manga_preview
Boruto TBV 09

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 13. |

POKRAČOVÁNÍ JE TU !!! Akatsuki na scéně už podruhé !!! | 13.Díl |

Zaujali své pozice a vyčkávali.
Viděli přibližující se postavy v černých pláštích s červenými obláčky. Uviděli šest postav. Než se nadáli, ozval se obrovský výbuch. Hlavní brána byla zasažena. Překročili stráže a v mžiku se ocitli na kraji vesnice. Boj začal ……………………………………………… .

Ninjové z vesnice bojují jako o život. Je jim jedno, že je masakrují. Svojí
vesnici nikdy nenechají podlehnout Všude se ozývá řinkot zbraní a výkřiky právě zraněných mužů a žen. Z vesnice se stalo rozlehlé bojiště. I když je vesničanů hodně, mají co dělat, aby je udrželi na místě a nepustili je dál do středu. Objevují se známé tváře z nepřátelské skupiny.
„Kisame, Itachi, Deidara, Konan …“ počítá je Kakakashi.
„Zetsu … zřejmě chce tentokrát místo ruky přijít o život,“ zavrčí Naruto.
„Je tu …“ broukne Nano a hypnotizuje polovičně zahaleného Rogena. Právě zlikvidoval nějakým modrým ohněm 4 ninji.
„Kakashi- sensei ? Nemyslím, že přišli zničit vesnici. Stahují se ke kazekageho budově…“ ukáže na ně Sakura.
„Máš pravdu!“ Vykřikne Naruto.
„Dobře. Sakuro posbírej zraněné, dones je do úkrytu a varuj Gaaru! Naruto, Nano … jdeme do boje!“ odpoví ji mistr.
Nano se stáhne žaludek ještě víc nervozitou. Vpadli do boje. Tým Gai už tam byl. Neji s Tenten bojovali proti Dedarovi. Gai s Leem stáli proti Kisamemu. Zetsu měl co dělat, aby se ubránil útokům Temari a Kankurou. Proti Itachimu se postavil Kakashi s Narutem po boku. Nano se chystala mířit k Rogenovi stejně tak, jako i on k ní. Cestu jim zastoupila Konan.
„Na to zapomeň Andílku … minule si to zvoral. Teď si jí beru na starost já.“ Řekla škodolibě směrem k Rogenovi. Ten se trochu zalekl.
/ Co když jí ublíží … ale no a co? Dyť nám to může být jedno náš cíl je Gaara./ Stejně ho to žere.
„Zlikviduju tě a pak se postarám o něj …“ oznámila hrozivě a tajemně. I Konan se podivila tomu tónu hlasu. Rogenovi nezbylo nic jiného, než se pustit do boje s písečnými ninji. Moc se nesnažil, jinak by je rozmetal coby dup. Chtěl pozorovat Nano.
/Uvidíme, jak si povede…/ pomyslí si a očky házel po oné dvojici.
„Tak si sundej tu kápi, ať vidím koho zabiju!“ křikla na ní Konan.
„Jediný, kdo tu zemře, budeš ty …“ /Paao…/ zjevil se vedle ní černý panter. Jeho rudé oči a bojová pozice se upírala směrem k ženě s modrými vlasy.

***

Sakura vynesla dovnitř polovinu zraněných mužů a žen. Někteří měli horší a někteří lehčí zranění.
„Temari !!! Gaaro!!!“ zaječela na hádající se dvojici o kousek dál. Temari akorát přinesla zraněnou ženu.Podívali se na ní.Mezitím k nim doběhla.
„Gaara nesmí jít ven! Akatsuki si přišli pro něj !!!“ oznámila jim horlivě při léčení nějaké ženy.
„Vidíš!!! Teď už tam tuplem nesmíš! Nemůžeme o tebe přijít! Zvlášť, když si byl nedávno jmenován Kazekagem!“ dloubla mu prstem do hrudníku.
„Jenže já nemohu nechat vesnici na holičkách. Budu jí chránit klidně vlastním životem.“ Odvětil jí neústupně. Temari se Sakurou mu zastoupili cestu
„Prosím … Gaaro … měj rozum…“ přemlouvali ho.
„Jsem Kazekage písečné vesnice. Nařizuji vám ustupte!“ řekl hlasem, který až naháněl husí kůži. Odstoupili mu smutně z cesty. Prošel okolo nich.
„Nebojte … vrátím se v pořádku.“ Odpověděl uklidňujícím hlasem. Jenže je to moc neuspokojilo. Co se dalo dělat. Koukali se, jak mizí na půdu potřísněnou krví, díky boji, co se odehrávalo venku.
/Opatruj se bratře …/ řekla v myšlenkách Temari a pomohla Sakuře se zraněnými. Poté se znova vydala pomoct Kankurouvi, který právě amputoval Zetsuovi nohu a vážně ho zranil do ruky. Když dorazila Temari, tak ho spolu dodělali. On padl mrtví k zemi.
Naruto se otočil po trojici.
„Hej to není fér … ten měl být můj…“ prohodí a dál se věnuje Itachimu spolu s Kakashim.

***

„Jestli si jí nesundáš, postarám se o to sama!“ vykřikla výhružně Konan a vyřítila se proti ní.
Kousek od ní máchla svojí katanou a vykřikla „Mendoukusai papikivato no Jutsu ( Otrávené papírové květiny). Naproti Nano letěli růže z papíru naplněné žlutou chakrou. Nano uskočila na stranu.
/To bylo jen tak tak … chce to ostrý, má to mít!/ Paaovi se kolem jeho nohou objeví černo šedá chakra a spolu s ní vysune ostré drápy víc než pořádně nabroušený nůž.
Nano si klekne do obvyklé pózy a udělá ruční pečetě.
„Liana no Jutsu …“ zašeptá a práskne rukou o zem. Uchopí kunai a vyřítí se proti ní. Sekne … netrefí, jelikož se jí Konan vyhne.
„Ty si tak patetická …“ ušklíbne se. V tom za ní ze země vyraší liány s listy a chytnou jí celou levou půlku těla.
„Cože? Co to …?“ kroutí se.
„Ha dostala jsem tě.“ Tentokrát se zašklebí Nano. Sekne kunaiem, ale trefí pravý rameno. I přes to, že je svázaná, dokázala trochu uhnout.
„To si jen myslíš chudinko …“ řekla ironicky a najednou se její tělo rozložilo na jednotlivé listy papíru a v mžiku zmizela. Nano dopadla na zem a udiveně se dívala kolem, ale nikde jí neviděla.
„Hledáš mě?“ ozve se za jejími zády.
/Sakra je moc rychlá … / pomyslí si Nano a saltem do zadu jí přeskočí. Rychle se odsune o pár metrů dál, jelikož vidí jak na ní letí její katana.
„Tak to bylo jen tak tak …“ udýchaně pověděla Nano.
„Au … sakra…“ Konan se chytila za rameno, kde jí předtím udeřila Nano. Začalo jí děsně pálit, bolet a do ruky chytala křeče.
„Moje chakra … takhle působí na cizí tělo.“
/A ty křeče na mě taky, když to přeženu …/ řekne nadšeně zelenooká dívka. Potom se jí rty zkroutí do úsměvu.
„He?“ podívá se na ní divně Konan. Nevšimla si, že je tam s ní i Nanin panter Paao. Skočil po ní a dost ošklivě jí rozdrásal levou nohu … krev se linula malinkými potůčky po stehně až dolů. Členka Akatsuki se odstrčila dál na něj a hrozně vykřikla a chytla si nohu. Mezitím už u ní byla Nano a vrazila jí ohromnou sílou pěstí přímo do břicha. Konan odletěla daleko až narazila o hlavní bránu. Další rána,ale tentokrát do zad. Z úst jí vytekl pramínek krve. Nano zhluboka dýchala a mířila k ní. Nahnula se k ní, což byla chyba. Konan jí sekla katanou do stehna.
„AAA …“ zakřičela bolestí a uskočila dál. Rogen celý ten souboj pozoroval. Dodělal nějakého ninju a mířil k nim. Konan se stěží zvedla. Zmizela jako předtím a objevila se s katanou přímo před Nano.
„Je konec krásko …“ prskala jí přímo do obličeje. Její míněný útok zastavila jiná zvláštní katana. /Co to …?/ pootevřela oči Nano, která byla připravená na smrtící úder.
„Co děláš ty idiote !!!“ vyjede na něj Konan.
„Říkal sem, že si to s ní chci vyřídit sám !!!!!!!“ podívá se na ní vražedně.
„Si zraněná stáhni se někam do ústraní, nemůžeme ztratit tak dobrou členku.“ Tímhle si to vylepšil … Konan poslechla. Přece jenom měl Rogen v Akatsuki díky své síle a chytrosti postavení.

