manga_preview
Boruto TBV 08

ナルト + フェアリーテイル... (04) - Přátelství aneb Jsou si podobní jako vejce vejci


NARUTO + FAIRY TAIL

Jedná se o spojení dvou anime sérií – Naruto a Fairy Tail.
Takže by možná nebylo na škodu, kdybyste si FT nejdříve zkoukli než se pustíte do čtení... ale není to podmínkou Eye-wink
_______________________________________________________________________________________

Minule: Fairytailští jsou již roztroušeni po celé Konoze kromě Mystogana a Kate, kteří se vypařili z vesnice úplně. Mistr Makarov se zabydlel u Tsunade v kanceláři. Gray a Cana následovali Kotetsua a Natsu s Happym zase Izumu. Naruto se zbavil veškeré zátěže cizích návštěvníků a šel vyprázdnit hrnce v Ichiraku, zatímco nejspíš malá část oné zátěže spadne na Sasukeho bedra.

Uběhlo zhruba pár minut a Kotetsu už před Sasukem klečel na kolenou a stále jej prosil. Už se schylovalo k tomu, že obejme jednu z jeho nohou a nepustí ho, dokud černovlasý mladík nebude souhlasit s jeho prosbou.
„Prosím, prosím Sasuke! Stejně určitě nemáš co dělat,“ díval se na něj psíma očima.
„Ach jo… tak dobře, ale bude mě poslouchat na slovo! Jinak ti ho dovedu zpátky a tebe pak vynesu v zubech a venku tě zabiju… Nezapomínej, že moje msty jsou bolestivé!“ mrkl na něj šibalsky.
Kotetsu se trochu otřásl, ale následně s jeho podmínkami souhlasil. Okamžitě se tedy zvedl a pelášil k dvojici, která na něj stále hleděla jako na cvoka, zatímco postávala před jeho domem.

„Tak… pokud se nepletu, tak ty se menuješ Gray, že?“ opáčil Kotetsu k dalšímu černovlasému mladíkovi. Zmíněný kývl.
„Dobře, tak támhleten je Sasuke. Ukáže ti vesnici a tak, takže ho prosim poslouchej a následuj,“ říkal prosebně a zároveň sladce.
Gray hlasitě odfrkl, neměl v úmyslu nikoho poslouchat, ale na druhou stranu se mohl zbavit jednoho z těch dvou bláznů, které potkal pod tou rozpadlou budovou, takže doufal, že tenhle, který se nyní má stát jeho novým společníkem, je alespoň z části normální, a proto prozatímně souhlasil. Sice ho začalo štvát, že si s nima házej jako s volejbalovým míčem, ale pokud ho měl chytit někdo konečně v pohodě, neměl žádné námitky.
Jakmile si dopovídal se svým vnitřním já, přišel ve stylu polonahého tvrďáka k Sasukemu.
„Ehm… proč najednou nemáš oblečení?“ ptal se nechápavě Sasu.
„Áá… odkdy sem?“ vyjekl překvapeně Gray.
„To by mě taky zajímalo…“ vrátil mu jeho kolega.
S podobnými řečmi se vydali do středu všeho dění ve vesnici. Kotetsu s Canou slyšeli už jen nějaké mumlaní namísto srozumitelných slov, zatímco se jim černovlasá dvojice pomalu ztrácela z dohledu.
Několik minut tam postávali v naprosto trapném tichu, ale to po čase Cana prolomila: „Tak zavedeš mě do tý hospody?“ vyjela nedočkavě.
„Nemyslím si, že ti bylo už dvacet, takže se omlouvám… ale napadlo mě, že bych ti nabídl něco jiného než je saké,“ opáčil, zatímco se při slovech ‚něco jiného‘ začal usmívat od ucha k uchu jako hvězda, která právě zabrala pozici nového slunce.
Cana netušila co má tenhle dospělý fešák za lubem, ale protože se nechtěla vzdát té několika málo procentní šance, že se jedná přeci jen o nějaký alkohol, souhlasila a následovala ho do jeho domu.

***
Izumo s Natsuem a Happym se procházeli vesnicí. Nevěděli kam míří, nebo alespoň dva z nich, ale ani ten poslední neměl určený cíl, takže se potulovali všude možně, kam je nohy zrovna zavedly.
„Ách! Mám hlad,“ opáčil po několika desítek minutách ticha Natsu.
„Dáme si rybu?“ zeptal se Happy, přetékající nadšením.
„Když o tom tak mluvíš, tak bych si taky něco dal. Dokonce tu znám i skvělou restauraci… ale promiň,“ otočil se poté Izumo na modrého kocoura, „ryby tam asi nemají.“
Happyho opustilo všechno štěstí, které do té chvíle tak nastřádal. Za chůze se poté trochu kymácel a díval se do země, zatímco začaly jeho ouška propadat gravitaci.
„Neboj Happy, později ti nějakou chytím,“ poklekl Natsu k němu a pohladil ho po jeho modré srsti na hlavě.
„Aye sir!“ povyskočil nadšeně, zatímco mu v očích začaly problikávat zářící hvězdy.
Izumo se zastavil až několik kroků před nimi, jelikož si včas nevšiml, že se růžovovlasý zastavil a pohlazením přerušil i chůzi jejich třetího společníka.
„Tak deme? Možná ti tam Teuchi dá i něco, co ti bude chutnat. Třeba překvapí a rybu mít bude,“ usmál se, zatímco skrytě doufal, že je alespoň trochu motivoval, páč chtěl, aby ho rychle následovali. Jeho žaludek to jednoduše vyžadoval.
„Jasně!“ řekl Natsu a popadl Happyho do náruče a řítil se ke konožskému ninjovi.
Jakmile byl v Izumově rovině, tak se hnědovlasý rozeběhl, aby tam byli co nejdříve.

Dorazili k restauraci za pár chvil. Byli oba tak vyčerpaní během, že ještě pár minut stáli uprostřed cesty a ztěžka oddychovali, zatímco se drželi za kolena. Happy si to však pochodoval v klidu dovnitř, jelikož jeho nosítka právě odpadly.
Po několika chvílích ho však dvojice následovala. Uvnitř seděl ještě nějaký kluk s nahou hrudí, který měl hlavu zabořenou v misce, tudíž kromě jeho zad na nic neviděli. Natsuovi okamžitě do hlavy přilítl polonahý Gray a tudíž začal po cizinci házet vražedné pohledy.
Izumo si sedl na okraj, takže Natsuovi nezbylo nic jiného, než si sednout mezi chlapce, což ho vytáčelo daleko víc, ale holt se na dlouhou dobu zasekl v mysli, takže si místo vybrat nemohl.
Když se posadil, pootočil hlavu doprava, aby se podíval, zda to fakt není Gray. Dotyčný se zrovna taktéž vyškrábal z misky a podíval se na své nové sousedy.
„Áááá!“ vykřikli oba zároveň a začali na sebe neslušně ukazovat.
„Co tady děláš? Neměl si být kdesi jinde… na opačný straně Konohy? Doufal sem, že se o vás nebudu muset starat!“ odpověděl polonahý blonďák.
„A já zase doufal, že si víc podobnej mě a né Grayovi!“ vrátil mu naštvaně Natsu, „Proč nejseš oblečenej?!“
„Bylo mi vedro, jak sem utíkal od budovy Hokage, tak sem si sundal bundu. V tu chvíli mi nedošlo, že sem si ráno nebral tričko, ale prostě sem si řek ‚To vem čert!‘ a tak tu takhle vysedávám, no. Šak nejsem špekatý, tak je to jedno, ne?!“
Natsu nadzvedl levé obočí a začal si ho naštvaně přeměřovat, ale po chvíli ho to přestalo bavit… tedy hned poté, co se ozval jeho žaludek, takže se otočil na Izumu a vyčkával, až něco objedná.

***
Gray mezitím kdesi veprostřed Konohy pšiknul.
„Někdo na mě myslí,“ řekl tiše.
Sasuke se na něj znuděně podíval, ale na druhou stranu v tom cosi viděl, „Co ženský?“ zeptal se poté, aby se ujistil v tom, co ho právě napadlo.
„Ani to nezmiňuj. To je samý Gray-sama! Fešáku a tak podobně,“ zazoufal jeden z černovlasých. „Ach bože!! Jsem fakt rád, že sem tady zkejsnul zrovna s Canou a Kate.“
Sasukeho jeho odpověď potěšila, „Fákt?“ vypálil nadšeně.
„Tebe to těší?! Nejseš náhodou na tom podobně? Stačilo projít vedle nějaký holky a viděl sem, jak po tobě šlehaj pohledy… Taky sem měl párkrát pocit, že než sme začali utíkat, tak někdo volal Sasuke-kun!“
„No právě! …těší mě, že už v tom nejsem tak úplně sám!“ pousmál se Uchiha.
Gray tedy jen chápavě pokýval hlavou. Hned poté však chlapci začali vést další konverzaci, ve které si byli tak podobní. Svlékaní do půli těla, když jdou do boje. Při chůzi a slovech se chytili kolem ramen a, na pohled jako nejlepší přátelé, pochodovali vesnicí.

„Sasuke-kun!“ opáčil dívčí hlas za nimi.
Oba se otřásli a báli se otočit. Gray se bál, že to bude nějaká potrhlá fanynka a bude muset zase začít utíkat… nebo při nejhorším, že by se zamilovala i do něho. A Sasuke se bál jenom toho prvního, zatímco doufal v to druhé.
Avšak Uchiha se poté odhodlal otočit, i když se zatajeným dechem, neboť ten sladký hlas, který jej volal, nezněl zrovna tak, jako písklák jeho největší pronásledovatelky.
„Ach Hinato,“ oddychl hlasitě, „Co se děje?“
Dívka zhluboka dýchala, neboť, jak se zdálo, tak je hledala za běhu. Ale hned jak popadla dech, spustila: „Volá tě Tsunade-sama. Také hledá Naruta-kun, který má přivést ještě nějaké neznámé tváře… nevím o koho jde, ale prý s nimi má být právě on, takže kdybys na něj někde narazil, tak mu to prosím řekni.“
Sasuke tedy kývl a černovláska se otočila a běžela zase pryč.
„Tak paráda. Musím najít tu vymletou hlavu a pak zajít za Hokage…“ řekl opravdu převelice nadšeně, „A jak se zdá, tak ty taky.“
Gray pouze pokrčil rameny a svého nového přítele následoval, jakmile se někam vydal.

Nešli zrovna dlouho, protože Sasuke věděl, kde hledat. Zastavil se u Ichiraku ramen, kde seděli tři osoby. Sasuke tam vpadnul, zatímco Gray stál uprostřed cesty se složenýma rukama na prsou a vyčkával.
„Naruto! Máme jít za Hokage, tak přestaň žrát a mazej!“ rozkázal Uchiha, aniž by někoho z přítomných pozdravil.
Blonďák se otočil s vykuleným výrazem, zatímco měl plná ústa a ještě k tomu mu z nich viselo několik nudlí. Netrvalo dlouho než všechno spolkl, vyluxoval omáčku a rychlostí světla vytáhl peníze, popadl svou bundu a utíkal směrem k budově Hokage. Nová mise byla na cestě.
„Hej ty blbče! Nemáš bejt sám! Kde máš ty cizince nebo koho vlastně to máš hlídat?!“ volal za ním ještě Sasuke. Naruto byl však už v nedohlednu.
Na tu podívanou se díval ještě Izumo s Natsuem, který vypadal v tu chvíli přesně jako Naruto.
Gray, jakmile se rozkoukal, si všiml svého přítele, takže okamžitě řekl, „Sasuke. Ten koho ještě hledáš je támhleta růžová palice.“
„Aha, paráda! Takže ty deš taky s náma, takže dožer, zaplať a poď!“ řekl, když se zaměřil pohledem na salamandera.
Natsu párkrát zamrkal a polkl. Chvíli trvalo, než mu došlo, co že má udělat, ale poté se obrátil na Izumu s prosebným výrazem. Izumo pochopil, a jelikož vykonával svou roli chůvy výborně, zaplatil a vydal se se všemi do kanceláře Hokage.

***
„Kde je Cana?“ ptal se mistr Makarov, když se parta ukázala v Tsunadině kanceláři.
„Někde flámuje s tím Keksem nebo jakže se menoval,“ odpověděl mu Gray, který jako jediný tak nějak věděl, kde by měla být a k tomu, kdo je Kotetsu a Cana zároveň.*
Následně se on se Sasukem, Narutem, Natsuem a Happym vydali blíže ke kancelářnímu stolu, zatímco Izumo odešel a zavřel za sebou dveře. Všechny informace, které tu měly padnout, neměly být pro jeho uši, takže raději odešel sám, než aby ho jistá dáma vyrazila tvrdou silou.
„Takže. Vymýšleli sme tady s paničkou plán,“ načal mistr.
„Vážně? To mi chcete říct, že ste jenom nepopíjeli a nedrbali?“ nevěřil vlastním uším Sasuke, který jako jediný zřejmě zanalyzoval situaci, ve které se nacházeli. Všude totiž ležely lahve od saké.
Tsunade začala koukat z jednoho konce místnosti na druhý a tvářila se jako největší neviňátko. Makarov zase začal odkašlávat.
„Tak vidíte,“ neodpustil si Sasuke.
„To je fuk! Ale plán sme vymysleli!“ vyjela Tsunade.
„Půjdete hledat X-bally,“ doplnil Makarov, „Nemůžeme tu zůstat navždy a proto nám ta krásná dáma půjčí nějakou její sílu, abychom je našli co nejdříve a dostali se odsud. A částí té síly budete zřejmě vy dva,“ ukázal na Naruta a Sasukeho.
„Samozřejmě tohle není konečné složení, protože na hledání nějakých pilulek není potřeba nějak extra hodně lidí. A mise taky nezačíná hned teď, je to jen předčasné upozornění,“ pokračovala zase Tsunade.
„Vyrazíte totiž až se tu objeví Mystogan a Marikate, jelikož na tu misi jsou nejvhodnější,“ oznámil poté mistr.
„Jenže my nevíme, kde jsou… Jak si můžete být jistý, že se tu v blízké době ukážou?“ tázal se Natsu vychytrale.
„Protože je to Mystogan… ať je kdekoliv, vždy najde cestu a vrátí se.“

***
„Um… chceš říct, že sme se ztratili?“
„Ehe,“ zastavil se Mystogan v chůzi s omluvným a zároveň nevinným úsměvem na tváři. K tomu si ještě prohrábl své modré kadeře, zatímco se díval na svou společnici.
Kate se rovněž zastavila a chvilkově na něj zírala, než mu úsměv vrátila a s protočením očí se vydala opět na cestu. Mystogan tam ještě chvíli stál s jeho úsměvem, ale netrvalo dlouho než se mu povedlo ji dohnat. Když tedy kráčeli vedle sebe, začala se Marikate plně věnovat hledáním zpětné cesty, aby zachránila Mystovu image.

***
„Ůůů,“ zatřásl se konožský blonďák, „obešla mě smrt. Mám takový pocit, že to bude špatný znamení,“ opáčil Naruto zčistajasna.**

_________________
* Má být jakože Gray zná oba a ví, že jsou kdesi spolu... Např. Sasuke zná jenom Kotetsua. Naruto zase odešel dřív než zjistil, kdo s kým bude a tak xD
** Pro jistotu: Odstavec s Mystem a Kate byl jenom jako vsuvka, takže pak to s Narutem je už normálně v kanceláři s ostatními.

Poznámky: 

Tadáá... Tak, mám po zkouškách a napadly mě konečně i správná slova, které mi ještě chyběly Laughing out loud Takže je to tu... Je to i poněkud delší než všechny předchozí díly! Smiling Chtěla sem to zase useknout, ale řekla sem si, že když mám měsíční zpoždění, že to nechám takhle jako omluvu Smiling

Jinak teda už se to začíná rozjíždět. V dnešní kapitole se objevila Hinatka, i když na malou chvilku Laughing out loud Sasuke zase tam byl více, což mě osobně moc těší... A prásknu, že je jednou z hlavních postav Sticking out tongue Co dělají Kotetsu s Canou u něj doma se dozvíte v příští kapitole Laughing out loud Taky by se mělo objevit daleko více konožáků, tak snad budete v čtení pokračovat Smiling

4.70588
Průměr: 4.7 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele BB20
Vložil BB20, Pá, 2013-02-15 22:06 | Ninja už: 4381 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Hele, holka, nechceš pokračovat? Laughing out loud Protože kombinace Naruta a Fairy Tail je velmi zajímavé téma Smiling

Zkuste si říct byť jen jedno křivé slovíčko o Hvězdné bráně (Stargate), a poznáte, proč se mi ve florbalu přezdívá „Řezník“.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-02-15 22:12 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Budu pokračovat Laughing out loud Samozřejmě, že ano Laughing out loud Mám plány, co chci udělat, takže to určitě dokončím... Jen je otázka kdy Laughing out loud Mám teď rozdělaných hodně FF, takže jsem to jen na čas pozastavila Smiling Ale určitě se do toho ještě tenhle rok pustím Laughing out loudLaughing out loud A jinak mockrát děkuju, jsem ráda, že se nápad páčí ^^

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Ne, 2012-09-23 00:45 | Ninja už: 4414 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže..Laughing out loud Konečne sa pridávam aj ja..Laughing out loud Už som si povedala že to konečne musím dohnať..Laughing out loud A stalo sa..Laughing out loud Musím povedať že sa mi páči aj táto séria..Laughing out loud Je veľmi zaujímavá..Laughing out loud A musím ti povedať že si spojila dobré anime..Laughing out loud Sasan a Gray nemajú chybu..Laughing out loud Proste všetko je úplne úžastné..Laughing out loud Sa ale šak ako ináč keď to píšeš ty že?..Laughing out loud Laughing out loud No takže sa strašne teším na nový diel...Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-23 15:54 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujů moc Kimi Smiling ...Sem ráda, že se ti i tahle líbí Laughing out loud
A anoooo... konečně tu vidím stejný názor na mojů dvojku Sasu a Gray Laughing out loud Já nevim, je nějak začínám žrát, co o nich píšu (teda jako měla sem je ráda i předtím, ale jako spolu ani ne, no Laughing out loud)
A nový dílek? Laughing out loud Uuuach... no, chybějí mi nějaké pasáže, tak nvm, kdy to dopíšu Sad xD

Obrázek uživatele YuraYura
Vložil YuraYura, Út, 2012-09-11 22:49 | Ninja už: 4655 dní, Příspěvků: 185 | Autor je: Předseda třídy

Tak teraz sa ti to podarilo!!!
Zabila si ma!!!
Krásny diel, nie, prenádherný!
Teším sa na ďalší diel!

Smiling Sticking out tongue Smiling


Moje FF: http://147.32.8.168/?q=node/92768

Moje moto: "Netráp sa minulosťou! Nezaoberaj sa budúcnosťou! Ži prítomnosťou!!!"

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-09-12 15:50 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Tak to sem megááálně nadšená... opravdu mě tvůj koment moc potěšil Smiling Kuju, moc kuju Smiling Snad se bude i ten příští páčit Smiling xD

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Po, 2012-09-10 17:39 | Ninja už: 4590 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kyaaaaaaaa Natsu a Naru v Ichiraku, můj spolněnej sen ^^ Grey a Sasoun aneb Nudista a Mstitel XD

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-09-10 20:05 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

xDDD Jsem ráda, že sem ti pomohla splnit sen Laughing out loudLaughing out loud Jinak si to zabila, no Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Ellasse Era
Vložil Ellasse Era, Po, 2012-09-10 15:37 | Ninja už: 4450 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

Skoda ye je iba jeden diel za tyden povoleny. Uz sa tesim na dalsi.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-09-10 20:05 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Njn, ale já nevim, jestli bych to jinak stíhala, takže tak Laughing out loud Jinak díky Sticking out tongue Snad další nezklame Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-09-09 20:19 | Ninja už: 4545 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasný, skvělý díl, moc se mi líbil, byl strašně parádní, samozřejmě jako dycky, od tebe. Laughing out loud
Sirup! Laughing out loud Že to bude sirup... Laughing out loud Ale ono je to úžasný, že je tam Kotetsu tak hodně! :33 ty si prostě strašně hodnáá. Laughing out loud A Kotetsu furt úžasnej, no ale on ani jinej než skvělej a naprosto uáá být nemůže, ale skusí se ho Cana dotknout a.... Laughing out loud . Laughing out loud
A bylo tam Aye Sir! Laughing out loud Já jsem se přistihla, že často říkám Aye. Laughing out loud To je dobréé.. Laughing out loud
Ale ten Myst a Kate, jsou úplně sladcí.. Kate je skvělá, mám pocit, jak by prostě byla celou dobu i normálně v anime. Laughing out loud
To je dobré oni si jsou Gray a Sasan podobní v některých věcech.. Laughing out loud Ale Gray je lepšíí.. Laughing out loud Stejně tak Natsu a Naruto, ale taky, jak jinak Natsu je lepší. Laughing out loud Samozřejmě.. Laughing out loud
Takžé sečteno a podrženo jako vždy i dnes vyřešeno. Kakashi YES
Moc a moc, moc, moc se těším na další dílek! Laughing out loud Smiling
Edit: gratulujem Toki k prvnímu místu! Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-09 23:34 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé... tímhle komentem sem strááášně poctěna Laughing out loud Fakt moc sem ráda!! Smiling Jo no, Natsu a Naruto ... Gray a Sasan Laughing out loud To jsou prostě naše dvě dvojky Laughing out loudLaughing out loud Proč myslíš, že sem Sasana strčila do Konohy? Kvůli tomuhle Laughing out loudLaughing out loud ...A jop, Kotetsík je tam teď víc kvůli tobě! Smiling Byl by tam určitě i tak, ale tak víš co... vždycky tam měl jen pár scén, ale tu bude jich mít víc, no Laughing out loud ...A Cana? Laughing out loud No, nech se překvapit cože tam budou dělat Laughing out loudLaughing out loud
Jinak opět mockráááát kuju Smiling Snad bude další dílek taky stát za přečtení Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-09-09 19:26 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Muhehe *šibalsky si mne ruce* nejspíš budu prvníí! Laughing out loud Dílek byl prostě úžasnej Rí, což ti je nejspíš jasné, jelikož máš každý díl úžasný Smiling Sasík na scéně a je fajne Laughing out loud To jsem moc ráda! Laughing out loud Bacha ale na Canu, aby nám ji Hitomi nezabila xDD No bylo to moooc úžasný a těším se, co se bude dít dál. Naruto a jeho "Šak nejsem špekatý" a vše ostatní prostě zabitý Laughing out loud No prostě nemám co jiného napsat, opět suprácké a Kate.. jupí ^^ Laughing out loud No bombááá Laughing out loud Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-09 23:30 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loudLaughing out loud Sem ráda, že se líbilo Laughing out loud Dávala sem si se Sasu scénama záležet, tak snad sem to nezmrvila Laughing out loud Děkuju mockrát Laughing out loudLaughing out loud Mnoooo... snad jí Hitominka nezabije, do děje je Cana důležitá :DD
A snad příště taky nezklamu Smiling