manga_preview
Boruto TBV 08

Icha Icha (06) - Další problémy

Jiraiya chodil sem a tam po chodbě u nemocničních pokojů a zdál se velice netrpělivý, vystrašený a znepokojený. Uklidnil se a dával plně pozor až tehdy, když z jednoho pokoje vyšla hnědooká blondýna.
„Tak co? Bude v pořádku?!“ vypálil na ní okamžitě otázku.
„Zřejmě ano, ale vůbec netuším, co způsobilo, že ztratila vědomí. Zdá se, že ji nic až tak nebolí, ale když ji našli, tak se prý potila kvůli bolesti… vůbec to nechápu, ale doufám, že se to nebude opakovat,“ odpověděla.
„To… to nejsi sama,“ sklopil poustevník hlavu, „A můžu za ní?“
„Můžeš, měla by se brzy probudit,“ opáčila Hokage a vydala se pryč.
Jiraiya ještě sledoval, jak odchází, než jeho pohled sjel na dveře, ze kterých Tsunade předtím vyšla. Po chvilce do nich vstoupil.

Místnost byla prosvětlená sluncem, které zářilo na dvě postele v bílých přikrývkách, což tomu dávalo zajímavý efekt. Ovšem toho si Jiraiya nevšímal, ale upřeně hleděl na postel více k oknům. Tu postel totiž obývala další osoba, zatímco ta druhá byla prázdná.
Přešel až k oknu, na jehož parapet si následovně sedl. Stále hleděl na spící dívku před sebou starostlivým pohledem. Poté si ji však prohlédl celkově.
Kolem hlavy měla uvázaný obvaz, ovšem jenom přes čelo. Na levé tváři se jí začala hojit jakási modřina… ještě před chvíli byla určitě příšerně fialová a velká, nyní však už ztrácela barvu i velikost. Jiraiya si oddychl. Poté v pozorování pokračoval.
Jelikož byla přikrytá a ležela v obvyklé poloze, jak to v nemocnici bývá, neviděl na břicho, záda i nohy. A kvůli bílé košilce s rukávy až k loktům, neviděl ani na ramena a paže, ale za to si všiml, že má obvázanou i levou ruku. Nebyla to sádra, ale pouze obvazy a to ho znepokojilo. Na jiných viditelných místech se zraněná nezdála.
Po pár dalších chvil Jiraiyova ustaraného pozorovaní, se dívka konečně probudila. Začala nejdříve přivykat slunečním paprskům a poté se ohlížet po pokoji.
„Kde to sem?“ řekla, avšak trochu tlumeně.
„V nemocnici,“ ozvalo se od její pravice.
Ayano rychle trhla hlavou ke směru hlasu, aby zjistila, kdo jí hlídal. I když naprosto s přesností věděla, kdo to má být.
„Proč? Dyť mi nic není… Stalo se něco?“ opáčila. Ač se snažila sebevíc znít neklidně a hlasitě, hlas ji v tom stále zrazoval.
Jiraiya si toho všiml a proto trochu pokřivil tvář a přimhouřil oči, ale nic na to neřekl.
„Našli tě ležet v bezvědomí, nedaleko od nemocnice,“ řekl nakonec.
„Ležet?“ zopakovala a trochu si připomněla, co si pamatovala, „Ale já určitě seděla… a blízko nemocnice? Vážně?“
„Jo, ale to je vedlejší. Radši mi řekni, jestli tě nic nebolí, anebo co to způsobilo, pokud si pamatuješ,“ avšak kvůli starostem a zvědavosti mluvil trochu rychleji.
„Ehm…“ zavzpomínala ještě jednou, „…nevím.“
Jiraiya povzdychl, ale rozhodl se ji víc netrápit… chtěl, aby se co nejdříve uzdravila. I když ho zajímal důvod, proč prý trpěla, tak pokud by se to neopakovalo, nechá to klidně být.
Ayano se trochu vytáhla nahoru, aby si sedla, když si všimla, že má obvázanou levou ruku. Zamračila se a rozpomněla si, proč předtím vlastně upadla do bezvědomí. Věděla to celou dobu, ale nechtěla do toho nikoho zatahovat.
Jiraiya její počínaní neviděl, jelikož se díval z okna.
„Něco se děje,“ prohlásil, když pozoroval oblohu. A měl pravdu.

Před dvěma dny:
„Pro tohohle půjdete vy dva. Nezklamte a doneste ho co nejdřív!“ ozýval se mužský hlas jeskyní, ve které se sešlo několik siluet. Avšak, když se člověk podíval blíže, poznal, že se tak úplně nejedná o postavy, nýbrž o jejich hologramy, které zářily několika různými barvami a jediné, co se od zbytku lišilo, byly jejich oči.
„Hmmm! Konečně jsem na řadě!“ uchechl se jeden z nich, jež měl vidět jedno modré oko.
„Nebojte se, šéfe. Rozhodně nám to nebude dlouho trvat… však víte, že nerad nechávám lidi čekat, takže… kdy můžeme vyrazit?“ ozval se skřípavý, postarší hlas od místa, kde se vlnila projekce shrbené bytosti.
„Hehe… takže tentokrát pro něj jde náš nejmladší člen, jo?“ doširoka se usmál nejvyšší z nich až mu zazářily špičaté zuby.
„Kisame no Danna, snad mě nepodceňujete!“ obořil se do něj ten modrooký.
„Ale kdeže, jen jsem zvědavý jak to dopadne,“ neupustil Kisame na svém zářivém úsměvu.
„Buď chvíli ticho, Deidaro!“ nechala se slyšet opět ta shrbená osoba, zatímco jméno mladíka hlasitě zdůraznila.
Zmíněný Deidara mu pouze věnoval jeden naštvaný pohled a se slovy: „Fajn, ale nemyslete si, že vás poslechnu i příště, Sasori no Danna! Hmmm,“ na chvíli ztichl.
„Ach! Taky chci už pro nějakýho jít, sakra! Peine, vyšli tam ku*va mě!“ rozkřičel se pro změnu mladík s vínovýma očima.
„Zatím tu s námi jsi nejkratší dobu… nejdřív si s Kakuzem zdokonaluj spolupráci než tě pro nějakýho démona vyšlu! Takže pro teď nikam nejdeš, Hidane!“ vrátil mu Pein, jež byl zřejmě vůdcem téhle party. Hidan si pouze hlasitě odfrkl a s hlasitými nadávkami ho vražedně propaloval pohledem.
Situace vyvrcholila tak, že až na čtyři osoby, všichni mluvili jeden přes druhého: „Proč jde kruci on?!“ „Mlč nebo tě zabiju!“ „Proč se hádají?“ „Evidentně nejsou spokojeni s Peinovým rozhodnutím.“ „Protože sem to řekl!“ „…no a co?! To se nadávkám rovnat nemůže!“ apod…
„Jare, jare… to se nám to ale hezky rozjelo,“ pochichotával se Kisame, „Co myslíš ty, Itachi?“ obrátil se ke svému společníkovi, který to vše tiše sledoval svým Sharinganem.
„Hm,“ vydal Uchiha krátkou hlásku a opět se na čas odmlčel.

„A dost!“ přehlušil všechny vůdcův řev, „Co si kruci myslíte?! Rozhodl sem to tak, takže to tak prostě bude! Sasori, Deidaro, můžete pro Ichibiho vyrazit hned!“
Po těchto slovech zmizela Itachiho a Kisameho projekce, stejně tak i dalších dvou.
„Super!“ s těmito slovy taktéž zmizel i Deidara, následován Sasorim.
„Do hajzlu! Jestli příště nepůjdu já, tak počítej s tím, že si to pak pořádně vodsereš!“ vyhrožoval Hidan vůdci, než se i on rozplynul.
„Kakuzu… zkroť trochu toho idiota,“ opáčil vůdce, když tam zůstali jenom oni dva. Hned na to se však i jejich projekce vypařily.

***
„Kdy mě vůbec hodlají pustit?“ optala se chraptivě mladší Mitarashi.
„Prý zítra… bylo by to možná i dneska, ale Tsunade má jisté starosti,“ oznámil současnou situaci její společník, „No, ale každopádně pro tebe zítra přijdu.“
Ayano tedy souhlasně kývla a poté dodala s úsměvem: „Tak hlavně dneska nechoď šmírovat, jinak bys na mě zase zapomněl.“
„Nepudu… Teď nemůžu myslet na jiné holky, když je moje malá holčička v nemocnici.“
„Neříkej mi tak!“ ohradila se.
„Ale no tak, Ayano-cchi!“
„Né!“ říkala, zatímco se smála, jelikož viděla Jiraiyovy přitroublé výrazy.
„Ts... Ále! Ay-chan!“ prohlašoval, když se blížil k posteli. Jakmile u ní stanul, začal dívku objímat a různě lechtat.
Smích v tomhle pokoji rozhodně nechyběl.

Dalšího rána ležel Jiraiya už ve své posteli a pokojně spal až chrápal. Ovšem ani teď si nezasloužil krásné probuzení, jelikož mu na hlavu stále skákala žabka se svitkem, ale vzbudit zvrhlého poustevníka se jí nepovedlo. Alespoň do určité doby, kdy mu na obličej vystříkla jistý druh mokré tekutiny. Jiraiya se tedy probudil a díval se před sebe, kde seděla ona žába. Chvíli mu trvalo než pochopil.
„Ten svitek…“ řekl celkem klidně, ale pak se rozkřičel, „Ty blbečku! Dělej a dej mi to!“
Když ho konečně dostal do rukou, neváhal a otevřel ho, aby si ho přečetl.
„Co to je? Kazekage Skryté Písečné vesnice byl… Nemám čas tu jen tak pospávat!“

***
Mezitím tu samou zprávu Hokage oznamovala týmu Kakashi.
„Akatsuki unesla Kazekageho Skryté Písečné vesnice.“
„Gaara…!“ prohlásil Naruto, zatímco všichni tři křivili obličeje v různých překvapených a starostlivých výrazech.
„My máme o Akatsuki více informací než oni a proto nás žádají o pomoc,“ pokračovala Tsunade.
„Tsunade-sama! Neříkejte mi, že chcete poslat tým Kakashi!“ vkročila do hovoru Shizune.
„Je to pohotovost! Nemáme čas si vybírat… Krom toho, Kakashi už s Akatsuki bojoval.“
„Týme Kakashi, přiděluji vám novou misi. Půjdete do Skryté Písečné, zjistíte další podrobnosti a pošlete zprávu do Listové. Také se budete řídit jejich rozkazy a budete je podporovat!“

***
Před branami Listové, když už tým Kakashi hodlal vyrazit, přiřítil se tam ovšem i Jiraiya. Po hovoru s Tsunade i s Narutem, se vydal zpět do vesnice.
„Kakashi, dohlédni na Naruta, aby neudělal nějakou blbinu. Spoléhám na tebe,“ řekl ještě před tím Hatakemu.
Jakmile tedy tým vyrazil, vyrazil Ero-Sennin zase na opačnou stranu, do nemocnice.

„Tak co? Připravena?“ byla jeho první slova, když otevřel dveře nemocničního pokoje, ve kterém byla Ayano.
Ta už byla oblečená a jen čekala až přijde, takže pouze kývla a vyrazila k němu. Jiraiya se usmál a společně opustili pokoj.

Poznámky: 

Héé Laughing out loud No, týden sem tu nebyla, takže dílek je až teď... Snad mi to odpustíte, ale jako takovou "náhradu" je dílek o trochu delší než ty předešlé Smiling (Skoro celé tři stránky! xD Vždycky to jsou totiž jen dvě xD)

No, jinak k dílku... Co bych k němu řekla? Laughing out loud No, plánovala sem tam konečně už další postavu, ale dílek se tak protáhl, že sem to nechtěla psát na další stránku, takže to tam bude až v příští kapitolce... xD Ta tu snad bude už včas... protože už sem na sebe naštvaná, že mám vždycky nějaký zpoždění Barf! Sad
Takže snad se dílek bude aspoň trochu líbit Eye-wink I když je mi jasné, že za moc nestojí, protože ten konec je takový... no všelijaký Laughing out loud Barf!

4.73913
Průměr: 4.7 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-09-16 18:15 | Ninja už: 4998 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

A pořád vůbc nevím, co se stalo s tím zeleným a jak to souvisí s Ayano... jakto? Laughing out loud Nemám ráda, když mě někdo takhle napíná Sticking out tongue To ti jde až nějak moc dobře Sticking out tongue Každopádně skvělý díl.


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-16 20:26 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Jo, jo... je husté, že sis to spojila, ale to se vysvětlí později Laughing out loud ...Jinak mockrát děkuju Smiling

Obrázek uživatele Farah
Vložil Farah, So, 2012-08-18 17:55 | Ninja už: 6127 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Pěstitel rýže

Ja som taký tichý čitateľ tejto poviedky (začala som ju čítať dnes ráno a už som ju zhltla na jeden ráz, preto komentujem až tento posledný vydaný diel Sticking out tongue) a musím ti teda povedať, že sa mi veľmi, ale fakt veľmi pozdáva Smiling Téma je skvelá, námet tiež a píšeš úžasným spôsobom. Tak ľahúčko, nenútene, úplne super sa to číta. Túto poviedku som si veľmi obľúbila (možno to bude aj mojou chorobnou posadnutosťou Itachim xD) a určite sa k nej budem vracať často! Postava Ayano je úplne prima, sympatická, hneď som si ju obľúbila Smiling Píšeš skvele, najmä tento diel bol úplne super. Takže asi ani nemusím písať, že sa neviem dočkať ďalšieho Sticking out tongue Tak šup, šup! Nenechávaj nás dlho čakať Smiling

