manga_preview
Boruto TBV 14

Třináct listů : 7.část

Ahoj, Hazure!
Doufám, že si v pořádku a že k tobě tento dopis došel. Hodně dlouho jsem tě nekontaktovala, za to se moc omlouvám.
U nás v Konoze je to totiž ještě horší než v době, když jsem si psala poslední dopis. Ten drobný konflikt na hranicích, kvůli kterému jsme měli mise, se proměnil v něco většího. Byl to nejspíš důvod toho, proč nám kontrolovali poštu a poté nám úplně zabránili cokoliv posílat. Myslela jsem si, že je to obyčejná paranoia, ale asi před týdnem někoho zatkli kvůli údajné výzvědné činnosti. Je sice pravda, že Konoha měla se vzbouřenci problémy už předtím (začalo to hlavně potom, co se Danzou stal Hokagem, ale to podle mě není důležité), ale vážně jsem netušila, že je to tak špatné.
Nemohla jsem psát ani tobě, ani Katsuovi, teď už naštěstí ano. Sice poštu ještě pořád kontrolují, ale alespoň už jí můžeme posílat.
Minule jsem se zmiňovala o našem klanu a té otázce následnictví… Je to strašně zvláštní. Ačkoliv otec předtím tak spěchal, teď se to všechno nějak zaseklo. Ještě se to pořád nerozhodlo a otec má nervy na dranc a strašně zuří. Dokonce mi dal domácí vězení, když jsem chtěla jít za kamarádkou! Jako by si neuvědomoval, že už jsem dospělá. Upřímně, nechtěla bych být na jeho místě. Aby člověk mohl vést klan, musí být nejen velmi silný bojovník a mít hodně chakry, ale musí být také schopný zařizovat ty oficiální záležitosti, protože náš klan je nejváženější v Konoze.
Předtím jsem váhala, jestli se mám o to místo pokoušet a porazit Hinatu, ale nakonec mi došlo, že je to hloupost. Je to moc velká zodpovědnost a myslím, že bych to nezvládla. Mám pocit, že mě otec stejně nepovažuje za vhodnou, poslední dobou se ke mně chová strašně chladně. Ale pořád se mi to zná jako hloupý začarovaný kruh… Je to strašně divné, nevím, co si mám o celé téhle věci myslet.
Co se týče toho setkání… No ano, bylo to rande, přiznávám. Když ono se o tom tak hloupě píše… Když se dívám na ty slova na papíře, vždycky se červenám a pak to automaticky přeškrtám. Ale tobě to stejně došlo, co? Ono by to asi došlo každému… Jsme přecejen přátelé, takovéhle věci bychom si měli říkat.
Ale kolem téhle záležitosti… Ano, to mi připomnělo, že se nedávno stalo něco úžasného! Jak pořád myslím na ty špatné věci, na ten konflikt na hranicích a ty zvědy, zapomínám i na ty dobré věci. Máma říká, že když píšu nejdřív o starostech a potom o radostech, je to znak toho, že už jsem konečně dospěla, ale nevím, no… Ty její moudrosti mi občas vážně lezou na nervy.
K té dobré věci… Když jsem se na nějaký ten měsíc odmlčela s dopisy, Katsuo za mnou přijel! Vůbec jsem to nečekala, ale on mi řekl, že o mě měl strach, že se mi mohlo něco stát. Měl prý problémy se sem dostat, ale řekl mi, cituji: „Co bych pro tebe neudělal!“ A pak… No… Musím se strašně červenat, když to říkám, ale zeptal se mě, jestli s ním nechci začít chodit! Samozřejmě, že jsem řekla ano, co jiného taky, že jo. Mám ho vážně ráda.
Ale, o čem to pořád píšu! Jenom o sobě, měla bych se stydět. Ale vždycky, když si na tu věc vzpomenu… Je to takový úžasný pocit! Jako by na světě nebyl žádný problém, jako by všechny zmizeli a, a… A vůbec.
Moc ti blahopřeji k získání týmu. Já jsem jenom chunnin, ale vlastní tým bych si moc přála… Bylo by to skvělé! Tak trochu ti závidím, to najímání zní strašně zajímavě. Tolik nových lidí, co přitom potkáváš! Té holčičky je mi taky líto, ale co se dá dělat, takové věci se dějí. Ne všichni si můžou splnit svůj sen. Perfektním příkladem toho je moje sestra Hinata, tolik si přála mít odvahu říct svému idolu, že ho miluje… A on jí pak řekl, že s ní chce být jen kamarád! Některé věci holt neovlivníš, ať už se snažíš jakkoliv. Mám dojem, že jsem ti o tom už psala, ale stejně, byla to od toho pitomce pěkná rána pod pás! Prý kamarád, pche… Nechápu, proč ho Hinata na místě nezaškrtila.
Ale ne, zas odbíhám od tématu. Ten tvůj tým… Všichni vypadají sympaticky, i když ten Hoku, no, nevím. Určitě má k tomu nějaký důvod, ne? K tomu takhle se pořád tvářit. Ale neboj se, většinou se pod tvrdou slupkou skrývá dobré srdce. Alespoň to tvrdí moje máma.
To už bude asi všechno, nenapadá mě nic víc, co bych ti měla napsat. Doufám, že brzy odepíšeš a nebudeš takový lenochod jako já, už se moc těším!

Hanabi

Poznámky: 

Jo, jo, jo... Já vím, strašně dlouhá odmlka, styď se, Tenny. Zavinil to rozbitý pc, prázdniny, ale popravdě, z největší části moje lennost.
Můžu pozastavit vlastní FF, ale pozastavit spoluautořinu je pěkně podlé, zvlášť když jí někdo tak rád píše, jako Tall.
Prostě jsem mu to nemohla udělat, takže jsem se vzchopila a napsala to za rekordní čas - za hodinu. Což tomu řekla bych odebírá na kvalitě.
Snad se vám líbí a nezanevřeli jste na mě úplně... Zasloužím si alespoň jeden pěkný komentář? *psí očička*
Ehehe... Teď jedu k babičce a pak na celokonožák, takže další díl ode mě jen tak nebude, ale Tall určitě pokráčko napíše. Smiling

4.583335
Průměr: 4.6 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Moongirl
Vložil Moongirl, Po, 2011-05-30 20:36 | Ninja už: 5104 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

tenny, tvých povídek se nemůžu nabažit... jsou geniální Kakashi YES

Lidstvo nemůže získat nic bez toho, aniž by se předtím něčeho vzdalo... až na Chucka Norrise (samozřejmě)

95% teenagerů by brečelo, kdyby viděli Justina Biebera chystajícího se skočit z vrcholu mrakodrapu. Přidej si tohle do podpisu, pokud patříš k těm zbylým 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by: SKOČ, SKOČ!!!

SASUKE JE MOC COOL NA TO, ABY BYL EMO...

Redbull dává kříííídla(tohle není reklama)

Moje oblíbená hra- http://www.herni.cz/hra-super_smashflash

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2011-05-30 20:51 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Och, díky, to potěší. Smiling Ale musím říct, že jsem psaní už před nějakou dobou vzdala, nebo lépe řečeno stagnuji a už rok či dva jsem nic moc nenapsala. Holt tvůrčí krize, no.

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2010-01-01 00:03 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Takže, Tenny-chan... tobě sem píšu hlavně proto abych tě upozornila na jednu chybu ae nechtěla sem to psát do Tallova dílu. xP x)
V prvnim dopise si totiž napsala že Katsuo má modrý oči a ve třetim pak že sou zelený...
A toe asi tak všechno co sem ti chtěla. Jak sem už napsala u předchozího - čte se to pěkně, dycky se u toho tak uvolnim... x) Sem tam sice ňáký chyby nad kerýma jen krčim čelo ae jinak nic moc co bych vytkla. Zopakuju - tady ste totiž všechna svazující pravidla obešli takže je v podstatě jedno o čem budete psát. x)
Jo vlastně na jedno tě musim ještě upozornit - omez dodatky v závorkách! Jak pořád píšeš kdo je kdo a o koho de... Někdy mě to už docea otravovalo. A myslim že Hazure (ani my) neni až takovej blbec aby nepoznal o kom se mluví. x) V nejhoršim si to najde v předchozích dopisech no. xD
Toť vše. ^^

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Út, 2009-09-08 17:30 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Ja som to čítala dneska v buse domov a skoro som zabudla prestúpiť na druhý (holt cestovanie je sv*ňa xDD)
Čo sa týka tohto listu je o trolililinku slabší,ako tvoj predchádzajúci,ale vyjadrím sa už len kladne: páčilo sa mi to,aj ked to nebolo najlepšie,čo si kedy napísala(a ja som chcela byť dneska dobrá...sakra..) Najviac ma asi oslovila tá časť,kde Hanabi rozprávala o svojom rande...Bolo vidno,že ked to "písala",tak bola vo veľkých rozpakoch Smiling

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2009-09-05 09:35 | Ninja už: 6172 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Přijde mi, že jsi Hanabi konečně nechala dospět. To bylo to, na co jsem čekala. Tenhle díl se ti povedl a já vážně doufám, že až Tall napíše další, tak já si ho nepřečtu se stejným zpožděním jako tenhle xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2009-07-21 17:18 | Ninja už: 6214 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hazure sa asi zase..poteší... xDD
Pekné pokračovanie, síce sme sa toho až tak moc nedozvedeli, ale som zvedavá, ako to ukončíte, takže sa moc teším na pokračovanie Smiling
A..Pekné prázdniny xDD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.