manga_preview
Boruto TBV 09

Když ztratíš city! - 13

Dívka s dlouhými vlasy, tmavými jako uhel a s očima ocelově chladné modři pomalu kráčela po opuštěné ulici. Dlouhá katana ve světle modrém pouzdře se jí houpala u boku a na sobě měla tmavě modré triko ve stylu kimona, v pase ovázané šedou stuhou. Dále pak měla černé tříčtvrteční kalhoty a vysoké tmavě modré boty. Katanu měla přidělanou na světle modrém pásu, který měla napevno uvázaný přes boky. Vlasy, které ji sahali skoro přes celá záda, měla volně rozpuštěné a ofina ji mírně padala do očí. Její tak krásný obličej zdobilo tetování ve tvaru sedmicípé hvězdy, které vedlo přes její levé oko. Stejné hvězdy měla bílou barvou vyšité na kimonu.
Šla pomalou chůzí a občas se kolem sebe rozhlédla. Nikdy se však, jako ted, nezastavila. Zůstala stát uprostřed velkého náměstí s hlavou skloněnou k zemi a pravou ruku měla ležérně opřenou o jílec katany. Najednou se z postranních uliček začalo linou mnoho mužských postav. Když se konečně všichni shromáždili kolem dívky, zvedla hlavu. Zahleděla se na nejbližšího muže.
„To jsem si mohla myslet.“ pronesla klidně svým melancholickým hlasem. Konečně tasila katanu a postavila se do bojové pozice. Tenké ostří katany se zablesklo ve svitu měsíce.
„Nač tolik agrese?“ ozval se hlas za jejími zády. Prudce se otočila. Pohled ji padl na muže v černém plášti na němž byli vyšity červené mraky.
„Akatsuki!“ blesklo ji hlavou.
„Konečně jsem aspoň jednoho z vás našla.“ pronesla potichu. Její tvář zůstala nehybná a očima probodávala muže před sebou.
„A copak po mě chceš? Snad se k nám nechceš přidat?!“ zasmál se dotyčný.
„Tak to jen přes mou mrtvolu, Hidane!“ odplivla si. Hidan se přestal smát.
„Jak to, že znáš mé jméno?“ zeptal se se zájmem. Konečně se na dívčině tváři objevila emoce. Byl to však spíše pohrdavý a znechucený úsměv.
„Vím o vás všechno! Vím i o vašem šéfovi! Vím, kdo je „Tobi“! Vím spoustu věcí, co nikdo zvás neví, že vím!“ smála se dívka. Hidanovi přeběhl mráz po zádech.
„To není možný!“ prohlásil a snažil se, aby to neznělo vystrašeně. Moc se u to ale nepovedlo.
„Za strach se nemusíš stydět Hidane! Zvlášť, když je to naposledy!“ usmála se na něj sladce. Hiden nechtěně ustoupil o krok dozadu.
„Ale počkat! Hidane, ty blbče, ty mít strach nemusíš!“ nadával si v duchu a vítězoslavně se na dívku usmál.
„Tak do toho. Jsem zvědav jak mě dokážeš zabít! Já jsem totiž nesmrtelný!“ začal se Hidan šíleně smát. Dívka jen zvedla obočí.
„A ty si myslíš, že to jako nevím nebo co?“ zeptala se klidně. Hidan se přestal smát ale stále se usmíval.
„To je sice moc hezký, že to víš, ale nic s tím nenaděláš, krá**!“ křikl na ni Hidan.
„Vážně?“ pronesla laškovně a vyrazila proti němu. Hidan se ani nestačil rozkoukat a už byl na dvě poloviny.
„Ty krá**! Kvůli tobě jsem ted na dvě půlky! Co si myslíš, že děláš, když víš, že mě nemůžeš zabít! Kur**!“ hulákal na ni Hidan a začal všemožně nadávat. Přitom taky stačil křiknout na své oddané loutky a ty se vrhli na jeho soupeřku. S kunai nebo jinými zbraněmi se na ni rozběhli a snažili se ji jakkoliv poranit. Dívka však obratně uhýbala a sama přitom kosila hned tři nepřátelé naráz.
„Chm! Tak to je pěkná slabota!“ pomyslela si a přidala na rychlosti, prodloužila si čepel chakrou a hned to šlo rychleji. Hidanovi se mezitím podařilo doplazil k druhé polovině svého těla. Začal vytvářet jutsu na přesun, ale protože byla strašně zdlouhavé a vyčerpávající šlo mu to ztuha. Právě, když dívce zbývaly poslední nepřátelé Hidan skoro dokončil justu.
„Sakra!“ sykla dívka a rozběhla se směrem k Hidanovi. Ten se však na ni jen sladce usmál.
„Tak zase někdy, děvenko! Kai!“ křikl na ni a dvě poloviny jeho těla zmizeli, kdo ví kam. Dívka se zastavila a klesla na zem. Po tváři jí stekla jedna jediná slzy beznaděje a v jejích očí se na chvíli objevil kousek lidskosti. Hned však byl nahrazen neuvěřitelnou zlostí. Pevně sevřela ruku v pěst a několikrát praštila do země. Když se v tom místě objevil menší kráter přestala a zvedla se. Setřela si mokrou stopu na tváři a švihla katanou, aby ji očistila od krve, poté ji zasunula do pouzdra. Pomalým krokem se obrátila na cestu, kterou sem přišla a zamířila zpět „domů“.

Za devět dní Naruto a jeho přátelé konečně dorazili na hranici Země Vody. Už jim zbývá jen pět dní cesty a budou ve vesnici. Když nastala noc rozdělili si hlídky. První ji měl mít Naruto a pak Gaara. Soul a Michi se mohli pořádně prospat, protože Soul přes den Michiho občas nesl. A Michi byl vyčerpaný z tréninku a z rychlého tempa, které nasadili.
„Dobrou noc!“ popřál všem Michi a hned jak si lehl usnul. Soul se také rozloučil a ulehl o kousek dál. Gaara zůstal vzhůru spolu s Narutem a oba vyskočili na vysoký strom o pár metrů dál od tábora.
„Stýská se ti, že?“ zeptal se Gaara po minutě ticha. Naruto smutně sklopil hlavu.
„Ani nevíš jak. Pocit, že jsem živý ale nemůžu to dát nějak najevo, je jako bych byl pořád mrtví. Nevím, co dělá, nevím s kým se stýká, možná už na mě zapomněla a našla si jiného. Vždyť mě ani nemusela milovat! A je to jen má vina, že jsem ji to neřekl dřív!“ řekl Naruto a přitom zatínal ruce v pěst, až se mu začali třást a do očí se mu drali slzy. Gaara se na něj smutně podíval.
„Vím, jak ti je. Byl jsem úplně na dně, když Ayumi zemřela. Dokážu trochu odhadnout, jak se asi Hinata cítí! Ale díky Michimu jsem se z té bolesti a trápení dostal. Ale nevím jestli se to povede i jí. Nebylo to vůbec jednoduché a pokud tě opravdu miluje...“ prohlásil Gaara a při vzpomínce na Ayumi se usmál.
„Vlastně pocházela z této země! Takže je to trochu nostalgické!“ přiznal Gaara a zasmál se.
„Opravdu?“ zeptal se překvapeně Naruto. Gaara kývl a zahleděl se na oblohu.
„Myslíš, že to zvládneme?“ optal se Gaara Naruta. Ten hodnou chvíli mlčel.
„To opravdu nevím Gaaro. Ale jedno je jisté. Pochytat zločince jako jsou Akatsuki nebo Orochimaru a takové dá dlouho zabrat. V písečné byly snad ti nejslabší a mohlo jich být tak kolem dvaceti nebo padesáti.“ řekl Naruto a protáhl se.
„Je jasné, že hned tak se domů nevrátíme! A navíc … musíme nejdříve sehnat další vyvolené, protože mám takový pocit, že největší zlo teprve přijde!“ prohlásil Naruto a bezděky se dotkl místa, kde byla jeho pečet. Gaara ten pohyb zaznamenal a vůbec se mu nelíbil.
„Jen doufám, že nemáš pravdu!“ usmál se Gaara. Naruto se zasmál.
„Ano, to já taky, protože kdyby ano, tak se máme na, co těšit!“
Oba se pak na dlouhou dobu odmlčeli a promluvili jen zřídka kdy. Byli vzhůru až do rána, kdy pak vyrazili i se Soulem a Michim dál na cestě do Mlžné.