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 00:13 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééj... opět veliké potěšení Laughing out loud Ach jáj, já vás všechny miluju Laughing out loud Děkuju, děkuju Smiling ...Taky Itíka zbožňuju Laughing out loud Sticking out tongue ...A sem ráda, že se páčí všechno... děj, styl atp Laughing out loud Moc potěšilo Smiling Kují, kují... A ještě víc mě těší, že se Ay lidem zamlouvá Smiling Ach,... já už nevím jak popsat svou radost... takže asi jenom znova - Děkuju moc! Sticking out tongue xD
A dílek se pokusím stlátlat co nejdříve... tedy spíš jen dopsat chybějící části Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Po, 2012-08-13 23:42 | Ninja už: 4413 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže píšem neskoro ja viem..Laughing out loud za to sa strašne ospravedlňujem..Sad ale som rada že konečne mám čas napísať koment k tvojej FF..Laughing out loud Takže táto séria je proste úžastná..Laughing out loud Určite patrí k jedným z najlepších tu na konohe..Laughing out loud a táto časť je tiež veľmi pekná..Laughing out loud Vyzerá to celé dosť zaujímavo..Laughing out loud tak sa strašne strašne teším na ďalší diel..Laughing out loud dúfam že bude čo najskôr..Laughing out loud a len tak ďalej..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 00:11 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Jééééééééééééé, tak tenhle koment megálně potěšil Laughing out loud člověk sem zavítá po pár dnech a hned ho takhle potěšej Smiling Děkkujůůů Smiling
Sem ráda, že se to prostě páčí... ale až nevyslovitelně Laughing out loud Děkuju! Smiling Další díl by tu měl být co nevidět Smiling Jenom musim dopsat pár řádků Laughing out loud

Obrázek uživatele Ayumu-san
Vložil Ayumu-san, So, 2012-08-04 22:32 | Ninja už: 4449 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Začíná se to hezky rozjíždět. Kapitola byla opět parádní, perfektě se četla všechno. A dál.. nevím co naosat, neumím dlouze komentovat, gomene. Prostě se mi to hodně líbilo a samozřejmě- 5*

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-08-04 22:41 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mockrát děkuju Smiling Jsem ráda, že mám čtenáře jako tebe, i když dlouze nekomentuješ, tak přesto tvoje komenty vždy potěší Smiling Děkují Smiling

Obrázek uživatele Brinth
Vložil Brinth, So, 2012-08-04 20:42 | Ninja už: 4386 dní, Příspěvků: 131 | Autor je: Prostý občan

Náhodou som na to narazil (obvykle tu nič nečítam). Je to pútavé a nútilo ma to čítať ďalej. Pokračuj, je to skvelé Smiling

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-08-04 21:08 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Tak to sem poctěna Smiling Děkuju Sticking out tongue

