate. Oba se totiž v mžiknutí oka vypařili z místnosti. Ostatní je taktéž však následovali, i když po několika minutách mumlání a protestů.

***
„Co tady máme kruci vůbec dělat?! Ani to tu neznáme,“ stěžoval si Gray, když skupinově scházeli po schodech, které se jako jediné nezdály být zničené, z budovy do vesnice.
„To mi povídej! Ještě k tomu tu musím trčet s tebou!“ odmlouval i Natsu, který neopomenul tak moc pro něj důležitý fakt.
A jelikož šli chlapci vedle sebe, okamžitě po sobě začali vrhat vražedné pohledy a sálala z nich barevná aura dle barvy jejich magie. Tedy modrá a oranžová.
Před nimi šla Cana, která hlasitě povzdechla a raději temnou atmosféru, jež vládla za jejími zády, ignorovala a začala se ohlížet, jelikož jí zajímal vzhled vesnice jiného světa a skrytě doufala, že pohledem narazí na nějakou hospůdku.
Jakmile už skoro všechny schody sešli, setkali se s dvěma mladíky, kteří vyděšeně hleděli na polorozpadlou budovu.
„Neříkej mi, že to budeme muset opravovat my…“ hlesl utrápeně jeden z nich.
„Hé?“ nadskočil trochu ten druhý a vyděšeně pohlédl na svého přítele, „Cože? To jako existuje možnost, že oprava padne na nás?! To mě vůbec nenapadlo! By byl určitě náš konec… že, Izumo?“
Zmíněný Izumo pouze kývl a dále hleděl vyděšeně a ztrápeně na díry v budově. Avšak jakmile se podíval na svého společníka, všiml si Naruta a cizích lidí za jeho zády a nahodil tedy nechápavý výraz. Rychle přiskočil k jediné jemu známé tváři a šeptl mu do ucha: „Víš, že tě někdo pronásleduje?“
Jakmile tato slova Naruto uslyšel, střemhlav se otočil, aby zjistil, kdo se opovažuje. Poté ho však všechno jeho nadšení, že se bude moct s někým poprat, opustilo.
„Oni sem nepatří… prostě tu s nima musím bejt než se vrátěj do svýho světa,“ opáčil znuděně tónem jako by všechno, co teď řekl, bylo naprosto běžné a v pořádku.
Izumo párkrát zamrkal, dokud nehlesl nechápavé „He?“ s natočenou hlavou doleva.
„Ale to nic… zřejmě by ste jim měli ukázat vesnici, hoši,“ pokračoval Naruto v mluvě, „Kotetsu ty si vem půlku a Izumo si veme tu druhou. Já si půjdu dát oběd do Ichiraku rámen,“ řekl rozzářeně a hned na to se rozeběhl pryč.
Kotetsu s Izumou nechápavě hleděli na jeho stále-se-vzdalující záda. Izumo u toho pořád zrychleně mrkal a Kotetsův výraz naznačoval, že není už vůbec v obraze.
Po několika minutách však oba vykřikli zjištěním a podívali se před sebe na bandu neznámých lidí.
‚Co s nima jako máme dělat? To jako je Naruto hodil na nás? Dělat chůvy je horší než opravovat Hokage věci nebo celou budovu!‘ honilo se oběma hlavou, ‚…ale co je důležitější, jak si je prokristovy rány máme rozdělit, když jsou tři?! To je lichý číslo!‘ oba se později na sebe ohlédli, doufajíc, že na toho druhého hodí tu větší půlku, aniž by o tom ten dotyčný věděl.
„Fajn, takže…“ začal Kotetsu.
„Jeden za mnou!“ předběhl ho však hnědovlasý a hodil po svém příteli potutelný úsměv.
Natsu se okamžitě chopil šance, že nebude v týmu s Grayem a vyběhl za Izumou.
Oba tedy následně vyrazili do středu vesnice.

„Jak se vůbec jmenuješ?“ přerušil ticho jako první Izumo, když už se pár minut procházeli vesnicí.
„Natsu Dragneel,“ odpověděl růžovovlasý, „…a tohle je Happy,“ ukázal na kočku na jeho rameni.
„Já jsem Kamizuki Izumo. Těší mě,“ otočil hlavu ke svému novému společníkovi, ale pak se zarazil, „Počkat… vy ste dva?“
„Aye,“ odpověděl Happy.
„Sice si říkal, ať jde jenom jeden, ale my s Happym sme jako jeden,“ přehlušil Happyho hlášku však Natsu a usmál se, aby ulehčil situaci.
Izumo mu vynucený úsměv vrátil, jelikož z toho stejně vyšel lépe než jeho kamarád Kotetsu… alespoň si to tedy myslel. Přeci jen stále dělal chůvu jenom jednomu, který měl čistou shodou okolností mazlíčka, ale za to Kotetsu se musel starat o dva lidi. Musel se zasmát nad svou ‚výhrou‘.

***
‚Bože, co s nima mám dělat?‘ dumal stále Kotetsu, zírajíc na zem před polorozpadlou budovou, zatímco ho dvě celkem naštvané hlavy pozorovaly.
„Jako by nestačilo, že Mystogan s Kate někam zdrhli, když by sme teď měli držet pospolu a hledat X-bally, ale ještě k tomu nás zbývající rozdělili do skupin a teď tu trčíme s někým jako je tenhle, kterej absolutně nevnímá okolní svět?“ stěžovala si tiše Cana Grayovi.
Gray její výrok poslouchal a musel jí dát za pravdu.
„Etoo… nemáte tu nějakou hospodu?“ promluvila ke Kotetsovi hnědovláska hlasem se špetkou zájmu, aby na této situaci alespoň něco vytěžila.
Kotetsu se po jejích slovech probral do reality a uvědomil si, že vlastně celou dobu čekají na jeho slova. Avšak poté ho cosi napadlo.
„Poďte za mnou,“ řekl se zářivým úsměvem a vydal se kamsi do vesnice, na opačnou stranu od cesty, kterou si vybral Izumo. Oba jeho noví známí jej poslušně následovali.

Po chvíli se dostavili k jakési budově, do které chtěl Kotetsu asi co nejdříve vstoupit, ale těsně před tím se rozhlédl na všechny strany. Když jeho pohled spadl na černovlasého mladíka, procházejícího kolem, okamžitě se k němu vydal. Cana a Gray pouze stáli na místě a nechápavě pozorovali jeho počínání, jelikož Kotetsu vypadal, že si co nejdříve klekne před mladíkem na kolena.
„Sasuke, můžu tě o něco poprosit?“ žadonil u toho.

Poznámky: 

Eehm... konečně sem tu taky jednou včas Laughing out loud Po týdnu je tu tedy pokračování, i když opět zhruba stejně dlouhé jako předchozí díl... Gomene Tak teď ti nevím... Smiling

Takže Tsunade, Kotetsu a Izumo na scéně Laughing out loud Fairytalští se konečně rozdělili a každým koncem se na scénu dostavují nové a nové postavy xD Tentokrát je to Sasuke Laughing out loud
Opět sem to musela prostě useknout tady, takže vám to snad nevadí ...Doufám! Laughing out loud
Btw, když sem to po sobě kontrolovala, tak se mi to prostě četlo strašně rychle a občas sem tedy musela nějaké věty číst znovu, abych to pochytila tak, jak jsem chtěla... Snad ste to tedy četli pomaleji a nestalo se vám to Laughing out loud Smiling
Příští dílek tu snad bude taktéž včas, i když bych to neměla říkat, protože pak se mi to většinou nepovede Laughing out loud Ale což... budu se snažit!

4.8
Průměr: 4.8 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-09-05 12:59 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

kawaiiiiiiiiii ale čekala sem krásný den kdy Naru a Natsu budou s polu na Rámen a budou provokovat sasana když už tam apson je XD a Cana si poklábosí (popije) s Tsunade, Mystogan si poklábosí s kakashim o nejnovějších maskovacích stylech a jak je těškej maskovanej život... jinak sugoiiiiiiiiiiiiiiii- dattebene

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-09-05 14:29 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Heléééé... přestaň vyzrazovat moje tajné plány! :DDDDD
Jinak opět mockrát děkuju Smiling

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-09-05 15:38 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

není zač a jinak chápu jak pro mě tak i pro ostatní-http://www.ihot.cz/files/image/6434/1jv.jpg

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2012-08-10 20:06 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

*Prokřupne si prsty* Jde se na to Laughing out loud
Úžasnej díl! Jsem strašně zvědavá na toho Sasana příště.. Laughing out loud Což mě přivádí k tomu, co tam vůbec dělá? Ale což, moc lidí ho do Konohy už nedává, tak je aspoň změna Kakashi YES
Kotetsůůů Laughing out loud tam byl zlaťoučkej, umačkala bych hoo. Izumo samozřejmě taky, ale ne tak moc nooo... :DDD
Yeah, Happy! Laughing out loud Moje mluvící modrá kočka Laughing out loud Zbožňuju ho. Laughing out loud Naruto a Natsu jsou si podobní Laughing out loud ale Natsua mám ráda Laughing out loud
Doufám, že se Cana v blízké době dostane k pitíčku. Laughing out loud V příštím díle, tam budou mít nějakou super scénu Kate a Myst, že jo?? Laughing out loud
Vážně úžasnej díl a já se těším moc a moc na další Smiling Si šikulka! Laughing out loud Smiling Kakashi YES

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-08-10 20:45 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéééééééé... vážně si mi moc chyběla Sad Takže tenhle koment zbožňuju daleko více! Laughing out loud Smiling Mockrát ti teda děkuju...
No, Kotetsík tam byl hlavně pro tebe a Izumo pro mě :DD No, prostě radost, že se to páčilo Sticking out tongue Děkuju... No, uvidííme Laughing out loud Happy konečně řekl Aye! Laughing out loud Super, né? Laughing out loud ...V příštím dílku by mooožná mělo být vysvětlení, proč tam Sasů je Laughing out loud Smiling ale uvidíme, jak se mi to tam povede zakomponovat.. no Laughing out loud Sticking out tongue

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Pá, 2012-08-10 15:32 | Ninja už: 4266 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten začátek byl vážně suprovej Laughing out loud No co na to říct Smiling je to skvělý Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-08-10 18:39 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Tak to mockrát děkuju Smiling Jsem ráda, že se najde i někdo další, kdo si to přečetl a aspoň trochu se mu to líbilo Laughing out loud Mockrát děkuju Smiling

Obrázek uživatele YuraYura
Vložil YuraYura, Út, 2012-08-07 21:18 | Ninja už: 4632 dní, Příspěvků: 185 | Autor je: Předseda třídy

okej teraz si ma nezabila Smiling
ale aj tak super dielik, len by mohol byť o dve vetičky dlhší.


nie, fakt píšeš vtipne, pekne, vtipne, dobre, vtipne, zabijácky ... proste super Laughing out loud

Smiling Sticking out tongue Smiling


Moje FF: http://147.32.8.168/?q=node/92768

Moje moto: "Netráp sa minulosťou! Nezaoberaj sa budúcnosťou! Ži prítomnosťou!!!"

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-08-07 21:19 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Já psát vtipně neumím, ale když si to myslíš (pokud to nebyla ironie, anebo jenom jako abys mě nezklamala) xD ...Vím, že mohl být delší, ale holt sem to tady potřebovala ufiknout... původně byl eště daleko kratší, ale pak se mi povedlo tam pár vět ještě připsat, no Laughing out loudLaughing out loud Ale jinak prostě mockráte děkuju Smiling
Btw... čím tě vůbec zabijím, že se mi to tentokrát nepovedlo? :DD

Obrázek uživatele YuraYura
Vložil YuraYura, Út, 2012-08-07 21:24 | Ninja už: 4632 dní, Příspěvků: 185 | Autor je: Předseda třídy

zabíjaš ma Natsuom a Narutom, len teraz tam nebola potrebná dávka Smiling
skús tam dať maličký tréning tých dvoch a rozhodne ma zabiješ päťkrát Laughing out loud

P.S.: ja nikdy iróniu nepoužívam, čo je tam vtipné....to ti nepoviem Smiling + ten tréning je len návrh (neber to vážne)


Moje FF: http://147.32.8.168/?q=node/92768

Moje moto: "Netráp sa minulosťou! Nezaoberaj sa budúcnosťou! Ži prítomnosťou!!!"

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-08-07 20:00 | Ninja už: 4842 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Krásný dílek jako vždy Kakashi YES no Sasík, nevím proč, ale hrozně se na něj těším, až mě to děsí, možná je to proto, že v novym filmu bude fajne xDDD to by byl super Sasuke, toho bych si oblíbila hned :DDD no níííč...
Cana a chlast, jasná páka xD a Makarov a pěkný ženský xDD taky jasné :DDD byla by toho spooousta, ale nemůžu tu psát celý den.. Vydařené, vydařenéé Laughing out loud moc se těším na další postavy z Konohyy Laughing out loud muhehe :DDD ok, supráckej díl, tak jen tak dál Kakashi YES
PS : možná budu zase prvnííííí!!... O.o :DDD

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-08-07 21:17 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Taky se na něj těším Laughing out loud Nejdřív sem měla v plánu ho tam dát kvůli Lokemu, ale nakonec sem tam Lucy nedala, takže ho tam zakomponuju jinak, no Laughing out loud ale jeho role se nemění Laughing out loud pořád tam je! Laughing out loudLaughing out loud hehe... Sticking out tongue ...No, snad se mi příští dílky aspoň trochu povedou.. aspoň tak, aby nezklamaly na celé čáře xD
No každopádně mockrát děkuju Smiling
P.S.: Jo, jsi první!! Bravo! Kakashi YES Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-08-07 23:28 | Ninja už: 4842 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Páákooo Sticking out tongue bohááá, vždyť je to suprácký! jaký "aby nezklamaly na celý čáře" fuj, fuj, to se neříká, kdy si tak dobrá Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..