manga_preview
Boruto TBV 07

Domination dead 05-Sasuke žárlí?

Slunce začalo zapadat za kopce. Dalo by se říct, že teď v Konoze nastal klid. Ale ono tomu tak není. Jedinou osvětlenou budovou, je velký obchodní dům, stojící uprostřed vesnice. Světla však odkryla hrůzu, která se skrývala před denním světlem. Tou hrůzou byla poměrně větší skupinka zombii, která se shromáždila pod osvětleným domem. Jejich snaha se dostat dovnitř, byla marná.
„Já to do ruky nevezmu ani náhodou,‘‘ pištěla Ino a už poněkolikáté odmítla vzít za ruce mrtvou Shizune. Protože se jich k tomuhle činu odhodlalo velice málo, museli přesvědčovat i ji, zbytek se někam vypařil.
„Přestaň už blbnout!‘‘ řekl Naruto, které mu tohle všechno ještě nějak nedocházelo. To, že je Shizune definitivně po smrti mu připadalo velice vtipné.
„Podívej, ta tě neukousne,‘‘ usmál se blonďák a zamával ji následovně Shizuninou rukou. Ta se hned urvala. Naruto si to ale neuvědomil a dál mával s rukou a tvářil se u toho jak desetiletý fracek.
„Ježiš!‘‘ vydechla Ino a měla co dělat, aby na ostatní nevyvrhla dnešní snídani. Teď už si to uvědomil i Naruto a vylekaně odhodil ruku z okna. Jakmile spadla na zem, zombie se k ní seběhli a začali ji okusovat.
„To jsou paka,‘‘ poznamenal Naruto a naklonil se z okna.
„Hele schválně, že doplivnu až na tu ženskou,‘‘ navrhl, ale byl jediný, kdo se tvářil pobaveně. Někteří už měli chvilkami nutkání ho z toho okna vyhodit, ale jediný, kdo se pro to odhodlal, byla Ino. Mírně do Naruto žduchla. Naruto se polekal, jelikož byl velice zaměstnaný proměřováním vzdálenosti té ženské, neudržel rovnováhu a vypadl z okna. Na poslední chvíli se stačil chytit Ino kolem krku. Narutova váha ji vyvedla z rovnováhy, až se musela nahnout dopředu. Na nohou naštěstí zůstala.
„Vydělej mě ven!‘‘ pištěl Naruto jak malej a pověsil se víc Ině za krk. Ona se začala pomalu dusit. Kdyby jim nakonec nepomohli ostatní, z okna by oba vypadli.
„Málem jsi mě zabit, ty blázne,‘‘ vypískla Ino a jednu Naruto vrazila. Ten se však ještě nedokázal vzpamatovat z šoku. Stačilo mu pár minut a skončil by jako ti dole.
Nakonec to dopadlo následovně, Naruto musel za trest vyhodit dvě mrtvoly sám. Zbytek šel obstarat něco k jídlu.
Na opačné straně se dělo něco jiného. Sasuke seděl na u okna a znuděně házel různé malé věci na motající se zombie. Sice to vypadalo, že se nudí, ale on přemýšlel. Vlastně se mu nelíbila myšlenka, že Itachi se v co nejbližší době chystá sbalit Sakuru. K tomu mu v tom nic nebránilo ani zákon, ani její rodiče. Teď už spolu mohli dělat cokoliv. Téhle myšlenky se nemohl vzdát. Ale zároveň si nechtěl přiznat, že by snad k Sakuře něco cítil.
„Jestli budeš takhle pokračovat, tak za chvíli vyhodíš z okna celý obchoďák,‘‘ ozval se za ním výsměšný hlas jeho bratra.
„Neboj, další na řadě jsi ty!‘‘ oplatil mu se stejným posměchem v hlase. Nejraději by to udělal hned, ale věci na házení měl ještě dost. Ze zlosti hodil kus čehosi po potácejí se zombii. Přesně do hlavy, zombii se skácel a následovně se postavil a začal se kolem sebe zmateně ohlížet.
„Blbec!‘‘ ušklíbl se Sasuke a švihl po něm další věc po ruce.
„Kdo já?‘‘ ozval se Itachi zmateně.
„Jo, ty taky,‘‘ usmál se Sasuke a snažil udržet nutkání po Itachim něco hodit. Nebylo to však potřeba, Itachi vypadal podobně zmateně, jako ten zombii. Byl i docela roztomile nervózní.
Toho si nemohl nevšimnout Sasuke.
„Jsi v pořádku?‘‘ otočil se k bratrovi. Itachi se zarazil a začal se znovu tvářit normálně. Možná si ani neuvědomoval, že se tak moc nápadně tvářil.
„Nic, jen jsem hledal Sakuru,‘‘ konečně mu odpověděl, teď bylo vše jasné. Ale Sasukemu to jasné nebylo. Snad s ní nic nezamýšlí.
„Co jí chceš?‘‘ otázal se ho Sasuke, ale Itachi raději opustil tuto místnosti.
Sakura si mezitím užívala v obchdech s oblečením. Zkoušela si ty nejdražší šaty, na které by si v životě nemohla vydělat. Nakonec ji však zaujal malý kouteček. Zamířila k němu. Tohle místo sice bylo plné oblečení, ale spíš spodního prádýlka. Moc hezkého spodního prádýlka. Neodolala a hned ten nejbližší komplet sebrala. Pelášila s ním do kabinky, ale když si uvědomila, že je tu sama, začala se s čistým svědomím převlékat uprostřed místnůstky.
Neuvědomila si však, že místnost je plná zrcadel takže teď byla vidět v každém z nich.
Tohle však neušlo Itachimu a tak tiše za rohem slintal, když se chystala sundat podprsenku.
Byl tím tak vyvedený z míry, že narazil do věšáku s oblečením, které se následně sesypalo na zem.
Sakura se zarazila, naštěstí si ještě podprsenku nesundala. Itachi si musel naliskat, už byl tak blízko. Raději se po čtyřech vydal ven z obchůdku. Snad se mu poštěstí jindy.
Když Saura vycítila bezpečí a natáhla na sebe celý kompletek a šla se prohlédnout k zrcadlu.
Postavila se před něj jak profesionální modelka.
Znovu se ozval rámus. Itachi po své cestě shodil další věšák. To už Sakuře nedalo říct a vyrazila na obhlídku. Samozřejmě se nepřevlékala, jen si nazula střevíce na vysokém podpatku a s bičíkem v ruce se vydala najít toho vetřelce. Pořádně ho ztrestat.
Itachi to vše viděl a přidal tedy do kroku. Sakura se pomalu, ale jistě blížila, Itachi přidal, až se u toho docela zpotil, jelikož s tím bičíkem vypadala velice výhružně. Konečně dorazil ke dveřím, otevřel, ale cestu mu zarazil Sasuke. Chvíli na sebe hleděli, dokud nedošla i Sakura.
Sasukemu při pohledu na ni popadla čelist na zem, chvilku mu trvalo, než si ji sesbíral. Ovšem stále se tvářit překvapeně.
„Ono to není tak jak to vypadá,‘‘ snažila se Sakura vyvrátit to, na co Sasuke momentálně myslel. Ono to z jeho pohledu vypadalo trochu jinak.

4.925925
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Pá, 2017-12-29 15:43 | Ninja už: 2323 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Ale ale sasuke nam žiarli,už s nemôžem dočkať pokračovania,ktoré neviem kedy bude?

Obrázek uživatele Faileen
Vložil Faileen, Po, 2011-01-03 17:51 | Ninja už: 4883 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

Ta povídka nemá chybu Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Ne, 2009-10-25 19:13 | Ninja už: 5432 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

áááá to je mazééc xD

Obrázek uživatele Aoi_tatsu
Vložil Aoi_tatsu, St, 2009-05-20 07:48 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

hele, ty nikam nedáváš linky na další díl ...pls, mohla bys s tim začít ? já nemám čas prohlížet všechny vydaný FF a o tvůj další dílek bych moooc nerada přišla...Smiling

Podpis byl původně zkrácen z důvodu nadměrné velikosti. Poté, co ses rozhodla nerespektovat rozhodnutí Editora, který ho jen ukryl do spoileru, a následně si celý podpis opět rozbalila, jsem byla nucena jej smazat, jelikož dělal na Konoze bordel.

Calime

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2009-05-20 12:16 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Hm, ono existuje taky něco jako postup menu-fanfiction-nejnovější FF v tabulce. No a tam je vždycky to, co vyšlo. A jinak taky existuje něco jako abeceda, takže menu-fanfiction-rozdělení podle abecedy a písmenko D. To je tak strašně složité?

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-05-20 12:39 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Nebo ještě přímo moje FF knížka Laughing out loud Teda jestli se do toho můžu vmísit.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-05-20 11:52 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Já že nedávám? Ale tahle povídka je spoluautorská, takže si stěžuj někomu jinému. Já se nemůžu dostat na jiný učet Laughing out loud

Obrázek uživatele g.gogre
Vložil g.gogre, Út, 2009-05-19 20:04 | Ninja už: 5427 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

dobrý xD

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Út, 2009-05-19 19:47 | Ninja už: 5593 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

MEGA BOMBÁÁÁÁ!! Ten bičík mě kapku zarazil,ale i rozesmál!!!To poslední je stejně nejlepší.....xD xD xD!!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Út, 2009-05-19 18:49 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Sakura v sexy spodním prádle+ slintající Itachi +zděšený Sasuke=úžasný námět na povídku Laughing out loud Prostě super, malem jsem se roztrhala smichy Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling