manga_preview
Boruto TBV 09

Vánoce nebo konec světa 001.

Předem upozorňuju, že to vzniklo v době naprostý nudy, takže to je opravdu o život. Nedoporučuju, aby si to četly slabší povahy.... =) Ale ne dělám si srandu, přečtě te si to kdo chcete.

A je to venku!

„Hokage-sama!!!“ ozval se ječivý hlas Shizune.
„Co se zase děje Shizune?“ odpoví nevzrušeně hlas, ze kterého je slyšet, že by byl mnohem raději, kdyby se nic nedělo.
„Orochimaru…“ ozve se z chodby a za chvilku dveřmi proletí Shizune a jako blázen ukazuje z okna na hlavní bránu.
„Orochimaru?!“ hokage konečně projeví zájem a vyskočí ze židle. Když pohlédne na hlavní bránu, tak vytřeští oči. „Sasuke… Orochimaru… Kabuto… a ne to není možné. Shizune proč jsou tu?“
„To nikdo neví Godaime. Ale útok, to asi nebude. Protože jestli ano, tak proč jdou v klidu hlavním vchodem a mají jako doprovod ty tři holky. Kdo vůbec jsou?“ odpoví Shizune už poněkud klidně, ale stále má ve tváři, ten starý známí maniakální výraz.
„Kyra, Hija a Ganen.“ odpoví Godaime, ale je vidět, že sama svým slovům nevěří.
„Kyra, Hija a Ganen… to mi nezní vůbec povědomě. Měla bych je znát? I když jméno Ganen, jsem už někdy zaslechla, jen si nemohu vybavit kdy.“ začne si lámat hlavu Shizune, takže si skoro, ani nevšimne, že Godaime zamířila někam ven, až po chvilce se ozve známé: „Počkejte Tsunade-sama!“ a vyřítí se za ní.

Mezitím u brány propuklo menší pozdvižení. Izuma s Kotetsu, kteří se pokusili nečekané návštěvníky zastavit, to schytali pořádnou dávkou blesku. Kotetsovi se vlasy naježili ještě víc, i když všichni si mysleli, že je to nemožné. A chudákovi Izumovi, to zničilo jeho EMO patku. Sasuke z toho dostal záchvat smíchu, takže ho Kabuto musel podepřít,aby se neskácel na zem. Orochimaru, jen potřásl hlavou a v duchu myslel nato, proč zrovna on musí mít za společníky, takováhle paka. Najednou se do vřavy vřítilo cosi svítivě oranžového s bílim kloboukem na hlavě a chvilku potom ještě růžové tornádo. To o moment později skočilo Sasukému okolo krku, takže trojka Sasuke, Kabuto a nyní již poznatelná Sakura se zřítili k zemi. Ta oranžová osoba, ze které se vyklubal Naruto s hokagovským kloboukem na hlavě vytáhla kunaj a rozběhla se na Orochimara za ječivého pokřiku, jehož jednotlivá slova od sebe nebylo možné rozeznat. Takže vlastně jediní kdo byli ušetřeni, byly ty tři holky, který se taky málem skácely na zem, když to divadlo sledovaly.

„Co se to tu sakra děje?!!!“ zahřměl najednou hlas Godaime, alias blonďatý příšery, a všichni jako na povel se začali tvářit vážně a stoupli si do řady se svěšenýma hlavami, tedy až na naše trio dívek.
„Já za to vážně nemůžu. Všechno se to nějak jako seběhlo. Ovšem určitě to vyprovokovali tamty dvě paka, když se pokusila zastavit Sasukáče. No on jim to vytmavil, ale potom se na scéně objevili tyhle dva a nastal ještě větší zmatek a ještě ke všemu mě chtělo to blonďatý pako zapíchnout kunajem. Takže jak jistě vidíš Tsunade-chan, tak naše skupinka za to opravdu nemůže. Veškerá vina je na tvé vesnici.“ zkoušel se z toho vykecat Orochimaru, ale za poslední větu schytal jednu ostrou ránu od ctihodné Hokage-sama.
„Má tady, ještě někdo jiný pohled na celou věc?“ zeptala se pro jistotu Tsunade a v tu ránu do vzduchu vyletěli paže všech zúčastněných. „Tím pádem mi myslím stačí výpověď Orochimara.“ řekla spěšně Tsunade a mávla směrem k Shizune, která se tam konečně celá zadýchaná objevila. „Nějak je doprav do mojí pracovny. Máš jen dvě podmínky. Za prvé: Dorazit musí všichni a to živý. Za druhé: Po cestě někde sežeň Jirayu a Kakashiho.“ s těmi slovy se vytratila a nechala ubohou Shizune napospas téhle smečce divé zvěře.

