manga_preview
Boruto TBV 09

Super Sestry 35

Tokime : Jenom si tak ležím a nechávám jí, do mě kopat. Co se to se mnou stalo? Dřív bych.....co bych vlastně udělala dřív? Vrátila bych jí to? Nebo utekla? Proč se mi tohle děje? Chci žít normální život, bez bojů, násilí a nepřátel. Nerozumím tomu. Ztrácím vzpomínky a nedokážu normálně uvažovat?! Začal ve mně vřít vztek. Nikdy jsem se o tohle neprosila. Ostatní jenom přihlížejí. Nejradši bych je všechny nakopala. A ta kráva? Jestli bude dál pokračovat, přísahám, že jí zabiju.
„Tak co? Stačilo ti to?“ zeptala se a ještě si kopla. Opřela jsem se o ruce a zvedla se. Ostatní mě nezpustili z očí. Některé kopy byly natolik silné, že zanechaly hned krásnou modřinu. Krev z nosu už netekla, jediná památka po ní, zůstal zakrvácený obličej.
„Zabiju tě,“ zachrčela jsem. Tázavě si mě prohlédla.
„Co je? Neslyšelas? Zabiju tě!“ dala jsem jí pěstí. Odletěla kus ode mě a pod mýma nohama se začala chvět zem. Prach okolo mě se zvedl a mé tělo zářilo modrými plameny. Vypadalo to, jako chakra, ale ne tak docela. Mělo to naprosto zvláštní tvar a cítila jsem z toho něco jiného. Zlost, rozzuření, temnotu. Karin se zvedla a vyděšeně na mě hleděla. Moc nečum, bylo ti jedno, že trpím, hlavně aby ses ukázala před ostatníma.
„Chcípni,“ objevila jsem se za ní a prsty jí narazila do ramene. Mírné zapraskání se zatratilo v hluku jejího křiku a pádu. Byla jsem mimo, připravená zabít, ničit, drtit. Modré plamen sílily a moje zuřivost s nimi. Moje rychlost byla úchvatná. Dostala se na kolena a zvedla hlavu. Zaměřila se do dálky, aby mě viděla, ale já už byla před ní. Napřáhla jsem ruku ve které jsem nashromáždila velké množství chakry. Kdyby se dal strach počítat, u Karin bych potřebovala víc než svoje ruce.
„Ne,“ zachraptěla. Mít ještě dvě sekundy, nejspíš by Karin už nedýchala, jenže já je neměla. Itachi mě chytl za druhou ruku a zablokoval tak, že jsem se nemohla pohnout. A ve stejnou chvíli Sasuke chytl Karin a odnesl k ostatním. Vytřeštila jsem oči. Co jsem to právě udělala? Chtěla jsem ji zabít. Jsem stvůra.
„Omlouvás se,“ zašeptala jsem a upadla do bezvědomí.
„Hej Itachi, co je s ní?“ zavolal na něj Hidan.
„Ztratila vědomí,“ řekl.
„Sakra, co to bylo?“ zeptal se Suigetsu.
„Nával vteku,“ zasmál se Zetsu.
„Odnesu Karin k sobě a nějak jí proberu,“ zapojil se Sasuke.
„Co třeba pusinku, jako šípkový růžence,“ naprosto přihřátě pronesl Hidan. Sasuke jen zavrtěl hlavou a zmizel.
„Všichni mě poslouchjte,“ ozval se ve vchodu Pein. „Zítra spolu půjdou nové týmy do terénu, každého pošlu jinam, chci, aby si na sebe zvykly. Bude to nanejvýš na dva dny, nechci ztratit moc času, jelikož budeme nováčky trénovat. Itachi, řekni jí to až se probere,“ dodal.
„Vždyť je,“ začal Suigetsu.
„Bude v pořádku,“ odbyl ho a odešel.

Meshiki : Jak jen mohla. Všechno před náma tajila, nevěřím tomu, nechci tomu věřit. Nesnáším jí. Jak pro ni asi muselo být těžké se přetvařovat. Aaa, vnučky tohle, vnučky tamto. Jenom keci. Domu, neboli k Nejimu jít nechci, jelikož tam určitě bude, ale kam mam jít, stejně se tam k věčeru budu muset vrátit. Vylezla jsem na halvy Hokagů. Koukla jsem na prvního. Ty jsi byl dědeček mé.... dědeček páté, nemohl si vědět co chystá, jsi z toho venku. Podívala jsem na druhého. Tyy...ty s tím asi nemáš vůbec nic společného, jsi též venku. Pak třetí. Hmmm, ty jsi naživu byl, jestlipak jsi o něčem nevěděl, hhhee? Nemluvíš, to je ti podobný, fajn, tipuju, že jsi možná malinko tušil, ale nejsi hlavní podezřelý. Čtvrtý... Naruto se narodil přibližně ve stejnou dobu jako my, přesnější bude tentýž rok. Nejspíš si znal moje rodiče, ale pochybuji, že jsi věděl něco víc, jelikož jsi zemřel velmi brzy, nemohl jsi tušit co se stane... Je mi zle z toho, jak ninjové umírají mladí. Pohled se mi vrátil ke třetímu. Až na některé. A ty... pátá, jsi jasný podezřelý, vlastně vím, že jsi hlavní viník... Proč jsem se s tím teda tak zdržovala, když je už od začátku jasné, kdo za to může.
„Meshiki?“ ozval se za mnou Nejiho hlas. Věděla jsem, že dřív, nebo později příjde, jen si nejsem jistá, zda je lepší, že přišel dřív. Čekala jsem, kdy příjde nějaká nepříjemná otázka na téma „Tsunade není tvoje babička“. Ale místo toho mě bezeslova objal. Pevně mě držel v náruči. Nejdřív mi to přišlo hloupé, ale on nejlíp věděl, co mi pomůže. Za celou tu dobu jsem to v sobě všechno držela, všechen ten smutek, tu bolest. Szly se mi draly na povrch a křik též. Nevadilo mu to, stále mě pevně držel. Mlčky sledoval výhled na vesnici a poslouchal můj žal. Hruď musel mít mokrou od mých slz, jelikož stále nepřestávaly stékat z mých očí. Když jsem se uklidnila, sedli jsme si. Pořád mlčel, buď nevěděl co říct, nebo mě nechtěl trápit. Tak, či onak, mlčení bylo nejlepší.
Sledovali jsme vesničany, oblohu, krajinu, vše co bylo v dohledu, jenže mě začalo být špatně. Nevím z čeho, ale bylo to jako bouřka, co se přeze mě řítí. Stačila chvíle a hlava se mi motala, jako po několika pivech. Začala jsem se zvedat, chtěla jsem se něčeho chytit, ale nebylo čeho. Viděla jsem Nejiho zmatený výraz a poté už jenom tmu.
Když jsem se probrala, ležela jsem v nemocnici. Vedle mě seděl Neji a svíral mou ruku.
„Co se stalo?“ zeptala jsem se.
„Ztratila si vědomí, tak jsem tě sem odnesl. Máš vysokou horečku a prý je dost možné, že budeš zvracet,“ objasnil mi to. Jsem velice ráda, že informovali mého přítele, že budu nejspíš zvracet. Mohli mu rovnou říct, ať mi při tom třeba drží vlasy a vezme pro jistotu na pokoj kyblík. Ale což, je mi blbě, tak ať si řikaj co chtěj. Moje hlava byla jako na jehlách, špatně se mi dýchalo a byla jsem spocená až bůhví kde.
„Víš, jak jsem byl dneska u Tsunade,“ začal.
„Já to nechci poslouchat,“ odbyla ho.
„Ne, o to nejde jen... už zítra jdeme na obhlídku toho terénu... Chtěla jsi to vědět co nejdřív, tak ti to říkám,“
„Není to nic nebezpečného, že ne?“ mírně jsem se zvedla, ale okamžitě se vrátila do původní polohy, jelikož zvednout se pro mě bylo moc složité.
„Dávej pozor,“ pokáral mě. „Neboj se. Je to scela bezpečné, navíc se mnou jde Lee, všechno bude v pořádku,“ usmál se. Doufám, že má pravdu... ale asi se moc strachuju. Byla jsem unavená a žaludek chtěl vybouchout, proto jsem Nejiho chytla pevněji a snažila se usnout.

Tokime : Moje oči, nechtějí od sebe, ani se jím nedivim, hhlava je totiž nejspíš na kaši, jelikož mi příde naprosto otupělá. Žebra taky rozhodně nejsou v pořádku a pravačka je taky mírně mimo. Sakra, to musel bejt mejdan. Oči konečně poslechly a otevřely se. Chvíli mi trvalo, než jsem zjistila kde jsem a co se dělo. Pokoj byl na sto procent můj a co se dělo? Pokud vím, tak jsme měly s Karin menší bitku. No jistě, chtěla jsem jí zabít. Škubla jsem sebou a sedla si tak rychle, jak jen to je v lidských silách možné. V tu chvíli jsem spatřila jednu věc, která do mého pokoje nepatřila. Byla schovaná v pravém rohu mého pokoje a oči jí zářily červeně.
„Sakra Itachi, na co ty světlomilky, přece mě nechceš dorazit,“ sesunula jsem nohy z postele. Jeho sharingan zmizel. Pomalu jsem zvedla hlavu.
„Co vlastně děláš v mým pokojii!“ ukazovala jsem na něj prstem a vyskočila ke dveřim, jenže chtě, nechtě, moje nohy zkolabovaly. Ve chvíli, kdy měl přijít pád, mě zachytil Itachi. Nic neřekl...opět. Posadil mě na postel a stoupl si ke zdi.
„Mám ti vzkázat od Peina, že zejtra jdete se svými týmovými partnery na zkoušku do terénu,“
„Proč?“
„Aby jste si na sebe zvykli,“ … Vzpomněla jsem si na věc, která mě tíží už nějaký ten den.
„Hele Itachi, proč ztrácím paměť a moje tělo vynechává. Při tom boji, nebyla jsem schopná zaostřit, mozek mě nechtěl poslouchat a díky tomu ani tělo. A k tomu už delší dobu začínám ztrácet vzpomínky, jde to od dětství a dál. Už si nepamatuju průběh příchodu do Konohy.. Já se vážně bojím,“ stekla mi slza po tváři. „Nechci zapomenout na ostatní. Už nemám vůbec ponětí, jak se choval otec, to že žil si pamatuju díky tomu, že jsem se o tom zmiňovala ještě u vás s Meshiki. Totéž je celé mé dětství, vím, co se dělo, díky tomu, že o tom mluvím, nebo na to pořád myslím, ale tváře našich zachránců, našich spojenců... všechny jsou pryč, naprosto všechny, nechci zapomenout, nechci,“ chytla jsem se za hlavu a brečela jak malá.
„Itachi, já se tak bojím,“ zvedla jsem se a mířila k němu, jenže jsem se dlouho neudržela. Opět mě chytil.
„Jsi jen na obtíž,“ řekl. V tu chvíli se mi chtělo brečet nejvíc. Ten, který, i když mě tak moc štval, mi připadal jako přítel, právě zmizel.
„Itachi?“ podíval se na mě.
„Vypadni,“ ztuhl. „Vypadni hned teď,“ křikla jsem a stále brečela.
„Zejtra ráno buď připravená před pokojem, příjde pro tebe Sunai,“ vyšel ze dveří a zabouchl. Než se tak stalo, na mě dopadla kapka čehodi. Sledovala jsem, jak mi stéká po ruce.
„Slza?“ zarazila jsem se, jelikož moje být nemohla, protože na úroveň kde byla moje ruka, neměla šanci dokápnout žádná moje slza... Itachi...

Poznámky: 

Laughing out loud Ahoj lidi, vím, vím, minule jsem to nezveřejnila, omluva veliká, ale něco jsem chytla = nemoc xDD a bylo mi fakt špatně, opět, jsem fakt chudák, jako berte na to ohled :DD je to tady teda zase v pondělí, nechci kazit pondělní tradici, která mi nějakou chvíli držela Laughing out loud Není to zrovna dlouhý dílo, ale tak snad se trochu líbilo Smiling Písala jsem ty dvě jednorázovky, takže na tohle už mi prostě nebyly nápady, ještě jedna omluva Smiling příště se tedy vydá Sunai s Toki do terénu, vtipné je, že Konožští taky, jestlipak se někdo potká xDD kdo ví = já! Laughing out loud táák jako vždy, děkuju za každý koment i hvězdičku Smiling

5
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Út, 2013-02-12 15:58 | Ninja už: 4282 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Nechci se opakovat, ale opět Úžasný. Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2013-02-13 21:56 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Nevadí, vždycky to potěší :DD Takže děkuju ^^

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Čt, 2012-10-04 21:31 | Ninja už: 4348 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Itachi je teda dost nevyrovnaná osobnost xD pořád se mění Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Pá, 2012-10-05 16:21 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

No on má to svý uvnitř a na venek se chová někdy jinak, no Laughing out loud Je to komplikovaná postava xDD ale mam ho ráda Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Meshiki
Vložil Meshiki, Čt, 2012-03-08 17:56 | Ninja už: 4807 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

Hihi mě se to jméno líbí, asi si změním jméno na občance =DD Pak se chci s tebou na něčem domluvit =))

Obrázek uživatele Meshiki
Vložil Meshiki, St, 2012-03-07 21:18 | Ninja už: 4807 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

Meshikiarichifutoka...bestový, ale prosté Meshiki se mi líbí Toki...děkujuu =))

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-03-08 10:14 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud jojo, to bylo celý to jméno Laughing out loud sámo není zač, měla si na tom taky podíl... kdybys to tenkrát neodsouhlasila, jmenovala by se jinak Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Meshiki
Vložil Meshiki, St, 2012-03-07 21:14 | Ninja už: 4807 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

Páni taky si říkám Meshiki a těhotná hmmmmm....na tom něco bude =DD...Tokime skvělííí a zmlátila jsi Karin, já bych jí taky zmidlila =DD Supér, chváálíím Eye-wink)

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-03-08 10:16 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

AAAaaa nechte toho s tim těhotenstviiim Laughing out loud vy jste fakt příšerný xD proč musí bejt hned těhotná? Laughing out loud jaj, snad vám to příště vysvětlim Laughing out loud... joo, Karin, uvidim, jestli se u Akatsuki změní k lepšímu Laughing out loud samozřejmě děkujuuu Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele HiKaRiXD
Vložil HiKaRiXD, St, 2012-03-07 17:07 | Ninja už: 4816 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

Páni.... myslím, že vše jsi už slyšela (četla) od ostatních. Smiling
Meshiki se vůbec nedivím, protože kdybych byla v její kůži tak dělám asi totéž. Smiling Jak zkolabovala, a to možné zvracení, hned jsem si tím spojila těhotenství, (sama nevím proč? Prostě ta má hlava moc nepracuje Laughing out loud ) ale kdyby jo, tak by to v té nemocnici zjístili ne? Tak jsem si řekla, že to byly asi ty nervy. Smiling
A Tokime... to nemá chybu. Smiling Tolik emocí a všeho okolo toho. Paráda. Smiling Ten druhý odstavec z jejího pohledu bylo výborné. Ale dost ji lituji. V takových chvílích by měla mít psychyckou podporu a ne ji říct tohle, že Itachi. Laughing out loud Smiling Ale slza ta mě dostala. Zdá se, že Itachimu na Tokime záleží mnohem mnohem více než si dokáže připustit. Smiling
Krasný. Moc se těším na další dílek, jen tak dál. Eye-wink Laughing out loud Smiling

I LOVE ANIME FOREVER!



Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-03-08 10:22 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Děkuju moc Smiling No to těhotenství zatím vypusť z hlavy Laughing out loud.... No jo, podporu by potřebovala, ale u Akatsuki se těžko hledá Laughing out loud.. Itík...no ten je uvnitř citlivej a super a na povrchu tvrdej Laughing out loud takže uvidíme, jestli začne ta jeho slupka polevovat Laughing out loud a ještě jednou dííkyyyy Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-03-06 18:14 | Ninja už: 4575 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

OMJ ! Laughing out loud To bylo úžasný Laughing out loud Smiling Prostě tak, tak naplněné omecema ! Laughing out loud Smiling Vším, úplně jsem koukala ! Laughing out loud Jak málem zabila tu Karin Laughing out loud (Škoda že málem) Laughing out loud
Doufám, že ti je už líp Smiling Laughing out loud
Začnu u Meshiki Laughing out loud Takže Laughing out loud Myslím že to jak omdlela má na svědomí to co se děje s Tokču, ne ? Laughing out loud A to v té nemocnici ,,Jsem velice ráda, že informovali mého přítele, že budu nejspíš zvracet. Mohli mu rovnou říct, ať mi při tom třeba drží vlasy a vezme pro jistotu na pokoj kyblík.'' to si zabilááá :DD
A mám jednu best otázku Laughing out loud Vždycky jsem se chtěla zepat, ale skoro vždycky na to zapomenu Laughing out loud Jak si přišla na jména Tokime a Meshiki ? :DD
Po tém k té poslední části, jak prostě, sakra já nemůžu mluvit Laughing out loud ten Itachi ta slza, já prostě kruci Laughing out loud A jak jé ! Laughing out loud No fakt jako bomba Laughing out loud
Takže nakonec se těším moc na další díííl Laughing out loud Smiling A jen tak dále ! Laughing out loud !

