manga_preview
Boruto TBV 09

Společný návrat 010-Děsivý sen

Naruto se po snědení pěti misek rámenu rozloučil s Kankurem a staříkem a vydal se na jednu vyvýšenou stranu vesnice. Cestou obdivoval krásnou modrou oblohu bez mráčků. Bylo to k nevíře. Začínalo se mu tu líbit, sice to nebylo jako listová, ale i tahle vesnice měla své osobité kouzlo.
Stále ponoření v myšlenkách dostal se k vytouženému cíly. Ke skalní stěně obepínající celou vesnici jako přírodní zeď, pomocí chakry dostal se až na vršek, kde si sedl. Pozoroval oblohu, jak se na ni začínají objevovat první hvězdy. Krásný to pohled, ale únava mu tuhle chvilku překazila. Stačilo jen pár minut a spokojeně oddychoval na skále.
Ocitl se v nějaké místnosti, uprostřed ní stála kolébka a z ní vystrkalo nějaké miminko ručičky. Naruto chvíli stál v povzdálí, pak ho ale jeho zvědavost přemohla a pomalým krokem se vydal prozkoumat obsah kolébky. Opatrně nakoukl dovnitř. V kolébce se na něj usmívalo miminko a se blonďatými vlásky a krásnýma modrýma očima. Usmál se a zval miminko a do náruče, jakmile ho ale zvedl peřinka, do které bylo miminko zahalené, odhalilo něco, co by raději vidět neměl. Kromě blonďatých vlásku se miminku na hlavě vyklubali a zrzavá ouška a plenky mi vykukoval ocásek, kterým spokojeně mával. Naruto se raději rozhodl vrátit to „cizí‘‘ dítě zpátky, když ho zachytilo za tváře, podržel si ho ještě chvíli v náruče. Miminko se spokojeně usmívalo a zkoumalo toho neznámého člověka před sebou. Pak ho ale pevně chytlo za škraně.
„Táta..,“ zašišlalo miminko a pláclo Naruta po tváři. Jemu se protáhl obličej hrůzou, nechtěl ani pomyslet, že stvořil tohoto nepovedeného človíčka. Tentokrát ho ale už doopravdy vrátil do kolíbky, když najednou zaslechl kroky.
„Líbí se ti?‘‘ ozvalo se za ním. Naruto se opatrně otočil, ale trochu se mi ulevilo, když za ním stála Kyuubi, jediné, co ho velice překvapilo, byl její úsměv. Nikdy se takhle nesmála a právě to ho děsilo.
„Už ses seznámil s nimi?‘‘ zeptala se ho a nadzvedla všechny své ocasy, které měla předtím schované skryté a taky k tomu měla jasný důvod. V každém ocásku držela jedno stejné miminko, jako v té kolíbce.
„Radí by se seznámili s tátou,‘‘ usmála a Naruto začal souvat, když se k němu po čtyřech začali děti blížit.
„Pomóóc..!‘‘ zakřičel blonďák a v ten okamžik se z této noční můry probudil. Když si ale uvědomil, že tohle byla jen noční můra. Setřel si zpocené čelo a spokojeně si oddychl. Byl t jen zlý sen.
„Copak se ti tak zlého zdálo?‘‘ otázal milý hlásek, Naruto sebou mírně cukl a pomalu se otočil, ta osůbka byla mnohem rychlejší a než stačil něco namítnou, posadila se mu liščí žena do klína. Usmála se a dala mu ruce kolem krku. Naruto se trochu podivil, ale zastyděl. Nečekal, že to bude myslet, vážně. Bylo to takové neformální, jen si spolu zařádili nic víc. Ona to však brala jinak.
„No to je jedno, byl to jen sen,‘‘ odpověděl ji suše a sundal ji ze svého klína. Protože on nad tím musel pořád přemýšlet, pořád se mu ten sen vracel.
„Děje se něco?‘‘ otázala ho překvapiv i ta si zanechala svoji svůdnost. Naruto se snažil na ni, nedíval, protože měla znovu ty kraťoučké šatečky, které ho doháněli k nepříčetnosti.
„Promiň…Není ti zima,‘‘ přešel raději na jiné téma a přehodil přes ní svoji mikinu, aby neviděl její výstřih. Kyuubi se podiveně usmála a zapnula si jeho mikinu až ke krku, protože jak znala Naruta, chtěl se vyvarovat tmu, aby po ni zase skočil.
„Víš možná to včera byla chyba, ne byla to chyba, už bychom neměli, ano?‘‘ řekl vážně, takového ho neznala, tak vážného. Ale ji to ranilo, protože si myslela, že on to bere vážně , stejně jako ona.

Sakura se procházela nemocnici a kontrovala, zda jsou všichni pacienti v pořádku. Nemocnice se trochu podobala té co byla v Konoze, až nato, že tahle nemocnice doslova praskala ve švech. Když až ke svému pokoji, a nic vážného se nestalo. Tedy nenašla žádného pacienta, který by spokojeně nespal, odemkla svůj pokoj a svalila se do křesla. Pro dnešek už toho měla vážně dost.
„Jsi unavená?‘‘ ozval ose za ni. Zalekla se, ale když ucítila, že ji ten doličný objímá kolem ramenem, úlevně si oddychla. Pootočila hlavu, aby alespoň viděla kousek tváře svého milého.
„Vylekal jsi mě,‘‘ hrozila mi a otočil se celá k němu. Kdyby bylo světlo, viděla by jak se potěšeně usmívá.
Přesunula ho na své místo a posadila se na klín jemu. Ucítila jak ji jeho ruka pomalu zajíždí do dlouhých vlasů.
Ona ho ale přerušila, aby zajel hlouběji.
„Dělám si starost o Naruta,‘‘ řekl, čímž ho donutila vydělat dlaně z jejích dlouhých vlasů. Unuděně si oddychl, chtěl být chvilku s ní sám, ale ona stále jen myslela na něj.
„Myslím, že s ním není něco v pořádku, nedávno jsem ho slyšela jak si povídá sám ze sebou,‘‘ oddychla si ,ale nevěnoval pozornost tomu , co říkala, spíš se věnoval jejímu tělu.
„Ty mě neposloucháš,‘‘ usmála se a strčila mírně do něj.
„Ale poslouchám, čestný Uchihovský,‘‘ zavtipkoval, Sakura do něj strčila ještě jednou ,ale s úsměvem na tváři.
„Teď už vážně, promluvím si s ním,‘‘ řekl Sasuke a sundal ji e svého klinu, když velice nerad. Naruto byl ale kamarád a těm se musí pomáhat. Smutně opustit její pokoj, ještě předtím dostal pusu nerozloučenou a vydal se do pokoje, ve kterém bydlel Naruto.

„Já myslela..,‘‘ nedokončila, posadila se na kámen od něj a pořádně se zabalila do bundy, kterou ji pučil. Na skále foukal studený vítr a i dokonce když se nacházeli uprostřed pouště, ji byla zima.
„Podívej, vždyť ani nejsi člověk, jsi…,‘‘ dokončil, protože sám nevěděl, jak nazvat tohle stvoření před ním. Nechtěl použít žádné hanebné slovo, čím by ji ještě víc ublížil. Ale ani nemusel, to že to správné slovo nenašel ji bohatě stačilo.
„Jen to řekni, já vím co si myslíš,‘‘ řekl, ale ne naštvaně, znělo to zklamaně, až mu to přišlo i neskutečné u někoho jako ona. Začal se cítit až provinile.
„Je to pro mě, těžké, když si uvědomím, že kvůli tobě zemřelo tolik lidí a to zbytečně!‘‘ křikl na ni. Bylo docela pozdě na to, aby si uvědomil, že ji tímhle mohl ranit. Tohle vše mu došlo teprve až mu přiletěla facka. Tedy facka to přímo nebylo. Jen se po něm Kyuubi ohnala drápy a udělala mu tři škrábance na tváři. Naruto stál chvíli na místě, ne si uvědomil, co se stalo. Opatrně si přejel prsty přes tvář, když na ni ucítil něco vlhkého. Byla to krve. Chvíli hleděl na svou dlaň od krve, a pak pohlédl na Kyuubi,. Která seděla zady k němu na úplném kraji skály. Chvíli váhal, zda má jít se omluvit, ale podle těch škrábanců si raději udržoval ucti hodnou vzdálenost.
„Promiň, ale na mě už toho je vážně moc, chtě jsem se vrátit do Konohy, začít nový život. Třeba si založit rodiny, ale místo toho se ocitnu uprostřed bitvy a místo zvané Konoha už představuje jen trosky. A zase tu máme nesmyslnou válku,‘‘ oddychl si a dočista se zhrotil na místo, kde ho před chvíli přepadla ta děsivá noční můra.
Kyuubi se trochu zastyděla, nejspíš to přehnala, v ten okamžik myslela jen na sebe. Tentokrát se ona rozhodla omluvit a posadila se vedle něj.
„Víš, budeme e teď věnovat válce, nás dva si vyřešíme, až bude po všech, ano?‘‘ řekl a Naruto jen zakýval hlavou.
„Teď bys měl jít spát,‘‘ řekl, ale jemu se vstát nechtělo a proto si jen položila hlavu na jeho hruď a zůstala takm s ním.

Sasuke procházel vesnicí a hledal Naruta, jeho pokoj byl prázdný, o tom už se přesvědčil před chvíli, pak už ho napadlo jen jediné místo. Mířil ho končin vesnice, které si zatím nestihl prohlédnout a tušil, že Naruto dostal stejný nápad. Když se blížil ke stánku, na kterém se rýsoval nápis Ichiraku Ramen, přidal do kroku. Tohle místo přeci nemohl přehlídnout ani Naruto. Rozběhl se k němu, ale když ani na jedné židličce nezahlédl Naruto, otočil se a vyrazil někam jinam.
„Počkat tohle nemá smysl, musím přemýšlet jako Naruto,‘‘ zamyslel se na chvíli se zastavil. Přemýšlet jako Naruto přece nemůže být tak těžký, někdy přemýšlel i o tom, jestli Naruto tuhle činnosti vykonává.
„Tak dobře, právě jsem do sebe narval desek misek ránemu a dosud jsem nezemřel na obezitu, kam bych pak šel si odpočinou,‘‘ dál pokračoval v uvažování, když okem přejel přes vyvýšenou skálu, hned kousek od Ichiraku Ramen a napadla ho jediná možnost. Vyskočil nahoru, Naruto musel sedět za kamenem kousek od něj, protože zahlédl jeho blonďaté vlasy.
„Nevěděl jsem, že budeš spát raděj tady,‘‘ promluvil do ticha. Naruto sebou polekaně cukl, rozhlédl se kolem sebe. Kyuuni už vedle něj dávno neležela, zbyla po ní jen jeho bunda, kterou ji půjčil. Oblékl si ji a postavil se. Když zahlédl ve tmě jemu známou postavu, trochu si oddychl.
„No nejspíš si půjdu lehnout raději do pokoje, zítra mám misi,‘‘ oznámil mu a Sasuke podiveně nadzvedl obočí. Misi? Nejspíš bude nějaká tajná, jinak by o ni věděl. Ale když viděl jeho načení v očích, jen se usmál.
„Vůbec ses nezměnil,‘‘ usmál se Uchiha a počkal až k němu kamarád dojde. Narutovi se na tváři objevil úsměv.
„Pořád jsi stejným, nenapravitelný, ale něco se s tebou děje,‘‘ přešel na téma, které s ním chtěl probrat, co nejdřív. Blonďákovi usměv opadl.
„Poslední dobou jsi pořád sám a povídáš si sám se sebou,‘‘ řekl ustaraně Sasuke a pohlédl do kamarádových modrých očí.
„Nebudeme to teď řešit, půjdu už spát,‘‘ oznámil mu, než stačil Sasuke cokoli namítnou, zmizel v závanu větru.
„Počkej…?‘‘ zavolal ale už do prázdna. Oddychl si, přeci jenom něco tajil. Nechtěl tu ztrácet zbytečně čas a proto se raději vrátil za svou milou, aby dokončili to, co před chvíli začali.
Naruto se objevil ve svém pokoji a lehl si do postele, pro dnešek toho bylo na něj moc. Raději zavřel oči a nechal se unášel tichem noci, až nakonec nerušeně usnul.

4.935065
Průměr: 4.9 (77 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, So, 2011-06-25 22:30 | Ninja už: 5253 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Super, jako vždy! Smiling

Obrázek uživatele BAJAJA-KO
Vložil BAJAJA-KO, Čt, 2011-05-12 19:13 | Ninja už: 5122 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

HELE KDY PŘIDÁŠ NOVÝ DÍL ???

