manga_preview
Boruto TBV 14

Kodomo

Jmenoval se Ogawa Takahiro, měl malou postavu, černé vlasy a k nim ostře kontrastující modré oči. Nosil poměrně nevýrazné oblečení – hnědou tuniku, volné černé kalhoty a klasické ninja boty. Jako zbraň používal katanu, z živlů ovládal oheň a vítr. Bylo mu teprve dvanáct let a před nedávnou dobou se stal jouninem.
A právě on měl být od dnešního dne velitelem našeho týmu.
Ta zpráva nepotěšila ani mě, ani mé týmové partnery, Daisukeho a Shina. Nejen proto, že náš mistr, Taro-sensei, odcházel na odpočinek, ale hlavně kvůli tomu, že nás mělo vést takové děcko. Jistě, všem nám bylo jasné, že svět ninjů neřídí věk jedince, ale jeho schopnosti. A pokud jsem byl v sedmnácti letech teprve chuunin, tak mě samozřejmě nikdo nebral vážně. Zvlášť ne nějaký hloupý kluk.

Měli jsme se sejít na cvičné louce západně od Konohy. Celý náš tým nasadil otrávené obličeje, jako kdyby to něčemu pomohlo. Nebo jsme tím chtěli tomu dítěti sdělit, jak moc nás spolupráce s ním bude otravovat.
On tam byl přesně na čas, kdežto my jsme přišli pozdě. Samozřejmě, že schválně. Kvůli někomu, jako byl on, nebylo třeba spěchat. Proti našemu očekávání se netvářil ani netrpělivě, ani naštvaně. Nic nenasvědčovalo ani tomu, že by měl dobrou náladu. On se vlastně nijak netvářil.
Byl naprosto bez výrazu.
Možná to mě na něm nejvíc štvalo.

„Jména?“ zeptal se nás téměř bez zájmu. Pravděpodobně o nás už všechno věděl a chtěl jen provést nějaké formální záležitosti.
„Hideko Dan,“ utrousil jsem rychle, aby mě přestal propalovat tím svým otravným pohledem.
„Onohara Daisuke,“ vychrlil můj týmový partner tak rychle, že jsem mu málem nerozumněl.
„Akimoto Shin.“
„Dobře,“ přikývl náš nový mistr, kterého jsme stále nehodlali uznat, „já jsem Ogawa Ta-“
„Už víme, jak se jmenuješ, informovala nás o tom všem Hokage-sama. Takže teď nás chceš nějak zkoušet, Takahiro?“ skočil jsem mu drze do řeči.
„Takahiro-sensei. A ano, můžeme zkusit souboj tři na jednoho.“
„Ty si teda troufáš,“ ujelo mi znovu, ale zdálo se, že to ignoroval. Jeho vyrovnanost mi lezla na nervy. To snad není nic, co by ho mohlo rozhodit?!
Ne, oprava: zatím neznáme nic, ho vyvede z míry. Ale pokud se budeme snažit, tak na to určitě přijdeme. Ten skrček určitě není dokonalej.

Sakra práce.
Každej dělá chyby a každej se plete. I když já možná trochu víc, než ostatní.
Přestože jsme na něj zaútočili všichni tři naráz, dokázal všechno odrazit a dokonce – dřív, než jsme se nějak vzpamatovali – zahájil protiútok. Nemusel ani vytahovat ten svůj slavnej meč, prostě Daisukemu a Shinovi zkroutil ruce za zády a praštil je do zátylku. Já jsem na poslední chvíli stihl uskočit a vytáhnout tři kunaie. Teď to bylo jeden na jednoho, o to to ale bylo nevyrovnanější.
Hodil jsem po něm jednu ze zbraní v marné naději, že třeba neuhne a nechá se trefit. Že to děcko pochopí, že mezi dospělý by se nemělo plíst...
Samozřejmě mi to nevyšlo. Chtěl jsem zaútočit s druhou zbraní, ale ve chvíli, když jsem kunai hodil, Takahiro zmizel. Automaticky jsem se otočil a odrazil kunai, který mi mířil na záda. Chtěl jsem protivníka zatlačit k zemi a udělat mu to samé, co provedl s mými týmovými partnery, ale Takahiro uskočil způsobem, který jsem nebyl scchopný identifikovat. Pak proběhlo všechno hrozně rychle – znovu se mi ztratil z dohledu, zaslechl jsem, jak vytahuje katanu z pochvy a vzápětí mi ji lehce přiložil ke krku, což mu ovšem vzhledem k jeho výšce dělalo menší potíže. Alespoň tedy nějaká nevýhoda.
Ale stejně... prohrál jsem s někým takovým!

„Tak jo, vzdávám se,“ uznal jsem znechuceně. Nebezpečně vyhlížející ostří zbraně, příliš krásné a vznešené zbraně, ke které se její majitel naprosto nehodil, opustilo beprostřední blízkost mého krku a zmizelo zpět v pouzdru. Takahiro zakašlal – znělo to trochu jako štěkot psa – a pokusil se nenápadně otřít krev, která mu vyšla z úst, o kalhoty. Mojí pozornosti to ale neušlo. Zkoumal jsem ho, snažil jsem se najít jakoukoliv vadu, jakýkoliv kaz na tom dokonalém, příliš silném dítěti.
Hnusilo se mi, když jsem ho ověnčoval takovými superlativy.
Hnusilo se mi, že jsem se stal v touze objevit jeho slabiny závislým na jeho osobě. Ale to všechno jsem zjistil až po pár týdnech.
Jednu věc jsem ovšem věděl už od prvního okamžiku, co jsem ho zahlédl – nenávidím ho.
Zatímco jsem tam tak postával, přemáhajíc chuť toho vetřelce, který mi bez dovolení vpadl do života, na místě roztrhat – byť jsem věděl, že proti němu nemám šanci – on se vydal probudit moje týmové partnery. Když k nim dosedl, pod rukou se mu objevilo zelené, pulzující světlo.
Takže to nebyl jen ninja s katanou a dvěma živly. Ještě k tomu i medik.
No to mě p***r. Cítil jsem, jak můj odpor k němu neustále roste.
Každý den.
Týden.
Pořád.

Až jednou jsem ve svém přesvědčení mírně pookřál.
Ale jen opravdu málo.
Bylo po tréninku a on se na nás obrátil s tím, že máme večer přijít k němu domů na večeři. Prý to tak dělá většina senseiů, aby upevnili vztahy v týmu.
No to mu tak určitě sežeru. Buď chtěl, abychom se k němu pak chovali mile a spolupracovali bez těch neustálých narážek (a neříkali mu Kodomo-sensei), nebo mu na nás opravdu záleželo a bral nás jako sobě rovné (což mohlo vzhledem k jeho věku vyznět poněkud komicky).
Každopádně, věděl jsem jednu věc – žádný jiný sensei to tak nedělal. Hideko Dan má svoje zdroje.

Opravdu jsme nakonec přišli – i když s mírným zpožděním, které však poprvé nebylo schválně.
Chvíli nám totiž zabralo, než jsme Takashiho dům vůbec našli. Nebylo to způsobeno naším špatným orientačním smyslem, ale tím, jak byl onen dům maličký – klidně byste kolem něj mohli dennodenně procházet, a stejně byste si ho nevšimli. Uvnitř ale bylo útulno.
Čekali jsme nějaké uvítání od jeho rodičů, typickou starostlivou matku a despotického otce. Nic. Napadlo nás, jestli by nemohli být třeba na misi – ale to jsme při zjištění, jak málo místa je uvnitř, a nezaregistrování jakýchkoli věcí, které by mohly patřit jeho rodičům, zavrhli.
Prohlédl jsem si našeho hostitele a bylo na něm vidět, že to čekal. Zato my ne.
Ogawa Takahiro byl sirotek.
Bylo mi ho líto?
Možná.

Takahirův dům byl opravdu malý – a také nečekaně uklizený. Nikde nebyly žádné osobní věci – fotografie, upomínkové předměty... nic. Napadlo mě, jestli je před námi třeba neskrývá – ale nenapadl mě rozumný důvod, proč by to dělal. Navíc by něco takového vůbec neodpovídalo jeho charakteru.
Nebo... vlastně mohlo. Protože on se ten večer objevil v úplně jiném světle. Jako příjemný hostitel, který umí zabavit. Samotného mě překvapilo, když jsem se přistihl, jak mu odpovídám, vzpětí si na talíř nabírám sushi, s plnou pusou se směju...
Chtěl jsem okamžitě pronést nějakou jedovatou poznámku na Takahirův účet, abych se snad sám před sebou ospravedlnil... ale zjistil jsem, že to nejde.
Když jsme ten večer odcházeli, bouřily se ve mně dva protichůdné pocity. Radost a odpor.

Týden na to jsme dostali misi. Ze zadání se zdála jednoduchá – prostě určitou skupinu převést z bodu A do bodu B. Nic složitého.
Ještě ten den jsme sbalili vše potřebné a vyrazili. Uzavíral jsem naši nepočetnou skupinu a měl za úkol krýt všem záda. Tehdy mě to nenapadlo... nenapadlo mě, že tam třeba vůbec nedorazíme.

Večer jsme se zastavili uprostřed lesa, rozdělali oheň a okamžitě unaveně ulehli na nerovnou zem, před nočním chladem chráněni jen tenkou dekou. Daisuke si vzal první hlídku a ubezpečil nás, že nás okamžitě vzbudí, pokud bude hrozit nějaké nebezpečí.
Kolem půlnoci se mnou opravdu začal někdo naléhavě třást. Okamžitě jsem popadl kunai a vyskočil na nohy. To, co jsem uviděl kolem sebe, mě vyděsilo.
Napadla nás velká skupina zvučných ninjů, kteří si s sebou přivedli i posilu – lidi, kterým dal Orochimaru Prokletou Pečeť ještě ve fázi výzkumu. Ti se jejím působením začali proměňovat a za chvíli už vypadali, jako kdyby je někdo ukradl z jakéhosi panoptika lidské špíny a hnusu.
Snažil jsem se potlačit paniku, která se drala na povrch, a rozhlédl jsem se.
Daisuke a Shin měli plné ruce práce s ninji. Takahiro obratně uhýbal monstrům, která byla kdysi lidmi. Rozhodl jsem se okamžitě. Musím mu pomoci. Možná je silnější než já... ale pořád je to jen dítě.

Bojovali jsme dlouho. Možná celou noc, protože obloha se z tmavě černé proměnila v indigově modrou. Za tu dobu jsme porazili většinu ninjů a Orochimarových pokusných králíků už taky o dost méně. Ale věděl jsem, že mi už moc energie nezbývá. Chakru jsem téměř celou spotřeboval a tak jsem se musel začít spoléhat jen na taijutsu – svou nejslabší stránku.
Zrovna jsem bojoval s nějakým dalším zvučným vojákem, ale přesně v tu chvíli se to stalo – síla mě nadobro opustila. Nohy i ruce mi ztěžkly a bránit se nepřítelovým útokům mi začalo připadat nemožné. Chtělo se mi spát, strašně moc. Ale nemohl jsem...
Ninja využil chvíle mojí nepozornosti a napřáhl se k poslední ráně. Věděl jsem, že bude opravdu poslední.
Sotva vteřinu před tím, než se mohla zbraň setkat s mým hrudním košem a rozpárat ho na cáry, se něco stalo. Ozvalo se skřípění kovu a přede mnou se objevil Takahiro.
Bylo vidět, že ránu zvučného ninji ustál jen tak tak. Držel katanu v obou rukou a přestože vynakládal veškeré své úsilí, paže se mu neovladatelně třásly. Byl unavený. Také potřeboval odpočinek. Chtěl to ukončit, zasadit nepříteli smrtelnou ránu, ale kunai sklouzl po hraně ostří a ninja ho bodl do hrudi. Takahiro v sobě zadusil výkřik, sebral poslední zbytky sil a jediným máchnutím usekl oponentovi hlavu. Pak se zhroutil na zem a přerývavě dýchal.
„Sakra, proč's to udělal?!“ vykřikl jsem a vyčerpaně k němu dopadl. Kolem nás bylo ticho, Daisuke a Shin buď zemřeli, nebo všechny své soupeře porazili a teď se snažili popadnout dech, stejně jako já.
Nevěděl jsem, co dělat. Nikdy jsem se neučil žádná medická jutsu a ovázat tak vážnou ránu, jako měl Takahiro, a říct, že to nic není a že to bude v pořádku, by ode mě byl jen projev hlouposti.
„Víš...,“ začal můj sensei a já k němu okamžitě otočil hlavu. Ano, můj sensei... byl jsem pyšný, opravdu pyšný, že o něm tak můžu mluvit. Protože byl pravým vůdcem naší skupiny.
„... dítě jako ty si zaslouží dospět.“

Poznámky: 

Touhle otázkou se zabývám už dlouho - kde je vlastně hranice mezi dětstvím a dospělostí? Jak je možné, že některé děti jsou samostatné a schopné jednat samy za sebe, zatímco někteří dospělí jsou naprosto nezodpovědní?
Chtěla jsem to tady zpracovat právě tak, obráceně. Ukázat, kdo je dítě a kdo už (skoro) dospělý.
Jestli se mi to povedlo, nebo ne, to už je na vás.
(btw, střídání spisovnosti, nespisovnosti, strohosti i popisových částí bylo úmyslné. Mělo to vyjadřovat pocity hlavního hrdiny... eh)

Můj FF Seznam

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, St, 2010-11-10 19:47 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Musím si přečíst všechno co jsem si jen tak naházel do složky podívej se. Možná tam najdu další poklady. Možná ne.
Každopádně nad touhle otázkou jsem se taky zamýšlel. Kdy přestaneme být dítětem. Moje teorie je, že ve chvíly kdy zjistíme čeho chceme dosáhnout a co všechno jsme tomu ochotni obětovat.
Protože toho většina byla řečena tak řeknu jen to co nebylo.
Dobře jsi odhadla délku, Dan měl možnost přehodnotit svůj postoj a nebylo to nějak skokové, ale tak akorát. Délka nebyla taková, aby čtenář moc litoval Takahira, protože ho nestačil poznat a tak nebyl odváděň od hlavní myšlenky.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2010-10-03 18:39 | Ninja už: 5825 dní, Příspěvků: 2349 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Kde ta hranice je? Na tohle je těžké odpovědět.
Vždycky je mi úzko, když si představím malé dítě, kterému už není dětství, to bláznivé, bezstarostné období, souzeno. Dítě, které je ve svém věku povahově rovno třeba třicetiletému člověku. Dítě, které se cítí staře...
Ano, beru, tohle je FF, je to o bojovnících a není to náš svět, kde máme jiné možnosti, ale... ta myšlenka zůstává stejná. Některé děti dospívají příliš brzy. Příliš brzy jsou vytrženy ze svého světa. Někteří dospělí si život zase pořád předstaují jako hru, kde sem tam něco nevyjde a je to tak v pořádku, vždyť co se děje - a neuvědomují si pravý význam věcí.
Oh...
Četlo se mi to hrozně dobře. Vážně, úplně jsem jela očima po řádcích, líbil se mi popis Takahira, Danovy reakce a jeho perfektně otrávený komentář, pak ta změna přístupu a ty poslední slova.
"...dítě jako ty si zaslouží dospět." Mrazí mě z nich. Mrazí mě z nich kvůli tomu poselství, co doopravdy nesou...
Víš, jsem ráda, že jsem si v tuhle chvíli přečetla zrovna tvoji a zrovna tuto povídku. Žádnou slaďoulinkou romaniku nebo drama s litry krve, ale tohle. Moc ráda jsem se nad ní zamyslela, Aki.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Milovník slepic
Vložil Milovník slepic, So, 2010-10-02 00:00 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Takhle pěkně napsaný příběh se mezi tady těma hromadama rádoby ff vidí ojediněle Smiling , ale přeci bych měl 2 výčitky Laughing out loud Celý příběh mi přišel tak nějak Hrrr zkus se příště víc rozepsat a pak myslím že se v těch cizích a málo používaných slovech, které ty asi používáš běžně ztrácí každý druhý Smiling

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Po, 2010-09-27 21:02 | Ninja už: 6133 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kimm se přiblble usmívá a kouká z okna ven.
Ano, hranice mezi dětstvím a dospělostí. Možná, že vlastně vůbec žádná neexistuje. Že ve svém nitru jsme všichni pořád jenom děti, ať se snažíme jak chceme. A nebo někteří z nás dospělí jsou. Pro svoji povahu, pro vliv okolního světa...kdo ví? Ale co je to vlastně ta dospělost? Jak to chceš vydefinovat? Obecné pravidlo neplatí. Člověk takzvaně dospěje, až si uvědomí pár velice důležitých věcí. Jinak navždy zůstane naivním dítětem. Dítě...tak relativní pojmy.
Víš, podle mě, ač to bude znít možná mírně bláznivě, je tohle nejlepší povídka, jakou jsem od tebe zatím četla. Měla tu moudrost, ošlehanost života a hlubokou úvahu. Přitom však byla delikátně napsaná. Jo, já jsem byla nadmíru spokojená. Slova jsem hltala a přitom se vždycky mírně pousmála.
Dan, Shin a Daisuke. Jeden tým a jejich mladý sensei. Ten kluk mi připomínal Kakashiho. Svojí povahou. Svojí osamělostí. Zamilovala jsem si ho, protože, ač dělal na konci hrdinu, jeho charakter, kdy se snažil o kontakt s ostatními, se mi líbil. Strašně líbil. Byla jsem nadšená.
Napsat něco, co je kvalitní, logické, dobře podané a k tomu zasazené do děje Naruta tak, aby z toho vzešl chtěný produkt, je strašně těžké. Mnozí to nezvládnou a ztroskotají při prvních pokusech. Jenže ty jsi tu pořád, Aki. Pořád mě, a myslím, že i ostatní, překvapuješ. Za což se ti hluboce, s úsměvem, klaním.
Toť asi vše. Konec zvonec, skončila jsem. A teď si tu povídku jdu přečíst ještě jednou. Protože dítě, které vykládá moudra svému staršímu žákovi, které říká věty podobné té poslední (a věř, že ta mě dostala nejvíc ^^) si zaslouží být vepsáno do mysli jako jedna z hlavních postav jedné famózní povídky.
A teď už fakt končím Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Aki no sakka
Vložil Aki no sakka, Po, 2010-09-27 21:24 | Ninja už: 5568 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Aki se přiblble usmívá a třeští oči do obrazovky počítače.
Dostala jsi mě. Tohle je snad nejdelší komentář, který se kdy u nějaké mé povídky objevil. A zatraceně moc si ho vážím (což dokazuje i to, že ho čtu snad už potřetí). Dlouho jsem váhala, než jsem se do téhle povídky pustila. Ale ty otázky, ty věčné otázky o dětství a dospělosti, které sis pokládala i ty sama, mě přesvědčily a já to konečně flusla na papír.
Označením nejlepší povídka, co jsi ode mě četla mi na tváři vytvořilo neskutečně šťastný úsměv. Je to pro mě pocta a poklona, které si moc vážím.
Možná jsem si Takahira už při jeho vymýšlení tak zamilovala právě proto, že jeho vzorem byl Ciel z Kuroshitsuji. Asi to zní hloupě, ale strašně mě to při psaní ovlivnilo. Jsem ráda, že někdo sdílí moje pocity.
Posledním odstavcem jsi mě pro dnešek odrovnala úplně. Myslím, že tenhle komentář si budu číst pravidelně... protože mě naprosto neskutečně pomohl a podpořil. Protože mám po něm šílenou chuť psát.
Díky, hrozně moc. Myslela jsem, že už mi po tom dnešku nic nezlepší náladu, ale tys to dokázala. Zářím štěstím a oslňuju všechny kolem sebe.
Dík, Kimm Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2010-09-27 10:37 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Ve dvanácti. Dvanáct. Dospělý.
Vlastně jsem si nejprve nebyla jistá, jestli se mi to líbí. Přece jenom, dvanáct... ale pak jsem si uvědomila, čím se zas já v myšlenkách zabývám už celkem dlouho - nikdy nezapomínat na individualitu jedince. Nesklouznout k tomu, abychom všechny postavy brali stejně. A lidi, vychovávané jako bojovníky, nebrat podle stejných měřítek, jako lidi, vychovávané... normálně.
Fuj, konec výlevu. xD
I když, pořád... dvanáct...

Krásný kontrast dospělosti biologické a duševní. A konec to jenom korunoval.

Obrázek uživatele Tobi-sempai
Vložil Tobi-sempai, Ne, 2010-09-26 21:45 | Ninja už: 5639 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

Fakt pěkna povídka . Přinutila mě se taky zamyslet a neco co mě přinuti přemyšlet jsem hodně dlouho nečetl. Ty joho pocity jak se rychle měnili no žužo. Fakt krása jen tak dal.

“Merlin.sff.cz“

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-09-26 21:39 | Ninja už: 5364 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Ono... je docela komické představovat jsi dvanáctiletého mladíka, jak říka něco takovýho sedmnáctiletému. Komické, ale svým způsobem zajímavé. A krom toho... Dan mi byl mimořádně sympatický.
Líbilo se mi to.

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Aki no sakka
Vložil Aki no sakka, So, 2010-10-02 00:23 | Ninja už: 5568 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

akai: Jsem ráda, že to vyznělo tak, jak jsem chtěla, a že se ti to líbilo Smiling K poznámce v hide: OpenOffice se asi rozhod, že si ze mě vystřelí a trošku mi tu FFku rozkrájí. A já baka si to potom nekontrolovala. Dík za upozornění ^^
Ahoudori: Když si vezmeš, jak se chová většina takových postav v anime... plus když si někdo jako já pouští opening z Kuroshitsuji II (běží mi to pořád dokola snad celej den, už mi z toho asi hrabe) a k tomu si představuje Ciela, tak ho to při psaní dost ovlivní Laughing out loud A ano, Dan... jeden z mála mých OC, které jsem si zamilovala už při vytváření xD Díky moc Smiling
Tobi-sempai: Díky moc ^^ Budu se snažit Smiling
nettiex: Vím, dvanáct se může zdát málo. Ale zase... říkala jsem si, že kdyby byl o něco starší, tak už by jejich rozdíl nebyl tak... výrazný, dalo by se říct. A samozřejmě mohla za jeho odlišnost a dospělost jeho individualita.
Děkuju, děkuju moc za tvůj krásný komentář *čte si poslední dvě věty a radostí skáče do stropu jako nějaký psychopat* Smiling
Evžen lovec Žen: Děkuji moc, taková pochvala mě nesmírně potěšila Smiling Co se týče popisů, vím to, mám ještě co zlepšovat. Druhou výtku jsem popravdě moc nepochopila, ale asi jsi myslel cizí jména, že? Jinak hodně čtu, proto se ti některá slova mohou zdát... no, divná Laughing out loud
Každý komentář je pro spisovatele pomocí, takže ještě jednou díky Smiling

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2010-09-26 21:29 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Hezký Smiling
Když o tom teď přemýšlím, opravdu se ti tři o dost více chovali jako děti. Odsekáváním i tím, jak nad sebou někoho nechtěli nechat. Zatímco on byl naprosto klidný a prokazoval docela dost známek dospělosti Smiling
Zpracování na jedničku Eye-wink

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”