manga_preview
Boruto TBV 09

Legenda draků 20. Sareth a Zrada

„Už mě nebaví se tady s vámi zahazovat, jdu teď zabít Uzumakiho manželku,“ vykřikl Sareth a všechny smetl tlakovou vlnou kterou ovládal svým mečem. Jak se přibližoval k Hinatě aby jí dorazil ztuhnul jak slyšel povědomý hlas.
„Co si dovoluješ na mou manželku.“
Ten moment všichni zpozorněli a s obdivem v očích se dívali na postavu v prachovém oblaku, Sareth se překvapeně a taky zuřivě hned otočil.
Byl to Naruto který stál ve oblaku prachu.
„Tebe je dost těžké zabít jako vidím.“
„Víš mám kámoše všude a teď budu tvým soupeřem já.“
„He ukaž co umíš,“ řekl pohrdavě Sareth.
Naruto vytáhl meč který mu dal jeho ďábelský přítel a pustili se do souboje. Sareth prvním švihem meč chtěl Narutovi useknout hlavu ale on se stihl skrčit a s otočkou škrábnul Saretha na noze. V tom momentu od sebe odskočili a čekali jeden na druhého kdy ten druhý zaútočí.
„Proč tohle všechno děláš, proč mě chceš zabít a všechny mé blízké taky?“ zeptal se Naruto.
„To proto že kvůli tobě jsem byl oddělen od své matky,“ vykřikl Sareth.
„O čem to k sakra mluvíš nevím nic o tvojí matce.“
„Tak ti řeknu všechno když to chceš vědět. Jednou žili draci spolu s lidmi a stalo se to že se jeden člověk stvořil napůl člověka a napůl draka. Chtěl lidem dát sílu draků a vytvořit armádu kterou by nikdo nezastavil. Jeho výtvory se však obrátil proti němu když zjistili proč je stvořil. Našli útočiště mezi draky, několik let žili v tajnosti a míru v dračím údolí. Pak se stalo to že lidi začali zabíjet draky a tehdy se začali draci schovávat před lidmi. Všechno předpověděl jeden dračí prorok kterého draci poté začali respektovat. Další věc byla že se narodí člověk který vyhladí draky, předpověděl že aby tomu zabránily musí vyhladit naší rasu. Moje matka mě zachránila před jistou smrti a proklela draky že za tohle zaplatí a na místě kde jí zabily vytrysknul pramen. Ten pramen je pro všechny jedovaný ale pro mě jako jediného ne, nevím přesně jaký má mít na mě magický účinek ale nemohu se k němu dostat. Jelikož mě nezabili jsi se narodil ty, ten kdo má vyhladit draky. Proto tě chci zabít abych mohl přivést k životu mojí matku. A draky jsem předtím zabíjel kvůli mé nenávisti k nim a taky toho dračího proroka. Tebe musím zabít abych se mohl dostat k pramenu v dračím údolí.“
„Je mi líto že vás skoro vyhladili kvůli strachu ze mě ale to není důvod abys zabíjel i ostatní.“
„Víš po tak dlouhé době krveprolévání mám na to chuť tak už konečně zemři,“ vykřikl Saretha znovu se na Naruta vrhnul jejich souboj probíhal takovou rychlostí že je nikdo neviděl. Nakonec však Naruto vážně zranil Saretha který padnul na koleno držící se za krvácející bok.
„Hele myslím že je čas ti říct pravdu teď když nejsi schopen s tím moc dělat,“ ozval se Madara z vedlejší střechy.
„Co chceš,“ křiknul na něj Sareth.
„Jen to že vodu z toho pramene mám tady u sebe v téhle lahvičce.“
„Ty sviňáku,“ křiknul Sareth znovu a skočil k němu.
„Víšci když teď vím že mi to je na nic tak myslím že to zahodím,“ řekl Madara a hodil lahvičku s vodou dolů ze střechy.
Sareth se vrhnul pro tu lahvičku a Madara za ním snažící se ho zastavit.
Jak jí Sareth chytnul a za pádu se stihnul z ní napít se slovy.
„Sledujte moje znovu sjednocení.“
Jak to dořekl ladně dopadl na zem nohami a Madara který se ho snažil zastavit vytáhl katanu kterou ho chtěl přeseknout. Sareth jenom vystřel ruku a v momentu co se ho měl Madara dotknout tak ho zastavilo něco neviditelného. Přitom to pod Sarethem udělalo kráter, pomalu se začal v jeho ruce objevovat dlouhý meč a on se začal měnit. Zvětšil se, narostly mu křídla a dlouhé zlatisté vlasy. Jedním mávnutím toho meče odpálil Madaru přes několik domů a pak ho chytnul Pein.
„Není vám nic?“
„Skoro nic radši zmiz…,“ chtěl říct Madara ale už ho Sareth probodl svým dlouhým mečem.
„Jsi jenom odpad a tohle máš za tu zradu,“ řekl Sareth jemným hlasem ve kterém bylo cítit zlo.
