manga_preview
Boruto TBV 08

Uchiha family 11 - Jde do tuhého

"Konoha senpuu!" ozval se známý hlas, jejíž uživatel zachránil Naruta před jistou ránou, neboť Naruto byl trochu nepozorný.
Jéžiš marjá, tenhle magor né! vzdychnul Naruto po tom, co zjistil, kdo je jeho zachránce. Před ním stál chlap v divném postoji a v zeleném obleku. Ne, nebylo pochyb. Byl to mistr Gai! Gai stále nosil ten svůj oblek, i když se mu ho už snažili někteří vymluvit. Nebyl už prostě v letech, aby ho mohl nosit, ale to ho absolutně nezajímalo. A Lee svého mistra následoval a oblek také nezměnil. Nechtěl prostě svého bývalého senseie zradit.
"Bývalý tým Gai je tu a-" zarazil se Gai.
"A počkat, tebe žraloku už znám! Neměls být už mrtvý?" ušklebil se a ukázal prstem na Kisameho.
"Tak to si tě podám!" dodal.
"Haha! Skusit to můžeš zelenáči," zasmál se Kisame. Spolu s Gaiem dorazili i Neji, Lee a TenTen. Stáli před Sasukem a Narutem a byli ve skvělí kondici.
Koukám, že se Gai-sensei zase nemůže udržet plácla se přes čelo TenTen, ale až tak jí to nevadilo, protože na to byla zvyklá.
"Uuááá," objevil se vedle Gaie jeho nejoblíbenější student Lee a předvedl svůj nástup. Neji a TenTen se jenom zasmáli a Naruto se Sasukem nevěřili tomu, že je nemohl potkat někdo jiný.
"G-G-gai-sensei, c-co, kde jste se tu všichni vzali?" zeptal se ho Naruto.
"Naruto, jdi si dát klidně Ramen, my to tu vyřídíme! Určitě jste už unaveni z boje," odpověděl místo Gaie Lee.
My jsme s nima ani nebojovali!!! vzdychnul Naruto.
K Madarovi a Kisamemu přiskočil Satsuki, kterého Naruto se Sasukem hledali. Na zádech měl zlatý luk a šípy.
To je on. Ten šíp co mě minule zasáhl, to kvůli němu mám to nutkání se- zarazil se. (nechtěl vám totiž hned všechno povědět, musí to být nějak napínavé ne? Laughing out loud)
Satsuki se po chvíli podíval na Madaru a ten se na něj ihned též otočil. Víte, co je na tom stejnak ale divné? Normálně když si všimnete, tak se Madara moc osobně nepodílí v nějaké bitce, nebo tak. Drží se někde v zátiší a posílá tam svoje poskoky. Ale tohle musí být něco extra, když poctil Konohu svou návštěvou. Laughing out loud
"Začněme," podal rozkaz Madara.
"O čem to ksakru mluví?" nechápal Naruto, ale hned jak to dořekl, stala se nečekaná věc. Satsuki rázem vystřelil šíp do atmosféry a všichni krom Madary se rozutekli do Konohy. Všichni ostatní byli v šoku a nevěděli v jednu chvíli, co dělat. Ale po pár vteřinách se dali do kupy. Gai okamžitě vyběhl za Kisamem a Lee svého bývalého senseie nádlesoval. Neji a TenTen běželi za Satsukim. No a stejnak na Sasukeho a Naruta zbyl Madara. Ten však po pár vteřinách taky zmizel a Naruto se Sasukem se rozdělili, aby ho našli.

Diara dokázala stále Sakuře utíkat, i když jí byla v patách. Malý se jí kroutil, až ho skoro upustila, ale držela ho velmi pevně, takže neměl šanci. Po chvíli jí začal kopat a kousat do ruky a to Diaru rozčílilo.
"Tumáš spratku!" uhodila malého tak, aby na chvíli omdlel. Sakura když to uviděla, rozčílila se a přidala velmi na tempu.
"Ty blbá blondýno! Teď si mě nepřej!" zakřičela na ni a znovu zrychlila. Zrovna přeběhly most, který spojoval dvě poloviny města. Kolemjdoucí, kteří je viděli nebo zahlédli, docela znejistěli. Je normální, že tu ninjové občas lítaj po střechách, ale kdybyjste ty dvě viděli, znejistěli by jste nejspíš též. I když začali mít obavy, jen nad tím mávli rukou, neboť věřili svému Hokagemu. Sakura, jak stále zrychlovala, Diaru doběhla a byla jen snad už metr od ní. Odrazila se vší silou a skočila na ní. Rázem slítly ze střechy. Jak obš tak padaly na cestu, která byla vedle baráku, na kterém byly, snažila se jí Sakura vzít Sasánka, ale nepodařilo se jí to.
Dopadly na zem a zastavily se. Obyvatelé, co byli blízko nich, raději ustoupili. Najednou si všichni něčeho všimli. Něčeho, co se díky slunečným paprskům zablýsklo na obloze. někteří rozpoznali, že je to šíp, někteří však ne. Diara se ušklebila, neboť věděla přesně, co se teď má dít. Na celou ulici, ve které byly (děvčata) vypustila miniaturní ptáčky, kteřé se rozletěli i do jiných ulic.
"Sbohem růžovko," usmála se znovu a rozeběhla se na druhou stranu od Sakury. Sakura se za ní znovu rozeběhla, ale jak probíhala kolem těch ptáčku, došlo jí, že něco není v pořádku. Snažila se dostat z jejich dosahu, ale nepodařilo se jí to. Diara se zastavila na vyšším místě a
"Katsu!"

Čekal. Modrovlasý kluk čekal na signál. V plášti s červenými mráčky mu začalo být vedro. Bylo mu vedro, ale to mu bylo fuk. Stoupl si do stínu a vedro trochu ustoupilo. V ruce držel svitek a hleděl na Konožskou ochranou zeď. Už se těšil, až jí s chutí zničí. Už dokonce přestal doufam, že se to stane, když uviděl signál, na který čekal.
Konečně je to tu!! zašklebil se a roztáhl svitek.
"Kuchyiose no Jutsu!" Ookami vyvolal dva obrovské vlky a objevil se na jednom z nich. Byli tak obrovští, že si jich ve vesnici snad už každý všiml. Čekání se mu vyplatilo a tak se vydal do KOnohy. Vlci začali ničit vše, co jím stálo v cestě. DOslova rozbili kus zdi a okraj vesnice. Jeden z vlků se rozeběhl do středu vesnice a druhý ničil na okraji. Lidi začali zmatkovat. Nikdo nevěděl, co se děje. Ve vesnici se začaly ze všechn stran ozývat výbuchy, křik a nářky. Stal se ve vesnici obrovský zmatek. Obyvatelé začali prchat do zadní strany Listové, aby je ninjové mohli bezpečně převést do úkrytů.
"Nuda," zvolal po tom, co se ho snažilo zastavit pár jednotek, ale bez žádného účinku. Čekal, že si trochu pohraje, ale s nima to nešlo. Uznal, že minulý útok byl zábavnější, protože to Listová měla jednotky na obranu, ale teď na to nebyla připravena. Ale teď to taky nebylo nejhorší. Ookami mohl ničit a zabíjet navzdory tomu, že by mu v tom někdo bránil. Když byl malý, častokrát rád zabíjel různý hmyz a představoval si, že jsou to lidi. Maminka mu to vždy zatrhla, ale on to dělal dál, ale potají. Ale teĎ, teď mohl zabíjet a nemuset se nijak skrývat. To ho docela rajcovalo. (xDDD) Jeden vlk se ohnal ocasem a rázem byly poničené další budovy. Ookami se ale najednou zastavil a koukl na skupinku ninjů, co se zastavila naproti němu.
"Nazdar vlčáku. Tohle je tvá konečná!" usmál se hnědovlasý ninja s ochrannou čelenkou kolem hlavy a byly mu vidět dva jeho sexy tesáky.

Seděl ve svém křesle a snažil se odpočívat. Odpočíval a čekal, co se bude dít. Z výše sledoval svou vesnici, kterou má na starost, největší vesnici v Ohnivé zemi. Přemýšlel, jestli Madara minulým útokem vyhlásil Konoze válku, nebo jenom hledal Naruta, aby dostal posledního žijícího jinchuurikiho. Zrovna si chtěl znovu projít strategii, kterou vymyslel, kdyby se něco stalo, když v tom dovnitř vběhla udýchaná Aiko. Dokonce i bez zaklepání, což nebylo jejím zvykem.
"Hokage-sama. Hokage-sama! Oni, no někdo *škit* ano tamto a! *škit*"
"Aiko v klidu mi řekni vše, co se děje!?" snažil se jí trochu uklidnit a čekal, až se vyžvejkne.
"Nepřátelé jsou ve vesnici!" dostala ze sebe a snažila se nadechnout. Jakmile to dořekla tak se dostavil důkaz. Ve vesnici se ozývaly výbuchy. Když jste se podívali na vesnici, mohli jste vidět, jak na jedné straně ničí vesnici dva obrovští vlci a druhá strana už je z výbuchů skoro poničená. A výbuchy neustávali. Aiko přišla k oknu a sklopila hlavu. Ona je tak trochu vyjímečná. Vždycky, když se chystá něco zlého, nebo něco není v pořádku, dostane škitavku. A když má škitavku, tak se neblíží nic dobrého.
"Díky Aiko, teď ti dám papír, na kterém jsou pokyny, co teď budem dělat. Okamžitě všechny informuj. Kdyby něco, jsem ve vesnici!" dořekl a vydal se ke dveřím.
"J-Jak ve vesnici? To přece nemůžete!" snažila se ho zastavit, ale Kakashi byl už rozhodnutý. Před kanceláři na něj čekali 3 ANBU jednotky. Jednomu přikázal, aby šel s ním a zbylým dvěma, aby chránili Aiko. Aiko se podívala na papír a vyběhla z kanceláře.
*škit*
Ksakru, jak já tu škitavku nesnáším!! povzdychla si.
*škit*

Když Kisame zjistil, že ho dohánějí, zastavil se. Zastavil se přímo uprostřed mostu, což mu náramně vyhovovalo.
"Aááá!" na nic nečekal Gai a vlítl na něho. Kop se nezdařil. Kisame vytáhl Samehadu a ohnal se po něm, ale to taky nevyšlo. Vlítl na něho i Lee a chvilku takhle zkoušeli své taijutsu. (opravdu se mi nechce popisovat všechny jejich pohyby a nepohyby Laughing out loud)

"Heee a vy jste kdo?" zeptal se Ookami s úšklebkem na tváři.
"Záleží na tom snad?" provokoval ho Kiba, aby Ookami udělal chybu.
"Ani ne, jen chtěl jsem vědět jména ninjů, co zabiju!" řekl a vydal rozkaz svému vlku, na kterém si hověl. Ten na nic nečekal a vrhl se na ně. Kiba, Shino a Hinata se začali stahovat. Přiběhli ke zničené zdi a překročili hranici Listové.
Vím co mají v plánu, ale vadit nebude, když si na chvíli pohraju.
"Dostali jsme ho už mimo Listovou. Vrátím se a zastavím s Akamarem druhého vlka ve vesnici," navrhl Kiba.
"Spoléhám na vás," přidal a změnil svůj směr. Shino a Hinata se zastavili.
"Víš, co máš dělat?" podíval se Shino na Hinatu.
"A-Ano vím," ujistila ho.

Poznámky: 

budu vděčná za každý koment (i když bude negativní), ale nutit vás nebudu Smiling prostě když budete mít čas, tak mi sem něco napsat můžete Eye-wink
FF by Krikolka

5
Průměr: 5 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele kyuubi no yoko
Vložil kyuubi no yoko, Po, 2012-04-23 14:55 | Ninja už: 4618 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Utírač Udonova nosu

hezké!!

Yo!