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-08-02 12:00 | Ninja už: 4864 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Ty moje zlato Rí Laughing out loud úžasnej dílek :DD jako každej!!
Zapojení Akatsuki, já se prostě hrozně těším, jak tobudeš všechno psát, jelikož si představuju, jak by mě některý pasáže nebavily psát, jelikož třeba boje psát neumim :DD takže jestli to nějak obličkuješ, či to tam pouze zmíníš nebo to tam rozepíšeš - bráno dopředu k více bojům, které to bude třebas obsahovat xDDD
Ayísek je vážně čumísek, mám jí moc ráda, díky bohu za to, je špatný když mi postava nesedne a ještě špatnější by to bylo, že by šlo o tvou postavu, ale mám jí moc ráda, a tak můžem jásat :DDD
Dílek byl delší a supráčtější s porovnáním mojí délky xDDD to bylo opravdu moc dlouhé Laughing out loud a to mi moooc vyhovuje, teda alespoň u tvých povídek :DDD nikdy nechci, aby skončily Laughing out loud
Takže na závěr ti gratuluji ke skvělému dílu (jako každému xDD)a taky se mocííík těšim, jak mi tam i jen majinko zapojíš Tokíska, to pro mě strašně moc znamená Smiling
Skvělá práce! Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-08-02 13:01 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujůůů Tokí Smiling Vždycky mě tak strašně povzbudíš až to není možný Laughing out loud Seš skvělá Laughing out loud
No, zase se budu opakovat, ale nech se překvapit Laughing out loud Bude toho fakt hodně a zatím nemám nic, co by mě nebavilo psát... a dopředu toho mám vymyšleného dost, no Laughing out loud Takže uvidíme jak se mi to povede, no Laughing out loud
A sem moc ráda! Laughing out loud Tak moc, že ti Ay sedí... no prostě žůžo labůžo, né? Laughing out loud Super! Smiling
Tokísek tam bude dost, žádné slovo "majinko" není tolerováno :DDD No, snad příští dílky nezklamou a budou tě bavit číst i dál... protože to, že to čteš ty... a i ty dvě holčiny tam dole xD... mě moc těší Smiling Děkuju ti Sticking out tongue Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Čt, 2012-08-02 12:11 | Ninja už: 4544 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Hohohó! Laughing out loud Ríí přidala další díl! A je totálně úžasnej, protože ty si taky úžasná, takže od tebe nejde čekat nic jiného! Smiling A
vůbec nevadí, že je delší... To nebude vadit vůbec nikomu, protože je to super... Laughing out loud Kakashi YES
Hej chudáček Ayanko, mám ji ráda, i když mi spapala dortíček, nechci aby byla chudáček poraněná, nebo obvázaná Smiling
A to stím Gaaroušem, vzpomněla jsem si na tu scénu, kde jsem plakala. Sakra, jsem zvědavá, estli tam Ay poběží za nima a uvidí tam Itííka Laughing out loud
Těším se až tam zmíníš ukážeš, prohodíš, nebo něco co se bude týkat Kotetsua, jelikož vím, že by si ho nemohla vynechat ve svých úžasných dílech Laughing out loud Smiling
V dalším díle přibude Tokiška, že jo ?? Laughing out loud Nebo koho si myslela tou další postavou? Laughing out loud
A dneska se nám tam zse předvedl náš úžasný strýček a BFF v jednom velký Jiraiya-chan! Laughing out loud (Ano budu to zminovat v každém díle! Laughing out loud )
Takže sečteno a podtrženo jako vždy i dnes vyřešno Laughing out loud Smiling A já se těším moc na další díl Laughing out loud Smiling
A abych nezapomněla, Uctíváme Jashin-sama! Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-08-02 12:56 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéj... taky sem bulela... u Gaary vždycky Laughing out loud
A Ayanko... moc se za ní... za sebe ? xD... omlouvám, že ti sežrala dort! Laughing out loud Jí to eště spočítám Laughing out loudLaughing out loud
Kotetsíček tam bude určitě Laughing out loud Však víš, že oni do mých povídek prostě patří Laughing out loud ...Nová postava... no, radši se nechte překvapit... nebudu tu zbytečně prozrazovat, abych zkazila překvápko, né? Laughing out loud
Jíja... no jó... klidně to zmiňuj, mě se to vždycky páčí, když to tam napíšeš Laughing out loud Sticking out tongue
Jinak mnohokráte kují, opět si mě mimořádně potěšila Smiling Děkujů Smiling A ano... Uctíváme Jashin-sama! Sticking out tongue

Obrázek uživatele Hanaki
Vložil Hanaki, St, 2012-08-01 21:10 | Ninja už: 4734 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Moc krásný dílek Laughing out loud Akatsuki už se ukázali a myslím, že Ayame s nima bude mít ještě problémy (jenom můj názor) Laughing out loud A už se moc a moc těším na další (jako vždy). Smála jsem se při hádce u Akatsuki a pak mě úplně dostala Itachiho odpověď na Kisameho otázku
Jinak jsem si u Jirayi myslela, že bude Ay šmírovat, až se bude převlíkat (takhle je to lepší,když ji nešmíruje, jenom můj odhad) A zase natahuješ! To je naschvál! Laughing out loud Tak ať je příští dílek co nejdřív Laughing out loud

Moje FF:
Dívka ze Zvučné, Prolog



Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-08-02 12:52 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loudLaughing out loud Nene Jíja se k Ay chová jinak Laughing out loud Sticking out tongue
Jo, jo... Akatsuki konečně na scéně... čas od času tam budou, páč přeci jen je tam Itachi a on je tou hlavnější postavou, takže tak Laughing out loud Ale co se bude dít... no nech se překvapit Laughing out loud Stane se toho ještě dost Sticking out tongue A budu se moc, moc snažit...Smiling Jinak ještě mnohokráte děkují Smiling