Poznámky: 

Jsem úžasná vidte! Laughing out loud Tenhle díl je i celkem dlouhý ... tak snad se bude líbit! Smiling Ale další by měl být až příští týden! No jo pravdila se musí dodržovat! xD

4.90909
Průměr: 4.9 (66 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ninjamajk
Vložil ninjamajk, So, 2014-01-25 19:51 | Ninja už: 3995 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Utírač Udonova nosu

prosím další díl

Obrázek uživatele Hinata Hyuga
Vložil Hinata Hyuga, Ne, 2012-03-11 22:26 | Ninja už: 4527 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Je 11.3.2012 a chci vědět kdy bude dalsi díl protože někteří tady mají rok 2009 a ty tan píšeš že to bude kolem 1tydnu jestly je to pravda

Obrázek uživatele Takumi Roko
Vložil Takumi Roko, Po, 2012-01-30 21:55 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

pls napiš pokráčko

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, So, 2011-06-25 13:56 | Ninja už: 4724 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

No, tak k příběhu, některé části mě docela nudily, ale vydržela jsem (naštěstí, protože to fakt stálo za to) Smiling celkově skvělá série a moc se těším na další díl. Fakt píšeš skvěle. Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele XlameCz
Vložil XlameCz, Út, 2011-05-10 09:38 | Ninja už: 4758 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

prosim prosim napiš další díl, už jsem četl snad všechny povídky od tebe a je opravdu škoda že některé nejsou dokončené Sad protože píšeš fakt nádherně

Jsem lama a jsem na to hrdej. Pokud se někmu nelíbí ať si nechá pro sebe, sežene si draka a pak si to přijde rozdat Jezdec proti Jezdci Sticking out tongue
a samozřejmě Odkaz dračích Jezdců RULES
Z popela oheň znovu vstane,
ze stínu světlo vzejde náhle.

Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Po, 2010-08-02 21:27 | Ninja už: 5085 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Já ci dalsí! Já ci dalsí! Laughing out loud

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Čt, 2010-02-04 21:44 | Ninja už: 5335 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Kráásný.....já chci další díl!

Jsem fanda:

Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, Ne, 2010-01-10 17:56 | Ninja už: 5236 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasne už se nemužu dočkat na další dík ty máš ti nejlepší povídky Laughing out loud

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Ne, 2009-07-12 03:11 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ten Hidan byl dobrej. xD Mohla bys víc zmínit jak se Hinata má, už mi docea chybí. x)
Teď k povídce.
Nelíbí se mi žes to smíchala se Soul Eater. xS Tak ňák je mi to dost proti srsti, kombinovat dvě různý anime bo mangy... xP
Pravopis je furt stejně špatnej, je mi líto. x( Špatná interpunkce, nemožný překlepy atd. atd., nic novýho.
Nicméně, neodehrává se to nejhůř, ae ani nejlíp. Nejvíc se mi asi zamlouvaly díly s Hinatou... x)
No, snad budou další díly lepší. x) (klidně si na ně i počkám ^^)

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2009-05-22 18:15 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

skvele nemozem sa dockat dalsieho dieliku je to uzasne

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Út, 2009-05-12 06:23 | Ninja už: 5585 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Nee Hidánku Sad Ale super díl jako vždy(hlavně ho nezabí Laughing out loud)

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele -Monkey69.L-
Vložil -Monkey69.L-, Ne, 2009-05-10 23:06 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Prostý občan

Moc krásný! Smiling Eye-wink

Mám vlastní web! Monkey069 ^^
Můj 1. Fan Fiction: " Kdo jenom ksakru jsi? 01 " (Dokončená série) / Můj 2. Fan Fiction: " Temná strana sbírek! 01 "
NEW / Můj 3. Fan Fiction: " ...Vzpomínky minulosti... 01! "
Nejnovější části FF: " Temná strana sbírek! 04 ", " ...Vzpomínky minulosti... 08! "
FanArty mám v profilu ;)

Obrázek uživatele Fugas03
Vložil Fugas03, St, 2009-05-06 10:12 | Ninja už: 5484 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Pěstitel rýže

Nádhera , už se těším na další díl !

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Ne, 2009-05-03 18:26 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

skvělé jen tak dál

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Fin
Vložil Fin, Ne, 2009-05-03 07:36 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Skvělé. Už se těším na další dílek:-)

Obrázek uživatele jabadabadu
Vložil jabadabadu, Ne, 2009-05-03 00:00 | Ninja už: 5655 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

vyborne uz sa tesim na dalsiu cast

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, So, 2009-05-02 21:04 | Ninja už: 5658 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný Smiling už se těšim na další dílek, ten hidan měl ale docela namále Laughing out loud ještě chvilku a konec xD

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2009-05-02 20:28 | Ninja už: 5544 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

pěkný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.