manga_preview
Boruto TBV 09

Densetsu no Kunoichi - 10. Kapitola

KAPITOLA 10 – ÚTOK

Výborně. Pein konečně ukončil celé setkání, které bylo ve výsledku naprosto zbytečné. Byl pouze informován, jak pokročil lov Kyuubi Jinchuuriki. Odpověď byla naprosto jednoduchá. Nijak. Touto odpovědí nebyl nijak nadšen. Popravdě, nikomu z Akatsuki se nechtělo začínat otevřenou válku s Konohou. Ta, i když je značně oslabená, stále zůstává nejsilnější skrytou vesnicí.
I když Pein všechny přesvědčoval, že Amegakure no Sato je schopná poskytnout pro válku zázemí, nikdo se do boje moc nehrnul. U všech v Akatsuki jsou na prvním místě vždy jen a jen jejich zájmy. A ten nejhlavnější zájem je uchránit si vlastní zadek.
Já jsem pomalu a hlavně nenápadně kontrolovala, jesli funguje spojení krátkovlnnou vysílačkou se všemi, kteří venku čekají na moje znamení. Také jsem kontrolovala, jestli mám po ruce všechny svitky se zbraněmi.
Všichni přítomní se vzpamatovávali z úbytku chakry, který byl nezbytný, aby Pein mohl ukočírovat osm ocasatých démonů. Jelikož oficiální setkání už skončilo, všichni členové se sesedli po menších skupinkách a nezávazně konverzovali, což většinou obnášelo rozhovory o ničem, aby se nikdo náhodou neprořekl o vlastních plánech nebo minulosti.
Už už jsem se chystala nenápadně zmizet, abych mohla spustit útok, když se ke mně přiblížil Tobi alias Uchiha Madara.
„Vyčkejte rozkazu. Možná bude nutná lehká improvizace,“ ohlásila jsem do vysílačky šeptem, aby byli ti venku ve střehu.
„Toshi-san,“ oslovil mě. Dal se v tom vycítit úsměv, ale nemohla jsem to říct s jistotou kvůli masce, která mu skrývala celou tvář.
„Tobi-san,“ kývla jsem mu váhavě na pozdrav.
„Možná bych pro tebe měl velmi dobrou nabídku,“ začal mě opatrně testovat. A je to tady, napadlo mě. Čekala jsem to dříve nebo později. Madarova nabídka by mě docela zajímala, ale bohužel přišla docela pozdě.
„Uchiha Madara má pro mě nabídku,“ odpověděla jsem šeptem a velmi pozorně jsem sledovala, jak zareaguje. Přesně, jak jsem čekala. Jediné oko, které neměl skryté, se rozšířilo překvapením. Tak on si opravdu myslel, že bych ho nepoznala? „Uvidíme… ráda si tvou nabídku vyslechnu,“ vybídla jsem ho.
„Výborně, Ayame-sama,“ oslovil mě mým pravým jménem a čekal, jestli mě to, že zná mou pravou identitu, překvapí stejně. Já ale jen uznale kývla. Narozdíl od něj jsem počítala s tím, že by mě mohl poznat, a také jsem tomu přizpůsobila všechny své plány. „Navrhnu tedy místo setkání, kde bychom to mohli v klidu prodiskutovat.“
„Nemohu to místo navrhnout já?“ zeptala jsem se mile. Věděl, že jsem nedůvěřivá. Také byl ale vždycky galantní ke všem ženám, takže jen na souhlas kývl hlavou. Bylo mi ale jasné, že už teď přemýšlí, jakou past bych na něj byla schopná nachystat.
„Tak tedy,“ řekla jsem. „Co třeba teď a tady?“
Se zájmem se na mě podíval. Jak jsem ho znala, určitě tak zvláštně nakrčil nos. Dělával to vždycky, když ho něco překvapilo.
