manga_preview
Boruto TBV 09

Vyschlé slzy

Téměř každý z nás ví, jaké je to někoho ztratit. Jaké to je, když váš blízký najednou odejde, ztratí se... Ta nesmírná bolest, kterou nám to přináší. Jako by srdce něco tížilo. Něco... A my s tím většinou nic neuděláme. Jen přihlížíme a dál se trápíme. Slzy tečou proudem. Ale každý pramen slz jednou vyschne. To je názor většiny lidí. Ale není to pravda. Pokud je ten člověk pro nás opravdu důležitý, pramen smutku nikdy nevyhasne. Na povrchu se zdá, že je zase vše v pořádku. Ale vevnitř, v našem srdci ta strůžka zůstane pořád čirá. Protože jsme toho člověka uznávali. Ale co víc- milovali jsme ho. Ne romantickou láskou, jako milujeme své partnery či partnerky. Ale láskou, kterou máme schovanou jen pro své nejbižší blízké.

Mladý muž se zvedl z podřepu a zahleděl se proti skalám. Slunce zapadalo za horizont, ptáčci přestali zpívat své veselé melodie. Nastalo mírumilovné ticho, které se pro tuto chvíli perfektně hodilo. Vítr mu rozčechral vlasy a poslední listí ze stromů odvál vítr směrem na sever. Za chladnem, které má nastat. Za příslibem chmurných časů.
Podíval se na náhrobek, u kterého stál. Stál na tom samém místě, jako před měsícem. Když na ten hrob dával bílou kytici. Když hořce plakal pro zesnulého blízkého. Když ho ovládl vztek, smutek a lítost zároveň. A to vše pro člověka, který mu byl nevýslovně blízký. Jeden z nejbližších lidí v Konoze, v Ohnivé zemi i na celém tom velikém Světě.
Dnes by také rád plakal. Pro toho samého člověka, pro kterého plakal před měsícem. Však oči mu jen zvlhly, jediná slza se nevykutálela z koutku jeho oka. Protože slzy vyschly. Protože už nebylo důvodu plakat.
Velký shinobi, který stál před hrobem Velkého shinobi. Jak nostalgické. Však... On zemřel pro svou vesnici. V podstatě jí zachránil. Zemřel pro to, co považoval za důležité. Zemřel pro to, v co věřil. A zemřít pro tohle, to je sen každého pravého shinobiho.
Chtěl zase plakat. Chtěl ze sebe vylít ten hněv, ten hněv, který ho sužoval po celou dobu. Ale opět to nešlo. Opět jediná slza z oka nevypadla. Vnější pramen vyschnul úplně. Ale on to věděl, hluboko uvnitř věděl, že na tu osobu nikdy nezapomene. Že ten vnitřní pramen nikdy nevyschne. Že v sobě ve vnitř nosí památku na tuto osobu. A že si jí bude uchovávat navěky.
„Děkuji, Kakashi sensei. Děkuji vám za to, že jste mě učil. Měl jsem vás moc rád, dattebayo.“

Občas nezáleží na citech, které projevujete navenek. Někdy je to snad i horší. Ale důležité je, co pro onu osobu máte uschováno v srdci. Dávat své pocity nejevo nám moc nepomůže, i když je těžké se tomu ubránit. Ale stačí, když máte ten kus toho člověka v sobě.

Poznámky: 

4.857145
Průměr: 4.9 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Pá, 2010-02-26 23:42 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

No... Tak tohle čtu asi jaksi pozdě. xD Tvoje domnění nebylo špatný, Kakashi zemřel, samozřejmě, ale zase obživl. xD Ale i tak, povídka je to vskutku krásná. ^^

Obrázek uživatele Hyuuga_-_Neji
Vložil Hyuuga_-_Neji, Čt, 2009-07-30 22:14 | Ninja už: 5499 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

opravdu zajímavé Eye-wink sám píšu, ale nikdy bych to nedokázal proložit tolika emocema... asi proto, že nejsem ženská, ale to je vedlejší Smiling a to, že kishimoto chce zabít kopírovacího ninju je celkem jasné Eye-wink dávám 5!

What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Lifaena
Vložil Lifaena, Po, 2008-11-10 20:35 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan




Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-11-10 19:32 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Tohle je nádherná povídka... hodně emocí jsi tam dala, jen co je pravda. A "zamkla" je do krásných slov... ten pramen - krásné přirovnání, a těch já si dost cením... prostě na jedničku Smiling

Obrázek uživatele Miss_Atlantis
Vložil Miss_Atlantis, Po, 2008-11-10 19:30 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 435 | Autor je: Prostý občan

Držela jsem se, ale u "ůplně" s "ů" s kroužkem jsem se fakt málem rozbrečela...

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2008-11-10 19:22 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Krásná povídka, opravdu nádherná, ale mám jednu výtku. Jaktože "Byl tvá nej postava"?


Jak říkám, moc se ti to povedlo! Za pět!! (hvězdiček... Laughing out loud )

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-11-09 00:55 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

je to moc pěkný! A na Kishimota sdílím stejný názor!

Obrázek uživatele Lifaena
Vložil Lifaena, So, 2008-11-08 10:06 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

Vážně moc moc moc děkuju! Hned druhý den tu mám dva komentáře... Děkujuuu!

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, So, 2008-11-08 00:36 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Lifynko... Co mi to děláš? :') Z tvý 'básně' ke mě proudilo spousta a spousta emocí... Dalas do toho hodně... Do těch vět.. Alespoň to tak já, jako čtenář vnímám... A vnímám to strašně pozitivně. Byla jsem připravená těm pocitům otevřít svoje myšlenky, svoje srdce, protože mě na to připravil ten krásnej začátek...
Sice se ti tam párkrát, alespoň se mi to tak zdálo, opakovala slova, ale prostě celej ten motiv, kterej tím vším prochází... Lifynko... Ty umíš nádherně psát Smiling A já děkuju, za tuhle krásnou povídku... Ve srdíčku bude ještě dlouho Smiling
Jasně za ***** ^_^ (čti: pět hvězdiček, není to žádný sprostý slovo xD)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2008-11-07 21:37 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Panebože to bolo nádherné...uplne ma to dojalo až mám slzy v očiach!Ja som to uplne prežívala bo Kakashi je moj oblúbenec tiež...To bolo neuveritelne krásne!

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)