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-03-07 01:56 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud děkuju vážně moc Laughing out loud No ta Mesh.... s tou Toki je to trochu, ale víc s tím má co dělat její zjištění ohledně Tsunade, ale nechci nic vyzrazovat Laughing out loud i když je to vlastně celkem jasný, když jsem napsala Tsunade xDD.... Tokime a Meshiki Laughing out loud No já se jmenuju Nikola a google překladač je známá "nic moc fungující" věc, ale moje jméno přeložila jako Tokimemotaka Laughing out loud a to je dooost dlouhý Laughing out loud takže Tokime a Meshiki myslim, že buď ze jména mé živé Meshiki xDD nebo mamky s nevlastnim tátou Laughing out loud z jejich jmen jsou taky démoni uvnitř holek Smiling... ještě jednou děkuju Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele lucathemeh
Vložil lucathemeh, Út, 2012-03-06 17:24 | Ninja už: 4659 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Pěstitel rýže

Mě je Itachiho tak líto Sad Ale super díl, do se nedá zapřít Laughing out loud
Sem se radovala že Tokime dá Karin přes hubu a místo toho z toho moc nebylo *temně se usmíva a rostou růžky na hlavě*. Jsem zvědavá co udělá Meshiki a jestli si promluví s Tsunade, a jestli jo tak to asi bude pěkně ostrý rozhovor Laughing out loud Musím pochválit, tento díl byl nad moje očekávání, pokračuj dál, moc se těším da další díl Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-03-07 01:28 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Děkuju, ale Itachi mě dokáže někdy tak naštvááát (drží ruku v pěst a v očích jí plápolá oheň) xDD jinak ho mám samozřejmě ráda a snažím se, aby to mezi Tokime a ním bylo ok, jenže on mi vždycky tak nahraje Laughing out loud .. s Karin, sice jí toho moc neudělala, ale jí to stačilo Laughing out loud Joo Meshiki, si teď poleží v nemocnici .... Děkuju moc Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Hanaki
Vložil Hanaki, Út, 2012-03-06 16:49 | Ninja už: 4765 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Jůůj, ty mě chceš zabít Laughing out loud Tak hezkej dílek, ale zase jsme se v tom moc nedozvěděli.
Jak já nerada čekám Laughing out loud Asi sem budu chodit každej den a kontrolovat, jestli náhodou něco neprozradíš Laughing out loud
Ale, fakt je to skvělý! Těšim se na pokračování! A teď šup a uzdrav se! Laughing out loud

Moje FF:
Dívka ze Zvučné, Prolog



Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-03-06 17:02 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Děkuju a já vím, hodně to prodlužuju, co? Laughing out loud No já to vážně nechci takhle táhnout, ale ono mi to nedá xDD děkuju moc, jinak moje nemoc už je témeř pryč Smiling díky

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Út, 2012-03-06 16:20 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

wáu takže
1.víš co? je mi fuk že jsi se zpozdila Laughing out loud
2.doufám že už jsi zdravá nebo ti je při nejmenším lépe Smiling
3.už se pomalu dostávám k povídce Laughing out loud
4.už bych mohla začít co? na rovinu říkám: Je to skvělí Laughing out loud Dělám si o obě holky starosti Tak teď ti nevím... , ale co, zvládnu to Laughing out loud hlavně mě zajímá CO JE SAKRIŠ S TOKIME?! Laughing out loud já vím, já vím, musím si počkat do pondělí Laughing out loud ale víš jaká je to doba?? nějak se budu muset zabavit Laughing out loud to je asik všechno mno... tak se těším, v pondělí Eye-wink

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-03-06 16:43 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud 1. Děkuju moc
2. Děkuju váááážně moooooooooc xD
3. Vážně díky xDD
4. Tokime je starej tajnůstkář xDD bůhví, kdy se vyjasní, co s ní vlastně je Laughing out loud napínám nejspíš, ale tak to musí být Laughing out loud ještě jednou díky Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Út, 2012-03-06 16:58 | Ninja už: 4707 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

jo jo Laughing out loud není zač Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-03-06 00:48 | Ninja už: 4554 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Pánííííí... Plné emocí... Naprosto dokonalý... A omlouvám se, že čtu až teď (Jak jsem mohla pokazit "rituál", kde to čtu hned, jakmile je to vydané? Shocked)
Nejvíc.. Nejvíc... Nejvíc... mě odrovnalo to "Sunai" z Itíkových úst... málem jsem sebou sekla < 333 I tak málo stačí, abych byla v sedmém nebi :DDD Ale tak nic, no Laughing out loud Itíček nám plakal, protože ho Tokiminka vyhodila... Sad Hele... jestli jí Ití miluje, tak ať je na něj aspoň hodná! Laughing out loud I když... taky nebylo hezký to, co jí řekl.. ale prostě Laughing out loud Chci, aby byl šťastnej! Laughing out loud
Jinak mě dostala poznámka, že objevila věc, která ji do pokoje nepatřila Laughing out loud Božííííí Laughing out loud Kakashi YES
Ehm.. Ehm... sice sem nahoře v komentu trochu "vybuchla", ale neber to nějak vážně Laughing out loud Je to naprosto boží a nikdy by mě nenapadlo na tebe 'zvýšit hlas' nebo ti říct něco špatného, protože to nikdy nejde, jelikož tvoje díla sou vždy superbombažůžoskvělý Laughing out loud Mega se těším na příští díl, kdy spolu Toki a Sunai budou kdesi a cosi budou kecat Laughing out loud Snad se spřátelí Laughing out loud A eeehm... Když sem četla Meshiki, tak mě zrovna začalo píchat v očku (však víš) a následně slzet od bolesti xD Působilo to tak, že pláču společně s ní Laughing out loud Takže opět krutý! Smiling
Když koukám na to, jak jsem se rozepsala, takže to teď utnu, abych měla zbytek slovní zásoby na příští díl... Laughing out loud
Prostě a jednoduše tenhle díl byl naprosto úžasnej! Kakashi YES

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-03-06 01:30 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Vážně jsem překvapená O.o myslela jsem, že to je dneska takový suchý, ale koukám celkem se líbí Laughing out loud děkuju moc, jako vždycky jsi nezklamala a dodala mi meeeega sílu k napsání pokráčka Laughing out loud k Itíkovi se vyjádřím do zpráv, nechci, aby to někdo slyšel, čí viděl, i když to neni až tak zajímavý xDD... Jo, to oko Laughing out loud no, mě by rozhodně nevadilo, kdyby to ani nebylo tou bolestí Laughing out loud ale takhle to beru taky, jako doják xDD .... No vidíš, Itachi zná Sunaino jméno Laughing out loud bombá, ne? Laughing out loud Kakashi YES no jsem hrozně ráda a vůbec nevadí, že jsi porušila "rituál" xDDD mě tak těší, když mi to okomentuješ, že je mi naprosto jedno, kdy to bude Laughing out loud ještě jednou díky Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-03-06 01:35 | Ninja už: 4554 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vůbec! Bylo to naprosto úžasný... Smiling A samozřejmě, že to bylo plné emocí! To sem taky psala, ale ta bolest mě asi k dojáku jenom popostrčila, protože sama od sebe bych asi neplakala, to asi jen ohledně Itíka.. a to bych vyplavila svět Laughing out loudLaughing out loud A nebo při nějaký drastický události ohledně Sun (Bacháá, plakala bych nad sebou Laughing out loud) a Toki (Své já nedám! Laughing out loud)... a určo i ostatních, ale zatím to spíš jen překvapuje, zaráží, uchvacuje a všechno Laughing out loud Dokonalost... Laughing out loud
Kakashi YES a JO! Je to naprostá bomba! Laughing out loud Sem štěstím bez sebe, že ví její jméno Laughing out loud Kakashi YES !!!!!!!! A nemáš zač! Smiling

Obrázek uživatele Ryūketsu_Arisu
Vložil Ryūketsu_Arisu, Po, 2012-03-05 22:29 | Ninja už: 4571 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Ohromující Smiling famózní neuvěřitelné monstórzní nejdokonalejší a nejovcoidnější Smiling Naprosto boží Laughing out loud asi takhle bych vystihla tenhle díl Smiling bože už chci další xD Už chci vědět co se stane s tokime A kdy se setká z Meshiki Smiling bože nemůžu se dočkat. Jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-03-05 23:03 | Ninja už: 4895 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Smiling Děkuju mockrát, ani jsem nečekala, že tenhle díl pro vás bude zajímavý Smiling no jo Toki, Toki, chudák malá Laughing out loud díky moc, koment samozřejmě moc potěšil Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..