manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (05) - Zpátky do Konohy

„Ayano! Jsi v pohodě?!“ vlítl do její ložnice vysoký, bělovlasý muž.
„Jo… jen špatnej sen,“ odpověděla přespříliš klidně.
Zvrhlý poustevník si hlasitě oddechnul a ruku, doteď opřenou o futra dveří, svěsil k zemi.
„Kde jsou ty dny, kdy se ti nic nezdálo? Mó! Myslel jsem, že už tě nebudou pronásledovat… potom všem.“
„Nápodobně… Po tý době, co jsem se to naučila, jsem měla celkem klidný spaní,“ při posledních slovech se musela pousmát nad tou ironií.
„Měla bys Tokoyami používat častěji! Ať už netrpíš,“ pronesl otcovsky.
„Na koho? Už dlouho jsi nikam nešel, abys narazil na nepřátelé! Jenom se válíš v týhle chatrči, mučíš toho blbce anebo píšeš další díly tý svý série. Kolikátej že už to bude? Třetí?“
„Čtvrtej!“ odpověděl hrdě.
„Dokonce,“ povzdychla, „Kdy tedy začneš zase cestovat?“ dodala ještě.
„Brzo… Jenom dopíšu myšlenku a pudem vyhledávat inspiraci jinam. Třeba do nepřátelský vesnice! Tím zabijeme dvě… ne! Tři mouchy jednou ranou!“ navrhl, pln pýchy jaký dokonalý plán to vymyslel.
Ayano pouze hlasitě povzdychla nad jeho chováním a s kývnutím si opět lehla do bílých pokrývek. Uklidněný Jiraiya tedy s úsměvem zavřel dveře, aby ji nechal trochu prospat.

Ve vedlejší místnosti si sedl na zem ke stolu, který byl pokrytý bílými, čistými papíry. Začal se v tom prohrabovat, dokud nenašel papír s číslem dvanáct. Potutelně se na svůj výtvor s písmenky usmál a dal se do čtení.
Jakmile byl u posledního slova, položil papír na štos dalších, popsaných stránek pokračování nechvalně známé knížky. Poté shodil všechny papíry ze stolu s výjimkou jednoho. Sebral zelenou tužku, kterou si následně opřel o spodní ret, a podíval se ke stropu. Zdálo se, že přemýšlí nad něčím fakt důležitým, dokud se doširoka neusmál a jeho tváře nezačaly být celé rudé. S dobrým pocitem z jeho představivosti, se pustil do psaní.
První co napsal, bylo číslo třináct. Avšak následovaly podezřele rychle další a další slova, než byla stránka celá popsaná.
Takhle pokračoval až do stránky sedmnáct. V tu dobu se však začínalo vyjasňovat, což byl Jiraiyův signál, aby si šel na chvilku zdřímnout.

***
Za pár hodin však nastal otravný budíček. To poslední, jak by chtěl být Jiraiya vzbuzen bylo, že mu v šest hodin ráno do ucha zařve blonďatá ježatá hlava slova, která tak nesnášel.
„Ero-Sennin!“ nechal se Naruto stále slyšet. Jiraiya však oči neotevřel, ale na druhou stranu se začal mračit a převracet tak, aby už toho otravu neslyšel.
„Héééj! Vstávej! Slyšíš mě, ty jeden zvrhlíku?!“ nenechal se Uzumaki.
V tu chvíli se však otevřely nejbližší dveře, ve kterých stála rozcuchaná fialovovláska a s kruhama pod očima šlehala naštvané pohledy na Narutovu adresu.
Ten, jakmile ji spatřil, se nevinně usmál a pustil límec červené vesty unaveného spisovatele.
„Vzbudil sem tě?“ ptal se sladce. Avšak nikoliv proto, že ho to zajímalo, ale z důvodu, že si myslel, že ho tato slova zachrání před trestem.
Ayano začalo tikat v levém oku a snažila se zdolat své horkokrevné vlastnosti a nezmlátit Naruta do bezvědomí jenom proto, že zrovna moc rozumu nepobral. Po chvíli začala zhluboka dýchat se zavřenýma očima. Uklidňovala se.
„Ranní rozcvička?“ ozval se nechápavě blonďák, zatímco ji, s natočenou hlavou doprava, zaujatě pozoroval.
Mladší Mitarashi se po jeho slovech zarazila. Zaťala pěsti, ale nakonec stejně v tisku povolila a vražedně pohlédla na nechápavého Naruta, který byl stále ve stejné poloze.
V tu chvíli se však třetí člověk v místnosti probral a unaveně mžoural kolem sebe. Zjistil, že leží na zemi a má roztrženou vestu. Poté, že se Ayano temně tváří na Naruta, který zase sedí na jeho nohou. Začal si mnout ospalé oči a pak vyjeveně vykřikl.
„Naruto! Neseď na mě!“ opáčil, jakmile mu doputovala informace do mozku.
„Á! Ero-Sennin! Už si vstal?“ usmíval se, zatímco úspěšně ignoroval jeho rozkaz, „Kdy se chceš vrátit? Přeci jen už to budou tři roky, co Sasuke odešel. Teď je nejvyšší čas, abych ho přitáhl zpět, než mu Orochimaru zchramstne tělo!“
Jiraiya se přemýšlivě zamračil a pohledem sjel na podlahu vedle sebe.
„Á, no jasně!“ zbystřil a pohlédl na rozcuchanou dívku, „Ayano, tak asi zamíříme na chvilku do Konohy, co ty na to? Kdyžtak si tam vezmeš nějakou misi,“ konstatoval s úsměvem.
Uklidněná fialovovláska pozvedla obočí. Bylo jí hned jasné, co tam Jiraiya ve skutečnosti chce dělat, ale nic nenamítala. Mohla zase po dlouhé době vidět sestru.
Naruto zajásal nad souhlasem a vydal se do svého pokoje, aby si zabalil všechny věci. Ayano zamířila do koupelny, kde se snažila zkrotit své rozcuchané vlasy. Jakmile byly opět rovné a nikde nic netrčelo, svázala je do dvou culíků. Poté zmizela za závěsem ve sprše. Jiraiya zase začal srovnávat papíry, které se válely všude po zemi, aby je, s namáhavým zvednutím, uklidil do batohu. Jakmile bylo hotovo, sundal si roztrženou vestu a čekal před dveřmi do koupelny.
Hned jak Ayano vyšla, strčil jí žabí poustevník s úsměvem do rukou svou červenou vestu. Dívka vykuleně zírala na nový náklad v jejích rukou. Párkrát zamrkala než nasadila normální výraz a s vestou zmizela v jejím pokoji.
Jiraiya se uchechtl a šel se spokojeně rozvalit na pohovku, než bude jeho vesta opět v plné parádě. Klidu si však moc neužil, neboť se z pokoje vyvalil Naruto a s hlasitým naříkáním se snažil dostat jeho batoh skrz dveře.

Zanedlouho však konečně byli všichni tři připraveni na cestu. Jiraiya před odchodem ještě chatrč skryl pomocí jednoho jutsu. Poté vyrazili směrem ke Konoze.

***
Na úplně jiném místě se jedna osoba snažila cosi udělat. Jeho černé, dlouhé vlasy se mihotaly sem a tam, jak neustále chodil po celé místnosti. Vždy se zastavil u jednoho stolu, kde něco sebral a přešel ke druhému, na opačném konci, kde to položil. Bůhví, zda si byl alespoň on vědom účelu téhle akce.
„Už to skoro bude! Musí!“ řekl, když konečně položil i poslední součástku na divně tvarující stůl, který evidentně tvořil nádobu pro jeho ocelový experiment.
„Ťuky, ťuk!“ ozvalo se za dveřmi, „Můžu dál?“
„Jen poď,“ zasyčel černovlasý a do místnosti vstoupila další osoba mužského pohlaví.
„Mohu mít dotaz? Co tímhle chcete udělat? Zkoušel jste to tolikrát… Víte určitě, že to teď zabere?“ ptal se zvědavě ten druhý.
„Sem si zcela jist, Kabuto,“ odpověděl krátce s ďábelským úsměvem.
Kabuto tedy pohledem sjel na jeho výtvor. Když viděl ten skvost, tak se musel usmát.
„Jste úžasný, Orochimaru-sama! Myslím, že teď je to naprosto dokonalé!“
Zmíněný spokojeně složil ruce na prsou a nechal se nadále vychvalovat.

Neuběhlo dlouho a dvojice hodlala experiment spustit. Divně vypadající přístroj, který oba tak obdivovali, se zeleně rozzářil a vyšlehl jakýsi paprsek k nebi. Strop, který překážel, byl tedy částečně zničen.
Orochimaru i Kabuto s rozzářenými očky hleděli na nebe, kde doposud zářila zelená, vzdalující se hvězda a napjatě čekali pozitivní výsledky. Nic však nepřicházelo.
Orochimaru se pomalu ale jistě začal rozčilovat. Nakonec, s jedním kopnutím do malého stroje, opustil místnost. Avšak Kabuto zřejmě nepostřehl pánovo počínání, neboť stále rozzářeně hleděl, k již čistému nebi.

***
Jiraiya, Naruto a Ayano akorát stanuli před branami Konohy, když jediná dívka v této partě najednou cukla levou rukou. Mitarashi nechápavě pohlédla na část jejího těla, která se pohnula bez jejího svolení, ale protože se potom nic dalšího neudálo, nechala to plavat a začala se ohlížet, aby si vychutnala krásy své, dlouho neviděné vesnice.
„Asi jako první půjdu za sestrou,“ pronesla do ticha.
Žabí poustevník s Narutem na ní krátce pohlédli, čímž jí dali najevo, že poslouchali a tudíž může odejít. Ayano tedy neváhala a od dvojice se odpojila.
Naruto byl tak natěšený vrácením do Listové, že po Ayaniným odchodu odhodil svůj batoh a vylezl na nejvyšší sloup, aby se pořádně porozhlédl.

Ayano mezitím po cestě značně trpěla. Na jejím obličeji se střídaly podivné bolestné výrazy. Kvůli bolesti se raději opřela o nejbližší dřevěný plot a chytla se za levé zápěstí, které bylo zdrojem té palčivé bolesti, jež právě procházela jejím tělem. Nakonec vyčerpaně sjela zády po plotě k zemi, kde v sedě ztratila vědomí.

Poznámky: 

Lalalá Laughing out loud Tak jsem tu... U minulého dílku jsem říkala, že pokráčko bude mít týdenní zpoždění, ale ono se to protáhlo na takový týden a půl Laughing out loud Pardon, pardon!! Ale tak je to tady Smiling

I když se zdálo, že tenhle dílek bude jenom takový pohodový, tak se to stejně začalo komplikovat, no né? Laughing out loud Orouš na scéně... Ach bože, já neměla tu mangu číst...!! Laughing out loud Víte... začínám ho totiž mít ráda Barf! Laughing out loud

4.809525
Průměr: 4.8 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-09-16 18:07 | Ninja už: 5004 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Paráda Laughing out loud Zezačátku to vypadalo oddechově, ale ono to nebude tak celý Laughing out loud Mně se nejvíc líbí, jak to tam vždycky nějak uděláš, že to dokonale zapadá do anime, to děláš skvěle Laughing out loud Jen tak dál...


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-16 18:10 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, to mě moc těší, že to někdo ocenil Laughing out loud Kujůů... No, ale potom už to jednoduše jede dle mé fantazie, že to mangou není moc ovlivněné, mno Laughing out loud Přesto opět mockrát děkuju Smiling Sem zase hodně potěšená Smiling)

Obrázek uživatele Ayumu-san
Vložil Ayumu-san, So, 2012-08-04 22:24 | Ninja už: 4455 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Můj otec na scéně (rozumějme, myslím Orochimara Laughing out loud Laughing out loud), jásejme! Laughing out loud

Ehm. Na úvod- zase spím se čtením a komentováním! Hanba mě. Ale jdu to dohánět, neboj. Jinak, kapitola se mi moc líbila, ale pořád dokola píšu to samé, ale prostě se mi to, jak píšeš, moc líbí.

Prostě a jednoduše- hodnotím 5* a hladově se vrhám na další díl.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-08-04 22:47 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééj Laughing out loud Mockrát děkuju Smiling ...Tenhle kometík moc potěšil... hezky si to napsala Laughing out loud ovšem, jako vždy.. Smiling A jako pokaždé, netřeba z toho dělat vědu, mě bohatě stačí, když napíšeš byť jen tečku Laughing out loud Smiling I ta by mě rozhodně potěšila Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Aideilisa
Vložil Aideilisa, Po, 2012-07-16 16:54 | Ninja už: 4478 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

Skvělý díl, jako obvykle. Byl volnější a bavil mě Smiling. No prostě sugoi... Hm no mají to veselý. Jeden usne druhej ho zbudí "velmi mile" třetí ho za to málem zabije Laughing out loud. Taky ta scénka s Oro no líbila se mi mocinky. Doufám, že to ještě bude dlouho pokračovat, protože mě to velice baví!

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 17:16 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkují Smiling Tak Jíja... Vem si že jdeš spát tak ve čtyři... a za dvě hodiny ti do ucha začne někdo řvát Laughing out loudLaughing out loud Anebo máš hrozný spaní, že když usneš, tak seš ráda a pak tě předčasně probudí hluk z vedlejšího pokoje xDD Určitě ani v jednom případě by se ti to nelíbilo... Laughing out loudLaughing out loud Dle mě Laughing out loud
A to mě moc těšíí Smiling) A ano... neplánuju to nějak brzo ukončit Sticking out tongue Rozhodně bude delší Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Po, 2012-07-16 09:07 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Kyáá, úžasnej díl! Laughing out loud Smiling Namohla jsem se ho ani dospat! Laughing out loud Což mě přivádí k tomu, že mám chuť na pizzu:D Ale to je jedno. Laughing out loud
Takovej ten ranní nervák jsem prožívala s Ay úplně celej. Ale já při mojí povaze, bych už asi vybuchla. Laughing out loud
Líbí se mi, že si udělala z Naruta takové ťuťulům:D I když on je no Laughing out loud Kolik mu je ? Laughing out loud Nechtělo se mi to počítat, protože si nepamatuju kolik mu bylo, když unesli Sasana, ale tak 12, ne ? Laughing out loud
Náš BFF a strýček v jednom velký Jiraiya-chan se ukázal zase ve svém úchylném světle, jak tak koukám Laughing out loud Ale tak myslím, že on se ani v jiném ukázat nemůže Laughing out loud
A chudák Ayanka. Tam za ní zaskočím a odvedu ji do nemocnice. Bobinka malááá Laughing out loud
No nic Byl to úchvatnej dílek jako vždycky, a já se moc těším na další Laughing out loud
PS: Uctíváme Jashin-sama! Laughing out loud To mi připomíná, že ti musím už vyfotit ten přívešek Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 13:32 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju, děkuju, děkujůůůů moc Hitomí Sticking out tongue
Ona to taky neměla zrovna lehké, aby byla v klidu Laughing out loud Ale zvládá to taky líp než já Laughing out loudLaughing out loud A Narutovi bylo 12, když Sasuke odešel, no a při návratu do Konohy mu bylo 15 a 3/4 Laughing out loud A to je teď Eye-wink Laughing out loud A Ay je o dva roky starší, takže teď jí je taky zatím jenom 17 a 3/4 xDD To jenom tak zmiňuju, aby všichni věděli :DDDD
A Jíja... No, jak jinak, že? Laughing out loud Sticking out tongue
Ještě jednou tedy mockýý děkuju a nakonec -> Uctíváme Jashin-sama! Sticking out tongue ...A vyfoť, vyfoť! Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Hanaki
Vložil Hanaki, Ne, 2012-07-15 22:31 | Ninja už: 4740 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Dokonalost!!! Laughing out loud Já miluju tuhle povídku, Ríí, jsi nejlepší!!! Už jsem se nemohla dočkat Laughing out loud (vlastně jsem spíš každou chvilku koukala na tvuj profil, jestli se náhodou něco nezměnilo a trhala jsem si vlasy) a teď je to tady!!! Laughing out loud Těšim se na pokráčo Laughing out loud protože teď to ještě víc nabírá grády Laughing out loud
PS: Sakra, Tokíí mě předběhla, chtěla jsem být první Laughing out loud Laughing out loud

Moje FF:
Dívka ze Zvučné, Prolog



Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 00:04 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéééééé.... omg, tak tohle mě fakt megálně potěšilo! Smiling Opravdu sem moc nadšená! Laughing out loud Tenhle koment mě nastartoval tak, že asi začnu pokráčko psát už teď Laughing out loud
No, plně doufám, že ani pokračování nezklame Smiling Páč to bude tolikrát ještě zamotaný, že... no... *nic neprozrazuj, kruci!*
Takže asi nakonec veliký dík! Prostě mooocky děkuju Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-07-15 22:27 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Rí, Ríí.. pokud to sem ještě někdo nestihne dřív, tak možná budu prvnííí! :DDD No bylo to parádní, čte se to úplně semo, jenom furt nakoukávám dál a dál, jestli to náhodou nekončí a modlím se, ať to pokračuje dál a dál :DD no skvělý dílek Kakashi YES Ay, prostě úplně skvělá, toho jejího ranního nerva jsem si tu s ní zkoušela :DD jelikož když jsem naštvaná, tak taky dokážu tikat s levým okem xDDD no prostě to bylo žůžo, moc se mi to líbilo, Naruto jak jinak, takovej náš malinkej idiůtek xDD a Jíja prostě... Jíja :DDDD strašně se těšim dál, co s Ay je.. muhehe, hrůza, jak na téhle sérii začínám být závislá :DDD jo a mimochodem, taky začínam mít Orouše ráda, v tý poslední manze úpe boží :DD no niiic, takže strášně megoozní pochvala a šup do oblíbených Laughing out loud Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-07-15 23:58 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jo, jsi první! Sticking out tongue Laughing out loud
No, přesně tak Laughing out loud Taky mám ranní nervy, takže proto to má i Ay Laughing out loudLaughing out loud A Orouše taky právě začínám mít ráda kvůli ty nejnovější manze Laughing out loud Nějak mě ten jeho návrat potěšil a tak celkově se mi tam páčil... No, fakt sem čučela, když mi došlo, že se mi začal líbit Laughing out loud Barf!
Jinak mnohokrát děkuju za ty pochvaly... Ajjjj, jak já sem teď nadšená! Laughing out loud Kují, kují, kují Smiling Už mám nápady na příští dílek jako celkově, takže by tu měl být snad včas Smiling Snad teda nezklamééé a možnááá, že už se tam objeví i Tokiii Sticking out tongue Laughing out loud
A nakonec ještě jednou děkuju! Smiling