manga_preview
Boruto TBV 07

Za rouškou tmy 010:Pod hvězdnou oblohou

Další minuty uběhli, ale situace se nijak nezlepšila, ba naopak. Atmosféra v místnosti zhoustla. Sasuke si tuhle chvíli naprosto užíval tohle se však vůbec nedalo říct o těch ostatních, kteří byli závislý na jeho rozhodnutí.
„No tak Itachi, budeš tam tak stát nebo půjdeš zachránit svého kamaráda,‘‘ usmál se Sasuke a pustil Sauřiny vlasy. Ona se hroutila k jeho nohám a začala tiše plakat. Sasuke tomu nevěnoval žádnou pozornost. Víc ho v tuhle chvíli zajímal Itachi, stále krčící se za rohem. Po pravdě řečeno, on sám nevěděl jak jednat, Sasuke se choval divně, nikdy v něj neviděl tolik chladu. Jelikož sám začal být nervózní vstoupil ho místnosti.
„Co ode mě sakra chceš?‘‘ položil mu otázku, ale jako odpověď se mu dostal jen psychotický smích. Sasuke se znuděně opřel o okenní parapet a s potěšením sledoval bezmoc svého bratra.
„Chci tvou smrt,‘‘ řekl hrubým hlasem a vytasil katanu. Tentokrát byl zcela přesvědčen, že svou plán splní. S Narutem se mu to trochu nepovedlo. Nepočítal s tím, že by to mohl přežít.
Nevyšel ovšem k Itachimu, otočil se k posteli, na které ležel Naruto, napřáhl svou katanu a chystat se mu zasadit poslední ránu. Itachi vyděšeně vykřikl, ale hned následovně si zakryl ruce pusou. Na tohle přesně Sasuke čekal, potřeboval jistě věděl, co vše pro něj znamená.
Usmál se a odkráčel zpět k oknu, posadil se na parapet a zahleděl se ven z okna. Zamyslel, jen krátce, avšak stačilo to k tomu, aby Sakura využila situace a dostatečně se od něj vzdálila. To byla chyba, Sasuke se postavil a šel si pro ni. Tenhle okamžik byl přímo stvořený pro Itachiho, který poslal po Sasukem ohnivou kouli, potom shuriken hodil po vodovodní trubce. Sasuke nevyhnul oběma dvou, ale voda , která uhasila oheň se měnila na páru. Viditelnost byla nulová. Sakura se znovu pokusila o útěk ale někdy ji zachytil za pas. Chtěla jemu jednu vrazil, jelikož si původně myslela že jde o Sasukeho. Jakmile zahlédla Itachiho tvář ulevilo se ji. Už jen zavřela oči a čekala co bude dál.
„To si myslíš, že mě zastavíš,‘‘ ozvalo se z mlhy. Itachi se zaklekl, ihned rozvázal Naruta a přehodil jej přes rameno. Mlha začala opadat, Sasuke ihned jak zahlédl Itachiho vytáhl kunai a namířil jej přes k jeho srdci. Ale Itachi mu zmizel s oběma dvojka v obláčku kouře.
Objevili se na rozlehlém paloučku, Sakura se ihned postavila a rozhlédla se kolem sebe, kdyby přeci jenom byl někdo tu. Ovšem to Naruto měl jiné starost, nejen že zmizeli oni, ale i kunai, který byl vržen po Itachim.
Ihned se nad něj sklonil se slzami na krajíčku. Itachi měl kunai zabodnutý kousek pod srdcem, ale i tak na tom byl vážně. Sakura se nad něj naklonila a začala ránu ihned léčit, když ale začal Itachi pomaleji dýchat Naruto dal slzám volný průběh.

Sasuke chvíli ještě zůstal v nemocnici v tom samém pokoji. Měl vztek, chvíli si myslel, že má vše pod kontrolou, ale mýlil se. Jediné co mu dokázalo zvednou náladu, bylo to, že kunai, který po něm vrhl zmizet taky. Musel tedy něco zasáhnout. Když mlha slehla, na podlaze se objevila louže krve. Sasuke se potěšeně usmál, ale raději co nejrychleji zmizel. Z chodby uslyšel kroky.

Slunce zapadlo za kopce, na paloučku plápolal oheň, kolem něj seděli dva osoby, každý na jiném konci. Itachi ležel těsně vedle Naruta, byla zakrytý dekou a obvázanou hrudí. Naruto ho stále bedlivě sledoval, sledoval každý nádech. To Sakura už skoro usínala únavou, nakonec se ji povedlo Itachiho zachránit, ale stálo ji to hodně chakry. Zanedlouho i ona padla únavou, ale Naruto vydržel, nedokázal zahmouřit oka, dokud si nebyl jistý, že je v pořádku. Po chvilce Itach i konečně otevřel oči a rozhlédl se po okolí, pak pohlédl do blonďákovi tváře. Chtěl se posadit, ale Naruto mu v tom zabránil, Místo toho ho objal kolem ramen a přitiskl se k němu co nejvíc.
„Bál jsem se, myslel jsem si, že to nepřežiješ,‘‘ vzlykl Naruto a nechal slzám znovu volný průběh. Itachi se jen klidně pousmál a pohladil ho po vlasech.
„Už je to dobrým,‘‘ pošeptal mu do vlasu a znovu si lehl. Naruto si lehl vedle něj a pozoroval s ním hvězdy na nebi. Tohle vše pozorovala Sakura, nenápadně, nechtěla je nijak rušit.
Spíš ji teď naprosto ochromila bolest v žaludku, překulila se na bok a zachytila se z něj. To už si toho ale oba všimli a Naruto šel pro změnu za ní.
„Jsi v pořádku?‘‘ zeptal seji z obavami. Sakura se otočila a usmála s.
„Ne je to v přádku, jen jsem unavená,‘‘ zalhala mu a přetočila se na bok. Dál ji jímala bolest, ale snažila se ji nedávat najevo, Naruto měl teď jiné starosti. Tohle byl její problém.

4.81818
Průměr: 4.8 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Arkath
Vložil Arkath, Čt, 2011-07-28 20:20 | Ninja už: 4629 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele Dardes
Vložil Dardes, Po, 2009-12-21 23:18 | Ninja už: 5274 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

Je to suprově napsané a počkám si na další díleček... Smiling