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2010-04-18 22:09 | Ninja už: 5331 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Cool sériovka Laughing out loud Těšim se na další..Eye-wink

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Po, 2010-04-19 14:17 | Ninja už: 5485 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

to my taky jenže než se k tomu jobek dokope

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, St, 2010-04-28 17:45 | Ninja už: 5331 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Joo no... Jobku! Doufám žes na tuhle povídku nezapomněl xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Pá, 2010-03-05 21:35 | Ninja už: 5193 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

to byla nádhera...
jedna z nej povídek co jsem kdy četla... Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Po, 2009-12-28 12:40 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

krásná FF jobek boj a Amy romantika prostě série tak jak má být

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Wulfire
Vložil Wulfire, St, 2009-11-25 19:51 | Ninja už: 5306 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

doufám že to bude pokračovat jako NaruKuubi Laughing out loud

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Čt, 2009-11-26 15:26 | Ninja už: 5406 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

to jsme dva Laughing out loud

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, Út, 2010-03-02 09:46 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

nn tři Laughing out loud....ale vidím že pokráčko je v nedohlednu

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele Fenyxko
Vložil Fenyxko, St, 2011-04-13 20:21 | Ninja už: 4824 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Neklamte štiria Laughing out loud

Obrázek uživatele Shoper
Vložil Shoper, Út, 2009-11-10 00:59 | Ninja už: 5295 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

super kdy bude dalsi dil?? Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2009-11-10 13:55 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Na to se mě neptej, já nejsem na řadě

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Ne, 2009-10-11 13:06 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

moc pěknej díl Smiling hrozně moc semi líbyl Laughing out loud ale už byto chtělo další díl Smiling
a chudák Kyuubi mnějí je docela líto Sad

Obrázek uživatele Samourai_Blade
Vložil Samourai_Blade, So, 2009-10-10 23:02 | Ninja už: 5520 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

chtělo by to další díl co si budem povídat Smiling

Obrázek uživatele Temaku UzumakiNamikaze
Vložil Temaku UzumakiN..., So, 2009-10-24 19:12 | Ninja už: 5372 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný kdy bude další díl? Laughing out loud

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2009-08-27 17:36 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Super série, už se těším na další díl. Laughing out loud
Sice jsem musel neustále skákat do tvého seznamu povídek, abych se pak vracel odkazy na předchozí díly, ale to je jen detail nedoplněných odkazů na další díly Laughing out loud

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Čt, 2009-08-27 16:12 | Ninja už: 5485 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

mistrovské dílo na entou jediný kdo na tebe má je morituri

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele kuma
Vložil kuma, Čt, 2009-08-27 13:54 | Ninja už: 5598 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

Luxus naru+kuubi to by mohlo byt zajimave jen tak dal

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2009-08-27 12:08 | Ninja už: 6187 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super pokráčko

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2009-08-26 22:32 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No vidno vám oběma to svědčí, protože tohle je skvělá série od skvělých autorů, bez kterých by ta série neměla ten správný šmrnc...
Jen tak dál a jsem zvědavá, co bude dál...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, St, 2009-08-26 22:17 | Ninja už: 6155 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

velmi krasny dil Smiling od začatku jde poznat ze tenhle dil vymyslela zenska ruka Smiling jen tak dal.

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2009-08-26 21:34 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

tak Laughing out loud oni ti to už opravili a schválili ju? mno tak je to supr dílek. Dobrej nápad na díl Smiling aspoň nebudu muset moc přemýšlet nad tím o čem mám psát Laughing out loud hele fakt supr Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, St, 2009-08-26 20:46 | Ninja už: 5406 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

mi té Kyuubi bylo trochu líto, Naruto je prostě CHLAP Tak teď ti nevím...

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-08-26 20:49 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

hele nemysli si, že ženy jsou jediná stvoření, která mají slabé chvilky Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-08-26 20:30 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

souhlasím s Kaia-chan Smiling
nádherné Smiling a ten sen ten neměl chybu Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, St, 2009-08-26 19:51 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Jsem tu druhá!! Asi budem s kejt závodit o rychlost, ale mě o to nejde... Takovouhle spoluautorskou dvojici jen tak nenajdeš...jobek na boje a ty na tu sladkou romantiku, každopádně se těším an další Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, St, 2009-08-26 19:59 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

přesně kaia-chan to jsou moje slova to samí jsem jí řikala i já Laughing out loud jsou skvělá dvojice Laughing out loud



Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, St, 2009-08-26 19:45 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

jsem první!! Je to užasný moc se mi ten díl líbí Laughing out loud