Shizune se sice snažila získat si pozornost, ale poté co odešla největší autorita ve vesnici se všichni zase začali mlátit. Čti: Naruto mlátil Orochimara, sám byl mlácen Sasukem, toho mlátila Sakura a tu se snažil zabít Kabuto, který to sem tam schytal od Izumi s Kotetsem, kteří se snažili, aspoň nějak pomoct. Jediná věc, které byli prospěšní byla, že si měl Orochimaru na kom vybít vztek. Tohle pěkné velké kolečko, ale moc dlouho nevydrželo. Jedno ze tří slečen si totiž sundala ze zad dlouhou dřevěnou hůl na konci pěkně okovanou a flákla s ní pořádně do země se slovy: „Tak sakra držte už hubu a pojďte za tou Tsunade nebo z vás nadělám sekanou!“

Následek její rány a slov na sebe nenechal dlouhou čekat. Všichni zúčastnění se totiž váleli v troskách cesty, na které původně stály a vyjeveně zíraly na tu holku, která nějak moc nápadně připomíná Tsunade. Ti kdo jí znali (čti: Orocháč) se honem postavili a přesunuli se k Shizune, zatímco zbytek, byl stále paralyzován předchozími událostmi. Nakonec se zvedli jen protože ta milá dívenka chtěla fláknout holí do země znovu a byla by to i udělala, kdyby jí nezastavila pohotová ruka jedné z jejích společnic. Schytala za to sice nenávistný pohled, ale aspoň byli všichni ušetřeni.

Potom tedy po menších organizačních problémech, kdo půjde za kým a kdo půjde vedle koho, se všichni tedy začali pomalu pohybovat směrem ke křiklavě rudé budově uprostřed vesnice. Během cesty jako by se zapomnělo na dřívější neshody a všichni se zapojili do družného hovoru. Orochimaru se bavil z tou holkou co zastavila tu druhou o výhodách a nevýhodách chování hadů v teráriích. Sasukáč, Sakura a Naruto, o kterém už všichni věděli, že je Rokudaime, vtipkovali na téma Kakashi, který po té co se k nim v půli cesty připojil, byl nucen jejich posměšky poslouchat a nic nedělat, protože Tsunade přikázala, že všichni mají dorazit živý. Kabuto, Shizune, poslední z těch tří holek a posléze i Sakura, kterou už téma Kakashi začalo nudit, probírali metody bezbolestné smrti a eutanázie. Izuma a Kotetsu byli Shizune vyzváni, aby zůstali u brány, takže ti po nich jen smutně pokukovali jak odchází. A poslední kdo nám zbyl je Jiraya, který si četl svůj milovaný Icha Icha Paradais, ale bohužel si ho všimla dívčina s holí a poté co zjistila co čte, tak ho pořádně přetáhla, načež se začali z neznámých důvodů hystericky smát.

