manga_preview
Boruto TBV 09

Densetsu no Kunoichi - 6. Kapitola

KAPITOLA 6 - AKIŘINA ZPOVĚĎ

Po vyhlášení výsledků jsem odešla na krátkou procházku po břehu říčky. Nějak jsem zapomněla na čas a najednou jsem byla na okraji vesnice, kde začínal řídký les. Pokračovala jsem tedy dál a našla jsem skalnatou plošinu, na které jsem si mohla na chvíli odpočinout. Sedla jsem si, opřela se a kolena strčila pod bradu. Nehýbala jsem se a zírala jsem do vody. Uběhla asi hodina a já za sebou uslyšela něčí lehké kroky.
„Hatake Kakashi, jsi vynikající stopař,“ pronesla jsem konverzačním tónem. „Přestaň se tady za mnou plížit jako pes a přisedni si. Určitě se mě chceš na něco zeptat.“
„No… to jistě. Jen nevím, kde mám začít,“ zašeptal to celkem nejistě a jeho odkryté oko se zašpendlilo do země. Pořád nade mnou stál a já se ani neotočila.
„Odpovím ti na cokoli, když budeš mít trpělivost poslouchat,“ řekla jsem jemně. Hluboce jsem se nadechla a z oka se mi vykutálela jedna osamělá slza.
Cítila jsem se příšerně a trvalo to už moc dlouhou dobu. Potřebovala jsem se někomu svěřit. Nějakému nezávislému pozorovateli, který by mě soudil fér.
Kakashi si přisedl, ale neotočil se na mě.
„Tak začněte třeba u sebe. Kdo jste, odkud pocházíte a proč máte žluté oči?“
Pomalu jsem se na něj otočila a zpříma mu pohlédla do tváře. I on se na mě otočil. Dívali jsme se jeden na druhého a on si pomalu položil ruku na čelenku a začal ji vytahovat. Natáhla jsem se k němu a ruku mu zastavila.
„Odpusť, ale do sharinganu se nedívám ráda, bolí to…nebo ne přímo bolí, ale je to nepříjemné,“ vysvětlila jsem.
„Omlovám se, jsem nezdvořilý. Ale je to kekkei genkai, nemýlím se?“
„Ne, to se tedy nemýlíte,“ odpověděla jsem tiše. „Tak tedy… Můj příběh začíná před velmi dlouhou dobou, kdy Konoha ještě neexistovala. Narodila jsem se do rodiny velice mocných ninjů. Díky našemu očnímu kekkei genkai jsme byli takříkajíc neporazitelní. Po dobu naší existence byl náš klan spojen ještě s pěti dalšími, se kterými bojovali ve válkách ninjů. Za časů míru jsme byli povoláváni do funkcí soudců a rozhodčích. Díky našemu daru, který umožňuje číst v myslích ostatních, jsme byli téměř nepostradatelní v tehdejší společnosti.
Můj otec byl všemi uznávaný mocný válečník a po dlouhou dobu také soudce. Chtěl, aby jeho potomci byli stejní jako on, a nebral na nás ohledy. Podstoupila jsem rodinný výcvik, ale v den své plnoletosti jsem utekla. Mou pravou vášní byl vždy tanec. Opustila jsem svou rodinu, protože můj otec nic tak povrchního netoleroval. Nyní jsem byla volná a mohla jsem se své vášni plně oddat. Vymýšlela jsem nové a nové pohyby a začala do nich postupně vkládat sílu chakry. Jsem vynálezcem naprosto ojedinělého a smrtícího genjutsu.
Ve své době jsem se stala známým a obávaným soupeřem. Nechávala jsem se najímat lidmi na různé úkoly a nechávala si za to platit…“
„Stejně jako ninjové dnes,“ skočil mi do řeči Kakashi, aby se ujistil, že mi rozumí. Přikývla jsem.
„Ano, přesně tak. Mé zkušenosti se při vytváření struktury Konohy velice hodily. Žoldnéřství se tak stalo legální záležitostí pod úplným vlivem Konohy. Po jejím vzoru totéž převzali i ostatní skryté vesnice.
Jak už jsem ti předtím řekla, naše kekkei genkai, arayurumimasugan, se nesnese se sharinganem a to je důvod proč se můj klan Saibankan nenáviděl s mocným klanem Uchiha. Ještě před založením Konohy jsme byli surově vymazáni z historie. Takže mám s klanem Uchiha nevyřízené účty… tedy měla jsem. Můj problém se po nějaké době vyřešil sám… tedy, ne úplně sám, ale to se netýká přímo mě a Ayame-sama by neměla radost, kdybych ti vyzradila něco, co jsem neměla. Víš, má k tobě téměř mateřské city…“
Kakashi vytřeštil oko a chvíli vypadalo, že by se rád na něco zeptal, ale zvedla jsem ruku a umlčela ho.
„Nepřerušuj mě, prosím. Toto není epizoda, o které bych se nějak chtěla více rozmlouvat. Navíc se tato věc týká Ayame, takže se s touto záležitostí obrať na ni.“
Kakashi se nadechl, ale už nic neřekl a tak jsem pokračovala.
„Takže můj klan už dlouhou dobu neexistuje, ale nijak se mě to nedotklo, nebyla jsem s nimi zrovna zadobře. V mých osmnácti letech jsem byla jedna ze tří obávaných a proslulých kunoichi. Vyprávěly se o nás příběhy a lidé si plni obav šeptali, co by se stalo, kdybychom se daly dohromady. Při jedné z mnoha misí, které jsem plnila, se to podařilo a my tři tedy Ayame-sama, Hiromi-sama a já jsme se skutečně setkaly a společně trénovaly. Dohromady jsme dokázaly vymyslet mnoho nových bojových technik, o kterých se nikomu ani nesnilo. Podmanily jsme si bijuu a uzavřely jsme smlouvy s bájnými draky…“ Kakashi znovu zalapal po dechu.
„Ó bože, právě jsem ti prozradila tajemství naší dlouhověkosti…“ zarazila jsem se. Občas prostě moc mluvím. „Nenech se ale zmást, přítelkyně jsme nikdy nebyly. Máme velice rozdílné názory a vždy si jdeme tvrdě za svými osobními zájmy. Jedním z našich společných zájmů bylo v našich začátcích usmíření Madary a Shodaimeho.
Madara byl tehdy pod silným vlivem Hiromi, byli milenci. Shodaimeho zpracovala Ayame-sama. Po dohodě jsme začali budovat Konohu tak, jak ji znáš nyní. Po nějakém čase, kdy vládl klan Senjuu a z Uchihů se stala ochranka města, se Madara s Shodaimem nepohodli a Madara vyzval Shodaimeho na souboj. Souboj nikdo neviděl a až podle spouště, která se na tom místě našla, byly postaveny kamenné pomníky. Shodaime se vrátil do vesnice a všichni si mysleli, že je Madara mrtev. To, že je živ a zdráv, jsme zjistily až později. Hiromi-sama nesla jeho smrt velice těžce, skutečně ho milovala. Krátce před jeho soubojem se Shodaimem se ale hodně pohádali a Hiromi pak vesnici opustila. V té době jsme se dali dohromady se Shodaimeho bratrem, pozdějším Nidaimem. Bylo to nejšťastnější období mého života. Adoptovala jsem tehdy malého měsíčního chlapce. Měl krásné bílé vlásky…“
Na konci věty se mi hlas zlomil a já jsem si schovala obličej do dlaní. Kakashi se ke mně naklonil a pohladil mě po zádech. Zdvihla jsem hlavu a pohlédla jsem na něj. „Je mi to líto, ale nyní se dostávám k části mé historie, která skutečně bolí,“ vysvětlila jsem.
„Nemusíte o tom mluvit, pokud se na to necítíte,“ ujistil mě.
„Právě, že musím,“ nesouhlasila jsem. „Držím to v sobě strašně dlouho a úplně mi to otravuje mysl.“ Všimla jsem si, že svou ruku tak úplně neodtáhl. Položil si jí těsně vedle mě. Nevadilo mi to, dalo by se říci, že mi to bylo docela příjemné. Blízkost opačného pohlaví jsem si vždy uměla užít.
„Tak tedy, jak už jsem řekla, měla jsem syna. Měl přibližně stejnou barvu vlasů jako já, ale protože byl adoptovaný, neměl můj arayurumimasugan. Po celý jeho život jsme byli zde, ve vesnici, a tak jsem měla také pár studentů. Byla to doba, kdy jsme my, Densetsu no Kunoichi, trénovaly Tsunade, Jiraiyu a Orochimaru, pozdější Legendární Sanniny i přes Sarutobiho nesouhlas. Mou studentkou byla Tsunade. Učila jsem ji vše, co umím o uzdravování a protijedech. Zároveň jsem ji milovala skoro jako vlastní dceru. Její nezkrotná povaha mi připomínala mě samotnou.
Ona a můj syn byli přibližně stejně staří a také si vyprosili společnou účast na všech misích. A jednoho deštivého dne se mi už nevrátil.
Do smrti nezapomenu, jak Tsunade zaklepala úplně na pokraji sil u našeho prahu a dutým hlasem mi to oznámila. Proti účasti obou na stejných misích jsem měla námitky neustále, ale na mé argumenty nikdo nebral zřetel a dělali ze mě paranoidní ženskou. Tehdy byla Tsunade poprvé na pokraji smrti. Vlastníma rukama jsem ji málem umlátila. Žádné genjutsu, žádná chakra. Jen moje nohy a pěsti. Ani se nesnažila moc bránit. Jen pořád opakovala, že to nedokázala a že udělali několik taktických chyb, které zaplatili životem čtyři ninjové a mezi nimi i můj syn.
Když jsem s ní skončila, ležela uprostřed mé zahrádky schoulená do klubíčka a nehýbala se. Věděla jsem, že to přežije. Toužím se s ní utkat a zabít jí. Hezky postaru ji vyzvat k souboji, ale čekám, až to udělá sama a vyzve mě jako první. Vesnici jsem opustila ihned. Idylický život skončil.“
„A co jste dělala ty zbylé roky?“ zeptal se Kakashi.
„Nic extra. Odjela jsem na jeden ostrov, který patřil původně mé rodině. Meditovala jsem a trénovala. Miluji samotu. Nemáš ani tušení, jak je pro mě náročné snášet cizí myšlenky. Na kohokoli se podívám, o tom vím téměř vše. Já znám každého nejtajnější přání a touhy, Hatake Kakashi. Já mám vědoucí oči.“ Hned, jak jsem to dořekla, se na mě pomalu otočil.
„Takže bych se na vás asi neměl právě teď dívat?“
„To záleží na tom, jestli přede mnou něco skrýváš,“ zvedla jsem oči ze země a podívala jsem se do jeho nezakrytého oka. Ovšem to, co jsem vyčetla, mě velice znepokojilo a doslova vyvedlo z míry.
„Vím, na co myslíš, a nemyslím si, že je to nejlepší nápad. Narušilo by to naši další spolupráci a navíc by sis musel sundat masku,“ jemně jsem se zarděla.
Kakashi pomalu zvedl ruku ke svému obličeji a jemně si začal stahovat masku tak, aby si neodkryl sharingan. Stáhnul ji úplně a já žasla, jak krásný obličej má.
„Nechápu, proč to nosíš,“ jemně jsem do masky cvrnkla a pohyb jsem stočila k jeho tváři a pohladila ho. Naklonil se ke mně.
„Neměli bychom,“ zašeptala jsem váhavě. V duchu jsem začala panikařit, protože jestli se to dozví Ayame, tak jsem mrtvá.
„Nikdy jsem nic podobného necítil… je to silnější než já…“
Hned, jak to dořekl, se naše rty setkaly a já jsem neměla sílu vzdorovat.

5
Průměr: 5 (52 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Viviana_Stellata
Vložil Viviana_Stellata, St, 2010-08-18 15:52 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Prostý občan

Tak dobře, přiznávám se, že toto jsem jen přelítla... zbytek mě zatím drží, přes mou nechuť k žánru, ale romantiku nemohu... ale taky nemůžu nic vyčíst... sakra... Laughing out loud

Dělám si vždycky, co chci. Abych si mohla dělat co chci, musím občas udělat i to, co nechci.

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, St, 2010-02-17 17:33 | Ninja už: 5736 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

juu,nádherný dílek Smiling jsem romantička,takže dílek tak akorát psaný pro romantické duše Laughing out loud

Obrázek uživatele Furika
Vložil Furika, Čt, 2009-11-26 17:20 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

ááh, raději nechci vědět co udělá Ayame Laughing out loud

Obrázek uživatele Nibi - zrůda - kobuta sennin
Vložil Nibi - zrůda - ..., So, 2009-05-09 18:16 | Ninja už: 5560 dní, Příspěvků: 223 | Autor je: Prostý občan

kakashi si sundal jenom jednu masku? nenosí náhodou vždycky dvě? Laughing out loud

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2009-02-09 11:27 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Tak! A teď jsem pěkně zvědavá, jak se to vyvine... Bude souboj mezi Ayame a Akirou??? xD
Každopádně je to skvělý díl a jsem ráda, že jsem si konečně našla nějaký volný čas na to, abych si přečetla tu vaši skvělou FF!!! Smiling Je naprosto úžasná a hodně nepředvídatelná! Tak jen tak dál a já jdu taky dál - na další díl! xD Smiling

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2009-02-05 21:25 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Těší mě že jsem se v komentáři u čtvrté kapitolky nesekl. No, ale Kakashi... Já se tak těšil na to jak se Ayame bude tráptit, jestli si má začít s Kakashim, který jí tak připomíná bývalého milence ale je to jeho syn... no a ono tohle.
Jinak se to, ale skvěle čte.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2009-01-26 13:23 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ach, Kakashi, Kakashi, která by ho nemilovala, co? Laughing out loud
Paráda jako předchozí díly, -ttebayo!

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Po, 2009-01-26 13:42 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

překlep jsem opravila a někdy, až budu mít víc času, tak se pokusím něco udělat i s tim "jsem" v prvnim odstavci :-)

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2009-01-26 13:45 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jashinkote, však já vás do žádných rychlých oprav nenutím. Laughing out loud Když jsem si sama zpětně četla třeba MISS Konoha, valila jsem oči, kolik tam mám chyb. Smiling To se stane každýmu, ale na revizi je vždycky času dost. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Po, 2009-01-26 13:52 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

jéžiš to já přece vim! Smiling já jsem ale strašněj pes na gramatiku... a když sama něco najdu, tak to hned opravuju, takže v pohodě Smiling jenže, když jsem dělala betaread tomuhle, tak už toho chvílema bylo moc a spousta mi toho proklouzla a jestli u něčeho platí víc očí víc vidí, tak u beta readu, ale co ti budu říkat :-)

Obrázek uživatele akira-sama
Vložil akira-sama, Po, 2009-01-26 13:31 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Prostý občan

to víš...tak to dopadá, když něco píšu JÁ...protože JSEM sebestředná Laughing out loud

My soul is painted like the wings of butterflies.
I can fly - my friends!

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Po, 2008-12-22 03:47 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Kakasi sa nezdá... Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, Po, 2008-12-22 10:07 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

hlavně Kakashi :-D

Obrázek uživatele Merenwen
Vložil Merenwen, Pá, 2008-11-07 20:03 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 480 | Autor je: Prostý občan

aaaaa ... holky fakt je to dobry... moc se mi to libi ...akorat...momentalne mi Akira zlomila srdce Laughing out loud

Obrázek uživatele akira-sama
Vložil akira-sama, So, 2008-11-08 15:21 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Prostý občan

co jsem provedla???

My soul is painted like the wings of butterflies.
I can fly - my friends!

Obrázek uživatele Ayame-sama
Vložil Ayame-sama, So, 2008-11-08 15:39 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 1086 | Autor je: Prostý občan

předpokládám, že my dvě nejsme jediný, kdo miluje Kakashiho Eye-wink překvapivě...