manga_preview
Boruto TBV 07

Uchiha family 12 - Boj pokračuje

Hledal Madaru. Hledal Madaru a ani přesně nevěděl proč. Asi jen proto, aby ho zastavil? Aby už to všechno skončilo? Nebo aby mu zabránil získat znovu Sasukeho? Když tak nad tím přemýšlel, přišel asi na správnou odpověď. Sasuke! To je ta odpověď. Změnil směr a teď už nehledal Madaru, jak měl, ale díky své intuici šel hledat svého nejlepšího přítele. Běžel tak rychle, jak to jen šlo a ani nevěděl kudy má běžet, ale poslechl svoje srdce a doufal, že nebude pozdě.

Sakura se snažila dostat z jejich dosahu, ale nepodařilo se jí to. Diara se zastavila na vyšším místě a
"Katsu!"
V celé ulici a na celém náměstí se ozvaly strašlivé výbuchy. Sakuru něco najednou zatáhlo dozadu. Ani netušila co. Když se trochu vzpamatovala, všimla si Saie vedle sebe a teprve pak si všimla, že je ve vzduchu na jeho vyvolaném ptákovi.
"V pohodě?" zeptal se jí Sai, protože věděl, že je vyvedená trochu z míry.
"Jo, ale k-kde-?" ani nedořekla větu, neboť museli prudce zatočit na stranu. Jen tak tak se totiž vyhnuli padající radniční věži, která stála dříve na náměstí. Při dopadu zranila mnoho utíkajících obyvatel vesnice. Udělali kolečko kolem náměstí, aby se znovu podívali na počet zraněných, když v tom už tam přiběhla Ino s dalšími medic ninji a začali pomáhat a léčit zraněné. Sakura se porozhlédla po okolí a ukázala na Diaru, která stále držela v jedné ruce malého Sasánka. Rozlétli se k ní. Jelikož Diara zrovna věnovala pozornost někomu jinému, nevšimla si ze začátku, že se k ní blíží.
"Tu máte vy šmejdi! Snažíte se bránit vesnici, ale zbytečně!" usmála se Diara a poslala další bílé potvory na bránící se jednotky z Konohy. Sai se Sakurou už byli téměř u ní, když se Diara náhle otočila a zasmála se. Jelikož Sakura pochopila, co se děje, stoupla si a prudce se odstrčila. Vyskočila do vzduchu a chytla přitom Saie za zápěstí, ale ve vzduchu jí jeho ruka vyklouzla. Sai padal přímo do vybuchující části ulice.

Hinata a Shino stáli na větvi velkého stromu a koukali, jak se k nim přibližuje Ookami s jeho vyvolaným vlkem.
"Heh, kde máte kámoše?" modrovlasý kluk s Aka pláštěm se zastavil a rozhlížel se kolem.
"To není tvoje věc!" odpověděl v klidu Shino a připravil se na útok.
"Fajn, tak to tu rychle ukončíme, abych se mohl vrátit do vesnice," řekl a něco přikázal svému miláčkovi, na kterém si pohodlně seděl (na tom vlku aby bylo jasno Laughing out loud). Vlk se ohnal tlapou po Shinovi a Hinatě, ale ti šikovně uskočili, takže trefil pouze strom. Za Shina v mžiku vyletěly hejna brouků a vrhli se na obřího vlka. Hinata aktivovala byakugan a uskakovala dalším útokům od vlka. Jelikož Shinovi brouci neoblehli vlka ani z jedné desetiny a nevypadalo to pro ně moc dobře, dali se s Hinatou na ústup. Ookami se za nimi okamžitě vydal, ale cestu mu znova znepříjemňovali brouci. V jednu chvíli se pak rozletěli do okolí, takže měl Ookami volnou cestu.
"Shino, musíme co nejdřív zastavit, nebo změnit směr. Před námi je vesnice!" ozvala se Hinata a zadívala se na Shina. Shino se zastavil a Hinata doskočila k němu.
"Máš pravdu, nesmíme se ještě přiblížit," uznal Shino a zadíval se přes rameno, aby zjistil kolik má času, než se k nim Ookami dostane.
"Hin, mám plán. Odvedu pozornost té potvory a ty se skus zaměřit na toho kluka," začal vysvětlovat, ale už neměl moc času.
"Ano, pokusím se mu zablokovat chakru. Když mu zablokuji chakru, nebude moct dát chakru tomu vlkovi a když nebude vlk dostávat chakru-"
"Nebude ani jedna z těch potvor!" dopověděl Shino. Hinata se usmála. Byla ráda, že po dlouhé době zase může spolupracovat se Shinem.
"Třeba tím pomůžeme Kibovi," vzpomněla si na Kibu s Akamarem, kteří bojují s druhou potvorou ve vesnici. Před nimi se za pár vteřin objevil konečně Ookami. Na nic nečekal, vyskočil se svým vlkem a snažil se zasáhnout Shina, ale ten i s Hinatou znovu uskočili.
"Jak dlouho chcete jen uskakovat? To vy se unavíte!" zasmál se Ookami a dál pokračoval.
"Chceme ti jen prodloužit život," odpověděl Shino. V okolí se najednou ozvaly bzučivé zvuky a brouci se znovu vrhli na obřího vlka. Tentokrát jich bylo několikanásobně víc a dokázali vlka trochu zklidnit.
"Myslíš, že mě tímhle porazíš? To těžko!"
"Uvidíme,"
"Brouky zabíjím od dětství a zabiji i ty tvé! I když uznávám, je jich trochu víc, ale ještě raději zabiji tebe!" začal Ookami dělat jakési pečetě, když v tom uvidět po levé straně Hinatu.
"Juuken!" zakřičela a snažila se Ookamiho trefit, ale ten seskočil dolů a Hinatě nezbývalo nic jiného, než skočit za ním. Ookami dál uskakoval před Hinatou, protože kam se otočil, tam se objevila.
*Hezky Hin, jen ho unav!* pomyslel si Shino, když viděl jak ho Hin honí. Hinata se po chvíli zastavila, neboť byla už sama trochu unavená, ale nevzdala to. Jelikož si toho Shino hned všiml, pomohl ji tím, že Ookamiho na chvíli znovu zaměstnával. Ookamiho oblehli brouci ze všech stran a začali mu vysávat chakru.
"Moji brouci se živí chakrou, končíš ninjo z Akatsuki!" prohlásil Shino a držel své ruce vzpřímeně. Najednou se stalo něco nepředvídatelného. (teda jenom pro mě, protože takhle jsem to zakončit nechtěla Laughing out loudLaughing out loud) Obří vlk se zastavil a pomalu se začal zmenšovat, až se změnit na malého ťuťu***u vlka. (Abych uvedla na pravou míru, byl trochu větší jak Akamaru xD no co?)
"Do háje!" naštval se Ookami ale než stačil cokoli vymyslet, byla před ním Hinata.
"Hakke Hyaku Nijuuha Shou!" řekla a začala to svými prsty bušit po celém jeho těle (xDD gomen, trochu blbě vysvětleno). Když skončila, Ookamiho tělo padlo k zemi. Vlk se vypařil a Hinata se Shinem si mohli oddechnout. Jenomže Ookamiho tělo se též vypařilo.
"K-Klon?" divila se udýchaná Hinata a pohlédla na Shina.
"Říkal jsem si, že na člena Akatsuki toho moc neuměl,"
"Ale kde je?"
"Nevím, ale měli by jsme ho rychle najít," řekl Shino a společně s Hinatou se vraceli do vesnice.

- MEZITÍM -

"Akamaru připrav se! Zastavíme tu obří bestii!" nabádal zvesela Kiba Akamara k souboji.
"Hurá na ni,"
"Vrr haf haf,! křenil se Akamaru a skákal (spíše běžel ..) vedle něho k nepřehlédnutelnému obřímu vlkovi. Byl tak velký, že jenom když zafuněl, měli jste pocit, že se blíží uragán, nebo něco podobného. Skrytá Listová uvolnila asi desítku jednotek, aby se ho zbavila, nebo aby ho udržovala mimo centrum vesnice. Ale proti takové bestii neměli moc šanci. Kunaie ani shurikeny na něj absolutně nezabírali a slabá ninjutsu moc taky ne. Spíš jste tím toho vlka více rozzuřili.
"Gatsuuga!" těšil se Kiba na svůj triumf, ale toho se moc nedočkal. Totiž, než se k němu přiblížili aspoň na takovou vzdálenost, že kdyby jste natáhli nohy, dotkli by jste se ho, tak se vlk začal zmenšovat. No a samozřejmě Kiba s Akamarem ho minuli, prolítli na druhou stranu velkou rychlostí a narazili do menšího penzionu, který doslova zdevastovali. Jejich jutsu bylo už na té nejvyšší úrovni, takže větší "bordel" nešlo udělat.
"Ksakru, co to mělo znamenat?" nechápal Kiba a dál se dostával z pod trosek. Když dosáhl vrcholu, stále hledal toho vlka. Ale po pár vteřinách uslyšel hlučný jásot, takže mu bylo vše jasné. Najednou, když začal už úplně vnímat ucítil menší bolest v levé noze.
"Au, jen to ne!" zanadával a snažil se nohu, kterou měl stále uvízlou v troskách, vyndat. Přiskočili k němu pár Shinobi (ksakru, gomen ale nevím, jak se skloňuje slovo Shinobi ... kdyby někdo věděl, tak mi dejte onegai vedět, bude se mi to hodit do budoucna Eye-wink ) a pomohlo mu.
"Uf, doufám, že tu nebyli už žádní lidi," pohlédl na tu spoušť, za kterou byl odpovědný.
"Ne, nejspíš ne. Tato oblast už byla evakuována," odpověděl jeden z ninjů. Najednou Kibovi něco trklo.
"Kde je Akamaru?"
*Už měl být nahoře!*
"Akamaru!" volal svého
milovaného parťáka, ale odezvy se nedočkal. Tak se v rychlosti začal prohrabávat skrz trosky, aby ho našel.

"Sasuke," objevil se před Sasukem náhle Madara.
"Co chceš?" zastavil se Sasuke tak deset metrů od Madary a aktivoval v rychlosti sharingan.
"Já? To ty jsi mě hledal, ne?"
"Pravda," uznal a hleděl Madarovi přímo do očí. Snažil se ho chytit do genjutsu, ikdyž byla malá pravděpodobnost, že se mu to u Madary podaří.
"Tak?" ikdyž Madara znal už odpověď, chtěl to slyšel přímo od Sasukeho. Sasuke chvíli váhal. Když po pár sekundách vzdal snahu chytit Madaru do genjutsu, ráčil se konečně odpovědět.
"Hledal jsem tě, abych to všechno s tebou skoncoval! Aby jsi zmizel už z tohoto světa, do kterého už dlouho nepatříš!" v levé ruce měl chidori a byl připravený zaútočit.
*Znám tvoji techniku. Vím jak funguje!* pomyslel si Sasuke. Odrazil se vší silou a samozřejmě jak jinak Madarou proletěl. (xD)
"Lžeš!" otočil se na Sasukeho, který se zrovna chystal na další útok. Sasuke se zarazil.
"Cože jsi to řekl?" vražedně se na něj podíval.
"Nebudu to opakova-"
"Já že lžu? To celý tvůj život je jen velká lež! A velký omyl! Nemáš tu, co dělat! A proto se tě jednou provždy zbavím!" aktivoval své susanoo. Už nemá fialovou barvu jako v mládí, ale postupem času a zkušeností získal čistě modrou. Madara se zasmál dalšímu jemu útoku, který se znovu nezdařil. Avšak Sasuke útočil dál a nebyla snad ani sekunda, kdy by Madarou něco neprolítlo. Nejdřív po něm modrá příšera obalená svaly a kůží (to susanoo aby bylo jasno xD) házela obrovské kunaie, později začal útočit i sám Sasuke.
"Snažíš se mě zbavit jen proto, že se bojíš, že by jsi se ke mě znovu přidal,"
"Nech si ty kecy!" křikl na něho a dál útočil.
"Sám víš, že je to pravda!"
*Ksakru, jak dlouho ještě?* začínal být Sasuke už pomalu unavený, ale zatím si byl jist, že Madara neměl ani sekundu. Stále pořád útočil a tušil, že za chvilku nastane ta chvíle, na kterou čekal i v mládí. Stálé Sasukeho útoky dovedly po chvíli Madaru k jistým myšlenkám. Začal rychle uskakovat, ale pořád neměl ani chvilku klidu.
*Že by na to přišel?* začalo mu to pomalu docházet. Už uběhly téměř 3 minuty od té chvíle, co na něj začal útočit. Ačkoliv to dělal nerad, dal se Madara na ústup.

Poznámky: 

Tak lidičky. Další dílek je tu a bohužel ještě nemám napsaný další, takže nepočítejte s tím, že tu bude za týden. Skusím to stihnout do konce měsíce, páč pak jedu na prázdniny a napsala bych ho až potom no.
Jinak si ho užijte a doufám, že se líbí Eye-wink

ps: pokuď si všimnete jakkékoliv chyby, tak napište.... opravím to Smiling
FF by Krikolka

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Neko.chan
Vložil Neko.chan, Pá, 2011-10-07 20:51 | Ninja už: 4570 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

super poviedka strašne sa mi pači čo je s mojim vkusom na poviedki ojedinele dufam že bude čim skorej novi diel lebo vždi mam take neštastie že moje oblubene poviedki sa nedopišu


[spoiler]Dress Up Games, Doll Makers and Cartoon Dolls @ The Doll PalaceDress Up Games, Doll Makers and Cartoon Dolls @ The Doll PalaceDress Up Games, Doll Makers and Cartoon Dolls @ The Doll Palace

Obrázek uživatele kyuubi no yoko
Vložil kyuubi no yoko, Po, 2012-04-23 14:07 | Ninja už: 4596 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Utírač Udonova nosu

znám to (stou povídkou )

Yo!

Obrázek uživatele Krikolka
Vložil Krikolka, Ne, 2011-10-09 12:15 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 610 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc. Jsem ráda za každého človíčka, který se k tomu vyjádří a vůbec si to hlavně přečte ^^ ... a vím, že jsem dlouho už nenapsala díl. Musím se k tomu konečně už dokopat. Přibližně už vím o čem budou další díly (díkybohu jsem si to zapsala na papír xD) takže už jenom sepsat a trochu domyslet a hodím to sem Smiling

Tak a jdeme na to.... xD