manga_preview
Boruto TBV 09

過去の運命 - 5. díl 戦士

過去の運命

過去の運命 - 戦士
Temná noc, zataženo hustými mraky, ale bez známky toho, že by mělo pršet, až na silné dunění hromů a mocné údery blesků. Znovu se zablesklo. Mocný zvuk hromu se rozlehl krajinou, jako doprovod tomu blesku. Blesk samotný udeřil do stromu, který rozštípnul ve dví. Světlo blesku ozářilo okolní prostranství a taktéž dvě osoby stojící naproti sobě vzdáleny však víc, jak dvacet metrů.
Jedna z postav pomalu zvednula ruku a stáhnula si velký meč ze zad. Meč byl široký, dlouhý a připomínal obří sekáček na maso, až na to, že měl v mohutné čepeli kruhovou díru a blíže u madla polokruhovou výseč.
Postava s tímto mečem se podívala na poměrně krátké držadlo meče a pak z dlouhého kabátu vytáhla jakousi tyčku, kterou začala šroubovat na konec madla toho meče. Rukojeť si tím pořádně prodloužila a nyní ji pevně sevřela a namířila s tím mečem proti druhé postavě.
Druhá postava celou dobu jen sledovala konání první a posléze vytáhla kratší meč s bílou čepelí a katanu.
Krajinu zase ozářil silný úder blesku a nyní bylo i poznat tváře postav. Ta s tím velkým mečem, tak to byl Kurai s nenávistným pohledem plným zloby, kterého téměř obtékala temnota. A druhá postava byl Raito s výrazem, kterým naznačoval svou inteligenci, ale i nemohoucnost projevit emoce, kamennou tváří.
Kurai vyrazil i s tím obřím mečem proti Raitovi, který se připravil do obranného postoje. Kurai byl velice rychlý a tak tu vzdálenost uběhnul za krátký čas, se kterým Raito tolik nepočítal, takže musel improvizovat, na místo jeho naplánovaného výpadu.
„Jeho rychlost se zvýšila od posledně a to o hodně.“ pomyslel si Raito, když už Kurai byl u něj.
Kurai se rozmáchnul tím velkým mečem po Raitovi, který však ránu vykryl tím kratším mečem s bílou čepelí a pak katanu vrazil do té kruhové výseče a trhnul s ní směrem od Kuraie. To mělo za efekt, že vytrhnul Kuraiovi ten velký meč z rukou a Kurai se pro jistotu stáhnul.
Kurai zasyčel, že byl zbaven meče a když se vzdálil několik metrů, tak začal skládat ruční pečetě. Poté si levou ruku přiložil k ústům a začal plivat po Raitovi ohnivé koule. Raito odhodil katanu a bíločepelový meč. Následně složil taky několik pečetí a udeřil rukama do země, načež ze země vyjela tlustá a vysoká kamenná zeď, kterou se Raito ochránil před zasáhnutím těmi střelami z ohně.
Kurai přestal s tímto útokem, namísto toho využil svých rychlých nohou a pokusil se doběhnout za tu zeď, při čemž vytasil kunai. Když ji oběhnul, tak tam Raito nebyl. Kurai se překvapeně podíval po okolí, když něco zaslechl.
Kouknul se do vzduchu nad sebou a uviděl Raita, který měl napřaženou pěst a chystal se při dopadu Kuraie pořádně uhodit. Kurai okamžitě odskočil dozadu, přesně včas, protože to Raito již dopadl na místo, kde Kurai ještě před vteřinkou stál, a Raito tam uhodil vší silou do země, nemohl již zastavit.
Zem tam poprskala a na některých místech byla i rozdrcena na prach a to vše se stalo v okruhu deseti metrů okolo Raita.
„Uf, ještě, že jsem předtím uhnul, jinak by bylo po mě.“ pomyslel si Kurai a jen sledoval, jak na něj Raito opět vyráží, ale tentokrát po zemi.
Kurai vyhodil z pod kabátce dva kunaie, které chytil do dlaní a pevně je stisknul. Raito se zastavil, neměl totiž po ruce své vlastní zbraně a nechtěl riskovat, že by se ještě vahou vlastního těla nabodl na ty kunaie.
Jelikož Raito neběžel dál, tak se rozběhnul Kurai, chtěl jeho krev a tak mu chtěl pustit žilou, což znamenalo, že musí Raita zranit a to, že s ním musí bojovat. Kurai vyběhl velice rychle a nasměroval oba kunaie, které nehodil, ale stále držel, na Raitův hrudník.
Už to vypadalo, že by ho mohl zasáhnout, když se Raito velice rychle pohnul a svýma rukama vykryl útok tak, že Kuraiovy ruce se oddálily a tak Kurai málem zasáhnul Raita svým tělem, zatímco Raitovy ruce z kunaii sjely po Raitových ramenech. Bohužel pro Kuraie, Raito ho zastavil před úderem tělem vlastní rukou a tím, že zasáhnul Kuraie dlaní do hrudníku.
Kurai odletěl několik metrů, protože to byl mocný úder, a když dopadl na zem, tak si mnul zasažené místo, ale se zvláštním úsměvem na tváři. Byl v opojení z té bolesti. Raito mezitím sebral jeden z jeho upuštěných kunaiů.
Kurai vstal a než se nadál, byl Raito u něj. Kurai kryl výpad kunaiem, svou vlastní rukou, takže mu Raito způsobil ránu na pravé paži, sjel mu i do ramene a když se Raito vzdaloval, tak udělal Kuraiovi ránu i přes prsa.
Kurai se zatřásl, za prvé z opojení z bolesti, za druhé z pohledu na krev a za třetí, protože tohle byla už vážná zranění. Kurai se přestal soustředit na boj a místo toho si sál krev ze zraněné paže.
„Tak, nyní se postarám o tvou smrt...“ pronesl Raito, odskočil dozadu, kde sebral svou katanu.
Hned na to vyrazil proti Kuraiovi, který byl fascinován svou vlastní krví. Raito namířil svou katanu proti srdci Kuraie, zjistil od posledně, že Kuraie nepotřebuje živého na své pokusy s temnotou. Kurai se teprve v poslední chvíli všimnul, že na něj Raito útočí a tak stihnul jen se rychle přesunout do strany, ale i tak utržil zásah na levé ruce u ramene.
Kurai se již zapotácel, když v tom po něm Raito okamžitě sekl. Kurai ani nestíhal odskočit někam dál, bylo to příliš rychle po sobě a tak tedy schytal zásah přes břicho. Rána byla hluboká, ale ne tolik, aby zasáhla, či obnažila vnitřní orgány.
Z Kuraiových ran teklo již mnoho krve a on začínal ztrácet vědomí. Pokusil se ještě složit pečetě, když mu Raito probodnul jednu dlaň a skopnul ho na zem. Z Kuraie čiřila na zemi krev a on si začínal uvědomovat, že se blíží jeho konec.
„Jak jen mohl vyhrát?“ zeptal se potichu Kurai a nenávistným pohledem s velkou zlobou se podíval na Raita.
„Protože si nebyl ostražitý a věnoval jsi se více krvi, než souboji.“ odvětil chladně Raito, který čekal, až Kurai zemře, protože potřeboval jeho tělo a nechtěl se namáhat s polomrtvým člověkem.
Pohled na umírajícího Kuraie byl Raitovi nepříjemný a tak se raději otočil a začal přemýšlet, opět, nad získáním té temné energie a Chakry z Kuraie.
Řešil tento problém dlouho, když ucítil strašlivou bolest, vedoucí ze zad až skrz hrudník. Podíval se na svůj hrudník, ze kterého trčela jeho vlastní katana. Kurai stál přímo za Raitem a i když už měl být dávno mrtvý, tak třímal tuto katanu, se kterou Raita zasáhnul.
Raitovi se na tváři objevil úžas, protože tohle nečekal. Jemně pootočil hlavou, když se ozvala bolest z rány. Kurai za ním stál s úsměvem démona a zhluboka oddechoval. Kapala z něj krev, ale to mu bylo jedno.
Kurai máchnutím vytrhnul katanu z Raita, který se pokusil ještě stlačit ránu, ale bylo pozdě. Raito padl na zem, při čemž pomalu umíral. Ten zásah mu prošel plící a skoro i srdcem, ale o něj se otřel jen plochou stranou.
S krvavou katanou v ruce tam Kurai stál nad Raitem, jako posel smrti. Poté si dal katanu před obličej a olíznul tu rudou tekutinu na ní, Raitovu krev. Kuraiovo tělo se otřáslo, protože ta chuť krve někoho bez emocí byla velice zvláštní.
Kurai se pousmál a chtěl se Raitovi vysmát, když i na něj dolehly zásahy z toho boje a tak se i Kurai zřítil na zem.
Oba dva tam leželi a pomalu umírali na těžká zranění ze souboje, při čemž jen jeden z nich získal to, co od tohoto boje očekával.
Nedaleko od nich procházela nějaká stěhovavá skupina, které zřejmě měnila vesnici, protože se v ní něco stalo. Jen jeden muž, s téměř bílými vlasy se oddělil od skupiny a zašel kousek směrem k Raitovi a Kuraiovi.
Nejdříve zahlédl jejich zbraně, ten velký meč a meč s bílou čepelí, při čemž sebral ten kratší s bílým ostří. Najednou si někdo ze skupiny všiml, že tento muž zmizel a tak skupina začala hledat jednoho svého člena, který hleděl zrovna na známky souboje a posléze uviděl i dva mladíky.
„Pane Hatake, vraťte se, ještě nejsme na místě!...“ křikl jeden z skupiny a muž s téměř bílými vlasy sebou trhl.
„Pojďte sem někdo, hned!“ zařval nazpět muž s bílými vlasy, pan Hatake.

Poznámky: 

Ke Kanji a názvům:
過去の運命 - 戦士 - znamená to Osudy z minulosti - Válečníci

Hudba
Rozhodl jsem se vám sem přidat písničky, co jsem poslouchal během psaní, či jako inspiraci na některé díly.
Inspirace pro celou tuto sérii a taky jsem to poslouchal při psaní prvního dílu
Inspirace na souboje a poslouchal jsem to při psaní tohoto dílu
Toto bych označil, jako Raito theme, akorát, že je to normální písnička
Toto bych označil, jako Kurai theme, akorát, že je to normální písnička

Tak, to je on, finální díl této mé sériovky. Ano, jak se dalo čekat, celá série byla v tomto duchu a tak i závěrečný díl byl temný a dalo by se i říct, že tragický.
Nevím, zda se mi povedl dle očekávání, ale doufám, že ano.
Anketa z předchozího, čtvrtého, dílu stále pokračuje, takže máte ještě šanci, dočkat se dalších mých povídek na toto téma, jelikož mám ještě jakousi droboulinkou ideu, jak to rozvést dál, ale vše záleží na mých čtenářích, jestli to budete chtít. Smiling

Pakliže se vám tato série líbila, jsem rád. Smiling Pakliže jste ji hodnotila pozitivně, jsem nadšen. Smiling A pakliže jste dali alespoň jeden komentář, tak jsem u vytržení a strašně moc vám děkuji. Smiling

3.363635
Průměr: 3.4 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Po, 2023-09-25 21:29 | Ninja už: 5297 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Misia Obl: Celou dobu jsem čekala, že to skončí soubojem, ve kterém oba hrdinové zemřou. Takže v tomto jsem se nespletla. Atmosféra toho souboje byla skvělá (alespoň v mé představivosti a fantazii), průběh souboje také nebyl špatný. Co je škoda, že oba zemřeli kvůli vlastní hrubé chybě a nepochopitelnému podcenění soupeře, což bych u takto zkušených bojovníků, kteří se už navíc znali, rozhodně nečekala.
Celkově jsem si sérii užila, příběh měl spád, někdy možná až příliš klouzal po povrchu, ale v atmosféře dávné temné minulosti to možná nakonec nebylo na škodu.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2016-10-23 20:46 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Mise H: Takže to skončilo jejich soubojem. Kde se pan všechno si promyslím otočil k nepříteli zády...
Jinak horror to nebyl, tam je hlavní, že vzbuzuje strach a to tady ta povídka ani náhodou. No nic.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele realizeN
Vložil realizeN, Pá, 2012-04-13 13:53 | Ninja už: 4839 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

Tak konečne som sa dopracoval k tvojej sérii Smiling
Musím ohodnotiť že ten záver som takto nečakal že dopadne a v podstate som rád že tak dopadol Smiling
Rozhodne neľutujem že som sa vtedy rozhodol že ju prečítam Smiling

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-04-13 22:11 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc děkuji. Smiling Ono to asi hodně lidí nečekalo, ale to bylo první, co jsem měl stanovené hned po vytvoření Kuraie a Raita. Laughing out loud
A jsem rád, že se líbilo mé dílko. Smiling

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2012-04-03 22:18 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Oooo *_* Moc se mi to líbí... (jžš, já se ale trapně opakuju co?! Laughing out loud), ten souboj byl přesně dle očekávání velice pěkně propracovaný, i když jsem se sem tam mírně ztratil v těch jménech (O.o), ale ten souboj jako takovej to vykompenzoval, ba přebil na plný čáře Laughing out loud Ten konec, musím uznat, že mě to asi nepřekvapuje, čekal jsem, že to skončí "remízou", a to s tou čepelí, jen jsem napjatě čekal už od toho dílu, kde ji chtěli zničit v tý vesnici, jestli je to opravdu to, co si myslím Laughing out loud Předpokládám, že ten druhý meč je Kubikiri od Zabuzy, a též (pokud se teda rozhodně pro druhou sérii, což bys teda měl) předpokládám, že je tihle potulní shinobi(?) zachrání a bude skvělý pokračování Laughing out loud Jen tak dál, tentokrát si to dávám do oblíbených aby jsem neminul pokráčko Laughing out loud

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 22:29 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Mě to nevadí, jsem rád za tvé komentáře a s opakováním tu mám problém já. Laughing out loud
Vážně se mi to tolik povedlo? Shocked Smiling Jsem nadšen, že sis mou sérii až natolik oblíbil a že sis s chutí přečetl každý díl a navíc byl tak pozitivní v hodnocení. Smiling Moc děkuji. Smiling
Tak, ono od začátku bylo dáno, že se tyhle dvě postavy zničí, takže by nemělo být překvapující, že to půjde v tom duchu. Smiling
Jop, je to tamten krátký meč, co měli Sakumo a Kakashi, proto je na konci i napsán pan Hatake. Laughing out loud A ten druhý je dle popisu samozřejmě Zabuzy, nebo spíše, bude Zabuzy. Laughing out loud
Hele, to se dělá, číst autorovi myšlenky? Laughing out loud Teď abych to předělal... T_T Laughing out loud Ne, máš pravdu, ale jen z části, nech se překvapit. Eye-wink
A jsem doopravdy nadšen. Nečekal jsem, že to sklidí takové ovoce pochvaly, spíš opak a tak jsem u vytržení a ty mě zcela dostáváš. Laughing out loud Děkuji za přízeň. Smiling

Obrázek uživatele Takeru
Vložil Takeru, Út, 2012-04-03 22:35 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Pěstitel rýže

Nevím no, jednoduše mi to asi dobře padlo. Je to přesně to, co očekávám od kvalitní akční FFky, krom toho je to pěkně zasazené do času a pěkně propracované, navíc se soustředíš hodně na souboj jako takovej, aby vypadal propracovaně a ne jako některý povídky, kde jeden z přítomných žblebtne několik nesrozumitelných japonských slov a smete celej svět, to je opravdu nuda.. Tady je pěkně vylíčenej souboj, není tam nic přehnanýho a navíc věřím, že i kdyby bylo, tak by to stejně bylo pěkně zapracovaný do souboje Laughing out loud

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2012-04-03 20:51 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Do háje. Já vím, že to mělo být tragické, ale proč to skončilo takhle? Hrozně mi to připomíná konec Death notu. Geniální a neporazitelný Raito (Light) je až moc silný a tak ho autoři nechají umřít, kvůli absurdní triviální chybě, které by obyčejně skutečně nedopustil.

Ano Raitovi bez emocí, který vyvraždil celou vesnici, jen kvůli pitomému meči, je nepříjemný pohled na umírajícího. Nesmysl, ale budiž. Otočí se k němu zády? Co?! Možná by od něj poodešel dál, ale rozhodně by se neotočil zády, když byl celou dobu tak ostražitý. A rozhodně by si Kuraiova útoku nevšiml až poté, co ho zasáhl. Vždyť když se ho Kurai poprvé pokusil napadnout, vycítil Raito jeho temnotu. Toto je o dva roky později, kdy již oba používají chakru, nebo se snad jeho schopnosti zhoršily? Nebo byl prostě jen zamyšlený a nesoustředil se? Tohle se mi fakt nelíbilo.

Já osobně bych neodmítala konec, kdy by byl Raito zabit. Ale ne Kuraiem, tím hloupým a krvežíznivým nemyslícím hovadem.
Omlouvám se za kritiku, ale mě to po celkem fajn sérii jakožto poslední nejpropracovanější díl docela zklamalo.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 21:07 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

První věc, nespojuj si to s Death Notem, už proto, že zde nemáš tu dobrou stranu, zde máš jen dvě formy zla a jedno horší nežli druhé.

Jemu nebylo nepříjemné se dívat na umírajícího z toho důvodu, co myslíš, on se na něj nechtěl dívat, protože ho nezajímala Kuraiova smrt, ale jeho temnota. Nepotřeboval vidět, jak Kurai zemře, potřeboval jeho smrt. Počítal už s tím, že Kurai nemá šanci se z toho vzpamatovat. Díky znalostem biologie měl přesný dojem, že Kurai během chvilky zemře, proto necítil potřebu se vzdalovat a sledovat to. Byl vyčerpaný ze souboje a bylo pro něj otravné čekat, navíc se zadumal. Jeho největší chyba byla, že příliš uvažoval a pak ztrácel pojem o tom, co se děje v okolí, proto si toho nevšiml. On nebyl jen zamyšlený, on byl kompletně ponořený v myšlenkách nad tím, jak vyjme z Kuraie jeho temnotu, coby zásobu energie, což zrovna není snadný úkol ani v nynějším Narutovi, natož v době Rikudou Sennina.

Tak to je problém, ty dvě postavy byly vytvořeny, aby se zničily, takže, i kdybych pokračoval druhou sérií, tak to nakonec skončí tím, že se navzájem zničí.
Já to chápu, ne všichni musí být spokojeni a jsem naopak rád, když si vyslechnu kritiku. A taky chápu, že musí dosti naštvat, když ti zabijí oblíbenou postavu. Jen doopravdy říkám, Raito a Light nejsou stejní. Takže je možné, že si na mě i omylem vylíváš vztek, že Light taky zemřel(což naštvalo i mě)...

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2012-04-03 21:16 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Pchá, samozřejmě, že je zde dobrá strana, na Raita nesahej! (Aha, no jo, ty jsi vlastně autor, tak nic.)
Ne, promiň, já jen napsala svoje dojmy. (Ano Lee je hloupý a podaří se mu během dvaceti minut, když je navíc předem připraven na tragický závěr, zamilovat si postavu natolik, že ho pak děsně naštve, když postava (ať už zdánlivě či ne) umírá.)

Tak abys neřekl, opravdu moc se mi líbil příběh. Ještě tak vychytat pár překlepů a slohových nedokonalostí a bude z toho velmi kvalitní četba. Smiling
Přeju štěstí do dalšího psaní.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 21:23 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud To by jaksi nešlo. A Raita si můžeš považovat za dobrou, ale v mých očích není, i když, v několika směrech je více na straně dobra, než Kurai.
Nevadí, od toho tu je možnost komentářů, ne? Smiling A tohle mě děsně překvapilo, jak rychle jsi projela tuhle sérii. Laughing out loud
Jo, tak to s tím vychytáváním bych žhavě neviděl, protože mám tuhle tendenci všude a to je leckdy problém, ale zase jedno pozitivum to třebas i má, pak může být ta četba trochu přehlednější... A díky, jsem rád, že se líbilo, i když nemáš ráda Kuraie. Laughing out loud Smiling
Moc děkuji. Smiling

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2012-04-03 22:05 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Že se ještě ozývám, zaujal mě popis toho meče. Z toho jak jsem si ho představila se hodně podobá tomu Zabuzovu, či je snad tentýž?

(BTW. No u tvé série to bylo nabíledni, protože díly nebyly nijak závratně dlouhé a četlo se to dobře. Upřímně, už to že se rozčiluji nad "smrtí" Raita, svědčí do jisté míry o kvalitě FF, protože kdyby tahle série byla nic moc, nejen, že bych ji nedočítala, ale především, bych si během takhle krátké časové periody neoblíbila tolik jednu postavu. Když nad tím tak přemýšlím, ten Kuraiův charakter taky není špatný. (Člověk vždycky potřebuje někoho nenávidět, navíc vedle něj Raito vypadá jako borec. Laughing out loud) Takže palec nahoře.)
Tak a už vážně mlčím.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2012-04-04 00:00 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Eeeeh... Laughing out loud *andělský pohled* Ne, není to ten samý... Sranda, je. Laughing out loud Chtěl jsem dát více z Naruta a taky abych dokázal určitou cenu některých zbraní a i to, že měly jakousi roli v historii a je třeba si jich cenit.
Můžeš tam najít i tu druhou zbraň, i když, ta je daleko jasnější. Laughing out loud

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Pá, 2012-04-13 22:13 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Udělej, myslím, že charaktery postav jsou hezky rozpracované a byla by škoda je nevyužít. Eye-wink
Jo, té druhé zbraně jsem si všimla, ale tam jsem si byla jistá, narozdíl od toho prvního meče.

(Tak ty máš monstrózně dlouhé série, hmmm. No, potom, co jsem přečetla Neasovo 50-tidílné Arigato, jsem dlouho nic dlouhého nečetla, takže by se o tom dalo uvažovat. Hm, uvidím.)
Laughing out loud

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-04-03 19:29 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Laughing out loud
Okej, to byl slabý křik, ale snad je ti jasné, že u mě to dále pokračuje Laughing out loud Ehm... sem naštvaná, že jsem se sem včera nedostala tudíž jsem to musela číst až teď... Když sem se dostala k momentu, kdy UPÍR umíral, tak jsem jako čučela... Netušila jsem, že by jako mohl padnout první, ale pak jsi to otočil a nechal je umírat společně Laughing out loud To se mi docela líbilo... Zároveň se mi líbila část, kde se jako Raito otáčí a dumá nad budoucností (Ohledně upíra Laughing out loud) a pak to přijde Laughing out loud hááá... živě sem si to představovala i pak Upírkův démonický úšklebek Laughing out loud (Ehm... jo... vybavilo se mi vlastně něco podobného toho Gaarovo psychopatického úšklebku Laughing out loud Moc fajnééé)...
Dobře, dobře... moc kecám a upa odbočuju, takže to shrnu -> Úžasnýýýý dílek! Sticking out tongue Pokračování by si určitě mohl napsat Smiling
Kakashi YES

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 19:56 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

What? Shocked Laughing out loud
Jasné, jasné. Laughing out loud Samozřejmě bych ho nemohl nechat padnout, jako prvního, ne? Hlavně, když on otevřel celou sérii. A taky jsem tam chtěl ukázat sílu vůle, že i když Kurai(žádný upír! Laughing out loud) byl vážně zraněn, dokázal vstát a zasadit tu poslední smrtelnou ránu nepříteli, aby si vychutnal jeho krev. Evil Laughing out loud No, jo, myslel tolik, že ztratil koncentraci. A taky měl pocit, že se Kurai už nezvedne a ejhle. Laughing out loud Jop, Kurai by měl mít nějaký takový úšklebek/úsměv. Takový, 'lehce' psychopatický. Laughing out loud
Moc a moc děkuji. Smiling Jsem rád, že se líbilo. Smiling A jestli se to až tolik líbí, tak se asi vrhnu na druhou sérii. Laughing out loud

Obrázek uživatele ganja-smoker
Vložil ganja-smoker, Po, 2012-04-02 23:57 | Ninja už: 4420 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Celá tahleta série byla geniální, musim smeknout, dobrá práce.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Út, 2012-04-03 00:22 | Ninja už: 4711 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Wow, moc děkuji za komentář a jsem rád, že se až tolik líbila. Smiling