Otočil se na Nano.
„Opět se setkáváme…“ podíval se na ní kamenným výrazem.
„Csss ….“ Sykne a vyřítí se na něj s kunaiem. Útočí,ale on opět její údery vykryje … začne se stahovat až se dostanou na plac mezi domy do nějaké uličky osamocené dál od boje.

***

„Kakashi-sensei… Konan je vážne zraněná, Zetsu mrtev. Kisame bez prstů na pravé ruce a ten blonďatý muž na ptákovi z jílu je lehce zraněn.“ Oznámí potichu Sakura, která využila volní chvíle, kdy Naruto se senseiem nebojovali. Poté zmizela.
„Myslím, že bychom to mohli vyhrát.“ Řekl Naruto. Itachi se zamračil a pustili se opět do boje. Tentokrát to bylo tvrdší a člen Akatsuki se Sharinganem sledoval okolí. Hledal Písečného Gaaru.

**

„Sundej si tu kapucu … já už jsem tě viděl.“ Pravil tajemným, ale přesto chladnokrevným hlasem.
/Je to tu … přesně to, co jsem nechtěla./ pomyslela si Nano a naštvaně odhodila plášť.
Zjevila se její přenádherně tvarovaná postava v bojovném elegantním a přesto drsném oblečením.
Rogen se na ní s překvapením podíval. / Je hezčí než minule … je tak … přitažlivá …/ vydechne. Dívka se proti němu vyřítí . Jako předtím odráží svou katanou její útoky a skoro se neunaví. Nano máchne pěstí ale on jí chytí ruku otočí jí a silou jí přitiskne na zeď nějakého baráku ……………………………………………………………………………………. .

Poznámky: 

Ach ... to bylo dost namáhavé ... ty jo jsem to psala snad hm ... 2 hodinky? No tak snad se vám to bude líbit. Pište komenty, hlasujte a těšte se na příště !!!!
Vaše Iri Smiling
__________________________________________________________________________
Příště ??? : Gaaro, Gaaro ... ; Rogen vs. Nano !!!


POKRÁČKO PŘÍŠTĚ!!!!

5
Průměr: 5 (36 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2020-09-19 14:49 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3007 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Jáááj, nechcela by som zažiť vojnu Whááá Sakura je tu celkom iná, keby bola taká aj u Kišiho Sakura Gára je cieľ, asi má ešte Šukakua, domyslela som sa z kontextu. Konan vyženie Rogena a sama sa pustí do Nano, ale ten ju má stále v merku. Kdeže by Gára sedel v úkryte, to by bola ozaj bieda, keby kazekage nechránil dedinu Gaara HeHe Zecu je nebožtík, tak to ma držte Shocked Iriam má asi záľubu v jedoch, lebo aj Konan má otrávené papiere ako minule Sakura čosi iné. Hehe, pod zámienkou Rogen prišiel chrániť Nano Z lásky Ešteže má Deidy toho vtáka, obišiel najlepšie. A končíme tým, ako sa naše hrdličky pritisli k múru, no čo z toho bude, necháme sa prekvapiť. Iriam stále dokáže držať napätie Ino ti gratuluje!

P.S. Odkaz na 14. diel: https://konoha.cz/node/30045

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, St, 2008-08-27 01:28 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo!!

Obrázek uživatele itachi369
Vložil itachi369, Pá, 2008-08-22 10:04 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

co povedat no proste super

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-06-15 17:25 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Omlouvám se že k tomu dávám koment až teď...nebyl čas! Eye-wink Myslim že opravdu neni nutný psát ňáký bláboly o tom že je to super páč mě to už nudí a navíc ty sama dobře víš jak to je!!! Sticking out tongue

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-06-13 16:29 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Rogeník vedie Eye-wink
som rada, že sa Nano s Konan dlho netrápila, už sa teším na ten súboj Laughing out loud

btw. drobné chybičky tu stále sú Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-13 19:40 | Ninja už: 5833 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

No poslala jsem to před třetí hodinou dneska a ještě to neschválili. Tak snad se dnes dočkáš. Když ne, tak si budeš muset počkat až do zítra no ... Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -