manga_preview
Boruto TBV 08

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … II. | 1. |

A je to tu ... 2.Série na scéně !!! Tak snad se vám první díl z ní bude líbit! Smiling

1.Trénink pomalu začíná

/Už to tak bude … jsem se strýčkem Jiraiyou na osobním tréninku. Před dnem a půl jsme vyrazili z mé rodné vesnice Konohy. Od teď budu makat ještě víc, než do teď…/ pousmála se Nano pro sebe. Tohle byl snad její poslední jediný úsměv. Alespoň prozatím…

/Možná bylo trochu kruté jí takhle odtrhnout od přátel bez rozloučení …/ prohlédl si pozorně dívku vedle něj. I přes to, jak byla mladá, tak se jí zračilo na tváři pár vrásek od starostí.
„Naruto už to ví …“ prohodila jen tak najednou.
„A to si nechtěla počkat, co ti řekne a rozloučit se s ním? Odchod by počkal.“
„Možná chtěla … ale teď mi připadá, že takhle to je lepší …“
Jiraiya se pro sebe pousmál. Dál se věnovali cestě pře sebou.
„Tady si odpočineme a rozděláme stany,“ ukázal na volný plac mezi stromy. Před nimi se tyčila skála a nalevo od ní byla stoupající cesta po svahu. I přes to, že Nano nebyla unavená, neprotestovala. Shodila batoh ze zad a začala rozbalovat stan. Jiraiya svůj už měl dávno postavený a tak pozoroval okolí …
„Tak! Tohle je ideální místo. Můžeme začít,“ řekl po chvíli.
„A to mám na tebe jako zaútočit Jiraiyo-sama?“ otázala se ho, když viděla jeho postoj.
„Přesně tak.Potřebuji zjistit, co už všechno umíš,“ usmál se.
„Fajn …“ strhla ze sebe plášť pod kterým skrývala bojovný úbor, který krásně zvýrazňoval její křivky.
Ani ne za 3 vteřiny v ruce držela kunai a řítila se na sannina. Když od něj byla ani ne pět metrů, vrhla po něm 3 shurikeny. On byl překvapený, ale v pohodě se jim vyhnul. To už u něj byla Nano a mířila mu kunaiem na bezpečnější místa jako jsou nohy a ruce. Nebylo by zrovna dobrý kdyby Jiraiyu podřízla. Stejně by se nenechal, ale jistota je jistota. Jenže smůla. Každý její pokus odrazil. Vyrazil jí kunai z ruky. Nano neměla čas, ho někde sbírat po zemi nebo vytáhnout další a tak na něj zaútočila bez nich. Žádné zbraně jen čistý boj. Tak spolu trénovali dříve a pořád, takže znali pohyby toho druhého. Ovšem taky měli dobře okoukaný styl jakým bojují a i přes znalost slabých stránek měli co dělat, aby toho druhého zasáhli. Alespoň z Naniny strany. Nano se napřáhla a kopla za cílem udeřit ho do boku. Zase neúspěšně, ale bylo to těsné. Kdyby Jiraiya jen tak, tak nestihl na poslední chvíli uhnout, tak by ho strefila.
/Začíná přituhovat … vypadá to, že se o trochu zlepšila,/ pomyslel si …/ no tak už si nebudeme jenom hrát …/ chytil jí ruku při pokusu o další úder. Dostal se za ní a opatrně tu ruku zkroutil, aby jí ale neublížil. Držel jí pevně v takové pozici, že se v ní nemohla skoro hnout a cokoliv jiného udělat.
„Heh,“ usmál se na tu dívku, „no trošku si se zlepšila.“
„Trošku …?“ mírně nakrčila obočí, / Tak trošku jo … po tom co jsem tak dřela? No počkej … to si zasloužím si myslím víc uznání!/ usilovně přemýšlela, jak se ze sevření dostat. Netrvalo to dlouho. Uvědomila si, že i přesto, že má nohy bloknuté, se dá něco dělat. Pozvedla pravou a silně mu dupla na nohu. To sannin nečekal a povolil sevření. Nano využila té chvilky a zmizela kus od něj dál.
„Jau … au au au …“ skákal po jedné a tu druhou si držel.
(Jen si to představte … strašně komický ! xD )
Opět využila chvilky nepozornosti.
„Kage Bunshin no Jutsu!“ vykřikla a vytvořila 5 stínových klonů vedle sebe. To už Jiraiya přestal poskakovat a zpozoroval, že se něco děje. /Vida…/ zašklebil se,/ rodina Uzumaki se nezapře … perfektní klony / proběhlo mu hlavou.
Byli celkem rychlí a dobří. Teď už se Jiraiya nemohl jen tak povalovat. Prvnímu klonu podkopl nohy, další dva udeřil z boku, čtvrtý ho chtěl napadnout ze zadu, ale dříve něž se mu to podařilo, ho sannin smetl na zem a klon se rozplynul. Poslední kopie Nano se schovala mezi stromy. Toho si, ale Jiraiya nevšiml. Nepravé Nano zničil, ale to, co dívka zamýšlela. Vyšlo. Klony byli vedlejší. Chtěla ho získat do bližší vzdálenosti, aby mohl v momentu překvapení poslední klon zaútočit. Pozorně jí sledoval.
„Liana no Jutsu!“ poklekla, provedla pečetě a práskla rukou o zem. Od místa dopadu se rozvinuli znaky po zemi.
/Co to je?/ podivil se sannin / takovéhle ruční znamení jsem ještě neviděl v téhle kombinaci použít …/
Zatím co uvažoval, ona šáhla do kapsy pro kunai a obrovskou rychlostí proti němu vyrazila. Dva po něm hodila a jeden si ponechala. Jiraiya je odrazil svá, a čelil útokům Nano. Schovaný klon vylezl z úkrytu a nenápadně se mu plížil k zádům.
„He!“ vykřikla radostně. Jiraiya to nechápal, ale poté co mu ruce obmotaly tlusté liány, to pochopil. /To je to Jutsu .../ pochopil.
„Chytré … tvé vlastní?“ optal se jí se zájmem a snažil se je přtrhnout,ale marně.
/ Sakra, to jsem podcenil … jsou pevné. Dost pevné …/
„Jo, dalo mi to zabrat …“ a vyrazila znova na něj. Klon mu skočil nečekaně na záda, jenže ještě při letu se podařilo sanninovi ho zkopnout a nepravá Nano se rozplynula v oblaku kouře.
Sotva se otočil, ucítil bolest na rameni. Nanina past vyšla.
/Jooo! Zasáhla jsem ho !!! KONEČNĚ!/ radovala se pro sebe.
Jiraiya uskočil. „Dobrý,“ uznal její zásah. „Ale jsem zvědavý, jak si poradíš s timhle!“
„Katon: Gamayu Endan (oheň: střela z podpáleného ropušího oleje)“ vykřikl a poslal naní pár zapálených koulí. Jen tak tak se vyhýbala, ale jeden jí přesto strefil oblečení. Nakonec hořící oděv uhasila.
„To jsou moje oblíbené kalhoty!“ ukázala prstem na chechtající se muže.
/Tak to teda ne…/ zhluboka se nadechla a pomalu šáhla na záda ke kapse. Sannin zpozoroval a pozdvihl obočí. Nano vytáhl svitek,rozevřela ho a obmotával kolem sebe. Začala se pomalu točit dokola. Řízla se do malíčku a přejela jím po svitku. Nabírala rychlost. Prudce se zastavila.Svitek smotala a vložila zpět. Kolem jejího těla se tvořil plášť její chakry Tokapaao. Otevřela až doteď zavřené oči. Zorničky se jí rozšířily a panenky zářily celé zeleně. Složila ruce do pečetě Tora (Tygr) a plně se soustředila.

Opět se roztočila a s prudkým zastavením vyslala na Jiraiyu proud chakry. /Sakra … / pomyslel si a honem reagoval :
„Katon: Gamayu Endan (oheň: střela z podpáleného ropušího oleje)!“ Její Toka( proud) chakry se setkala s obrovskou hořící koulí. Naštěstí pro sannina tenhle útok odrazil, ale bylo to o fous. Takhle pokračovala dalších pár minut. Tolik chakry nepoužívala to, aby smrtelně nezranila strýčka a aby nebyla příliš brzy unavená. Za to Jiraiya už byl trochu zmožený. Není nejstarší a dlouhý silný boj mu nedělá dobře. I po čase se trochu Nano unavila, ale nebylo to tak hrozné.


/Začínám být unavená … musí to už zkončit !/ zastavila se kousek od něj a provedla opět pečetě v kombinaci : Tora, Mi ,Inu, I ( Tygr, Had, Pes, Prase ) a s rozkročenýma nohama se zakončením znamením Tora zůstala stát.

Země se otřásla a kolem Jiraiyi ze země vyrašila chakrová klec. Obklopila ho a uvěznila uvnitř. Byl celkem v šoku protože tohle nečekal, ale ihned začal reagovat.
„Doton: Yomi Numa (země: bažina z podsvětí)!“ zkrz mříže se provalila vlna páchnoucí bažiny a snažila se jí zevnitř rozevřít a zničit. Šlo to ztuha. Nano držela pozici a svou chakru namístě, jenže pomalu začala polevovat. Cítila ohromnou sílu a tlak proti její vůli. Po čele jí už stékaly kapičky potu od námahy udržet ten nápor. Na druhé straně od ní se jí snažil sannin přetlačit a zlikvidovat past.
/Tohle jsem nečekal. Je o moc silnější než posledně a to o dost. Jsem na ní pyšný …/
Po pár minutách už to nevydržela a povolila. Klec se roztáhla z hlasitým výbuchem zmizela. Nano zavalila vlna bláta. Když se konečně s té páchnoucí tekutiny vymotala, rozkašlala se a snažila se popadnout dech. Poté vstala a s těžka oddechovala … pomalu se jí rozmazával zrak, ale opět zostřil. Bylo to jen únavou.
„To bylo skvělé ! Myslím, že už by to stačilo. Zlepšila si se a nejen o trochu …“ pochválil jí a když došel k ní položil jí ruku na rameno. /O dost … je opravdu silná, ale chybí ji trochu síla udržet svou chakru …/ Nano unaveně přikývla a šla si sednout před stan. Jiraiya mezitím přinesl dříví na oheň. Nějakou dobu si povídali o všem možném. Nano se hlavně rozpovídala o misích co měli. Mezitím už rozdělali oheň a posedávali u něj. Povídali si tak dlouho až se setmělo a na nebi se objevili první hvězdy. Jakmile, ale došla jen náznakem k Rogenovi zasekla se. Stále jí to moc bolelo. Jen na to pomyslel a co teprve o tom mluvit.

„… Em… a pak sem se probudila v nemocnici. Co mi bylo lépe, vyrazili jsem do Listové a dál už víš,“ oklikou to zakončila. Jenže Jiraiya věděl už všechno o ní a Rogenovi a o tom co se stalo, od Kakashiho. ( Je to prostě drbna … xD )
„Zajímavé zážitky…“ pokýval hlavou.
/Chudák holka… divím se, že jí ještě z toho všeho nehráblo …/
„To jo … kam to vůbec vlastně jdeme?“ optala se ho, jelikož tahle otázka jí už dlouho visela v hlavě.
„Jdeme do domova, kde si vyrůstala. Odteď tam budem trénovat. Je tam ideální prostředí a máme kde spát. Vše o tréninku ti povím zítra… teď už by si měla jít spát. Určitě si unavená a čekají nás ještě dva dny cesty.“ Usmál se na ní a popřál jí dobrou noc. Vzal si hlídku.

Nano došla do stanu, pořádně se zachumlala a ponořila se do říše snů. Jenže místo nich měla zas nočí můru ze vzpomínek. Člověk by se na to nejradši vybodl … to už radši aby spala beze snů a nočních můr …………………………………………………………………………… .

Poznámky: 

Takže opět nastupuji s touhle FF tentokrát s druhou sérií. Doufám, že jsem začala 1. dílkem alespoň dobře. Budu ráda za co nejvíce komentářů i hlasování, jak se vám to líbilo atd. Jsem ráda, že ty co to četli od začátku se mnou vydrželi a měli trpělivost. Laughing out loud Upozorňuji, že tato SÉRIE mě velice začala bavit a mám pár nápadů do budoucna, ale to se nechte překvepit!
Vaše Iri Smiling
___________________________________________________________________________
Těšte se na příště !!!

POKRAČKO PŘÍŠTĚ!!!

5
Průměr: 5 (40 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nesi
Vložil Nesi, So, 2010-02-06 19:54 | Ninja už: 5365 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

tento příběh je nejlepší až se mi chce brečet
jentak dál a přeji hodně štěstí při vytváření příběhů

Obrázek uživatele Natsuko Yoshida -chan
Vložil Natsuko Yoshida..., Út, 2009-07-28 18:26 | Ninja už: 5586 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Ahojky,včera sem začala číst tvoje FF,ale nevěděla sem svůj nick a heslo,takže ti přidávám komentář až sem,protože tady sem si na něj vzpoměla.Máš fact kawaii povídky,jen tak dál.A já se jdu vrhnout na další díly.Fact v tom nepolevuj,sou super! Smiling

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2008-11-30 13:44 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Juuu, Iri, je to úžasné Sticking out tongue Sorry, že som ti k prvej sérii nenapísala komenty, ale včera, ked som bola prihlásená tak mi nešlo otvoriť žiadnu FF ani nič Sticking out tongue Celá minulá séria, a myslím, že tátlo bude tiež, utekám dalej Sticking out tongue

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-11-30 14:12 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ježiš tak to moc díky !!! Uaaa já mám radooost! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele jimiimi
Vložil jimiimi, St, 2008-11-05 23:34 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 293 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mal by som jednu otazku. Prosim ma tento FF aspon 20 castí? Lebo to ma zaujimavy nazov a nemam co citat tak by som neco dlhsieho chcel zacat citat . . . ak mi odpoviete tak dakujem za odpoved ak ne tak si to zystim . . . no radsej by som bol keby mi nekto napr Irian napisal ze to ma aspon 20 casti. dakuje esteraz :)_______ a irian cital som tvoj status, poznam Karlosa. Je to macher. Ak ces vedet odkial tak potom napisem . . .


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-11-06 07:25 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ahojky, ráda ti odpovím.
Tohle už je druhá série. První série má 24 dílů a druhé 15 a ještě jede dál. Takže, pokud ti nevadí, že je to česky, tak budu jedině ráda, když si to přečteč. =) Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele jimiimi
Vložil jimiimi, Čt, 2008-11-06 13:03 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 293 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

no tak to idem citat od prvej serie . . . lebo toto je asi pokracovanie, a nebudem z toho chapat nic . . . tak dik za odpoved niektorý den zacnem citat. A neva ze to je po česky


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-11-06 15:03 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Budu se těšit na tvé komentáře Eye-wink.

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Nia
Vložil Nia, Pá, 2008-07-25 15:13 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Je to báječný, úžasný, prostě skvělý! Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-07-25 16:26 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

whooo děkujiiiii Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Čt, 2008-07-24 19:31 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

to je hrozný!!!!
tady mi už každej sebral slova !!! Laughing out loud
prostě perfekt Eye-wink
jdu na další Smiling


Obrázek uživatele nika.nikule
Vložil nika.nikule, Po, 2008-07-14 18:09 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Prostý občan

Smiling pěknýý a moc jen tak dáál Laughing out loud

Ima koko ni iru jibun wo shinjitai...Chci věřit sám v sebe tady a teď

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-07-18 14:53 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

AAA díky ... to potěší Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Pá, 2008-07-04 13:06 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

prosím prosím moc moc prosím dej sem další díl Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-07-20 19:23 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Už tam jsou ... Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-07-12 22:17 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Omlouvám se, ale budete si muset ještě chvíli počkat. Prázdniny ... to víte no. Sad Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Ne, 2008-07-13 16:55 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

jj chápu pokud je člověk mladý tak ať si užívá volna Laughing out loud hlavně ty

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-06-28 17:15 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Skvělý holka dobrá práce!!! Eye-wink S těma obrázkama si to udělala chytře aspoň je pak nebudu muset hledat!!! Laughing out loud Už se těšim na pokráčko!!! Smiling

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, So, 2008-06-28 16:54 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

nemám slov a myslím že už ktonuto příběhu ani dlouho mít nebudu protože na tohle nestačí ani slovním českého jazyka je to nádhera už se těším na další Laughing out loud

Obrázek uživatele dasenka
Vložil dasenka, Čt, 2008-06-26 19:27 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Prostý občan

Supeeeeeeeer těším se na další dílky Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-26 19:31 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Díky !!!!

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-06-26 16:51 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jej promin překlep!! heh

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-26 18:12 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Nevadí ... moc díky!!! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-06-26 16:51 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

pěkný!! Prostě uža!! Eye-wink

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-26 07:28 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Je to skvelé, nechápem, že ti tu zatiaľ nikto nedal komentík.... Aspoň, že hviezdičky dávajú Smiling
Ten poskakujúci Jiraiya je dobrý Laughing out loud
Ako vidím, Nano sa veľmi zlepšila, no už sa teším na pokračovanie Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-26 18:13 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Za všechno jsem ráda ... možná stihnu ještě 2 dílky, ale pak jedu na tábor - 15 dní mimo domov Laughing out loud .

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-06-25 22:09 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak snad je to dobrý ne? ALespoň trochu ? Shocked Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Missa
Vložil Missa, Čt, 2008-06-26 15:56 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

jo je super neni co dodat