manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (07) - Nepřímé setkání

Procházeli se mlčky vesnicí. Už to byly čtyři dny, kdy Ayano pustili z nemocnice a ona od té doby byla furt stejná. Pořád vypadala, že přemýšlí nad něčím důležitým, neboť se tvářila nepřítomně a vážně. Jiraiya ji chvíli pozoroval, než se rozhodl ji vytrhnout z myšlenek jeho hlasem.
„Nechceš jít do horkých pramenů? Odpočinout si a přemýšlet ve vodě? Jestli takhle budeš chodit ještě chvíli, tak brzo někam narazíš,“ pravil a ukázal na sloup nedaleko od nich, který se čistě náhodou nacházel přímo před Ayano.
Fialovovláska se nezaujatě podívala před sebe a poté se zastavila. Chvilkově sklopila zrak k zemi, a když ho zvedla, tak se na její tváři rýsoval úsměv, avšak falešný, ale to zvrhlý poustevník vůbec nezaregistroval.
„Dobře, tak jdem,“ souhlasila s jeho tamějším návrhem.
Jiraiya po jejích slovech doslova vyskočil radostí a čapl jí za ruku, načež se rozeběhl směrem k lázním a Ayano táhl za sebou.

Když konečně stanuli před nimi, tak se Ayano chytla za kolena a hlasitě vydechovala, zatímco Jiraiya se rozplýval už jenom při pohledu na budovu jeho snů. Ani nepočkal až jeho společnice nabere dech, když jí zase popadl za ruku a dotáhl dovnitř.

***
Tým Kakashi v tu chvíli uháněl lesem, aby se dostali k úkrytu Akatsuki. Už věděli, kam Gaaru unesli a nechtěli ztratit ani vteřinu, která by mohla být pro červenovlasého mladíka osudnou. Včera akorát opustili Sunu, kde Sakura vyléčila otráveného Kankuroua, jelikož se utkal se Sasorim, zatímco Deidara, který porazil mladého Kazekageho, upláchl i s jejich cílem.
Na cestu se k týmu Kakashi přidala i Chiyo ze Suny, která byla shodou okolností rovněž babičkou onoho Sasoriho z Akatsuki.
A v tuto chvíli, když skákali z větve na větev, si povídali Kakashi a Chiyo, zatímco to Sakura mlčky poslouchala a Naruto byl několik metrů před nimi a stále zrychloval. Musel za každou cenu Gaaru zachránit.
Avšak netrvalo dlouho a v cestě jim zabránila osoba v černém plášti s červenými mraky.
„Uchiha Itachi!“ pronesl Naruto, když pozoroval nezvaného návštěvníka.

***
Mezitím Ayano seděla v horké vodě a nepřítomně na ní zírala. Vypadala jakoby byla v tranzu, jelikož její oči postrádaly barvu života. Nebýt občasného mrkání, tak by se mohla označit i za mrtvou.
Jiraiya mezitím stál u plotu, který odděloval společné a dámské koupele, a s krví u nosu se díval skrz, takže na Ayano, která seděla za jeho zády, neviděl a nemohl si tedy dělat starosti.
Avšak zanedlouho poté dívka zvedla zrak. Dalo by se říct, že se opět probrala k životu, neboť zrychleně mrkala a celkově měla vykulený a překvapený výraz.
„I-Itachi,“ hlesla tiše.
Tak dlouho ho neviděla a už ani nemyslela, že se o něm zase něco dozví anebo ho spatří na vlastní oči, ale teď… stál přímo před ní, i když o tom sám nevěděl. Vlastně to nikdo, kromě ní samotné.

Doslechla se o Gaarovi, když k ní Sakura přišla. Bylo to těsně předtím než vyrazila na misi. Šla jí tam naposledy ošetřit a poté se vydala ke dveřím. Ale těsně před tím se ji záhadně rozvázala čelenka, čehož Ayano využila. Sebrala jí a připnula na ní nenápadně jednu ze svých tří černých sponek. Dvě nosila a jednu měla v batůžku do zásoby. Když tedy byla připevněna, promluvila na Sakuru, aby jí oznámila, že tu něco zapomněla. Růžovovláska tedy přispěchala k ní a s díkem svůj majetek převzala a opustila konečně nemocniční pokoj. Ayano se následně oblékla a jen vyčkávala než přijde Jiraiya.
Poté se každou chvílí dívala pomocí sponky, která byla propojena s její chakrou, na vše, co bylo kolem Sakury. Ani nevěděla proč chtěla být očima přítomna na téhle misi, ale když už podnikla tyto kroky, tak se toho pohledu nechtěla zbavit.

...Možná by se to dalo nazvat osudem.

I přes to všechno, co se o něm šířilo, i přes jeho hříchy ho stále měla v srdci. Byl to jeden z jejích prvních přátel. Jediný, který jí pomáhal a rád s ní trávil čas. Možná tomu všemu ani nevěřila a nechtěla věřit, ale teď už jednoduše musela, když ho viděla oděného v tom plášti. Avšak i přesto ho nedokázala nenávidět. Stále v něm viděla toho úžasného kluka, který měl ten nejkrásnější úsměv, i když právě teď nevypadal, že má v plánu ho ještě někdy ukázat.
„Je ti něco?“ zaslechla hlas svého nejlepšího přítele.
Otočila hlavu za hlasem a viděla, jak Jiraiya stále klečí u plotu, ale dívá se starostlivě na ní.
„N-ne, nic… Vše je v pořádku,“ snažila se znít věrohodně a doplnila to milým úsměvem.
Jiraiya tedy nad tím pokrčil rameny a opět se zažral do pozorování.
Ayano toho využila, aby vylezla a šla se obléct.

„Otoč se! Ještě, ještě víc!“ rozplýval se stále tiše nad malým otvorem v plotě, „Ó, děvče… i ty si vhodný materiál k inspiraci,“ nepřestával v komentování.
Takhle tam byl ještě několik dalších minut, než se otočil, aby zjistil, jak je na tom malá Ayano. Avšak místo toho si všiml, že už tam dávno není. Úplně zapomněl na svou dosavadní činnost a vyřítil se z horkých pramenů, aby ji šel najít. Neztrácel čas ani s oblékáním, takže vylezl v bílém županu ven, držíc své šatstvo v ruce.

Našel ji až v lese, kde seděla na kameni a dívala se k nebi. Stále vypadala zamyšleně, i když teď nemohl s jistotou určit, zda ji myšlenky trápí ještě víc nebo ji spíš těší. Nevěděl, co to způsobilo, ale byl rád, že je tu ta druhá možnost. A co ho ještě více potěšilo bylo to, že od rybníka, kam akorát přispěchala blonďatá dívka, ho dělilo pouze jedno křoví.
Ayano seděla k rybníku zády a stále hleděla kamsi k nebi a Jiraiya klečel nedaleko od ní, ale díval se na opačnou stranu, kde se objekt jeho zvrhlých choutek akorát vysvlékal do spodního prádla. Začalo mu krvácet z nosu a potutelně se u toho smál. Bohužel pro něj měla dívka dobrý sluch a tudíž si okamžitě uvědomila, že jí někdo špehuje. Netrvalo dlouho než se blondýnka ukázala přímo před ním a chystala se ho pořádně praštit.

Poznámky: 

Sem tu! I když se zpožděním :// Omlouvám se... opravdu se omlouvám ;( xD
Chtěla sem to vydat společně s N+FT, ale v době, kdy sem to měla vydat, sem byla pryč s rodinou xD A tak to vydávám tedy až teď Sad

Tenhle dílek je zase moc popsaný a skoro žádný rozhovor... nevím teda jak se to vám to bude líbit, protože tam jsou popsány i její pocity a to moc lidí nemusí a tak Laughing out loud No, snad jsem vás teda nezklamala nějak na plné čáře, no Sad Ale zase se tam objevila konečně i nová postava... Kdopak to je? Jakou roli v příběhu bude mít? Laughing out loud Jo, na to vše se já osobně moc těším Laughing out loud

4.761905
Průměr: 4.8 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-09-16 18:45 | Ninja už: 5003 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Popravdě, já raději pocity, víc se do toho můžu vžít, a přímá řeč je často až trochu matoucí, protože čemu mám věřit, že? Sticking out tongue Díl super, a zajímá věcička s těma sponkama Laughing out loud


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-16 20:28 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

xDD Kuju... no, jak vidím, tak mám nějaké zajímavé výmysly ohledně technik a pomůcek :OOO Kruté, díky díky Laughing out loudLaughing out loud
Jo? Tak to sem ráda, že aspoň někomu to takhle nevadilo Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kia
Vložil Kia, Po, 2012-08-27 18:38 | Ninja už: 4499 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Konohamarova chůva

Konečně jsem si to přečetla a super jako vždy ^^ Těším se na další díl, který si už, doufám, přečtu hned po vydání Laughing out loud

Nemohu tasit. Na záštitu meče se usadila vážka.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-08-29 11:28 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Jé, mockrát děkuju Smiling Ale však nevadí, já sem ráda už jen za to, že si to přečteš aspoň někdy xD Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Čt, 2012-08-23 18:44 | Ninja už: 4418 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže aj tebe sa veľmi ospravedlňujem že píšem tak neskoro..Sad ale ako som už písala Tokči nestíham..Sad ale k tvojej FF..Laughing out loud Diel bol veľmi peknýý..Laughing out loud strašne sa mi páčil..Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud všetko bolo veľmi dobre vymyslené..Laughing out loud Laughing out loud a proste úplne super..Laughing out loud Laughing out loud no takže len tak ďalej..Laughing out loud Laughing out loud áá strašne strašne moc sa teším na ďalší diel..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-08-23 19:11 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Děkuju, děkuju, děkuju Smiling Netřeba se omlouvat Smiling Chápu to a jsem ráda, že aspoň někdy si to přečteš... už jenom to mě moooc potěší, i kdyby s měsíčním zpožděním Laughing out loud Kuju Smiling No, další díl tu možná bude taky se zpožděním, páč se musím učit a tak moc nestíhám ještě psát dílky, ale posnažím se, aby tu byl brzo Laughing out loud A snad nezklame, no Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-08-20 23:54 | Ninja už: 4869 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

To není fér Rí, já vím, že bych mohla být první""" PRVNÍ!!! Nebýt těch podělaných Tanečníííích O.o Vrrrr :DDD Ale fakt mě to štve, začala jsem si libovat v tom, že někdy zvládnu být první xDD To je hrůza, aaaaale = tvůj dílek byl naprooostý opak hrůzy. Prostě bombózní, stejně nechápu, jak můžeš tak skvěle psát, je to opravdu záhada O.o Jak je to možné, čte se to skvěle, vžiju se do postavy a přitom to vlastně ani nepíšeš úplně z jejího pohledu, tak řekni... jak to děláš? Laughing out loud Laughing out loud No bylo to úžasný a žádný zklamání se nekoná Laughing out loud
.....
Jenom otázka.... Kdo je ta blondýna? :DD xDDDDD Opravdu mi to vrtá hlavou.. Doufám, že žádná kráva :DDD To by jí schytala Laughing out loud
..Dílek úúúžžžaaaassssnnnýýý! = Já vážně nevím, co už psát, jelikož to se prostě slovy popsat nedá, krucii! Laughing out loud Prostě se strááášně těším na další díl! Kakashi YES
PS : Stejně mě štve, že nejsem první xDDDD

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-08-21 07:40 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No kdopak to asi bude??? :DDDD Kravka to není žádná, to vůbec xDDDD Je to jedna z nejlepších postav ve FF!! xDD Sticking out tongue
No, opět ti mooooocky moc děkuju... vždycky mě strašně moc potěšíš, že už to taky není možný... nejen komentama, ale i tvýma FF a FA! Smiling ...Mno, sem teda strašně moc ráda, že se dílek líbil Smiling Moc mě to potěšilo!!! Kují, kují, kují! Sticking out tongue Snad nezklame ani ten příští Smiling
PS: Třeba budeš první příště! Laughing out loud Ber to takhle... ještě budeš mít spoooustu příležitostí... tedy, když budeš pokráčka číst xD Smiling

Obrázek uživatele Farah
Vložil Farah, Po, 2012-08-20 21:49 | Ninja už: 6131 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Pěstitel rýže

Jupí, nova kapitola! Laughing out loud Moc som sa na ňu tešila a konečne! Sticking out tongue Nesklamala si nás, vôbec nie, práve naopak Smiling a ja veľmi rada čítam myšlienky postáv (hlavne keď sa týkajú takých ľudí ako je Itachi Sticking out tongue)
Kapitola sa mi veľi páčila, som zvedavá, ako bude dej pokračovať. Dúfam, že sa Ayano čoskoro stretne so svojim kamarátom z detstva Sticking out tongue Ten Jiraiya je nenapraviteľný perverzák Laughing out loud Ale to nejde - nemať ho rada. Veľmi sa mi páči, aký má vzťah s Ayano - ako veľký brat/otec/strýko/ochranca a jeho malá chránenkyňa. Súcitím s Ayano, musí sa veľmi trápiť... dúfam, že jej svitá na lepšie časy Sticking out tongue nemôžem sa dočkať jej stretnutia s Itachim Sticking out tongue

Btw, malá technická poznámka - neviem, či to niekde bolo písané (asi som to prehliadla, ja kravka) ale chcela by som vedieť, že koľko má Ayano rokov? Laughing out loud Ak si to písala v predošlých kapitolách, tak sa osrpavedlňujem, asi som ti to nevšimla Laughing out loud díky za odpoveď.

A na záver - kapitola mala len jedinú chybu


Rýchlo ďalší diel! Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 22:02 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vím, že byla krátká, no :// Ale příště to snad napravím! Smiling Díky, díky, díky, díky Sticking out tongue
No, Ayance je 18 Smiling
Doufejme, že se to pak vylepší, ale zažije si toho hoodně, chudinka moje xDD Zda se s Itíčkem střetne... no, to se nechajme překvapit xD Ale je asi jisté, že jednou to bude, ale kdy? To nevím xD
Jojo... Jíja xD Nejde ho nemít rád, i když je takový zvrhlík, mno xD

Jinak mnohokráte děkuju Smiling Jsem ráda, že se dílek páčil Smiling Moc mě to potěšilo... Smiling Bála jsem se, že se to nebude líbit Tak teď ti nevím... A hele... ono ano xD Smiling Moc mě to potěšilo, děkuju Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Po, 2012-08-20 20:09 | Ninja už: 4549 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Skvělý díl, moc a moc se mi líbil.. Laughing out loud Kdo asi tak ta blondýna bude, určitě vůbec nevíím... :DD Bude tam hodně důležitá.. Laughing out loud
Chudák Ayunkáá. S takovou bych jí klidně odpustila i ten sežranej dort a ještě se k tomu cítila provinile.. Laughing out loud Fakt, že jo.. Laughing out loud
To s tou sponečkou... Dobře vymyšlené a dobře použité! Laughing out loud Prostě fakt dobré, to se mi líbííí.. Laughing out loud
V tomhle díle se projevila zase úžasná povaha našeho skvělého nejlepšího strýčka BFF v jednom, velkého Jiraiyi-chan!! Laughing out loud
Nakonec, sečteno a podtrženo jako vždy i dnes vyřešeno.. Laughing out loud Čuprózní díl a já se těším na další.. Laughing out loud Kakashi YES
PS: Na Jellalovi se pracuje, pokud to tak pude dál, tak ho možná ještě dneska hodím na Dev.. Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 21:56 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No, kdo to bude? To je záhadné, že? xD
Nj, chudinka je to xD Tohle je zatím nic... to teprv se vybarví xDD A Jíja... no jó Laughing out loud Sem ráda, že se páčilo Sticking out tongue Děkuju, děkuju Smiling
PS: Jooo? Super! Moc se těším Smiling