„Teď ty a ta tvoje ženská, zmizte mi z očí,“ řekl arogantně a otočil se k Narutovi.
„Myslím že my máme spolu nevyřízené účty,“ pronesl a díval se do těch Narutových.
„Teď už mohu uskutečnit tvojí noční múru hahahahaha,“ zasmál se Sareth a vzlétl.
„Nic neuděláš když tě teď zabiju,“ vykřikl na něj Naruto.
„Tak to zkus,“ začal Sareth provokovat.
Sareth nasměroval ruku k zemi a ze země se zvednula obrovská hora na které zůstal stát s ním jen Naruto. Pak zvednul ruku k obloze a zatáhla se obloha temnými mraky ze kterých začal padat černý popel. Jedním odrazem byl u něj, jak Naruto vykryl jeho úder viděl jeho necitelné ještěří oči a malým arogantním úsměvem.
„Je hezké tě znovu vidět, Uzumaki.“
Když se od sebe odrazili tak už jenom Naruto zaregistroval jak se na něj řítí veliká skála. V sekundě jí rozsekl ale nečekal že za ní letí Sareth.
Po vykrytí několika úderů, záblescích mečů a zvuků mečů dal Sareth Narutovi pauzu.
„Mám nápad na perfektní dárek pro tebe, co takhle utrpení?“
Jak to dořekl už zase byli v sobě, kdykoli se Naruto snažil útočit tak měl problém se vyhnout jeho proti útokům. Poté při tom jak bojovali ve vzduchu ho Sareth odpálil obrovskou rychlostí k zemi. Naruto neměl v úmyslu se vzdát a zastavil svůj pád tím že zabodnul meč do skály a postavil se na něj. Sareth se jenom nahoře vznášel ale pak a řekl Narutovi.
„Padni na kolena, chci tě vidět prosit o milost.“
Ve stejném okamžiku se uvolnili stovky obrovských skal které vypadali jako by je právě tehdy useknul. Naruto se připravil a ve správné chvíli se odrazil, vytáhnul meč ze skály a přeseknul jednu která ke k němu blížila. Za ní však byl Sareth a už byli znovu v sobě, bojovali celou dobu pádu ale v poslední chvíli Naruto uhnul a dopadnul zemi.
Jak se Naruto chystal znovu do souboje padnul na kolena od zranění které mu způsobil posledním úderem. Sareth skočil před něj, propíchnul mu rameno a přitlačil ho ke skále.
„Řekni co si nejvíce ceníš, chtěl bych si vychutnat ten pocit jak ti to vezmu a zničím.“
„Asi to pořád nechápeš, není nic co bych si necenil,“ řekl naštvaně Naruto, vytáhnul si jeho meč z ramena ale už neměl tolik sil aby mu více vzdoroval.
„Vidím že mi necháš to potěšení udělat co chci, vezmu si tedy například tohle,“ řekl Sareth a slétl dolů kde jedním úderem zametl s Nejim, chytnul Hinatu a vzlétl za ním.
„Tak a co teď uděláš, vidím že nic tak poslouchej pozorně. Dva dny cesty na severozápad tě budu čekat s celou armádou máš týden aby ses mi tam postavil jinak zabiju tvou milovanou. Hlavně mi ukaž co je v tobě doopravdy a ne tohle co teď chci si užít jak tě zabiju ale předtím než umřeš budeš se dívat na to jak bude umírat ona.“
Když domluvil tak odletěl, obloha se pomalu vyčistila.a hora kterou vytvořil se začala vracet pod zem. Jak z ní sestoupil unavený Naruto, jeho přátelé se kolem něj shromáždily a dívaly se na něj jak se snaží potlačit v sobě smutek spolu se záští.
„Co se stalo Naruto,“ zeptala se ho Tsunade rozrušeně.
„Do týdne se mám utkat s ním a jeho armádou dva dny severozápadně jinak zabije Hinatu,“ řekl s tónem ve kterém bylo slyšet jak to v něm vře.
„Já půjdu s tebou,“ řekl najednou Kakashi.
„Já taky,“ ozval se Sasuke a poté další kteří tam byli.
„Nenecháme té postavit se jemu a jeho armádě samotného ale teď se musíme postarat o raněné a ty se musíš taky zotavit,“ řekla Tsunade vážným hlasem.

Poznámky: 

tak tady to je, doufám že se vám to bude líbit

5
Průměr: 5 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Čt, 2009-07-09 21:36 | Ninja už: 5488 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

tohle je moc pěkný dílek těšímm se na další.

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Po, 2009-07-06 23:43 | Ninja už: 5558 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

krása Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Po, 2009-07-06 19:42 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

pěkný už se nemužu dočkat jak to bude pokračovat