manga_preview
Boruto TBV 07

Carneval in Konoha 5 - Tomu se říká konec

A to začal pravý karnevalový rej. Bylo tu spoustu lidí a většina přišla v maskách. Nejvíce lidí přišlo – originálně – za ninjy, často jste tu našli děvčata převlečená za princezny, víly nebo indiánky. Chlapi se tu pak často vyskytovali jako šlapky. Bylo tu hodně masek stejných, ale našli se i ojedinělé. Jeden člověk tu byl převlečený za kata – na hlavě červenou kuklu s otvory pro oči, pásky na rukou a pytlovité černé kalhoty. V ruce třímal hrozivě vypadající sekeru.
Ale vraťme se k našim hrdinům. Naruto byl už (zase) převlečený, tentokrát originálně v hokage plášti a s hokage kloboukem. Hyperaktivně lítal okolo všech a vykřikoval:
„Já jsem šestý Hokage, dattebayo!!“
Gaara byl už zase ve svém normálním oblečení a vražedným výrazem si prohlížel hlouček dívek, které se něčemu chichotaly a ukazovaly si na něj. To ještě netušil, že si zapomněl sundat jeden culíček.
Lee přišel jako domorodkyně odkudsi z Havajských ostrovů. Okolo krku měl věnec z květin, sukýnku pak z dlouhých listů (Mám podezření, že byl pod ní naostro). Jako podprsenku mu sloužil rozpůlený kokosový ořech; jedna půlka, jeden košíček. Natřásal se jak nejlepší ninja světa a všem se chlubil:
„Teď už mám konečně pořádný prsa!“
Předvedl i několik taijutsu triků, při kterých se mu zvedala sukýnka o sto šest. Sakura, která na něj až do teď házela uražené pohledy, protože měla podobnou masku, při tom omdlela (Moje podezření se potvrzuje!!).
Neji přišel jako sova. Kdo ví, kdo ho do toho navlékl, každopádně házel stejné pohledy jako Gaara. Vlasy mu trčely do všech stran, na očích měl kulaté brýle alá Harry Potter, namalované „fousky“, křídla měl vyrobená z papíru a nasazená pomocí řemínků na ruce a na sobě pak splývavý hnědý hábit, na kterém byly nakreslena soví hříva pod bradou.
Za ruku se ho držela Tenten, převlečená za sluníčko. Rozpuštěné vlasy měla obarvené na oranžovo, okolo nich pak jakousi svítivě žlutou svatozář. Jako úbor měla žluté šaty, se spousty volánky, opatřené oranžovými ozdůbkami ve tvaru sluníčka. V druhé ruce držela plyšové sluníčko. Její úsměv pak zářil víc, než její maska.
Gai vypadal vyjímečně jinak než Lee. Přišel totiž za prostituku. Červené kozačky na vysokém podpatku, krátká minisukně, která toho ukazovala více než měla, růžové tílečko, pod kterým se skvěla vycpaná podprsenka. Obličej měl perfektně zmalovaný; růžové stíny, které mu sahaly až k tlustému obočí, řasenka od MaxFactoru, výrazná tvářenka a rudá rtěnka. Na ruce mu visela červená kabelka, kterou koketně točil a pomrkával po přítomných pánech.
S originální maskou přišel Kakashi. Na sobě dlouhý hnědý hábit s kapucí, kterou měl přehozenou přes hlavu, druhé oko se Sharinganem mu zakrývala nezbytná černá páska a okolo krku měl řetízek s velikým křížem, který žmoulal v ruce. Pokud jste jeho masku nepoznali, nevadí. Kakashi si nám hrál na mnicha.
Gai si ho hned všiml a s rozzářeným se okolo něj začal obtáčet. Kakashiho to nechalo chladné, vytáhl totiž Icha Icha.
„Ale ctihodný bratře, tato četba se pro Vás nehodí. Věnujte se raději mě,“ zkoušel to na něj rádoby svůdným hláskem Gai.
Kiba přišel převlečený za Akamara, který mu seděl na hlavě, Shino přišel pravděpodobně za sebe jako Gaara a Sasuke – všichni tři seděli s načuřenými výrazy mimo taneční parket, hodně daleko od něj -, Ino za vílu, na sobě měla fialové šatičky a křídla z papíru, Kurenai přišla za indiánku a Asuma, kráčeje vedle ní, za piráta s nezbytnou cigaretkou.
Světe div se, přišel i Shikamaru, převlečený za bezdomovce. Vlasy měl rozpuštěné, takže ho skoro nikdo nepoznal – až podle znuděného tónu, a rozcuchané, roztrhaný plášť, pod kterým se skvěla kostkovaná košile a odrbané trenky.
Choji přišel za obtloustlého jelena – byl oblečený v hnědém, na hlavě plyšové parohy, Hinata nesměle přicupitala převlečená za baletku, s bílým bodýčkem a nařasenou sukní, v balerínkách.

Do toho všeho se pak motala opilá Tsunade, Konohamaruova parta převlečená za jouniny, prostě bylo veselo.
Nechcete jít také? Smiling
______________________________________
Kdesi v lese…
„Deidaro-senpaaaiii! Vám to tak sluší!“ Tobi hopkal z větve na větev, za Deidarou, který byl převlečený za princeznu.
Jeden culíček vyměnil za roztomilé lokýnky, ofinku si pak sepnul sponkou. Na sobě měl růžové šatičky s volánky, sahající mu ke kolenům (zbytek nohou si oholil ^^), na nohou střevíčky s pořádně vysokými podpatky.
Kurnik, tahle mise už se musí povést!!

Poznámky: 

Smiling

4.8125
Průměr: 4.8 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alofok
Vložil Alofok, Út, 2011-05-10 19:26 | Ninja už: 4731 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

Gaara byl už zase ve svém normálním oblečení a vražedným výrazem si prohlížel hlouček dívek, které se něčemu chichotaly a ukazovaly si na něj. To ještě netušil, že si zapomněl sundat jeden culíček. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HUSTÝ

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Út, 2009-04-07 19:50 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Děkuji, děkujíí! Smiling

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2009-04-06 17:56 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Neji jako sova? Laughing out loud Já při tom popisu málem slítla ze židle Laughing out loud Já chci jít taky!!! Asi se tam taky nějak propašuju... "Kurnik, tahle mise už se musí povést!!" Laughing out loud

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, So, 2009-04-04 21:11 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

tak to chci teda deioho vidět

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, So, 2009-04-04 09:50 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Kakashi za mnicha a Gay za prostitutku to nemá chybu Laughing out loud, ovšem Deidara válí XD Tobi by ho mohl klidně vyfotit XD

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2009-04-03 22:47 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Děkuji ^^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-04-03 15:43 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

tak Deidaru v té masce bych fakt ráda viděla Laughing out loud xD

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2009-04-02 20:03 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hah, snow, tak tomuto sa vraví pokračovanie xDD
Ten záver sa mi teda fakt páčil Laughing out loud Dei a Tobi... xDDD Tak to nemalo chybu Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.