Za pár minut a několik boulí, už všichni dorazili ke kanceláři Tsunade-sama a začal nový problém s názvem : „Jak se tam z sakru máme všichni nacpat?“ Tato nesmrtelná slova byla pronesena dívčinou s holí, která toho, ale o chvilku později litovala, když chytla pohlavek od někoho z davu. Ovšem nedostatečný prostor si zřejmě, ale uvědomila i Godaime, takže zavelela. „Všichni přesun do kanceláře Rokudaimeho, ctihodný hokage-sama, Naruto vás povede.“

Jmenovaný s tím sice vůbec nesouhlasil, ale ono se dá dělat. Stál proti ohromné přesile a odmlouvat Tsunade-sama hlavně takhle v době oběda, nebylo zrovna nejmoudřejší rozhodnutí, které by mohl udělat. Všichni se proto za hlasitých nadávek přesunuli ještě o jedno patro výš, které celé zabírala obrovská pracovna s celou jednou stěnou prosklenou, ze které byl mimochodem krásný výhled na Konohu. Naruto spěšně zamířil ke stolu a posadil se do svého měkoučkého křesílka, aby mu ho nezabrala Tsunade. Bohužel mu to neprošlo a byl z něj velice rychle vykopnut.

„Takže moji milý.“ usmála se sladce Tsunade, i když její pohled spíš připomínal hladového vlka. „Co se dělo, když jste dorazili do Konohy, už víme. Teď by spíše zajímalo, co vás přimělo k tomu, aby jste sem přišli a co s vámi proboha dělá Kyra, Hija a Ganen.“ prohlásila a netrpělivě si zkřížila ruce na prsou, od kterých mimochodem nemohl Jiraya odtrhnout zrak. Pomohla mu až výchovná rána, od jeho bývalého týmového kolegy.
„No celý to začalo, když se u nás objevila tahle holka se svejma kámoškama.“ začal monotónně Sasukáč a ukázal holku stojící uprostřed, ve které všichni poznali tu, která se bavila s Orochimarem o chovu hadů. „Evidentně se jmenuje Hija, teda aspoň podle toho co jsem zaslechl. Orochimaru nechtěl, abych se s ní stkal, ale k věci. Když ty holčiny přišli, tak Orocháče málem trefil šlak. Poté, když ho ta s těma bílejma vlasama, tušim Kyra, nějak vzkřísila, tak chvilku vyjeveně zíral, ale potom se zvednul.“ při slovech bělovlasý holce ukázal na tu co se bavila s Kabutem a spol. „Orochimaru začal s tím, že si musejí promluvit s Hijou mezi čtyřma očima a někam se vytratili. Ty zbylí dvě mezitím vytáhli karty a nabídli nám přátelskou partičku. Tak jsem si dali, ale nějak jsme neměli štěstí porazili nás, ale jen o fous.“ při posledních slovech se Ganen s Kyrou spiklenecky ušklíbli a ukázali na prstech 0:7, Sasuke si jich naštěstí nevšiml, a tak pokračoval v klidu dál. „No potom se objevil Oro s ní v patách a řek, že se jde do Konohy. Když jsme se ptali proč, tak prohlásil, že na čase vrátit se domů a užít si společný vánoce.“ při posledních slovech si všichni, až na tři holčiny a tři legendární sanniny vyměnili zděšené pohledy.

Poznámky: 

Tak doufám, že se to líbilo a pls komentujte, kritizujte, chvalte, prostě cokoli. Jen chci vědět, jestli mám psát další díl anebo se na to vykašlat a odejít se svěšenou hlavou do pryč.

5
Průměr: 5 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ookami Mia
Vložil Ookami Mia, Út, 2009-12-01 18:10 | Ninja už: 5412 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

poté co zjistila co čte, tak ho pořádně přetáhla v akom zmysle ??? xD Laughing out loud

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, Čt, 2009-12-03 22:01 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

Ve smyslu, že ho s ní praštila Eye-wink

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2009-04-26 16:35 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Jak říká Yamatka, chyby tam jsou, tak to nějak překousni a oprav.. Jinak jsem docela zvědavá, co se tam semele Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-12-21 19:21 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak co se z tohohle vyklube mě docela zajímá.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!