manga_preview
Boruto TBV 08

Naprosto úžasně romantické SasuShi 3

Tak ... další díl je tady! Laughing out loud Spolupráce Flying_Nikass (Shino - Shinia) a Minaty (Sasuke) ;)

Sasuke, 18. jednání:
Dneska jsem se vrátil. Do Konohy. Jak mi to tu chybělo! Ty krásné budovy, ti příjemní lidé ... Můj byt! Přece jenom ... Hodně jsem tady toho nechal. Všechna ty trička, do kterých se už nevlezu! A ten znak Uchiha klanu ... Takovej popraskanej! Nebylo to na nich moc kvalitně vytištěný ...
Hehe, ale když si vzpomenu na Narutův obličej ... Prý: "On ... On tě přivedl? Ale ... Ale ..."
Ha! To sem ho vych*al!
Shinia musela být na vrcholu blaha.

Shinia(Shino), 18. jednání:
Podíval jsem se na svého přítele a vesele se usmál... Sakra! Usmála! „Naruto-kun koukal, co?“ Ano jsem zlomyslná... Pak mě ale něco napadlo: „Možná, kdyby za tebou běhala Sakura, místo něho, tak bys taky přišel.“ Já žárlím? Vždyť se s ní za celé ty roky viděl jen jednou! Bože, jsem tak pitomá!
„Sasuke-kuuun!“ Uslyšela jsem za sebou náhle hlas oné růžovovlasé kunoichi. „Slyšela jsem, že ses vrátil...“ Usmála se na MÉHO Sasukeho!

Sasuke, 19. jednání:
Hehe ... Sakča si mě pamatuje. No to je super ... Ale má utrum, holka ... Teď mám lepší .. A hlavně, vyvinutější. Muhehehehe!! A sakra ... Ten mstitelskej smích mě snad už nepřejde ...
"Nezacláněj," usmál jsem se na ni, "Mám lepší dívku."
Ha! Čumí jak pes, kterýmu přišlápnete ocas ... Ale ...
*chvíle bezvědomí*
Netušil jsem, jakou sílu nabrala …

Shinia, 19. jednání:
Lepší...Dívku! To bylo tak krásné... Ještě nikdy mě nikdo nenazval dívkou(čím to asi bude?)... Nechal se kvůli mně dokonce i zmlátit! Tiše jsem stála ve své běžné mužské podobě a sledovala jejich hádku.
„Lepší... Lepší než já?! To bych tedy VÁŽNĚ chtěla vidět!“ Vztekala se Sakura a cloumala s ním.

Sasuke, 20. jednání:
Au ... Au, Sakuro dost! Sakra, měla by přestat pít energetický nápoje, nebo co to do ní ta Tsunade lije ...
"U ... U ... Uvidíš! Ale jenom když mě nezabiješ, ty ... Sakuro!"
Přestala. Založila vztekle ruce a odešla ... Beze slova. Ani ahoj ... Už nemám tu samou oblibu co kdysi ...
Usmál sem se na Shinii: "Há ... A co teď?!

Shinia, 20. jednání:
Uvidíš? Jak to myslí, uvidíš! Překvapeně jsem na něj pohlédla. „Tak to tedy ne, hošánku, Shinia nikam nepůjde!“ Prskla jsem naštvaně. Já to tušila! Řeknu to jednomu, a za chvíli to bude vědět celá vesnice.
„Kdo je Shinia?“ Ozval se za námi známý hlas.

Sasuke, 21. jednání:
Oj ... Já sem vážně žvanil ... Teď sem přišel Naruto.
"Dattebayo! Kdo je Shinia?" zeptal se.
Mysli, Sasínku, mysli ... No tak, kluku jeden vystajlovanej, máš na to!
"Shinia?" Já na to mám! "Shinia je Shinova mladší ségra."
Uff ... Jsem dobrej. Jsem fakt dobrej ...

Shinia, 21. jednání:
Mladší ségra?! Sasuke-kun, začínáš mě stále více... Když se naše pohledy setkaly, myslela jsem, že se neudržím na nohou. Tak krásně smutný pohled, jako pejsek bez páníčka! „J-jo... Shinia je má mladší sestra. Tys... nevěděl že nějakou mám? ha-ha-ha... Vždyť je to tolik známý fakt! Je mi hrozně podobná! ha, ha...“ Zařehtala jsem se hlubokým hlasem. „Ale.. My teď musíme se Sasukem domů... Tedy každý do vlastního, samozřejmě! He-he... To víš, osprchovat se po namáhavé misi a tak...“ Bože, nikdy jsem nebyla tak ukecaná! Ještě, že to Narutovy tak málo myslí. Zadumaně něco zamumlal a odešel, odkud přišel. Tak, konečně sami!

Sasuke, 22. jednání
A jsem s ní sám. Co teď? Honem půjdeme domů ...
Po třech hodinách v mém bytě (snad nechcete vědět, co jsem dělal! No dobře, dvě hodiny jsem se připravoval a potom ... Potom je to naše věc!) někdo znovu zaklepal.
Zvenčí jsem uslyšel hlas Kakashiho: "Sasuke-kun! Ty se vrátíš a ..." chvíle pauzy, asi se začetl do knížky, "A, ehm, ani se nejdeš přivítat! A taky se chci zeptat, jestli nevíš něco víc o té Shinově sestře... Dneska jsem něco slyšel ..."
Otevřel jsem mu, ať tu neřve na celou Konohu.
"Co jste slyšel, Kakashi?"
Neodpověděl. Jenom zíral do mé ložnice ... Já idiot jsem ji nechal otevřenou!

Shinia, 22. jednání:
Páni, bylo to tak krásné a uvolňující.... Nikdy jsem si nemyslela, že může být tak zábavné hrát karty! Popravdě, očekávala jsem od téměř sedmnáctiletého ninji, který několik let svého života strávil jen s muži, něco jiného, ale... Každopádně, zrovna, když jsem si svlékala tričko(hráli jsme na fanty), uslyšela jsem z poza dveří hlas Kakashi-senseie. Sasuke se unaveně zvedl a jen v tričku a slipech šel otevřít. Počkat... To nesmí! Už jsem se zvedala, abych ho zastavila, ale to už na mě hleděla překvapená Kakashiho tvář. Tedy do chvíle, než se mu z nosu spustil proud krve a neflákl sebou o zem. Překvapeně jsem pohlédla na Sasukeho.

Sasuke, 23. jednání:
"Eh ... A co s tím tělem?" zamračil jsem se odporem.
Po chvíli, kdy do mě Shinia vtloukala, že Kakashi není mrtvý, jenom zperverzněný k omdlení, podíval jsem se na ni. Teď pořádně, protože konečně, po tolika letech, jsem si mohl vzít brýle, které jsem doma nechal. Nečekal jsem, že se ten zrak po těch letech tak zhorší ... Třeba, když se mi Juugo jevil jako pěknej kluk ... Naštěstí jsem potom prozřel.
Podíval jsem se na ni ... A líbila se mi ještě víc. Už nebyla tak rozmazaná.
Kakashi se najednou začal probouzet a já přes Shinii jenom přehodil deku.

Shinia, 23. jednání:
„Dobré ráno, Kakashi-sensei!“ Usmála jsem se mile na nezvaného, perverzního hosta, a pomohla mu vstát ze země. Chvíli nepřítomně mžoural po okolí a po náhlém prozření do mě zabodl svůj prst: „Tyyyyy!“ Zakřičel a posadil se na postel. „T-t-t-ty jsi ta Shinia!“ Promluvil ohromeně. „Jak mohl ten broučí hlupák tajit tak... tak... vyvinutou sestru!“ Mumlal si pro sebe. „BROUČÍ HLUPÁK?!“ Zamračila jsem se „VYVINUTOU SESTRU?!“ Zopakovala jsem jeho poslední slova. Ten.. Ten... Úchyl! Nejen, že nemyslí na nic jiného, než můj hrudník(nechápu proč...), ale ještě ani nedokáže poznat kvality mých brouků! Pohlédla jsem na Sasukeho, očekávajíc zastání.

Sasuke, 24. jednání:
"Senseii, nehleďte na její vnady," řekl jsem chladně a roztáhl ruce. Když jsme ještě byli v Orel týmu a někdo zlobil, roztáhli jsme ruce - křídla - a zakřičeli jako orel, a tím mu naznačili, že se má zkidnit. Jako bychom ukazovali, že máme navrch a jsme silnější. Byl to můj geniální nápad.
"Vrků!" vydal jsem ze sebe. Jak už jsem říkal, nikdy jsem žádného orla blíž nepotkal, takže jsem s ním nestihl mluvit. Jak dělá orel je mi totální záhadou.

Shinia, 24. jednání:
„Sasuke-kun!“ Vykřikla jsem pohoršeně. O co se to snaží? Kakashi, jakoby se na chvíli opět zdezorientoval, se překvapeně rozhlédl kolem sebe.
„Ehm, tedy... Mám to chápat tak, že jsi právě měl sex se Shino-kun-ovou mladší sestrou?“ Oba zároveň jsme vyprskli.
„Cože?“ Vykřikla jsem.
„Kakashi, čtete moc Icha Icha...“ Podotkl Sasuke.
„Jak to myslíte, SEX?!“ Nechápala jsem.
„No... po tech zvěstech, co jsem o tobě slyšel, bych se ani nedivil...“ Vysvětlil sensei a pak znovu vstal z neustlané postele. „No, myslím, že je načase, abych zase šel. (Stejně už jsem zapomněl, proč jsem vlastně přišel...)“
„Po-počkejte!“ Vykřikla jsem a chytla ho za vestu. „Jaké zvěsti?“ Zeptala jsem se.

Sasuke, 25. jednání:
Jaké zvěsti? Vždyť o ní nikdo nic vědět nemůže!
Kakashi se začervenal. "Uh ... No prý ... Prý nemáš ráda jahody, jsi ošklivá a ... Jsi strašně moc to ... Jakože ... Eh ..."
Zamyslel jsem se. "Neopálená?"
Kakashi zavrtěl hlavou. "Ne ... Jakože se ráda vyspíš ... s někým ... Ino mi to říkala."
Začal jsem se smát. Kakashi se mého Muhehehe nejdřív lekl, potom si to nahrával na mobil, a ještě potom se zamračil.
"No nic, musím jít ... číst," odešel najednou a na mě zůstalo uklidňování Shinie. Zatím jenom rozkousala pár polštářů.

Shinia, 25. jednání:
„Jak to myslel... JAK TO SAKRA MYSLEL?!!! Když jsem říkala, že je Shinia dost známá, netušila jsem, že opravdu je!“ Ne.. Takhle to nemůžu nechat! Otočila jsem se naproti Sasukemu a shodila ze sebe deku. „Jsem přece žena, ne?!“ Křikla jsem na něj. On zrudl a pak, aniž by ode mě odlepil pohled, přikývl. „A hodlám všem ukázat, že jsem ze všech Kunoichi ta nejlepší, nejhezčí, nejinteligentnější a... Já mám sakra ráda jahody!!“ Zamračila jsem se zhrzeně a začala na sebe natahovat své oblečení. „Sasuke, chtěl si Sakuře vytřít zrak, že? Teď máš možnost – zítra se oficiálně ukáži na veřejnosti, jako Shinova mladší sestra!“ rozhodla jsem se.

4.934785
Průměr: 4.9 (46 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nami Uchiha
Vložil Nami Uchiha, So, 2010-04-03 11:04 | Ninja už: 5169 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

hahahahahahahahaha, tak tohle nevydejchám !!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-02-12 17:50 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Holký, tohle je velice nakažlivá FF. Orel a vrků? Co tenSasuke nevymyslí.

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Út, 2008-11-25 21:31 | Ninja už: 5951 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

žblech Laughing out loud velice vražednééé Laughing out loud
já se jenom divým jakto že to pořád čtu? jakto že mě to ještě nezabilo? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, Čt, 2008-08-07 10:58 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

vrků?? Laughing out loud je to dobrýý

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-03 16:00 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Bombový... a obzvlášť tohle: Kakashi není mrtvý, jenom zperverzněný k omdlení

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Aryen-nyan
Vložil Aryen-nyan, Ne, 2008-08-03 09:02 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Prostý občan

Heeeh Shinia to mě drtí už od 1. dílu Laughing out loud

Nyaa

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Po, 2008-07-28 09:10 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Vrrkůůůůůůů, vrrkůůůůůůůů, mám něco v krkůůůů xD
Lol, rofl, héj rofl, rofl copter, mega rofl, dvojtečka Dé, iks Dé, loooool xD
Fakt z toho nemůžu xD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2008-07-27 20:19 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Muhehehe! Tak to je úplně hustý!
„A hodlám všem ukázat, že jsem ze všech Kunoichi ta nejlepší, nejhezčí, nejinteligentnější a... Já mám sakra ráda jahody!!“-úžasný Laughing out loud

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-07-27 19:14 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Tak ... Já děkuju ... Za nás obě Laughing out loud

Ehm ... Ta Shion ... Blbej, blbej, blbej překlik (přeřek? přemysl? Laughing out loud) Pardóón Laughing out loud Už je tam zase Shinia, řekněme že si musela na chvíli odskočit a Shion ji zaskakovala xD Děkuju za upozornění, nettiex ^^

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Andulaa
Vložil Andulaa, Pá, 2008-07-25 23:21 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Prostý občan

tak tohle byl muj konec jeste chvili a us sem 2m pod zemí..ja sem se smala tak se mne polovica baraku chtela ukamenovat zaziva ...ale ne jen si delam srandu...Laughing out loud.Laughing out loud.moc se mi to libilo dalsi diiilek prosiim:D

Obrázek uživatele Annie-senpai
Vložil Annie-senpai, So, 2008-07-19 16:20 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 85 | Autor je: Prostý občan

Supeer Smiling)

Obrázek uživatele PauLDCa
Vložil PauLDCa, So, 2008-07-19 16:19 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Podľa mna je Kakashi super. Najlepšie je keď mu niekto niečo povie a on len: ,, Čo si hovoril?" To ma vie fakt dostat Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2008-07-19 15:39 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Laughing out loud Super, holky...
Jen fakt nechápu, proč je v 23. jednání Shion xDD odskok do filmu? Laughing out loud

Btw - Nikass - tak jsem četla, a nevím, proč máte tak málo komentů xDD mě se líbilo... možná už lidi nejsou tak natěšený, protože Sasuke a Shino je prostě zajímavější pár než SasukeXShinia Laughing out loud (heh, ale já jsem ráda... na shonen ai fakt nejsem xD)

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, So, 2008-07-19 16:15 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Shion je nejspíš omyl xD
No já fakt neumím psát shounen-ai, takže by byl jejich vztah vzhledem k mým schopnostech pouze na platonické úrovni a to by asi moc zábavné nebylo... Navíc by brzy došla zápletka =/ Takže... Takhle je to lepší, ale je mi líto, jestly jsme kvůli tomu ztratily čtenáře =(

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-07-15 23:49 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

eheh....*zadušena müsli*...cožeee? Vrkůůů xDD Ten Sasín prostě nemá chybu xDD a co teprve Shinia xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-07-15 23:01 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Proč všichni dělaj z Kakashiho takovýho blba?!!! Puzzled Laughing out loud (já mám co řikat se svojí parodií že?! Sticking out tongue) Myslim že sem v návalech smíchu omylem spolkla jabko xDDD... což by možná vysvětlovalo proč teď nemůžu dýchat!!! xDDDDD Asi sem cvok ae těšim se na další díl!!! Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Út, 2008-07-15 19:20 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

To bylo tak moc super-mega-cool, že z toho nedejchám Laughing out loud