manga_preview
Boruto TBV 08

Uchiha family 10 - Akatsuki VS Konoha (+SPECIÁL 1/2)

"M-Madara?" divila se Sakura a rázem, jako správná matka strčila své dítě za sebe.
Oni se vrátili?
"Takže si mě pamatuješ,"
"No, na více než 250ti letýho dědka se nedá zapomenout," řekla a pak si uvědomila, že to asi radši říkat neměla. Blonďatá dívka (Diara) rázem dostala záchvat smíchu. I červenovlasý kluk (Satsuki) se musel zasmát. Vlastně tím Sakura dostala všechny krom černé půlky Zetsua a Madary. Ten se nesmál, bůhví jak se zrovna tvářil-přes masku toho moc neuvidíte.
"Sklapni blbečku!" okřikl černý Zetsu bílého. Bílá půlka se přestala smát, tedy aspoň trochu.
"HAHAHA ... tak tohle mě jednou zabije!" nemohla dívka přestat se smíchem a začala se chytat za břicho. Totiž, ona si strašně ráda z Madary utahuje, protože ho nemá až tak nejvíc v lásce.
"Sakuro, řekni kde je?" zvýšil Madara trochu hlas, neboť by ho přes dívčin smích neuslyšela.
"A ty Diaro to stačí! Nemusíš na nás všechny upozornit!"
"Mami mami, proč chtějí vědět, kde je táta?" zatahal ji vyděšený Sasánek.
"Nevím broučku, ale dávej pozor!"
"HAHAHA prej broučku!!" začala se zase Diara nekontrolovatelně smát, ale tento smích moc dlouho netrval, protože se po chvíli zamyslela.
"Blíží se sem Sasuke s nějakým pakem, postarám se o ni,"
"Dobře, ale tak 10 minut nedělej moc velký rámus,"
Diara vyndala kouřové bomby a věděla, že má necelou minutu. Hodila je a kolem všech se vytvořil hustý, bílý dým a nebylo vůbec nic vidět. Sakura vzala malého rychle za ruku a chtěla s ním utéct, ale kluk jí vyklouzl, protože ho k sobě stáhla Diara. Vzala ho a utekla.
"Sasánku!!" křikla vyděšená Sakura a jelikož viděla, kam Diara běžela, tak jí sledovala.

Dostal zprávu, že už je to plně opravené. Tak se rozhodl, že to půjde ohlásit Hokagemu. Vešel do Hokage budovy a zamířil si to k jeho kanceláři. Zaťukal. Zaťukal znovu, neboť se neozvala žádná odezva.
"Ehm, koho hledáš?" zeptala se ho dívka, která stála nedaleko od něho a v rukou držela nějaké svazky papírů.
"Je tu Hokage?" zeptal se jí. Dívka však zakroutila hlavou.
"Dnes je den uctění mrtvých hrdinů a tak je nejspíš na horním hřbitově," usmála se.
"To mě mohlo napadnout. Děkuji," poděkoval a odešel. Vydal se na hřbitov. Za pár minut už tam byl a jak mu dívka poradila, tak se stalo. Kakashi stál u jednoho hrobu. S ním tam byli i tři Anbu jednotky. Přišel k němu a k uctění taky neřekl minutu ani slovo.
"Kakashi-sensei," po chvíli ho oslovil. "Přišel jsem vám říct, že budova Akademie je zcela opravena a žáci se vydali pomáhat do terénů obyvatelům. Dále se dokončila oprava podtunelových chodeb a obranná zeď je taky hotova,"
"Dobrá práve Shikamaru. Zanedlouho se tu bude konat chuuninská zkouška, tak ať je vše potřebné opravené," řekl a vydal se zpět do kanceláře.
"Ano zařídím to, ale nemáme tolik možností, navíc myslím, že by se letos měla konat jinde-"
"Já vím, čekáme na pomoc od od písečné a dalších vesnic. Skrytá kamenná může kdykoliv přijít a polovina jednotek je na hlídkách,"
"Ano, včera jsem to slyšel na hlavní poradě,"
"Výborně," usmál se. Ačkoliv je Hokagem, stále nosí tu svou masku a jako Hokage vypadá fakt dobře.
"A co ostatní? Naruto už dorazil?"
"Ano, Naruto se před více než týdnem vrátil a dal jsem mu volno, takže ho najdeš někde ve vesnici. Zanedlouho ho pošlu na další misy, jen ještě nevím s kým. Sakura a Sasuke taky mají volno. Chouji, Hinata, Shino, Kiba a Sai jsou též ve vesnici a pomáhají při opravách,"
"A co Neji a další?"
"Vlastně na ty jsem zapomněl. Ty se včera taky vrátili do vesnice, poslal jsem pro ně,"
"Aha,"
Další chvíli bylo ticho.
"Shikamaru, sežen všechny, kteří se podíleli na opravě nemocnice, ať postaví nové pravé křídlo nemocnice. Momentální velikost nemocnice nestačí ani na polovinu zraněných,"
"Chápu a nebudou problémy?"
"NE, mluvil jsem s radníma, takže nebudou,"
"Dobře, seženu všechny a zítra ráno začnem se stavbou,"
"Děkuji Shikamaru a ty si dej taky pár hodin volno!"
"V pohodě, zatím," řekl a odešel

Naruto a Sasuke se rychlostí blesku blížili ke Konoze. Už když byli na hlavní cestě, věděli, že něco není v pořádku. Normálně by byla, když je Listová v obranně zavřená, ale tentokrát byla otevřená. Zastavili se jak na povel přesně u brány.
"Madara!" křiknul Naruto.
"Kde je?" zakřičel pro změnu Sasuke a měl co dělat, aby se udržel v klidu.
"Taky zdravím, Sasuke," řekl v klidu Madara.
"Ptám se, kde je?!" nevydržel to a vlítl na něho s chidori. Ale jak se dalo čekat, jenom prolítl skrz Madaru na druhou stranu.
"Ale kdo?" zeptal se ho provokativně a nehnul ani brvou.
"Sakura a přestaň dělat blbého! Na takový kecy vážně nemám náladu!" znovu na něj vlítl a znovu prolítl.
"Ach tak, no, někam odešla,"
"A pěkně ho utřela!" zasmála se znovu bílá půlka Zetsua. Madara se na něho otočil.
"Asi byste měli jít," řekl a Zetsu ho poslechl.
"Jdeš po mě?" zeptal se Naruto Madary a byl připravený k boji.
"Ne, ty mě dneska nezajímáš," odpověděl.

Kakashi si v klídku seděl ve svém pohodlném křesle v Hokage kanceláři a popíjel jeho oblíbený čaj. Přitom koukal do ninjovských spisů a snažil se vymyslet, co nejlepší strategii proti kamenné. Musel to vymyslet tak, aby se Listová kdyžtak při dalším útoku dokázala ubránit a zatím do té obrany nemohl počítat jednotky z jiných vesnic, které jim jdou na pomoc. Více než polovina shinobi nejsou plně zdrávy, aby mohli do terénů. Byl i připravený, že kdyby někdo zaútočil, že se osobně bude podílet na obraně. Vzal si svůj hrnek a zrovna když se chtěl napít, nakřuplo ucho a celé se ulomilo. Zbytek čaje i hrnek skončily na Kakashiho klíně a v ruce mu zbylo jen to ulomené ucho. Podíval se na ucho, pak na klín, na ucho a na klín a jeno pohled nakonec skončil na uchu. Jelikož měl na svém oblečení plášt Hokage, svlíkl ho a vyběhl ze své kanceláře.
"Aiko, Aiko!" křičel jméno své věrné sekretářky. Udýchaná Aiko (dívka, kterou potkal Shikamaru), která díky němu zrovna vyběhla schody se před ním zastavila a vyděšeně na něj pokukovala. Kakashi se zase vydal do své kanceláře.
"Hokage-sama, co se děje?" zeptala se ho vylekaná Aiko a šla za nim.
"Dej mi minutku," řekl a listoval mezi spisy ninjů.
"Sežeň okamžitě tento tým a pošli ho k hlavní bráně! A vyhlašuji poloviční pohotovost!"
"A-a-a-a děje se snad něco?" nechápala celou tu akci.
"Nevim, ale snad je to jen falešný poplach,"
"H-Hai," vyběhla z místnosti, aby splnila Kakashiho rozkazy. Kakashi se otočil a vykoukl vn. Vše se zdálo být v naprostém pořádku, ale když on se zničeho nic rozbil jeho oblíbený hrneček!!!

"Takže, tu nejste kvůli mě?" vyptával se dál.
"Ne Naruto, přišli kvůli mě!" s těmito slovy Sasuke předstoupil před Naruta. Tohle zjištění Naruta zarazilo.
"Sasuke? Jak to myslíš?L nechápal to. I když Naruto hodně zmoudřel, stále než mu něco došlo, uběhl rok. A to, že jeho přítel stojí ped ním a chrání ho, docela uzemnilo.
"Naruto, poslyš," oslovil ho Sasuke. "Pro dobro Konohy půjdu s-,"
"Ne Sasuke!" předstoupil zas on před Sasukeho.
"Leda přes moji mrtvolu!" v tomhle se Naruto zas vyznal. Možná nerozumněl někerým věcem, ale svým přátelům vždy rozumněl. Natož Sasukemu, když ho bere za svého bratra.
"Ksakru blbe, nemáme na tohle čas-"
"Máš pravdu, nemáme čs tu ztrácet čas" smál se a vedle sebe vyvolal klony. Navíc aktivoval Sage mód a jeho modré, krásné oči se změnily na žluto. A jeho oční víčka, se zbarvila na oranžovo.
"Posloucháš se někdy?" zeptal se ho Sasuke, neboť se mu zdálo, že je zase NAruto mimo.
"Jen chvílemi," začal v levé ruce formovat rasengan.
"Hej přestaňte se vybavovat! Bude se něco dít, nebo ne?" okřikl je Kisame. Naruto se unovu začal plně soustředit na své nepřátelé. Projel všechny pohledem. Satsuki už začal nudou klapat botama o zem. Najednou v rychlosti blesku zmizel. Objevil se za Sasukem.
"Za tebou!" zakřičel Naruto na Sasukeho a Sasuke uhnul.
"Rasengan!" naskytla se mu možnost nepřítele zasáhnout, ale Satsuki chytil Narutovu ruku a rasengan skončil v zemi. Přitom ho Satsuki v klídku odkopl a Narutovy dva klony probodly dva šípy. Sasuke chtěl využít šance a vytáhl katanu, kterou měl u sebe. Ohnal se s ní po něm, ale on šikovně uhnul. Jenomže s tím Sasuke počítal, otočil se a
"Katon: Goukakyuu no Jutsu," vychrlil oheň a Satsukiho obklopila ohnivá koule. Jakmile zmizela koule, Satsuki se vypařil.
Klon? přemýšlel Sasuke.
No jasně, ty dva šípy! Ale kde je?
Naruto se zatím zvedal ze země a taky hledal červenovlasého kluka.
"Sasuke, dávej pozor!" , "Naruto, dávej pozor!" upozornili se navzájem ve stejný okamžik. Podívali se překvapeně na sebe.
Telapatie HEHE usmál se Naruto. Chvilky nepozorností a Kisame využil příležitosti. Vytáhl samehadu a běžel proti Narutovi. Úšklebek na jeho tváři nechyběl. Naruto ho zaregistroval přesně, když byl Kisame už u něho. Už to vypadalo, že to dostane na plné čáře. Když v tom se ozval známý hlas.
"Konoha senpuu!"

- SPECIÁL -

Sakura, Hinata a Ino běžely do studia. Před vchodem vrazili do party kluků, která se tam taky hnala.
"Neříkejte, že tam jdete taky," pronesla naštvaně Ino.
"Heh, jasně že jdem," řekl Sai a chytil ji za ruku. Vběhli dovnitř a ostatní běželi za nimi. Když vešli do studia je poslali na platno.
"Všichni, dejte se do páru rychle!" nařídila jim ve spěchu Shizune, která měla na starost hlavní kameru a byla jedna z organizátorek celé akce.
"Přineste jim ty sluchátka!" zakřičela někam dozadu. Všichni vykulili oči.
"S-Sluchátka? Do páru?" zakoktal Sasuke a nevěřil svým uším.
"Tak a dost! Co se tu děje?" zeptal se udýchaně Shizune Naruto.
"Pozvali jsme vás, stejně jako Akatsuki a ostatní ninji do soutěže. Tak se rychle dejte do páru, za chvilku vysíláme!" vysvětlila tak nepochopitelně, že stejnak nikdo nevěděl, co se děje. Všichni na sebe jenom koukli a udělali co řekla. Rozdělili se do páru asi takto:
Sakura a Sasuke
Ino a Sai

"Hm, to bychom měli, vy se prosím posaďte do křesel," řekla jim a ukázala na zelené křesla, vedle červených křesel Akatsuki.
"Hm, zbyli jste vy tři," řekla Shizune a podívala se na Naruta, Shikamara a Nejiho.
"Tak budete muset být dva spo-"... Do místnosti vběhla udýchaná TenTen.
"Žádný spolu! Neji je jenom můj!" řekla a prudce si ho strhla k sobě a šli se posadit do křesla. Shizune se jenom usmála.
"Tak na Naruta bohužel zbyla tady Saya z kamenné," řekla a ukázala na Sayu, ktera tam seděla sama. Narutovi to celkem nevadilo, spíš byl rád, že dostal někoho rozumného.
"Ach jo, ty Konožští ninjové jsou tam neschopní!" vzdychla si Diara a opřela si ruku.
"Ale, ale," chtěl ji povzbudit Satsuki, který se soutěže nezúčastnil, ale byl tam jenom jako divák.
"Kisame a Hinato, pojďte sem," zakřičela na ně Aiko (asistentka Kakashiho, pokuď si pamatujete), která měla na starost další kameru. Kisame k ni přišel.
"Hmm, nikoho u sebe oba nemáte, tak pokuď nechcete do soutěže vy dva jako pár, tak by jsme potřebovali pomoc v režii a potřebujeme ještě někoho za kameru. Nikoho k ní nemáme," navrhla jim místo toho aby tam jenom seděli a čumeli do blba.
"Jasně beru," usmáli se na ni a nabídku přijali. V tom případě šla Hinata ke kameře, jelikož s ní uměla trochu zacházet a Kisame zmizel někam dozadu.
"Hmm,Temari? Jsem jediný trochu mimo?" zeptal se Shikamaru Shizune a snažil se pochopit, proč tu je. Temari se na něj jenom podívala a kývla na pozdrav.

"No super, tak to máme. Honem vy dva, běžte si tam do toho křesla sednout!" ukázala na volné dvě křesla a Shikamaru s Temari se k nim vydali.
"Protestuju! Proč já musím být s ním?" křičela na celou místnost Diara a ukazoval na Madaru. Madara tam jen seděl a vypadalo to, že nevnímá.
"Hned si sedni, nebo něco uvidíš," přiletěla k ní Shizune a strčila do ní, aby si sedla.
Ach jo, tohle nikdy nevyjde pomyslela si Sakura, která o té celé akci věděla.
"Co je?" zeptal se ji Sasuke, když viděl, že ji něco trápí.
"Tohle asi nebyl dobrej nápad co?" zeptala se ho a ukázala na ten bordel co byl v té místnosti. (myslela ty lidi xD)
"Černej? Neseď tu jako chcíplej pes!" okřikla bílá půlka Zetsua černou půlku.
"Sorry," řekl a trochu se vzmužil. (xDDD lol z toho nemůžu)
"Shikamaru?" .. "Shikamaru?" strkala do něho po chvíli Temari.
"Co?" unaveně se ji zeptal.
"Promiň, myslela jsem že spíš," řekla a nastavila úsměv od ucha k uchu.
"Naruto, nehraj si s tou kytkou!" okřikla Naruta Saya a čekala, co bude dál.
"Jenže, když se nudim," vymlouval se Naruto.
"Dvě minuty!" křikla ze shora Tsunade, která byla režisérkou. Jelikož Kakashi tu práci jako Hokage dělat nechtěl, tak jenom dohlížel se shora.
"Sakuro?" řekl Sasuke. Sakura se na něho podívala.
"Proč se tu všichni chovaj jak zvířata?" zeptal se ji a vražedně se na všechny podíval.
"Nech toho!" řekla mu a sedla si vzpřímeně.
"Všichni mě poslouchejte," začala Shizune a stoupla si doprostřed. Však přes ten hluk jí nikdo neslyšel. Shizune si zadupala nohou a dala si ruce přes kříž.
"Hm? Lee a Gai-sensei? Co ti tu?" zeptala se Sasukeho Sakura.
"Mě se neptej. Nevěštim," odbyl s odpovědí. Sakura se na něho podívala.
"Dík," řekla uraženě. Sasuke ji chytl za pas, jelikož nechtěl žádnou další hádku, protože jich s polu zažívají hodně.
"Promin," ..
"Můžete být z ticha?" zase Shizune se snažila je překřičet.
"TICHOOOOOOO!" zakřičela do rozhlasu Tsunade a všichni najednou zmlkli.
"To bylo super Tsunade-sama, ale asi jsem přišel o hlasivky," řekl Kakashi, který stála vedle Tsunade.
"Jedna minuta," řekla znovu do rozhlasu Tsunade, ale už jemněji.
"Tak mě všichni poslouchejte, sluchátka už máte na sobě všichni, takže budete dělat všechno, co vám řekneme. Ano?" začala.
"Budete všichni zticha, smí mluvit jen ti, co jsou voláni." pokračovala a všichni ji se zájmem poslouchali.
"Shizune, musíš to uvádět! Zapoměli jsme objednat uvaděče!" přikázala ji Tsunade.
"C-C-Cooo??" vyjekla Shizune. Ale věděla, že nemají příliš času, tak běžela pro mikrofon. Za pět vteřin byla zpět a začala si upravovat oblek.
"Hinato! Ujmi se hlavní kamery," řekla ji zmateně, neboť tu kameru měla na starosti ona. Hinata přeběhla k hlavní kameře.
"C-co je mým ukolem?" špitla Hinata na Aiko, která měla další kameru
"Hm, zabírat celou dobu a hlavně dobrý záběry," řekla tak trochu nejistě.
"30 vteřin, 29, 28" začala do rozhlasu odpočítávat Tsunade.
"Mami!! Tati!!" vběhl do studia Sasánek a přiběhl k nim.
"KSAKRU co tam dělá to dííte?" zakřičela Tsunade do rozhlasu. Najednou tam byl větší zmatek než předtím.
"S-Sasánku, okamžitě slez z podia, jdi támhle třeba za Leeem-kun," když to dořekla, Sasánek ji poslechl.
"Ne to radši ne, zůstaň tu," řekla po tom, co si uvědomila, že nechat dítě Leemu by nebyl moc dobrý nápad.
"Tak jo, ať si sedne k vám," navrhla Shizune, neboť neměla na to už nervy tu něco řešit.
"šest, pět, čtyři, tři" ..
"Hinato, nezapomeň zapnout kameru! Vysíláme živě!" připomenula ji Aiko. Hinata kývla a držela čudlik a byla připravena ho včas zmáčknou.
"Dva, jedna, začínáme!" dořekla Tsunade a všechny kamery naběhli.

"Eh, Dobrý den vážený diváci, ugh vítejte u pořadu "AKATSUKI vs SUNA vs KONOHA ... hehe, omlouvám se, zapomněla jsem, že se to tu trochu zamíchalo, táákže pořad se přejmenovává na, všichni proti všem," řekla Shizune nervózně (hodně nervózně xD) a do kamery se mile usmála.
"Představim vám soutěžící," vešla na stupínek a málem z něco slítla, neboť na něj špatně došlápla. Přešla ka zeleným sedačkám, které byly vpravo. (jako při pohledu na ně xD)
"Tak páry jsou tu takové:
Uchiha Sasuke a Sakura Haruno ... a jejich dítě Sasánek Uchiha
Neji Hyuuga a TenTen
Sai a Ino Yamanaka
Naruto Uzumaki (když padlo Narutovo jméno, Lee začal jásat a řvát na celý studio)
hehe, prosím uklidněte se," vražedně na něj koukla.
" Takže Uzumaki Naruto tu je se Sayou z kamenné vesnice
pak další páry jsou:

Madara Uchiha a Diara
Shikamaru Nara a Temari," dořekla a najednou zpanikařila.
"Hinato, rychle přesuň kameru na někoho jiného než na Shizune," strkla do ni Aiko, která to na Shizune rozpoznala. Shizune hned té chvíle využila a mluvila s Tsunade.

Všichni pořád pozorně poslouchali, protože pořád nevěděli co budou vlastně dělat. Jenom po sobě tak zděšeně pokukovali.
"Heh," usmála se Shizune a z čela ji sjela kapka potu. Nervózně koukla do kamery, kde běželi její řeči, co má říct.
"Tak a teď, když už jsme si všechny naše soutěžíčí představili, měli by jsme asi vysvětlit o co jde," dořekla a popošla ke stolku, kde si vzala papír na kterém byli pro ně otázky.
No konečně nám to řekne!!! pomysleli si všichni a napjatě poslouchali.
"Tak," začala a ke všem se otočila.
"Mám tu pro vás otázky, na které budete odpovídat," pokračovala dál.
"Za každou správnou odpověd pokračujete dál a za každou špatnou odpověd vypadáváte ze soutěže," domluvila a oddechla si.
"Tak a na pokračování naší soutěže si chvilku počkejte, protože následuje reklama," otočila se k divákům a mrkla do kamery.
"REKLAMA!" křikla do rozhlasu Tsunade.
"Co to má ksakru znamenat? Jaký otázky?" stoupl si a vykřikl Naruto.
"Naruto sedni si!" okřikla ho Sakura, která seděla blízko něho. Saya ho zatáhla za rukáv ať si sedne. Shizune si mezitím došla pro vodu. Kisame přiběhl do studia a nesl v ruce podnos a na něm skleničky vody. Přiběhl ke stolku a začal je na něj dávat.
"Jééé strejda žlutá opice!!" vykřikl Sasánek a slezl Sakuře z klína. Přiběhl k Narutovi a začal ho provokovat, neboť chtěl, aby si s ním šel hrát
"S-Sasánku!! Okamžitě toho nech!"
Sasánek se urazil a vrátil se zpět k Sakuře.
"Tak strýček žlutá opice, jo?" šeptla Narutovi Saya a začala se tlemit.
"Když budete mít žízeň, klidně si poslušte," nabídla je Shizune a lokla si vody.
"Super, to se hodí," řekl Naruto a celý její obsah za chvilku nebyl.
"P-P- Potřebujem další vodu," řekla potichu Hinata a hned pro ni běžela.
"Minuta," ozvalo se z rozhlasu. Hinata přiběhla s džbánem vody a dolila mu vodu.
"30 sekund," začalo se odpočítávat.
"pět, čtyři, tři, dva, jedn, pokračujem!"
"Vítejte zpět ve studiu. Tak, teď položíme všem našim soutěžícím párům otázku," řekla Shizune a začala listovat v papíře otázky.
Přistoupila k prvnímu páru a to k Saiovi a Ino.
"Řeknu vám otázku a vy na ni budete mít čas, dokavaď neobejdu všechny, takže máte dost času," řekla tak trochu nelogicky.
"Vaše otázka zní: Jak zemřel první Americký prezident a kdo jím byl?" zeptala se.
"Co?" nechapali oba dva. Shizune rázem zčervenala.
"Eh, omlouvám se, nějak jsem si spletla otázky," nervózně řekla a našla správné otázky.

"Tak tedy: Jak se jmenuje dívka, která má v sobě zapečetěného 2ocasého démona?" dořekla a přistoupila k dalšímu páru. Byli to Diara a Madara.
"Vaše otázka zni: Vyjmenujte mi, aspoň 10 vybavení které může mít ninja,"
Diara protočila panenkami.
Shizune poté přestoupila k Nejimu a TenTen.
"Kdo používá zbraň jménem Kostěná dýka?"
Shizune se nadechla. Další pár je Saya a Naruto. Byla si jistá, že Naruto žádnou odpověd vědět nebude a tak doufala aspoň v Sayi. Přišla k nim a usmála se. Naruto si ještě lokl trošku vody a připravil se.
"Vyjmenujte mi všechny vrozené schopnosti," v tom Naruto zrudl. Shizune rychle raději přestoupila dál.
Podívala se na Shikamara a Temari a přešla k poslednímu páru
"Jak se jmenuje vesnice skrytá v kameni?"

Shizune se otočila na kameru
"tak a za chvíli pokračujeme," dořekla a usmála se.

Poznámky: 

Táákže
1. velká omluva za jakkékoliv chyby !! (jako vždy) Smiling
2. díl je díky speciálku delší ... a vůbec, tohle mi dalo zabrat xD
3. važte si toho, že mě zatím napadají nápady, páč to asi brzo skončí Laughing out loud
4. no a snad se vám to bude líbit Eye-wink
kdyžtak prosím napište koment, co říkáte na speciál Smiling (aby mělo cenu ho dopsat xD)
Arigatoo :-*]

Edit: 23.5.2011 veškeré chyby v gramatice upraveny, malá úprava stylu povídky i samotné povídky
FF by Krikolka

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Forward
Vložil Forward, Po, 2011-05-02 19:35 | Ninja už: 4736 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

takže pokračovanie nebude? Sad

Obrázek uživatele Krikolka
Vložil Krikolka, Pá, 2011-05-06 10:54 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 610 | Autor je: Prostý občan

Bude !! už na tom dělám ...

Další díl bude, sice ještě nevím kdy, ale počítám tak za 14. dní.... Gomene ještě jednou !!

Tak a jdeme na to.... xD

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Út, 2010-06-22 15:06 | Ninja už: 5181 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Nedalas náhodou Saiovi a Ino dvě otázky? Smiling
No dobře, můj názor znáš a ten speciál stopro dopiš. Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Krikolka
Vložil Krikolka, Po, 2011-05-23 21:12 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 610 | Autor je: Prostý občan

ano dala... už opraveno, gomen Smiling

Tak a jdeme na to.... xD

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2010-06-19 19:41 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Krikolka
Vložil Krikolka, St, 2010-06-23 18:56 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 610 | Autor je: Prostý občan

Jo jasný Laughing out loud to mě napadlo zrovna, když jsem to dopsala Smiling

Tak a jdeme na to.... xD