manga_preview
Boruto TBV 09

Bitva démonů //6. část - konec//

„Nemáš ani tu nejmenší šanci!“ zařval Orochimaru a usmál se v pokřiveném úsměvu psychopata. „Tentokrát už mě neporazíš!“ Druhý výkřik všechny přimrazil na místo. Nebyl to orochimarův hlas, ale hlas tak hluboký, že se všem ozýval až v útrobách žaludku, řezal do uší a budil husí kůži po celém těle.
Kyuubi věděl, co se děje. Rychle se rozeběhl na Orochimara, kterého začala pohlcovat zelená záře. Liška máchla svou ohromnou tlapou a zářící sannin odlétl velkým obloukem do lesa.
Devítiocasý si myslel, že má vyhráno, ale jeho naděje mu vzal démonický smích, který se rozlehl nad krajem.
Ozvala se ohromná rána, zvedla se mračna prachu a v místě, kde přistál Orochimaru se začal tyčit velký stín. Lidé ho neviděli, ale Kyuubi, jelikož byl velký, ano.
Byl tu, v plné síle, Yamata no Orochi. Osm párů očí se nenávistně a nedočkavě vpíjelo do těch liščích, osm ocasů navztekaně zasvištělo vzduchem.
Shinobi přestali bojovat. Nevěděli, co se děje a rozhodně se jim to nelíbilo. Absolutní panika se jich zmocnila, když každou buňku jejich těla naplnilo děsivé zařvání vládce démonů. Bylo jim jedno, kdo je nepřítel a kdo spojenec, všichni se snažili zachránit si krk. Co nejrychleji utíkali, utíkali do lesů, do zbytků Konohy... Prostě pryč od toho k čemu se schylovalo.
„To nedovolím...!“ zavrčel Kyuubi a jedním velkým skokem se přemístil k Orochimu a zakousl se do jednoho jeho krku.
„Troufalče!“ zahulákal Yamata a jinou hlavou se zakousl do krku Kyuubimu. „Možná máš více Chakry, než já, možná jsi mnohem silnější, ale ten kluk...“ Kyuubi se na okamžik zasekl. Že by se v něm probudil tok vzpomínek na ta léta uvězněna v temnotě za mříží? „...ten kluk tě stál moc energie a jeho zranění se podepsala i na tobě. A rychlá regenerace, ta ti teď nepomůže.“ Ze všech osmi krků se ozvalo zasyčení a další hladová tlama, vyzbrojená nesčetným množstvím ostrých zubů, se zakousla do Kyuubiho boku.
Liška zařvala bolestí a byla donucena pustit krk nepřítele a o několik skoků ustoupit. Ten zatracený démon měl pravdu, Narutova zranění se podepsala i na něm, cítil bolest v noze a každý pohyb ho bolel, protože Naruto měl téměř přeraženou páteř. Zranění se nehojila dostatečně rychle a s každým okamžikem Yamata rostl společně s jeho silou.
Osmiocasý se opět zasmál tím hrdelním syčením a s triumfem se na Kyuubiho zadíval. Jeho zuby mu zanechaly na boku a na krku hluboké rány. „Cítíš to?“ ozvalo se syčivě, „Můj jed se ti právě rozprostírá po těle. Za chvíli už nebudeš schopen udělat ani krok! Orochimaru byl dobrý ninja a jeho zvrhlosti byly alespoň k něčemu dobré... Ale pořád to byl člověk.“ Kyuubiho nenávistně žhnoucí oči se zúžily úžasem. Krk, do kterého se zakousl, se hojil přímo před ním!
„Porazil jsem tě jednou, po druhé to nebude problém!“ zachroptěl a dlouhým skokem se k němu opět přemístil.
„To pochybuji! Tentokrát tě rozsekám na malé kousíčky a ani nebudu potřebovat svůj meč!“ Yamata omotal jeden svůj ocas okolo Kyuubiho krku a pořádně zapřel všechny své svaly. Liška se svalila na zem a drápy se snažila osvobodit se od toho sevření, marně. Orochi svůj ocas stále utahoval, až se Kyuubi nemohl ani nedechnout.
Zprudka se postavil a zakousl se do jednoho z krků. Osmiocasý trochu povolil stisk a liška se vyprostila, zuřivě lapajíc po dechu. Zatřepala hlavou, na nic nečekala a skočila druhému démonu na záda, drápy zatnula do jeho kůže.
Orochi zařval bolestí, protože se jeden dráp otřel o jeho obratel.
Kyuubi se chystal do démona pod sebou zakousnout v posledním, zničujícím sevření. Ale jeho tělo náhle zkoprnělo. Chtěl se tolik zakousnout, ale... nešlo to. Nohy se mu podlomily a on dopadl na zem vedle Osmiocasého. Chtěl se zvednou, ale nešlo to, nešlo nic!
„Jen už působí,“ odfrkl si Orochi a vítězně se na lišku pod sebou, která se zmítala v bolestech, podíval.
„Ne...do-volím...“ zasýpal, to bylo však poslední slovo. Osm ocasů se zvedlo do výše a ve zničujícím dopadu třískly do lišky.
Kyuubi no Youkou zůstal ležet na zemi. Jeho chroptivý a přerývaný dech se stále zpomaloval, až ustal nadobro a jeho rudě žhnoucí oči plné nenávisti se s posledním pohledem na Osmiocasého zavřely...
Jejich první boj trval století, tento však jen několik minut a jeho výsledek měl zničující dopad na vše.
Yamata no Orochi propadl syčivému smíchu. Teď už ho nic nezastaví, ani Akatsuki. Nebyl již nikdo, kdo by mu dokázal ublížit!
Započal svou cestu!
A prvním úkolem bylo zabít lidi, jež tuto bitvu jakýmsi zázrakem přežili...

Poznámky: 

A je tu poslední díl, doufám, že se vám líbil a že mě neukamenujete Laughing out loud

4.39394
Průměr: 4.4 (33 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2016-07-18 15:47 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L: Takže to dopadlo tak, jak jsem si už myslela od třetí dílu. A moje podezření se potvrdilo předposlední kapitolou... Musím ti říct, že depresivnější a vražednější povídku jsem nečetla. Já chtěla, aby Kurama vyhrál, on ve své podstatě nebyl zlej. Tou Hinatou si mě odrovnala a pak to šlo raz dva, jak si mi zabíjela moje oblíbené postavy, je fakt, že Sakuru moc nemusím... Je fakt, že sam tam si taky svou oblíbenou postavu zabiju, ale trochu mírně drastičtěji. Povídka se mi líbila, i přes to, že skončila tak špatně. Každý den není posvícení.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2011-06-20 13:39 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Je to moc pěkně napsané. Líbily se mi tvé přirovnání, kterých je v tvé FF nespočet a toho si velmi cením. Např. tohle se mi vážně moc líbí: Nebyl to orochimarův hlas, ale hlas tak hluboký, že se všem ozýval až v útrobách žaludku, řezal do uší a budil husí kůži po celém těle.
Mělo to rychlý spád i když na druhou stranu až moc rychlý... Postrádala jsem tam napětí a beznaděj. Ale jinak se mi to moc líbilo! Smiling

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2011-06-19 09:43 | Ninja už: 4736 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Někdo tě možná neukamenuje, ale já tedy rozhodně ano! Takhle zabít všechny, Kyuubiho, Naruta i Hinatu. Já budu brečééét!!! Jinak, píšeš docela hezky, ale prostě zrovna v téhle sérii mi něco chybělo. Snad jsem Tě tím příliš neurazila, mno, ale tak to prostě vnímám...

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-03-07 00:02 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

A tu kritizaci si neber tak moc vážně, dala jsem Ti u každého dílu této FF za 5. Snaha se u mě cení Eye-wink

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-03-07 00:02 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

OK, tohle se komentovat u posledního dílu bude. Povídka byla sice napsaná dobře, ale tak nějak... Něco mi tam chybělo. Nejspíše taková ta smutná, bojová a nevraživá atmosféra, která dává čtenářům "beznaděj". Prostě je na ní vidět, že je po prvních dvou dílech psána v dobré náladě, a to bys dělat neměla. Tyhle FF se nejlíp píšou v depresích a v taových těch podivných náladách, které ti dávají pocit samoty, atd.. Téma je sice trošku ohrané, ale dalo se to číst. I když to bylo takové... No, prostě jsem od tebe četla lepší FFky. Sem tam se vyskytly nějaké ty chyby, ale toleruju je. Každý není dokonalý... Boje Ti kririzovat nebudu, protože napsat kvalitní souboj je velmi těžké. Prostě si cením toho, že jsi se o to pokusila a snažila se to napsat svým stylem, i když tahle nálada k tobě na psaní FF moc nesedí xD

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, So, 2009-02-28 16:40 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

hezký, hezký a hezký!!!
Nevím jak Ty, ale když jsi napsala že ti vadilo zabít Hinatu a Sakuru ani ne tak to já mám úplně naopak, Hinaty by mě líto nebylo, ale Sakury opravdu hodně.
Ale i přesto se Ti to povedlo a je to zase jedna ze sérií do které se mi nechtělo a když jsem ji přečetla tak jsem zjistila že je fakt úplně suprová...

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Mokton
Vložil Mokton, St, 2009-02-18 23:53 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

tak z toho šoku se budu špatně vzpamatovávat:-(.Celou dobu příběhu mi svítila naděje že to naruto zvládne ,ale nevyšlo. Moji druhou naděli na přežití konohy bylo,že Kubi vyhraje tak nic mno....(tohle budu dlouho vydýchávat),ale to se zvládne ....doufm

http://img148.imageshack.us/img148/9610/sasukeenaruto3u.png

92% teenagerů poslouchá hiphop. Jestli patříš k zbylým 8%, přidej si tohle do podpisu

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, St, 2008-12-10 15:38 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Konec byl předvídatelný(osobně jsem si myslel že to dopadne stejně ale vyhraje Kyubi). Téma konce Konohy ať už je jakýkoliv se dá docela krásně napsat.Musíš ale udržovat temnou atmosféru celou dobu a hlavně musíš nechávat pozhasínat postupně všechny naděje. Takle se to proměnilo jen na bezduchou krvárnu. Ani souboje nebyli sepsány nějak dobře, i když sám vím že napsat dobrý souboj je jedna s nejtěžších věcí.(Na začátku své spisovatelské kariéry jsem napsal dva díly jen o soubojích.)
Teď hodnocení v procentech. Dal bych asi tak 45% za celou sérii a to jí zachraňuje čtvrtý díl.

PS:Nebuď z mích komentářů smutná. Nejsi jediná kterou jsem poslední dobou zkritizoval. Prostě jsem přišel na to, že ne všechny FF jsou dobré, což si mnoho lidí neuvědomuje.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-12-10 20:53 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Ach, milý Talle! Proč bych měla být smutná? Za prví, jsem moc ráda, že někdo tak schopný psaní smysluptných povídek si přečetl tu moji začátečnickou a za druhý, tvou kritiku přijímám s otevřenou náručí.
A proslov začíná xD


A protože okecávám pořád dokola to samý, končim Laughing out loud


____________________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2008-12-07 17:15 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

wow!trochu moc smrtek najednouXD!parada,sice jsem ve skrytu duse doufala,ze Kyubi vyhraje,no ale co se da delat,ale je to super!

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Ne, 2008-12-07 19:22 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Já vím, zabila sem Narutíka! To pro mě bylo hodně těžký T_T Ale na druhou stranu sem si jeho smrt vychutnala xDDD Sem divná xD
A nechtěla jsem, aby vyhrál Kyyubi, protože by to bylo očekávaný, chtěla jsem nějaký nečekaný konec. Asi svůj účel splnil, díky moc n_-

________________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD

Obrázek uživatele Hospi
Vložil Hospi, So, 2008-11-29 22:53 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 82 | Autor je: Prostý občan

Nooo proste perfektnee,máš fakt talent ktorý by sa mohol aj nejak využit...takúto tragédiu ešte snad nikdo nenapísal. unikát najlepší jaký som čital..stále ma to držalo pri obrazovke Sticking out tongue

Hospi's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele Srandistka
Vložil Srandistka, St, 2008-11-19 18:55 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Páni... Perfektní! Skvělej nápad, na takový konce nejsem zvyklá xD ale je to zase něco originálního, moc se mi to líbilo, píšeš krásně, líbí se mi tvůj styl! Smiling ^^ Kakashi YES


Aneb: Když Já byla ve Vašem věku, Pluto bylo planeta.

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-12-03 21:33 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Srandistka: Díky moc, tvoje chvála je velkolepá! Laughing out loud Arigatou :-*
Hospi: I tvoje pochvala potěšila n_n A tragédie? no... měla jsem vážně hodně špatnou náladu Sticking out tongue Díky aj tobě n_-

________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2008-11-15 15:10 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Jednoznačne majstovsky napísaná séria, je fajn, že neskončila ako jednorázovka, lebo by to bolo obrovská škoda, takto super písať vie málokto, takže go, go, go, ikuze!!! teším sa na ďalšie séríovky Smiling

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, So, 2008-11-15 15:16 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Páni... Bylo super, jak postupně u každého dílu přibýval tvůj koment a jsem moc ráda, že se ti to líbilo n_n
A že je to mistrovsky napísané? Nwm... Na Konoze.cz je mnoho schopných pisatelů, každopádně ale díky, vážně mě to potěšilo -^.^-

_______________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, St, 2008-11-12 22:16 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Juuu! To bola super séria! originálny nápad a krásne napísané. A ten koniec sa mi moc páčil Taký zaujmavý...Sticking out tongue

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-11-12 22:21 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Díky ti moc, byla radost pozorovat, jak tvoje komenty pod díly přibývají rychle, je vidět, že se ti to vážně líbilo, za což jsem vděčna. Děkuji moc n_n
_____________________
Jáááj seznam mých FeFes xDD
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-11-12 19:25 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

n_n


______________

Jáááj seznam mých FeFes xDD


Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, Čt, 2008-11-13 16:27 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Kaoríííku!! To bylo krutý!! Přečetla jsem to ještě jednou celí najednou a upa totáč mě dostalo že zrovna TY jsi dokázala zabít Narutika... chudinka malej T_T mno.. za sakuru jsem ti srdečně vděčná xDD u Gaary jsem nemohla věřit xDD a to jak to zkončilo mě naprosto dostalo.. jednoznačně 5 hvězdiček za celou sérii a 5 hvězdiček za díl!! moooc krutý!! xDD

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, St, 2008-11-12 00:22 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Peeeeknucke Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Út, 2008-11-11 21:31 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

moc dobré a hodně lidí pochcípalo Laughing out loud chudáci Smiling aůe jinak fakt fajn

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Út, 2008-11-11 20:45 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Ale ne líštička dobručká nemohla zomrieť Sad dobrý súboj. Inak super séria ale ten koniec sa mi nepáčil.