manga_preview
Boruto TBV 10

Potomek dvou klanů – 7 Boj o Jinchuurikiho

Tak je tu další díl a na přání je trochu delší Laughing out loud jen tak pro upřesnění se nám v tomto díle dvě "Dámy" poperou o přízen našeho hrdiny Laughing out loud
proto jsi ho užijte heské čtení Kakashi YES

Druhý den ráno Naruto pospíchal za Tsunade pro výsledky. Něco mu říkalo, že se jeho tušení potvrdí.
Zaklepal a vešel.
„Dobrý den, Pátá, máte pro mě ty informace?“
Tsunade zvedla hlavu od papíru a zadívala se na příchozího.
„Naruto, jsem ráda, že tě vidím. Posaď se.“
Sedl si do křesla a čekal co mu hokage řekne.
„Naruto, tvoje obavy se potvrdily, Sasuke je opravdu jejím pánem nebo lépe řečeno byl.
V její paměti jsme našli zmínku o Akatsuki, ale bohužel nic konkrétního jen to, že po zabití Peina byl dosazen na jeho místo,“ odmlčela se a čekala na jeho reakci, když se žádná nedostavila, pokračovala.
„Bohužel se nám nepovedlo zjistit, jestli spáchala sebevraždu nebo byla zabita. Ten had jí musel stříhnout do těla sérum zapomnění, proto také zemřel,‘‘ dokončila Tsunade.
„Děkuji za informace, pokud dovolíte tak já půjdu.“ A zvedl se z křesla.
„Počkej, ještě mám pro tebe návrh.“
„Jaký návrh?“
„No povýším tě na jounina, ale musíš prokázat své schopnosti. Přece nechceš být jediným vůdcem v historii, který byl genin?“
„Ne, to nechci, tak tedy kde a kdy a hlavně s kým?“
„Zítra na cvičišti Sedm a budeš bojovat proti mně, Kakashimu, Nejimu, Shinovi, Kibovi a Leemu.“
„Dobře zítra nashledanou.“ Ani nestačila odpovědět a byl pryč.
Tsunade si povzdychla a vrátila se ke své práci.
Naruto se přenesl na cvičiště Sedm a začal vzpomínat na dobu, kdy byl ještě malý kluk a zajímal se jenom o své kamarády.
Posadil se do trávy a zadíval se na oblohu. Po nějaké chvíli měl pocit, že ho někdo pozoruje. Zaměřil se na ní a zjistil, že za nedalekým stromem stojí schovaná Hinata.
Ani se nezvedal a jenom dost nahlas zavolal.
„No tak, Hinato, vylez já vím, že tam jsi, nemusíš se přece schovávat.“
S Hinatou to za stromem málem seklo. A byly k tomu hned dva důvody.
První: Nevěděla, kdo ten krásný cizinec je.
Druhá: Nevěděla, odkud zná její jméno a to jí vedlo k třetí, jestli ho také náhodou nezná.
Sebrala veškerou odvahu a přistoupila k Narutovi.
„Ehm vy mě znáte?“
„No já myslím, že znám a myslím, že ty taky znáš mě.“ S těmi slovy se na ni otočil a usmál se co nejvíc mohl.
„Na-Naruto-k… Naruto-kun!“ Zakoktala a šla k zemi jak zralá hruška.
„No skvělý, proč to musí udělat zrovna teď? No nic, budu ji muset odnést do jejího domu.“ Sebral Hinatu a vydal se k hlavnímu domu klanu Hyuuga.
Byl jenom malý kousek od hlavního domu, když potkal Nejiho.
„Co jsi udělal Lady Hinatě!“
„Nic Neji, jenom omdlela a já jí tam nechtěl nechávat nesl jsem jí domů.“
„Tak to jo já myslel…“
„Tak nemysli,“odsekl Naruto
„Odnesu jí sám, dej mi jí.“
„Tady ji máš, stejně mám práci.“ Podal Hinatu Nejimu a přenesl se domů. Chtěl přestěhovat z údolí nějaké lišky, aby je mohl cvičit a nebýt v tak velké čtvrti sám.
Mezitím v Hyuuga čtvrti
Neji odnesl Hinatu do jejího pokoje, kde jí s obtížemi vzbudil. Hinata, už s normální barvou obličeje, se rozhlížela kolem sebe, když ale zjistila že je doma, zaměřila se na Nejiho.
„Kde… kde je Naruto-kun?“ zeptala se a mírně zčervenala.
„Nevím potkal jsem ho pár metrů od čtvrti s vámi v náručí. Předal mi vás a odešel nejspíš domů,“ dořekl a chystal se odejít. Hinata dál seděla na posteli, omámená myšlenou, že byla v Narutově náruči. Neji si jen povzdechl a odešel. Hinata ještě chvíli seděla na posteli, potom se z ničeho nic zvedla a vyskočila oknem na větev stromu a utíkala k cvičišti, kde se s ním po dlouhé době opět setkala doufala, že tam ještě bude.

Mezitím u Hokage

„Dobrý den, Tsunade-sensei,“ pozdravila osoba která vstoupila do kanceláře
„Ahoj Sakuro, co potřebuješ?“
„Chtěla jsem se vás na něco zeptat,“ zaváhala a sedla si před svou učitelku.
„Jen se ptej, ráda ti na všechno odpovím.“
„Proč jste mi neřekla, že se vrátil Naruto?“
„Protože si to přál. Skoro nikdo to neví, má právo to všem oznámit sám,“ odpověděla a zadívala se jí do očí.
„Ještě něco?“
„Ano, je tu ještě něco chtěla jsem se zeptat, kde teď bydlí a co je to za klan ten Namikaze, nikdy jsem o něm neslyšela. On je přece poslední z klanu Uzumaki, ne?“
„Nedivím se, že o tom klanu nic nevíš, Naruto je totiž jediný potomek i klanu Namikaze o čem on sám nevěděl. A navíc je teď jeden z nejbohatších ve vesnici, ale víc říkat nebudu, musí ti to říct sám,“ vychrlila na překvapenou Sakuru a poslala jí pryč, kvůli spustě práce. (Ta tak, pod stolem má flašku saké)
Sakura se vypotácela z kanceláře. Přemýšlela nad přívalem nových informací. Rozhodla se ho jít navštívit. I když nevěděla, kde přesně hledat, byla odhodlaná ho najít.
První, co jí napadlo, bylo se vydat na cvičiště, kde se z ní, Naruta a Sasukeho stal tým. Celou cestu přemýšlela nad svými pocity a zvláštním chováním, když ho včera viděla i na onu větu když nevěděla, kdo to je. Ta vzpomínka jí na tváři vykouzlila usměv.
Když dorazila na cvičiště, nikoho neviděla, s povzdechem si sedla na kraji lesa a pozorovala oblohu. Najednou se jí zdálo, že něco slyší, otočila hlavu za zdrojem zvuku a spatřila běžící Hinatu. Její dlouhé, modro černé vlasy za ní vlály jak tmavý závoj. Zastavila se až skoro na konci cvičiště, kde nejspíš aktivovala svůj Byakugan, protože se rozhlédla a spatřila Sakuru, která byla skrytá ve stínu a nebyla pouhým okem vidět. Zamířila k ní.
Sakura si povzdechla, nechtěla s ní mluvit, už dlouho věděla, že se jí Naruto líbí a teď k němu cítila jisté sympatie i ona. Sice nevěděla, které dá Naruto přednost, ale byla odhodlaná si ho získat i za cenu nesouhlasu Hinaty. Naruto byl přece jenom do ní zamilovaný už dlouho, tak proč by to nemohla být právě ona. Sledovala Hinatu, jak se k ní blíží. Když už byla skoro u ní, nahodila přívětivý usměv a tvářila se jako by si užívala krásného počasí.
„Ahoj Sakuro, neviděla jsi tady Naruta-kun?‘‘ zeptala se a dál sledovala Sakuru, její výraz se jí nelíbil, za tu dobu, co byl Naruto pryč, hodně cvičila, aby se mu co nejvíce přiblížil a teď měla nepříjemný pocit, že jí to nebude nic platné.
„Ahoj Hin, neviděla jsem ho, potřebuješ něco? Já bych mu to vyřídila mám se u něj dnes stavit,“ řekla.
Hinatu tahle zpráva znepokojila ještě víc. Vůbec to nečekala, měla pocit, že se svět najednou zastavil. Stále jí zněla Sakuřina slova v uších. Sebrala veškerou odvahu a odpověděla.
„Ne, to je dobré až ho uvidím tak mu to řeknu.“ V tu chvíli měla neuvěřitelný vztek, který jí trhal zevnitř. Na sobě však nedala nic znát a mile se na Sakuru usmála. Ta se jen zvedla a chtěla odejít, když jí někdo chytil za zápěstí. S trhnutím se otočila a zjistila, že se na ní dívá Hinata s Byakuganem. Trochu se ulekla a vyjeveně na ní pohlédla.
„Sakuro, co takhle dát si přátelský souboj?“ Měla takový pocit, že se tímhle z nich stávají rivalky. Sakura chvíli nevěděla co říct, proto jen překvapeně kývla.
Pomalu došly doprostřed cvičiště a zaujaly bojový postoj. Sakura to nevydržela a zeptala se proč, ta jí jen odpověděla.
„Víš Sakuro, za měsíc se mám utkat s otcem o vůdcovství a potřebuji hodně trénovat a malý přátelský souboj mi neuškodí ba naopak, pomůže,“ usmála se a poměřovala jí pohledem. Obě čekaly na první krok té druhé.
Stály tam a měřily si pohledem tu druhou. Pak obě na ráz vyrazily a hodily po té druhé kunai. Ty se jen neškodně zaryly do země. Hinata musela uhýbat před ničivou silou Sakuřiných pěstí a ona zase jejímu Juukenu. Nutno dodat že se za těch šest let Hinata hodně zlepšila, ale Sakura měla značně na vrch, přece jenom jí učila samotná Tsunade.
Hinata si myslela, že má vyhráno, když na Sakuru použila Juho Soshiken (Lví pěst) bohužel pro ní jí to nevyšlo, Sakura se jí vyhnula odskočila kousek od ní, složila pár pečetí a zařvala:
„Doton: Dochuu Senkou“ a zmizela pod zemí. Hinata byla chvíli vyjevená, nevěděla, že Sakura dokáže používat ninjutsu.
Tahle chvilka nepozornosti Sakuře stačila, aby se jí dostala pod nohy a stáhla jí do země. Hinata se jen ušklíbla a použila Hakkeshou Kaiten (Vír proroctví) v mžiku byla venku. Zrovna ve chvíli, kdy chtěla na Sakuru znovu použit Juuken se z lesa, nebo to co z něj zbylo, vyběhly dvě obrovské lišky. Jedna chytla Hinatu za nataženou paži a strhla jí stranou, kde jí zabránila se znovu na Sakuru vrhnout. Sakura měla podobný osud s rozdílem, že nebyla na zemi, ale ocas lišky jí držel vysoko ve vzduchu. Obě dost zadýchané se zmítaly v jejich sevření.
Blízko obou se z ničeho nic vytvořil vzdušný vír doprovázený kapičkami vody, ze kterého se vynořil Naruto s malou liškou na rameni.
Obě okamžitě přestaly prát se svými věznitely a koukaly na Naruta. Ten dal pokyn a obě lišky je pustily a vrátily se k Narutovi.
Hinata po chvilce nevydržela a omdlela, hned, jak to uviděla malá liška na Narutově rameni něco mu pošeptala a odběhla jí pomoct. Naruto mezitím zamířil k, už stojící, Sakuře.
„Sakuro-chan, co jste si proboha udělaly?“ zeptal se a čekal na její jistě zajímavou odpověď, avšak dočkal se jen nepatrného pokrčení ramen a velmi krácenou odpověď:
„Přátelský souboj.“
Naruto měl pocit, že špatně slyšel proto se zeptal znovu.
„Přátelský souboj na zdokonalení schopností.“
Když mu znovu odpověděla stejně nevydržel a sáhl jí na čelo, jestli nemá horečku pak dodal.
„Přátelský souboj? Sakuro vždyť to tady vypadá jako kdyby se tu nedávno konala bitva z nemalým počtem ninjů.“ znovu se na ní zadívala jako by ji viděl poprvé.
Sakura se teprve teď rozhlédla a musela uznat, že má Naruto pravdu. Byly do svého „Přátelského souboje“ tak zabrané, že si nevšimly, jak devastují okolní krajinu.
Mezitím co se Sakura nemohla vzpamatovat z chaosu, který všude panoval se k ni přitočila ona malá liška a začala jí léčit jazykem povrchové ranky na nohách, na které dosáhla (Sakura totiž stále stála) až při doteku se na ní otočil pohled Sakury. Sedla si a ze zájmem si jí prohlížela. Byla čistě bílá, jedinou výjimku tvořil ocas na kterém byla zlatá skvrna připomínající hvězdu chvíli jí ještě pozorovala, ale pak sklouzla pohledem na ty dvě ostatní. Byly obrovské, když seděly stále byly o hlavu větší než Naruto, obě měly hnědočervený kožich s bílou náprsenkou, kolem krku měly uvázané černé šátky se znaky klanu Uzumaki a Namikaze. Znovu pohlédla na lišku, která jí léčila a také ona měla ten šátek.
Naruto kývl na jednu lišku a něco jí pošeptal. Ona kývla, že rozumí, sebrala Hinatu ocasem, vysadila si jí na záda a pelášila do Hyuuga čtvrti, během chvíle byla zpátky. Potom se Naruto otočil už k uzdravené Sakuře.
„Sakuro-chan, nechceš doprovodit domů?“ zeptal se a mírně zčervenal.
„ANO! Vybral si mě a ne tu Hyuuga holku!“ radovala se vnitřní Sakura.
Sakura jí okřikla a nahlas řekla:
„Budu ráda, ale neměla jsem dneska přijít k tobě?“ zeptala se a taky trochu zrudla.
„No vlastně měla, ale to můžeme nechat na zítra musíš si odpočinou. Sice nevím, proč jste se do sebe tak pustily, ale cítím, že tvoje chakra je na minimu.“
Sakura se mírně pousmála a řekla:
„Dobře, jestli mě chceš doprovodit, budu jenom ráda,“ odpověděla a sklopila hlavu, aby neviděl jak je červená.
Cestou toho moc nenamluvili, když ale dorazily před dům, kde Sakura bydlela chvilku tam nervózně přešlapovala a pak se k překvapenému Narutovi naklonila a dala mu lehkou pusu na tvář. Zčervenala jak rajče a v mžiku utekla do domu.
Naruto tam ještě chvíli překvapeně stál, ale pak se jenom pousmál, otočil se a šel domů. Jenže tento výjev viděla i osoba, která z toho radost vůbec neměla a v tu chvíli přísahala, že to nebyl jejich poslední „přátelský souboj“.

Pokračování příště……

Poznámky: 

tak jak se vám líbyl ? Laughing out loud

Moje FF Kniha

4.923075
Průměr: 4.9 (91 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ero-sennin naruto
Vložil ero-sennin naruto, Ne, 2012-11-25 17:17 | Ninja už: 5177 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

čitam to uz asi piaty krát ale stale sa toho neviem nabazit Laughing out loud sakura vs. hinata a sakura vyhra to je ako splneny sen Smiling

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Ne, 2012-12-02 11:42 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda že se to tak líbí kéž bych mohla dopsat i zbývající povídky.... Sad



Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-09-08 21:11 | Ninja už: 5584 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

úžasné nádherné těším se na souboj naruta a tak trochu no možná více mi to připomíná Návrat Naikazeho

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Čt, 2010-09-09 16:16 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

no ten mě tak trochu inspiroval Laughing out loud



Obrázek uživatele Ero
Vložil Ero, St, 2010-02-10 20:20 | Ninja už: 5421 dní, Příspěvků: 312 | Autor je: Prostý občan

no ja osobne bych byl radsi pro NaruHina tak doufam ze to tak taky dopadne ale jinak fakt dobry cteni arigato

YURI Z lásky _ Z lásky

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2009-11-20 19:50 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

fakt sa mi to prestava pacit

Obrázek uživatele Amhery
Vložil Amhery, Pá, 2009-11-13 19:43 | Ninja už: 5628 dní, Příspěvků: 220 | Autor je: Prostý občan

ten koniec nemal chybu xD... a tiež som sa zasmial na niektorých pasážiach Laughing out loud
stále tam máš pár chybyčiek, ale to ty vieš (podľa varovania čo máš pri zozname Smiling)
idem na ďalšiu Smiling

Moja FF Eye-wink Narutov návrat - chuuninská skúška <- DOKONČENÁ Smiling

ehm... som chlapec xD (píšem to tu pre istotu kvôli nicku Eye-wink)

Wolfy Lair Fansub

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, St, 2009-11-04 16:18 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

pekný súboj. som zvedavý ako sa to celé vyvŕby. utekám rýchlo na další diel.

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Čt, 2009-10-15 21:33 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hinata do to ho! xD Mazec díl xD Hmm ten zápas byl dobrý hlavně to zakončení xD Připomělo mi to Naruta a Sasukeho xD Každopádně 5 bodů

Jsem fanda:

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, St, 2009-10-07 15:12 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

pekne ale ten koniec je skaredy ja si nemozem pomoct ale nemam rad sakunaru teda ovela radsej mam rad naruhine teda najradsej............. ale inak pekne velmi pekne

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-09-27 15:39 | Ninja už: 6237 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

pěkný díl

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-09-25 23:13 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Hin!! Rozdrť Sakuru!! Jéé, nechala jsem se unést. Mě si nevšíměj jsem jen ubohá čtenářka, která fandí jako doma při fotbale, taky fandí svému týmu!!

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele AKAM
Vložil AKAM, So, 2009-09-05 20:22 | Ninja už: 5422 dní, Příspěvků: 103 | Autor je: Prostý občan

omg preco naruto a hinata podla mna patria k sebe som sklamani Sad

Obrázek uživatele Temaku UzumakiNamikaze
Vložil Temaku UzumakiN..., Ne, 2009-08-16 15:13 | Ninja už: 5422 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Kawai doufala jsem že si vybere Sakuru Laughing out loud

Obrázek uživatele Anke
Vložil Anke, Ne, 2009-08-09 22:45 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle je opravdu úžasná povídka Laughing out loud opravdu moc se ti povedla. Já jen doufám, že si nakonec Naruto vybere Sakuru. Doufám, že co nejdříve napíšeš pokráčko, protože to jak se Hinata se Sakurou perou o Naruta je boží Laughing out loud

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Po, 2009-08-10 12:35 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

pokračování by mělo bít behem dneška nebo zítřka a ano vibere si Sakuru Laughing out loud



Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-10 14:58 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

neeeeeeee co jdi to provedla to by mělo být překvápko chjo!

Obrázek uživatele Mafarazo
Vložil Mafarazo, Ne, 2009-08-09 21:25 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

lol ženský se perou o naruta Smiling doufam ze si uvědomujěš že je tvou povinností udělat pokráčko Chcíp

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Ne, 2009-08-09 21:57 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

jasně chtělo to změnu vždycky to byl sasuke a ted? jo jasně, že napíšu děkuju za koment.



Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Čt, 2009-08-06 16:31 | Ninja už: 5616 dní, Příspěvků: 755 | Autor je: Recepční v lázních

paani ja nemam slow....fakt!! a to ti mozem aj odprisahat!!teda kwoli mne sa uz biju aj Sakura a aj Hinata....hehe....w twojom pribehu musim wyzerat naozaj dobre!!Sticking out tongue....*nechaj ho zit - mysli si ze je Naruto-sama*....Laughing out loud Laughing out loud....suprowy pribeh!!Eye-wink

...

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Čt, 2009-08-06 16:43 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

díky těší mě tvá slova Laughing out loud



Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Čt, 2009-08-06 16:51 | Ninja už: 5616 dní, Příspěvků: 755 | Autor je: Recepční v lázních

nemas zaco....Eye-wink Smiling

...

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Čt, 2009-08-06 13:28 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

uuuuu whoa


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Čt, 2009-08-06 13:52 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

krásná slova Laughing out loud Kakashi YES



Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-08-12 14:40 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Eye-wink hold sem : "nemněl slov" tak postačili citoslovce Eye-wink


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-03 20:31 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

To je doslova skvost.
Velice do bře jsi uhodila na mou slabouu strunu vždy mám rád povídky kede se Sakura s Hinatou perou o Naruta a vždy bych si přál být v jeho kůži.
Je to skvělá FF a doufám že bude i nadále takto skvěle pokračovat.

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Po, 2009-08-03 12:12 | Ninja už: 5581 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

děkuju vám všem za pěkný komentáže jsem ráda, že se vám to někdo čte Laughing out loud



Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2009-08-03 11:35 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

hele moc povedený Smiling jako vždy Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Po, 2009-08-03 04:20 | Ninja už: 5586 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to supeeeeer !!!

Obrázek uživatele Yondaime20
Vložil Yondaime20, So, 2009-08-01 22:12 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

super boomba další díl, nemůžu se dočkat jak to dopadne.