manga_preview
Boruto TBV 09

A vše se změnilo 08-''Zde leží Jiraiya''

Naštěstí se od sebe stihli oddělit, takže nic moc neviděli, ovšem ani tak Narutovi ani Kakashimu překvapené výrazy nezmizeli z tváře, právě naopak. Obličeje se jim protáhli ještě víc. Ale nebyli sami. Ti dva se netvářili zrovna nejlépe. Ustoupili od sebe a otočili se k nim, Sasuke se snažil zakrýt za Sakurou. Snad si to nějak špatně nevyložil. Ale každopádně byl teď spokojený, teď ze Sakury pěkná coura. Ale to bylo v plánu. Co si však neuvědomil, bylo to, že on je momentálně považován za Sakuru, takže on dostane vynadáno.
„Tohle je vážně povedený,‘‘ usmál se ironicky Naruto a pohlédl na Sakuru, které se snažila co nejlépe schovat.
Tohle byla vážně situace. Kakashi se raději ihned vytratil, nechtěl se do toho motat, stejně nevěděl oč tu jde. Raději si šel znovu schrupnout nebo se vrátit ke své oblíbené knížečce. Ať si to tam vyřeší sami, jeho problém to nebyl.
„No….my…no,‘‘ koktala Sakura. Ovšem to ji bylo prd, Naruto začínal dostávat narudlou barvu.
„Ty seš, ale děvka,‘‘ řekl Naruto výhružně, sám dobře nevěděl co přesně to slovo znamenalo, ale uznal, že teď se to bude hodit. Jak sám ale poznal, sem se to nehodilo, protože Sakura začala rudou, k ní však hned přidal i Sasukeho. Což ho velice překvapilo, nechtěl ani zažít jak to dopadne až oba vybouchnou.
Překvapení, ale bylo, že facku dostal Sasuke od rozzuřené Sakuru. Nejspíš ji došlo co se stalo v tom stanu.
Naruto na představení vyjeveně hleděl, protože z jeho pohledu to bylo naopak (snad jste pochopili, z Narutova pohledu udeřil Sasuke Sakuru). Sasuke se s narudlou tvář a se strachem v očí podíval Sakuře do očí. Ta měla chuť z něj vymlátit duši. Ale když si to vše přebrala hlavě, připadalo ji to velice komické. Kdyby to jen Naruto věděl, oba by je pozvracel. Měla velice velký dojem, že je Sasuke opravdu přihřátém, protože stále nepochopila záměr té jeho akce ve stanu. Musela se začít smát, Sasukeho se k ní přidal, i když nevěděl oč šlo. Ale přidal se k nim i jiný smích, všichni tři polekaně vyskočili. Z keře se po čtyřek vyplazil Jiraiya, naprosto zadusený smíchy. Jak však pozvedl hlavu a zadíval se jim do poněkud překvapených tvářích, převrátil se na břicho a znovu se začal dusit.
„Měli jste se vidět.‘‘ Vydal ze sebe těžce, ovšem tahle věta měla pokračovat, ale on už nebyl schopný pokračovat. Nikdo z jeho pozorovatelů nepochopil co způsobilo návaly smíchu, ale první nápad byl, že se jen trošku napil. Trošku víc napil.
„Ero sennin.‘‘ podivil se Naruto a pokusil se svého učitele nějak přimět k normálnímu chování. Ne, že by snad choval někdy normálně, spíš aby se k tomu alespoň přiblížil.
„Tohle je ta nejlepší technika co jsem kdy mohl vymyslet.‘‘ vypískl a dál se směle válel na zemi. Teď už to začalo dávat smysl, tedy jen Sakuře a Sasukemu, Naruto byl stále mimo. A to nemluvím a Kakashim, který byl mimo jejich časoprostor a momentálně se utápěl v hlubinách své knížky.
„Ze mě bude vrah…dvojnásobnej!‘‘ zahrozil Sasuke a vydal se k Jirayovi dám mu pořádnou ránu, ale Sakura byla rychlejší.
„Teď jsi mrtvej.‘‘ přidala se Sakura.
Tak ho nakonec mlátila hlava nehlava oba. Naruto jen s vyděšením sledoval co z něj zbylo. Moc toho nebylo, oba ho zmlátili skoro až k smrt. Ale pravda byla jiná, vypadal jako mrtví, ale jak začal chrápat vše se vysvětlilo. Ovšem ne pro Naruta. Ten nic nechápal, ale ochotně pomáhal Sasukemu a Sakuře kopat jakousi jámu. Jáma byla tam velká, že se do ní vlezl průměrný člověk.
Nevěděl k čemu je. Ti dva měli na tváři smrtící pohled a stále pohled přeměřovali Jirayu. Jakmile však před tu díru postavila Sakura kámen, na který vyryla nápis ‘‘zde leží Jiraya‘‘ popadlo ho a odtáhl ho do úctihodné vzdálenosti. Ti dva vypadali, že to opravdu myslí vážně. Nejprve si myslel, že se chtějí zahrabat oni. Když však dlouho nevraceli, Naruto uznal, že ho hlídat už nemusí usnul také.
Probudili ho však hlasy. První nápad byl, že se ti dva vrátili pro kořist, ale oni jen zalezli do stanu a nic se dál nedělo.

Poznámky: 

Nemohla jsem odolat a přidala jsem další dílek. Příští týden v úterý bude poslední!!

4.9403
Průměr: 4.9 (67 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Ne, 2009-08-23 09:58 | Ninja už: 5484 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

chudáček jiraiya:D to by bylo vyměnit tělo jemu a tsunade:D

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Po, 2010-02-15 13:37 | Ninja už: 5572 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Jo no Laughing out loud

Obrázek uživatele mishka132
Vložil mishka132, So, 2009-01-17 17:06 | Ninja už: 5588 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

jasne napíš aj druhú sériu jeah je to vážne ako už ...Sakura... povedala jedna z najsradovnejších poviedok vlastne tá najlepšia komická akú som čítala pliiiiis píš aj druhú séériu

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Čt, 2009-01-15 17:12 | Ninja už: 5697 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

tato serka sa mi fest paci a naozaj je to nadherne ako vzdy len tie tvoje gramaticke chyby. chvilu som to musela lustit...


Obrázek uživatele Šuplík
Vložil Šuplík, Čt, 2009-01-15 20:35 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

ono je to huste bo ked slovaci citaju ceske poviedky tak nenachadzaju ziadne chyby Laughing out loud uzasna seria Laughing out loud skoda ze bude konec

Obrázek uživatele ZikyAcYanto
Vložil ZikyAcYanto, Čt, 2009-01-15 11:14 | Ninja už: 6020 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Tohle mi nedělej! Já tu měla takový výtlemy že sem padala ze židle, a to navíc když sme měli hodinu informatiky a já to četla při hodině XD jako tady na mě všichni koukali co to jako provádim no a pak se rači už ani nestarali XDD Ale opravdu vyvedenej dílek. Škoda že ten další bude poslední ale já pevně doufám že i přesto budeš psát dál, i když třeba jinou FF. Moc ti to de Eye-wink
Ještě jednou chválim XDDDD

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Čt, 2009-01-15 13:18 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Velice váhám nad tím, jestli napsat mám napsat drohou serii, která na tohle bude volně navazovat. ALe mám strach abz mi to zveřejnili. Bude nad 15+

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., St, 2009-01-14 22:35 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Kláásný.Někdy musíš zase napsat takovou serii,jako byla tahle.Byla to nejsměšnější FF co jsem kdy četla xD xD.Těším se na poslední.Né že bych chtěla,aby to zkončilo to né!!xD xD Jsi vážně dobrá!