manga_preview
Boruto TBV 09

......ALIVE?! -13. kapitola


Nečekaný host

A dny plynuly dál. Za celou dobu se Minato neukázal, což Sakuře ani tak nevadilo, svých starostí měla nad hlavu. Jedna z největších bylo její stále se zvětšující bříško. Momentálně se nacházela v sedmém měsíci a nebylo to žádná sranda. I když ji čekali ještě dva, sotva vyšla schody. Ale jinak se cítila jako v pohádce.
Jednoho dne se vydala jen na malou obchůzku Konohou. Byl zrovna krásný jarní den. Naruto byl na misi, takže na několik dní osaměla, ale na druhou stranu byla ráda.
Pomalu mířila k svému místečku, když ale zjistila, že je obsazené. Založila ruce v bok, chystala se toho neznámého bez omluvy vyhodit, ale…
Neznámí se zatvářil stejně překvapeně jako ona. Jakmile si jí všimnul,
postavil se a svůj pohled zaměřil na její rostoucí bříško. Oba na sebe ještě několik minut nevěřícně hleděli.
"Sasukéééé.'' Vykřikla a skočila mu do náruče. Ihned propukla v pláč. Sasuke ji pomalu objal, protože měl strach, aby ji nezmáčkl moc. Sakura se k němu chtěla víc natisknout, ale její bříško ji to nedovolovalo.
"Něco je mezí námi.'' Usmál se Sasuke a pohladil ji po bříšku. Sakura se usmála, ale stále k němu byla přitisknutá.
"Sakuro, možná to bude stačit… Nebo bude Minato žárlit.'' Jak slyšela to jméno, hned se do něj oddělila. Tohle bylo poprvé po dlouhé době, co si na něj vzpomněla. Co ji víc překvapilo, že o tom všem ví. Trochu znejistila a ustoupila o několik kroků zpět.
"Neboj, nemám v plánu to nikomu říct. Minato je můj dobrý přítel.'' Uklidnil ji. Sakuře se trochu ulevilo, ovšem stále nemohla v hlavy vyhnat Minata.
Nechtěla to teď však nijak rozebírat, hlavně byla šťastná, že je tu. Hned ho vzala za ruku a i přes jeho odpor a táhla k jejímu domu. Musela mu toho hodně říct, škoda, že tu nebyl taky Naruto. Určitě by měl radost.
"Jak to, že víš o Minatovi?'' Vyslýchala ho Sakura. Už mu řekla všechno, co mohla, takže bylo načase to z něj vytáhnout. Sasuke se usmál a mírně sklopil hlavu. Trochu mu dělalo problém dívat se jí do očí, protože pokaždé sklouzl na její bříško a začal závidět. Ovšem neměl v plánu kazit někomu štěstí.
"Jak už jsem říkal, jsme přátelé.'' Odpověděl jí a pozvedl hlavu. Pohlédl jí do usměvavé tváře. S bříškem ji to moc slušelo, a když k tomu se usmívala…
Možná byla chyba nechat si ji proklouznout mezi prsty. Kdyby tomu tak nebylo, to dítě by bylo teď jeho. Ale on vážně neměl v plánu nikomu kazit radost.
"Stalo se něco, Sasuke?'' Zeptala se ho a chytla ho za ruku. On zvedl hlavu od jejího bříška a podíval se jí do očí. Stále se usmívala, musel ji usměv oplatit.
"Takhle ses na mě nikdy nesmál.'' Podotknula a přiblížila se k němu víc. Sasukeho začalo nepříjemně šimrat v břiše. Nezmohl se na jediné slovo, jen se díval do těch nádherných pistáciových očí. Dobře věděl, že nesmí, ona je pro něj zakázané ovoce. Ovšem jeho chtíč byl tak velký, až si ji nakonec přitáhl ke svým rtům. Nebránila se a tak uznal, že nedělá nic špatného. Ona však při prvním okamžiku poznala, že je to jiné než s Narutem nebo s Minatem. Chyběla ji ta jiskra, ale i tak ho dál s chutí líbala.
Dveře klaply, oba se i hned od sebe oddělili a Sakura nadšeně vyběhla ke dveřím. Hned u dveří skočila unavenému Narutovi do náruče. I přes všechnu únavu ji pevně objal. Tak rád ji viděl.
"Mám pro tebe malé překvapení.'' Oznámila mu radostně a za ruku ho zatáhla do pokoje. Tak už na ně Sasuke čekal, tvářil se rozpačitě. Nevěděl, co mu má vlastně říct a doufal, že se ho v krajní situaci Sakura zastane.
Ovšem to, co si dopředu namyslel, v jednom okamžiku zapomněl, jakmile se před dveřmi objevil Naruto.
Oba na sebe mlčky hleděli. Ani jeden netušil, co má říct, což způsobilo trapné ticho.
"Naruto….'' Pošeptal Sasuke, ale Naruto už ho mezitím přátelsky objal. Trochu se mu ulevilo, ovšem ještě neměl vyhráno.
"Jsem rád, že jsi tu.'' Řekl Naruto a mile se na něj usmál.
"Možná bychom to měli oslavit.'' Zaradoval se Naruto a přinesl několik flašek. Sasuke se šibalsky usmál a ihned se k němu přidal. Sakura využila situace a šla se projít. Vrátila se zpět na své místečko, tentokrát už nebylo obsazené. Uvelebila se na něj a rozhlédla se po krajině. Únavou zanedlouho zavřela oči ani si neuvědomila, že by tu mohla usnout, ale stalo se.
Něco jí začalo hřát na tvářích. Myslela si, že je doma a ten kdo ji hladí po tvářích je Naruto. Ovšem skutečnost byla jiná. Pootevřela oči, něco blonďatého stála vedle ní, ale podle vůně poznala někoho jiné ho než Naruto. Otevřela oči pořádně a pohlédla mu do tváře. Trochu se polekala, ale on jí přiložil dva prsty na rty, aby nemohla křičet.
"Promiň, nechtěl jsem tě vystrašit.'' Pošeptal a přitáhl si jí bradou k sobě. Polekala se, ale jeho polibky ji zastavili. Neudolala, po tak dlouhé době konečně ucítila jeho rty. Objala ho kolem krku a přitáhla si ho k sobě.
On se však od ní odtáhl. Nepochopila to, jako by se něco změnilo.
"Už musím jít… Chtěl jsem ti dát sbohem.'' Řekl sklíčeně a zmizel v záblesku. Sakura tam nějakou dobu stála jako opařené. Stále přemýšlela nad tím, zda to byl jen sen nebo skutečnost. Co ji však víc vyděsilo, byla jeho slova.
Nejlepší však pro ni teď bylo nad tím moc nepřemýšlet. Slunce už pomalu zapadalo, bylo načase jít domů.
Jak také předpokládala, doma nalezla jen dva opilce. Zamračila a odkráčela do svého pokoje. Převlékla se a zalehla do postele. Dlouho si nepoležela. Za nedlouho ji vyrušili houpavé kroky. Otevřela oči a posadila se. Kroky stále míjeli její pokoj. Ten nejspíš pochodoval před jejím pokojem, nejspíš nebyl zcela rozhodnut, jestli má vejít nebo zůstat. Ona, aby mu to ulehčila, vyšla ven.
Před jejím pokojem pochodoval opilý Sasuke. Houpl se ze strany a na strany na tváři měl přihlouplý úsměv. Jednou rukou si protřela obličej.
"Sasuke, co tady pochoduješ?'' Povzdychla si. On byl však rychlejší a přimáčkl ji mezi zeď a jeho tělo. Trochu zasténala, protože jí přimáčkl ji břicho. Ovšem bylo ji to i moc nepříjemné, táhl z něj alkohol.
Čekala, že ji snad bude osahávat, ale on se jen na místě několikrát otočil dokola a pak spadl na zem. Sakura se chytla za hlavu. Doufala, že se ještě nepřijde ten druhý. Naruto však spokojeně chrápal na křesle s jednou flaškou saké. Jediná, ve které něco zůstalo.
Ona si oddychla, neměla sílu na to, aby je někam odtáhla a tak je nechala na původním místě a uklidila to pečlivě kolem nich. Nakonec byla tak unavená, že se zbytek domu vykašlala a šla si lehnout.

4.8
Průměr: 4.8 (55 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hentai_shojo
Vložil Hentai_shojo, So, 2016-12-31 01:08 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Recepční v lázních

Misia N: úžasný díl. Jenom mi tam trošku nesedí ten Sasuke. Vůbec tam nebylo jak, jenom se objeví v Konoze, Sakura ho přivede domů a on s Narutem chlastá. Zajímá mě, jak tam má zapadnout. Jinak hrozně super, stejně jako předchozí kapitoly. Mooooc se mi tato série líbí:-). Dokonalost sama. Autorka nutí číst dál (rozhodně je to daleko lepší způsob, něž ten co používá moje češtinářka Laughing out loud) a moooc mě to baví.

Obrázek uživatele Misaki-hime
Vložil Misaki-hime, Út, 2016-02-09 17:12 | Ninja už: 3211 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise V: Sasuke a Naruto spolu pijí a Sakura je naštvaná,přesně tohle jsem nedávno četla:DJe to tak i tady a číst tohle je fak zajímavé,v jedné části si nasraný a v druhé se chlámeš:DD

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤Sasuke-kun❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Pá, 2012-08-31 23:36 | Ninja už: 4289 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

Aha, uz sou tri. Za chvili prijde cela Konoha. Sice Sakuru nemam rad, ale tohle je silny kafe. Az mi to pripomnelo, ze sem byl taky takovy blbec, jako Naruto.

Obrázek uživatele Aeon Xemikaze
Vložil Aeon Xemikaze, So, 2010-05-29 12:02 | Ninja už: 5355 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

jakoze sorry, ale vy tu zo Sakury robite uplne k****u, z Naruto debila ktory je kompletne vymlety, z minata k***vnika a este tam date aj Sasukeho do grupacu, jakoze nevera neni boh vi jaka .... a este vo stvorici ...

Obrázek uživatele Ero
Vložil Ero, St, 2010-03-24 16:33 | Ninja už: 5363 dní, Příspěvků: 312 | Autor je: Prostý občan

je to peknéééé ale ten sasuke mi tam moc nezapada sorry ale ten sasuke je tam fakt trochu divnej jen tak zniceho nic se objevy v konoze a hned de chlastat z narutem??je to divny ale jinak fakt moc pekny

YURI Z lásky _ Z lásky

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2009-07-28 23:23 | Ninja už: 6179 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good jen tak dál

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2009-03-07 20:25 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Nee-chan zase výborný Naruto
ale ta sakura to je ale dě.ka nejdřív Naruta podvádí s Minatem a tetkon dokence i s Sasukem Sad tak todle je zají maví a to hodně ale doufám že Sasukra nakonec zůstane s Narutem jinak to asi nepřižiju a budeš mě mít na svědomí Smiling

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Pá, 2009-05-08 18:05 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Já bych nemoh kdyby se za to na ni všichni vy.. a opravdu je to d...a


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-03-07 20:33 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

neboj Sakura a Naruto patří k sobě

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Pá, 2009-04-17 12:03 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Sakura je riadna beštia Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele kubiaxk
Vložil kubiaxk, St, 2009-02-25 17:35 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

Zase raz výborný diel Kakashi YES sa teším na ďalší , nee-chan Smiling
BTW koľko bude mať táto séria cca dielov ?

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, St, 2009-02-25 17:52 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

16 a jeden kratší,kdy pravda vyjde na povrch(PSÁNO Z POHLEDU SAKURY)

Obrázek uživatele kubiaxk
Vložil kubiaxk, Čt, 2009-02-26 14:08 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

super sa teším Laughing out loud

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, St, 2009-02-25 12:57 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Ze Sakury děláš větší k**vu než já... ale je to úžasný... rychlé, přeskakuješ z jednoho na druhý a moc se nerozepisuješ (jen v milostných chvilkách), ale i tak se mi to líbí... těším se na další.

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Út, 2009-02-24 20:22 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Týýý jo. Sakura se líbá s každym!!!Sad Sad xD xD xD xD xD
Ale věřim, že to dopadne snad dobře!!Smiling Smiling Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2009-02-24 20:25 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Uvídíš tahle serie dopadne dobře

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2009-02-23 22:52 | Ninja už: 5878 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

sice jsme tento dílek již četl, ale to nevadí, klidně bych si ho přečetl znovu Smiling moc hezky píšeš a já se budu těšit na další dílek Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Po, 2009-02-23 22:54 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

moc ti děkuji

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Po, 2009-02-23 20:20 | Ninja už: 6147 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

vyborny dil vyborne serie tot vse k me vete Smiling dalsi dil prosim