manga_preview
Boruto TBV 08

S ním.

S ním.

Tma. Všude jen temná tma. Ať se rozhlédnu kamkoliv... Všude jen tma. A pak něco zahlídnu. Dvě krvavě rudé skvrny. Skvrny se přibližují. Jsou blíž a blíž. Jsou tak blízko, že místo skvrn vidím oči. Oči tak nelítostné. Směřují pohledem přímo ke mně. Nárůstá ve mně strach. Pořád se přibližují.
„Néé!“ vykřiknu.
Oči se zastaví těsně přede mnou. Hledím do nich. Sharingan. Je v nich Sharingan. Mohl by to být... Ne! Je mrtvý! Pořád se do nich dívám. Najednou ucítím dotek na tváři. Ten nelítostný pohled se z očí vytratí a vystřídá jej pohled smutný až možná i zamilovaný. Potom se ony oči rozplinou. Nezůstanou po nich ani památky. Svezu se na kolena.
„Byl to on.“ zašeptám pro sebe. Slzy se mi hrnou do očí. Ne! Nebudu brečet slíbila sem si to. Zavřu oči. Tma kolem mě se rozplívá.

Prudce se posadím. Jsem ve svém pokoji na posteli. Studené kapičky potu mi s tékají snad po celém těle.Rozhlédnu se, a zjistím, že vše je tak jak má být. Až na jednu věc. Na něho. On... tu chybí.
Vstanu.
Přejdu k oknu a rozevřu ho dokořán, abych se nadýchala svěžího ranního vzduchu. Konoha je po ránu nádherná. Zajdu do koupelny a osprchuji se. Potom vyrazím ven. Ulice Konohy jsou jako obvykle zaplněny plno lidmi. mířím si to na svůj oblíbený palouček za hradbami vesnice. Tam si lehnu do trávy a pozoruji oblohu.
Myšlenky se mi znovu vrací do tmy. Vracejí se k němu. Cítím, že moje jedna půlka chce jít za ním, a ta druhá chce nechat můj život tak, jak je. Bojím se změny, ale i tak ji chci. Bojím se co se stane. Bojím se budoucnosti. Vím jak se tam vrátit, ale bohužel na to nemám dost odvahy.
„Proč se tak moc bojíš?“ ozve se odněkuď.
„Nevím co se stane.“ odpovím a ani si neuvědomím, že s někým mluvím.
„Co by se mohlo stát? Miluješ ho, že?“ ozve se znovu.
„Asi... Asi ano“
„Asi?“
Mlčím.
„Tak miluješ ho?“
„Hmm...“
„Ptám se tě miluješ ho?“
Co se stane, když si přiznám, že ho miluji? Achjo. Musím si přiznat přece pravdu.
„Tak miluješ ho?“ ptá se znovu ten dotěrný hlas.
„Ano... miluji... miluji ho zcelého srdce!“ vykřiknu až se z toho posadím. Rychle se rozhlédnu jestli mě někdo neslyšel. Nikoho nevidím. Oddychnu si. A znovu si lehnu do trávy. Už sem rozhodnutá. Vrátím se tam. Zavřu oči. Soustředím se jen na tmu. Nic jinýho neexistuje, jen tma. Jen temná tma.

Otevřu oči. Všude kolem mě se rozprostíná černočerná tma. Ať hledám sebe dukladněji pořád nemohu najít to, kvůli čemu jsem se sem vrátila. Hledám dál a pořád nic. Ne. Svezu se na kolena.
„To není možný... Ne...“ šeptám do prázdna. Slzy se mi znovu hrnou do očí. Snažím se je zastavit. Ale i přes moji snahu jedna steče po mé tváři a dopadne na ledově studenou zem. Přitom vidá je tichoulinké „kap“.
V tu ránu je uvidím.
Ony oči. Kvůli kterým jsem sem šla. Vlastně ne kvůli těm očím. Nýbrž kvůli jejich majiteli. Postavím se. Čekám až přijdou ke mně. Jsou blíž a blíž. A když jsou ode mne jen na dosah ruky, zastaví se. Vyčkávají. Na to co udělám. Na to jak se rozhodnu.
Šáhnu směrem k nim. Nahmatám jeho tvář. Pohladím ji tak, jako on pohladil mou. „Itachi“ zašeptám.
Vezme mě za ruku. Ví, pro co sem se rozhodla. Ví, že ho miluji. A já vím, že on mě také. Rozejdeme se. Vede mě. Vede mě správnou cestou. Vede mě tam, kam on nechtěne zašel. Vede mě tam, odkud už není návratu. Vede mě tam, kde můžeme být spolu. A já tam chci. Chci být... s ním.

Poznámky: 

No můj další výtvor...

4.833335
Průměr: 4.8 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele TopH-sama
Vložil TopH-sama, So, 2012-08-11 19:56 | Ninja už: 4290 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Je to docela pošahaný, ale jinak se ti to povedlo Laughing out loud

WE ARE X!
(Ah, ano, znám i jiné kapely, ale tahle je prostě nejlepší ^^ -Jako pro mě- xD Co se týče Versailles, the GazettE, Dir en Grey, Gackta a dalších, klidně o nich můžeme pokecat... ^^ xD -Ou jes, to zas bude = nikdo nic nenapíše xDD - ) *

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, Pá, 2010-02-19 20:47 | Ninja už: 5411 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Krásná povídka, to mě dostalo Smiling. Hezky napsaný, i když mi tam taky trochu chyběli ty souvětí. Ale co, myslím, že se to dá spolknout, protože napětí a 'zajímavost' téhle FFky to přebije Smiling.
Napadlo mě, že to bude Sasuke (+Sakura Sticking out tongue), a on to byl můj milovaný Itachi Smiling Laughing out loud.

Piš to tak, jak se ti to píše nejlíp, protože i to je dost dobrý Smiling.

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Út, 2009-08-11 19:01 | Ninja už: 5453 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

moooc hzeky Smiling

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Po, 2009-03-09 21:19 | Ninja už: 5690 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

Je to moc povedený! Ta atmosféra je skvěle vykreslená. Jak psala Akumakirei o souvětích, tak já bych je dala jen do té "reálné" části. Ta "snová" se mi líbí tak, jak je Smiling ale ber to jen jako kecání do tvojí práce, protože po bitvě je každej generál (a obzvlášť autoři FF u prací jinejch autorů Eye-wink ) Důležitý je, abys s tou povídkou byla spokojená ty a byla ochotná za ní stát! S touhle povídkou spokojená být můžeš! Ba přímo musíš!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele Orino
Vložil Orino, Čt, 2017-06-08 01:49 | Ninja už: 5672 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky za upozornění... vím co máš na mysli... až budu mít čas tak to určitě opravím... xD.

*Noblesse Oblige*

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, St, 2009-03-04 00:42 | Ninja už: 5642 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Můžu mít tu čest mít první komentář? Smiling Je to hezký, má to nápad, jenom mi to trošku kazí ty věty. Chybí mi tam souvětí, taková jako by návaznost. Já ti to nechci nijak kritizovat, sama mám hodně co zlepšovat, ale chtělo by to víc pospojovat ty věty. Jednoduchý věty se používají na zdůraznění, ale když jsou v celý povídce, tak to pak tolik nevyzní.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...