manga_preview
Boruto TBV 08

過去の運命二 - 1. díl 再生

過去の運命二

過去の運命二 - 再生
Skupina potulných shinobi se okamžitě rozběhla na místo, odkud jejich druh na ně křiknul. Uviděli tam na zemi ležet dvě postavy, dva zkrvavené mladíky, jež opouštěl život.
Medikové skupiny se okamžitě sklonili nad mladíky a začali je zkoumat, zřejmě i za účelem jim pomoci.
„Tenhle má těžké poškození plíce a je zraněn kousek od srdce, ale stále je v lepším stavu. Okamžitě ho vemte do vesnice, má ještě šanci přežít. Ten druhý ztratil příliš krve, není mu již pomoci...“ pronesl jeden z mediků a ukázal na bělovlasého mladík, aby ho odnesli pryč.
Několik mužů k němu přišlo a opatrně ho vzali, při čemž jeden nakonec vzal Raita na záda a vydal se do toho místa, kam směrovali, s ním odešla téměř celá skupina, až na dva jedince. Jednoho z mediků a pane Hatakeho.
„A co tenhle?“ zeptal se Hatake a ukázal na druhého mladíka v mírně potrhaném černém plášti, co měl na celém těle hodně zranění.
„Ten to brzy bude mít za sebou, nevěřím, že by přežil i přenos do vesnice. A na ošetření tu nemám dostatek vybavení...“ odvětil medik a se soucitným pohledem se podíval na černovlasého mladíka.
Hned nato pan Hatake vyrazil s novým mečem s bílou čepelí, za svou skupinou, zatímco medik se ještě pokoušel o nemožné, zachránit Kuraie. Po chvilce si však všiml něčeho zvláštního.
Kuraiovy rány se začaly zacelovat samy od sebe. Přesněji za to mohla temnota, která chtěla udržet svou schránku při životě. Medik se překvapením svalil na zem a sledoval, jak ty i místy těžké rány mizí jako lusknutím prstu.
Najednou se Kurai nadechl z plných plic a procitl. Do teď byl v bezvědomí s téměř nulovou respirací, ale nyní, jakoby znovu ožil.
Posadil se a začal si zkoumat tělo, při čemž se divil, že nemá žádná zranění. Následně se jeho pozornost upnula na toho medika, který strachy odskočil dál od Kuraie. Ten se jen ušklíbl, protože byl rád, že se ho takto rychle bojí.
Následně se černovlasý mladík rozhlédl po okolí, ale když tam nikde neviděl Raita, tak se dosti podivil. Upřel zrak na lékaře a rychle vstal. Došel k medikovi, který se po zemi odsouval dál od Kuraie, jelikož z něj pocítil zase tu temnotu, ale hlavně hněv.
„Kde je ten bělouš?!“ vykřikl Kurai svou otázku, a když mu zdravotník neodpovídal, tak do něj Kurai kopnul vší silou, až medik popojel několik metrů, než se třením o zem zastavil.
Ten muž se svalil na bok, protože kop to byl silný a Kurai si jen odplivnul. Začala z něj sálat temnota, ta temná odporná a agresivní energie. Poté přistoupil k tomu lékaři a udělal s ním rychlý proces za pomoci svého velkého meče, který sebral během těch několika kroků k němu.
Následně olíznul celé ostří meče a tak si opět vychutnal něčí krev. Začal se smát na celé okolí, zatímco stál nad zbytky těla toho medika. Nyní už nebylo poznat, kdo, či co, to bylo zaživa, protože Kurai si dal záležet na jeho rozporcování.
Zanechal tam zbytky těla a vydal se po stopě za svým cílem, Raitem. I když nevěděl, kudy se přesně vydat, tak nakonec zvolil i správnou cestu. Meč si po pár krocích připnul na záda a jazykem si přejel zkrvavený ret, aby smyl i poslední kapičky krve.
Raita zrovna doošetřovali, když se najednou probudil na lůžku a pomalu si sedl, aby si urovnal myšlenky, vzpomínky a zjistil, kde je a co tam dělá.
„Nemocnice. Vesnice musela být jen několik kilometrů vzdálená, jinak bych již byl mrtvý. Oblečení mám dozajista v té skříni, meč je pryč, někdo ho musel ukrást.“ začal přemýšlet a po chvíli i mumlat nahlas.
Vyskočil z postele a ucítil bolest v oblasti hrudníku, přesněji tam, kde byl zasažen. Avšak, ani ta bolest ho nezastavila, popadl své věci, v rychlosti se oblékl a přes své oblečení ještě přehodil jakýsi župan, který v té skříni taky byl.
„Nemůžu tu setrvávat. Kontejner na temnotu by mohl být poblíž, či sem směřovat.“ poznamenal nahlas a vydal se na chodbu nemocnice.
Šel klidně pevným krokem, takže ani nebylo poznat, že tam byl s vážným zraněním, spíše to vypadalo, že má nějakou běžnou nemoc. Nikdo ho nezastavil, nikdo se nepozastavil nad tím, že měl Raito pod tím županem i zakrvácené oblečení, které bylo lehce vidět.
Brzy vyšel z nemocnice a vydal se pryč z té vesnice, potřeboval se sice uzdravit, ale někde v osamění a hlavně, v bezpečí. A nemocnici jako bezpečné místo neviděl.
Krom toho cítil, že se Kurai blíží, ta krvelačná nálada se linula na kilometry od Kuraie.
„Zajímavé, že přežil. Alespoň se budu moct pokusit o tu extrakci temnoty.“ pomyslel si Raito a záhy vyrazil opačným směrem, směrem ze kterého přicházel Kurai.
Ten došel do vesnice a měl náladu někoho zabít, což z něj přímo sršelo. Šel z něj strach a temnota opět byla hmatatelnou. Lidé před ním ustupovali, jak byl i od krve, nikdo se mu nepostavil do cesty. Všichni z něj měli strach, přímo hrůzu. Jakoby by byl samotný Juubi.
„Není možné, to je ten druhý mladík z toho místa...“ pomyslel si jeden muž v davu, který pomáhal odnášet Raita a tak se dokonce postavil Kuraiovi do cesty.
Všichni na toho chlapa vytřeštili oči a Kurai se pousmál. Muž začal: „Vy, jak jste to přežil? Sotva to přežil ten druhý a to na tom byl daleko lépe...“ a Kuraiovi došlo okamžitě, o kom dotyčný mluví.
Úsměv na tváři se mu roztáhnul ještě více a ruka se mu vymrštila k rukojeti meče a sevřela ji. Kurai strhnul meč ze zad a jedním dlouhým a mocným pohybem, přesekl muže v pase. Tomu se v obličeji odrazil velký šok a dva kusy jeho těla dopadly na zem.
Kurai se začal smát, zatímco vesničané začali utíkat a křičet strach. Tento démon však nezastavil a postupně začal vraždit všechny, na které narazil.
Začalo krveprolití ve stylu démona. Nezastavitelná a nezničitelná bestie povstala z mrtvých, aby mohla pokračovat ve svém celoživotním úkolu, v zabíjení. Ta temnota uvnitř rostla s každou vraždou, stejně jako sílil onen šílený smích.

Poznámky: 

Ke Kanji a názvům:
過去の運命二 - znamená to Osudy z minulosti dvě
過去の運命二 - 再生 - znamená to Osudy z minulosti dvě - Znovuzrození

Po dlouhé době jsem dopsal tento díl. Doufám, že se bude líbit, protože si nejsem jist, zda se mé psaní nezhoršilo.
Ta odmlka byla, protože se můj život, no, řekněme, že se pokazilo vše, co šlo. Možná to stále není, až tak v pořádku, ale dostatečně, abych měl odvahu znovu začít psát. Smiling
Doopravdy doufám, že se bude líbit. Smiling

3.666665
Průměr: 3.7 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Po, 2023-09-25 21:54 | Ninja už: 5292 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Misia Obl: "Nezastavitelná a nezničitelná bestie povstala z mrtvých, aby mohla pokračovat ve svém celoživotním úkolu, v zabíjení." Polomrtví mladíci z předchozí série se nečekaně uzdravili, čili tato série přímo navazuje na předchozí. Musím říct, že se mi tento díl četl lépe než díly z předchozí série. Jsem zvědavá, kam to bude směřovat.

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2013-10-22 18:22 | Ninja už: 4703 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Tak mě zamrzelo, že jsem to nedočetla do konce, tak jsem začala od znova. Smiling
Huf. Nenávidím Kuraie.
Zase ten tvůj zvláštní slovosled. Laughing out loud Ale jinak mám tvůj styl psaní ráda. Je hodně věcný a dobře se mi čte. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Ne, 2012-05-27 10:03 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

No, aspoň niečo som si konečne od teba prečítala XD Idem sa pustiť na tie čo si mi posielal na mail.
Misaki

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Ne, 2012-05-27 11:07 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

No a vidíš, jak hezká je to patlanina. Laughing out loud OK. Eye-wink

Obrázek uživatele Setsumi
Vložil Setsumi, Pá, 2012-05-25 22:09 | Ninja už: 4763 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Jééé, som rada, že si napísal nový diel a naozaj si nemyslím, že by si sa v písaní zhoršil. Smiling Už sa teším na pokračovanie. Smiling

Jeden by čakal, že táto stránka bude aj pridávať k veku roky~ *už päť rokov mala 15*
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a zajtra máš volno (pozajtra sprav to isté).
Science is not about ,,Why?". Science is about ,,Why not?".
Väčšina múdrych myšlienok sa stratí cestou k činu.
Všetko má svoj koniec... a Vianoce tiež... T.T
Jeden hlupák skomplikuje vec natoľko, že si s ňou neporadí tisíc múdrych.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-05-25 22:45 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc děkuji. Smiling
A těš se těš, jen musím vymyslet, co tam dát. Laughing out loud

Obrázek uživatele realizeN
Vložil realizeN, Pá, 2012-05-25 17:15 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

Moje prvé prečítane dielo po mojom "znovuzrodení" na Konohe...Musím povedať že ma nesklamalo ba naopak potešilo že príbeh "krvilačnej ságy" pokračuje Smiling
Well done a už sa neviem dočkať na ďalší tajomný diel..

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-05-25 17:24 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Áno, více krve, více vražd, více temna a tak dál. Evil I když, zatím příští vypadá na klidnější, ale jak se znám, tak to tak dlouho nezůstane. Laughing out loud
A díky. Smiling

Obrázek uživatele realizeN
Vložil realizeN, Pá, 2012-05-25 17:29 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

Neviem či taký masaker v budúcich dieloch zvládnem ale uvidím čo sa bude dať robiť xD
Ok, I must read next chapter Sticking out tongue

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-05-24 22:59 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mamííí Laughing out loud To je dobrej dílek Laughing out loud Sem ráda, že Raito žije Laughing out loud Nějak sem si ho oblíbila Laughing out loud ... Věta "Kontejner na temnotu by mohl být poblíž" se mi strašně líbila Laughing out loud Musela sem se smát Laughing out loud ...A Upír se mi zase naopak vzdaluje... xD No, ale napjatě si počkám na další dílek a uvidí se, jak to s ním bude u mě dál Laughing out loud Ale sem moc nadšená, že je tu pokráčko Smiling Jak sem jednou říkala, sem ráda, že je tu i něco z doby Rikkudoua Sticking out tongue Smiling Kakashi YES

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Čt, 2012-05-24 23:26 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Však jsem tvrdil, že ti dva jen tak nezemřou. Eye-wink Laughing out loud A že zrovna Raita? Laughing out loud Tak, když on tak Kuraie vidí, pro něj je jen kontejner na temnotu. Laughing out loud Neboj, třeba se zase přiblíží, ale tak, tady lze mít oblíbenou více jen jednu postavu, když stojí ti dva proti sobě. Laughing out loud Nakonec jsem se k tomu dokopal, ale že mi to dalo práce. Laughing out loud Mockrát děkuji za pozitivní hodnocení. Smiling Uvažuji o tom, že se tam Rikudou i objeví, ale psssst. Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-05-25 10:10 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale tak já sem přeci dost komplikovaná, takže mě nedělá problém mít oblíbené oba dva xDD Ale nějak se mi ten Raito páčí čímdál víc a Upírek mě opouští xDD No, prostě napjaté vyčkávání na příště xD Smiling A není zač... když se mi to páčí, tak nebudu dávat přeci nepříznivé Sticking out tongue Smiling
A určooooo... ať tam je xD ...A že pssst Laughing out loud Si zabil :DDD