„Musíš mě ale omluvit, Tobi-san,“ hlasitěji, než bylo nutné, jsem zdůraznila oslovení. „Nebudu si moct tvůj návrh vyslechnout osobně. Doufám, že nebude vadit, když to udělá Hiromi-sama,“ dodala jsem tiše.
V tu chvíli jsem opravdu litovala, že nevidím jeho skutečný výraz.
„Jiyuu,“ řekla jsem tiše do vysílačky heslo pro začátek útoku. V tu chvíli nejen, že se mí spojenci začali dobývat dovnitř, ale také začal útok spojených jednotek Konohy a Suny na Amegakure no Sato a Kirigakure no Sato přesně tak, jak ho naplánovali Kakashi, Shikamaru, Tsunade a Sabaku no Gaara.
Nečekala jsem dál na Madarovu reakci a rychle jsem vyběhla ještě dřív, než si mého útěku a zároveň i zvuků útoku všimnou ostatní členové Akatsuki. Vběhla jsem do malé chodby, která ústila v malém sále, za nímž následovala úniková cesta ven. Sál byl přesně tak veliký, abych mohla použít svého draka.
Rychle jsem se kousla do prstu, abych mohla použít svou krev. Nakreslila jsem potřebný znak a rychle jsem provedla předepsané pečetě.
„Kuchiyose Tatsuya no jutsu,“ řekla jsem. Hned se objevil můj fialový drak. Vědoucně se na mě podíval černýma očima.
„Ayame-sama,“ pozdravil mě a šlehl ocasem. „Dlouho jsme se neviděli.“
Na znamení úcty jsem poklekla a sklonila hlavu. Se všemi přivolávanými bytostmi se musí jednat s úctou a nezáleží na tom, kdo jste. Byla to jejich dobrá vůle, díky které nám sami chodí dobrovolně na pomoc.
„Mocný Tatsuyo, potřebuji tvou pomoc,“ řekla jsem se stále skloněnou hlavou.
„To jsem si myslel, když jsi mě přivolala, Ayame-sama,“ řekl. Koho by napadlo, že i bájní draci mají smysl pro sarkasmus?
„Brzy sem přiběhnou lidé oblečení v černém plášti s červenými mraky. Potřebuji, abys je nahnal zpět a potom, aby ses připojil k Ryuuovi a Tatsuovi…“
Rychle jsem vysvětlila, jak má chránit deset ninjů, kteří budou krotit bijuu, zatím co my budeme bojovat. Tatsuya chápavě kýval hlavou.
„Děkuji, Tatsuya-sama,“ odpověděla jsem, když mi přislíbil svou pomoc.
„Ty víš, že mám pro tebe slabost, Ayame-sama,“ řekl Tatsuya a z nozder mu vyšla trocha dýmu. Rychle jsem se otočila a běžela jsem zpátky.
Když jsem doběhla zpět, už byly slyšet zvuky, jak se sem mí spojenci dobývají. Pein spolu s Konan už zde podle očekávání nebyli. A vzhledem k tomu, že jsem je nepotkala po cestě zpátky, potvrdila se i má domněnka, že tyhle jeskyně nemají jen jeden východ. Bohužel pro zbytek členů Akatsuki, všichni ostatní znají jen ten jeden, který jsem jim právě zahradila. Zbytek členů organizace rozpačitě postával a přemýšlel, jestli mají zůstat a bojovat nebo jestli raději utečou. Netušili ale, že tuhle volbu už jsem za ně provedla.
Madara mě provrtával zlým pohledem. Zjevně ale nikomu neřekl, že mám s touto akcí něco společného. Nebo to ani sám nepochopil.
„Vypadá to, že je jich hodně,“ poznamenal Deidara. „Jsme tu zahnaní jak lišky v noře. Přece se tady nenecháme chytit.“ Otočil se a nepokrytě směřoval k tajnému východu.
„Máš pravdu, Deidara-senpai,“ řekl Tobi alias Madara a rychle svého společníka následoval. Stejně tak učinili i všichni ostatní. Jsou čitelní jak otevřená kniha. Na prvním místě je vždy jejich vlastní zadek.
Já jsem se tvářila rozpačitě, ale nakonec jsem se za nimi pomalu vydala. To hlavně proto, abych uklidnila Kisameho, který se po mně zvědavě podíval, když zjistil, že stále ještě stojím ve velkém sále. Hned jsem se ale ukryla za roh. Počkala jsem, až se jejich kroky trohu vzdálí. Sundala jsem si plášť a ledabyle jsem ho hodila na zem.
„Kaerimasu mikake no jutsu,“ řekla jsem tiše. Téměř ihned jsem cítila, jak se mi uvolnily vlasy a jak mi těžce dopadly na záda. Okamžitě je znovu ovládla moje chakra. Hned potom jsem se rozeběhla zpátky, abych pomohla uvolnit cestu.
Hned, jak jsem uvolnila vchod, vpadla dovnitř Akira.
„Proč ti to trvalo tak dlouho, Ayame-sama?“ zasyčela na mě.
„Madara měl vykecávací náladu,“ pokrčila jsem rameny a deseti ninjům jsem rychlými gesty naznačila, ať mě následují.
„Kde jsou?“ ptala se v chůzi Hiromi. Cítila jsem sílu její chakry a vztek, který z ní přímo sálal. Opravdu bych v tuhle chvíli nechtěla být na Madarově místě.
„Momentálně se pokouší utéct, ale čeká tam na ně Tatsuya-sama,“ vysvětlila jsem.
Deseti ninjům jsem rychle ukázala, kde jsou bijuu. Všichni se okamžitě dali do práce.
„Kuchiyose Tatsuo no jutsu,“ pronesla Akira a vzápětí se objevil zlatý drak. Téměř ve stejný okamžik se objevil stříbrný drak Ryuu, kterého přivolala Hiromi. Obě svým summonům rychle vysvětlily, co od nich požadují. Draci jim, stejně jako Tatsuya mně, rychle vyhověli.
Brzy jsme zaslechli rychlé pokyny, které vykřikoval Madara. Všichni vběhli do velkého sálu a jen překvapeně zírali, co se tu za tu dobu stalo. Únikovou cestu už měli zahrazenou, protože ve vchodu do velkého sálu stál Tatsuya a dštil síru.
Nikdo se ani nepokusil zaútočit na deset ninjů, kteří krotili bijuu. Tatsuo a Ryuu, kteří je hlídali, byli pravdu dobrou prevencí před podobnými útoky.
„Uchiha Madara-san,“ pronesla Hiromi ledovým hlasem. Ohlédla jsem se po ní. Nikdy bych nevěřila, že její hnědé oči můžou vypadat jako dva kusy ledu. Zbytek Akatsuki se zatvářil překvapeně. Opravdu nikdo neměl nejmenší tušení, kdo se pod Tobiho maskou skrývá.
Madara si opatrně sundal masku, která odhalila jeho krutý výraz. V tu chvíli jsem nechápala, jak ho Hiromi mohla kdysi milovat.
„Hej… ty, co vypadáš jako kytka!“ upoutala na sebe pozornost Tsunade. Samozřejmě, že věděla, že se dotyčný jmenuje Zetsu, ale ona prostě nikdy neměla přehnaný respekt ke svému soupeři. V tomhle případě jí šlo možná o to, aby Zetsua vyprovokovala. To šlo opravdu velmi snadno, protože na oslovení podobného typu byl velice háklivý. Takže zatímco se Hiromi s Madarou ještě nenávistně měřili, Tsunade a Zetsu už započali boj.
„Ty musíš být Deidara,“ řekla Akira hlubokým hlasem který by se dal v jiné situaci považovat za svádivý. „Já jsem Akira Mai Kayuki,“ představila se a zavlnila se v bocích. V tu chvíli už bylo pro Deidaru pozdě.
Ohlédla jsem se. Jediný, kdo zbýval, byl Kisame, který si mě už nějakou dobu prohlížel.

Poznámky: 

Útok na Akatsuki začíná... enjoy it!

5
Průměr: 5 (45 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Já-oistka
Vložil Já-oistka, Ne, 2011-04-10 15:56 | Ninja už: 4778 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

úžeasné-máte už tady na konoze fanklub? jestli jo, tak jsem založila další
Laughing out loud
úžasná knížka, už ji mám přečtenou asi desetkrát, ale pořád mě baví(a to je co říct, pro mě jsou knížky většinou na jedno použití Laughing out loud)
Mimochodem, akira umí nádherně kreslit

Jsem narutofilka a nestydím se za to!!


Zastávám názor, že slovo bordel je jen zažitý axiom, kterým rodiče označují systém uspořádání věcí, kterému nerozumí a zasazuji se o to, aby se na otázku "proč?" nesmělo odpovídat"protože jsem to řekl/a"

VSELSHEVLÁ NHATSREGR SDI!!! XD Laughing out loud

[/hide]

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Ne, 2011-04-10 16:22 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

To nás opravdu moc těší, že máme tak věrnou čtenářku. Děkujeme za tu chválu! ^^

Obrázek uživatele Furika
Vložil Furika, Pá, 2009-11-27 19:13 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

waaah, jak tohle asi dopadne..? Laughing out loud valim na další díl Kakashi YES co se asi stane Madarovi.. Laughing out loud

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2009-02-09 12:37 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Tenhle komentář bude jaksi krátký, protože jsem strááášně napnutá!!!! Mimochodem, pěkné obrázky!!! (ještě se k nim hodlám vrátit po přečtení minimálně dalšího dílu... xD)

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2009-01-27 13:31 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tak Madarko nám nakrčil nosík? Laughing out loud To si vážně nedovedu představit. Smiling
Ale začátek boje je posaný úžasně! Kakashi YES

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Út, 2009-01-27 13:36 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

eeeheee *rozpačitě se drbe na hlavě* TO slovo je moje slabé místo...

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, Ne, 2009-01-11 22:15 | Ninja už: 5668 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

uuu to je napinavy jako ksandy..Laughing out loud
jak sem ti slibil akiro..Smiling teda tys me spis donutila..Laughing out loud zacal sem to cist..a musim rict par veci.. moc FF nectu ale tohle me dost zaujalo... za prvy je skvely ze oddelujete vystupy jednotlivych postav barvou...je to mnohem prehlednejsi a ctenari se v tom vyznaji..dale k pribehu..Smiling jde videt ze je to promysleny dopredu..mate skvely napady...pribeh ma perfektni dej, vyskytuje se v nem mnoho zanru jako napr. akce, komedie a dokonce i romantika... proste super...ke zpusobu psani...dokonale dokazete ponorit do deje..to neumi jen tak nekdo...opravdu vam tleskam
poslete to do tv tokyo at se to muze zanimovat...Eye-wink
arigatou za Densetsu no Kunoichi!Laughing out loud
(takova debilni poznamecka: Ayame si kocka..Laughing out loud)

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Ne, 2009-01-11 22:22 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

*Ayame se začervenala za "debilní poznámečku"* Laughing out loud
jinak děkujeme za chválu Smiling strašně dobře se to čte Kakashi YES
podle toho, jak tu povídku hodnotíme my, ses přiblížil k nejnapínavější a taky nejpovedenější části, takže doufáme, že se ti bude líbit i konec :-)

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, Ne, 2009-01-11 22:28 | Ninja už: 5668 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

uz jdu na trinactej dil..Laughing out loud jen si musim hodit naky papiry do tasky..Laughing out loud (cti peclive se pripravit do skoly)

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai