manga_preview
Boruto TBV 09

Slaný déšť

Má smysl plakat v dešti? Myslím, že ne. Nikdo si tvého pláče nevšimne. Nikomu nepřijde zvláštní. Každý si řekne, že je to jen ten déšť a nic víc. Nikdo nepozná, že ve skutečnosti jsi z něčeho tak smutný, že pláčeš. Tak moc, že už to smyjí jen slzy. Ale nikdo tě neukonejší. Nikdo tě nepodrží. Každý to jen přejde. Nikdo to nevidí. Slaný déšť.

Já pláču často. Pláču sama. Ten kvůli kterému pláču to neví. Nevšímá si toho a neví o tom. Jak bych někdy chtěla, aby mě objal kolem ramen a řekl:
„To bude dobré. Jsem tu s tebou. Tak neplakej.“
Ale on to nikdy neudělá. Protože neví, že pláču. Protože tu nikdy není se mnou, i když stojí opodál. Protože to už nikdy nebude dobré. Protože nemá důvod, aby to řekl. Protože jsem pro něj jen stín. A nikdy nebudu víc.

Vždycky se najde důvod proč plakat. Ale většinou to nestačí natolik, abys plakal opravdu. Ne jen těch pár slziček, ale opravdu dlouhý pláč. Pláč, který trvá dokud nemáš oči úplně suché, tak že tě pálí. Dokud nepochopíš, že přese všechno světě to nezměníš. Dokud tě něco nevytrhne z myšlenek, kvůli kterým pláčeš, ale… lze to když jsi sám?

Ne nelze. Když jsi sám, tak pláč nemá smysl. Smutek můžeš dát najevo i jinak než pláčem. Pláč je od toho, aby si někdo všiml, že jsi smutný. Proto nemá smysl plakat v dešti. V dešti musíš křičet. Křičet, aby někdo slyšel, že jsi sám a nešťastný. Že potřebuješ být s někým, kdo tě utěší. Ale já se bojím. Bojím se křičet. A proto dál pláču v tom dešti. A nikdo mě nevidí.


Poznámky: 

Hledala jsem na Da nějaké pěkné obrázky z Naruta a narazila jsem na tehle. Úžasná Konan v dešti. Tak jsem trochu popřemýšlela a vznikla z toho tahle krátká jednorázovka.

4.666665
Průměr: 4.7 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-04-23 15:49 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

To se mi moc líbí a s většinou souhlasím. Nakonec jsem se zamyslela a zjistila, že jsem ta, která se bojí křičet v dešti Laughing out loud Mocinky hezké, Dyrim Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Út, 2009-04-21 16:18 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

hezká povídka k zamyšlení Smiling

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Po, 2009-04-20 19:09 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

krásné to je, jsi talent, moc se mi to líbí Smiling

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud